ABB TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABB TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.341.455

Publication

30/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-09-2014

Griffie

*14308626*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563341455

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ABB TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 26

september 2014,

BLIJKT DAT :

De heer DELOOF Guido Kamiel Desiré, geboren te Kuurne op 24 oktober 1953, wonende te 8530

Harelbeke, Overacker 34.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "ABB

TRAVEL".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel :

- organisatie van reizen en excursies van kortere duur, regelen van 'reizen op maat'

- onderdak en vervoer van reizigers en toeristen

- reisorganisatoren die een uitgebreid assortiment van reizen aanbieden, waarbij de cliënt aan de hand van brochures en catalogi kan kiezen tussen formules en bestemmingen organisatoren die gespecialiseerd zijn in een bepaalde vakantieformule en daarin diverse bestemmingen aanbieden - toeristische informatiediensten

- promotie en organisatie van een sportevenement, als zelfstandige of voor rekening van derden

- verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen

- overig vervoer van personen met bussen zonder dienstregeling : chartervervoer, busreizen,

toeristische excursies, ...

- verkoop van entreekaarten

- overige reserveringsactiviteiten

- ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname in het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Overacker 34 (gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen).

Onderwerp akte :

Overacker(Har) 34 8530 Harelbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), samengesteld door inbreng in geld, volledig volstort.

De heer Deloof Guido heeft ingetekend op 100 aandelen voor vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), volledig volstort.

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE64 0017 3811 9152 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 september 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Deloof Guido, voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2016.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand december om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 30.01.2017 17035-0506-010

Coordonnées
ABB TRAVEL

Adresse
OVERACKER 34 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande