AB BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : ABBC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : ABBC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.140.980

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 10.03.2014 14061-0146-014
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.05.2013, NGL 19.11.2013 13662-0402-013
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 14.07.2011, NGL 05.08.2011 11385-0066-016
03/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stadensteenweg 34

8920 Poelkapelle

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING NAAM, ZETEL

EN DOEL - KAPITAALSVERMINDERING - WIJZIGING BOEKJAAR en JAARVERGADERING - AANPASSING STATUTEN

INNI VI II~IINIIII MINI IV IV~V~

+11119997

vc behc aar Bek Staat

;° Ondernemingsnr : 0880.140.980

Benaming : STAELEMS JORIS (voluit)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Henry Van Cailfie te Brugge op 15 juli;:

i; 2011, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor te Brugge op 19 juli 2011, boek 265,;,: blad 29, vak 16, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STAELENS JORIS", opgericht bij akte verleden, voor Karlos Dewagtere, geassocieerd notaris te Jabbeke op 17 maart 2006, gepubliceerd in dei' bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 april daarna, onder nummer 06059731 en waarvan de:: statuten voor het laatst werden gewijzigd bij beslissing van de Bijzondere Algemene; Vergadering de dato 31 maart 2001, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van, 10 mei daarna, onder nummer 11070170, met éénparigheid van stemmen de navolgende; beslissingen genomen heeft:

(1) de naam van de vennootschap te wijzigen in "AB BUSINESS CONSULTING", afgekort "ABBC".

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel één van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

onder de vorm van een besloten draagt de naam "AB BUSINESS

"De vennootschap is een handelsvennootschap vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en CONSULTING', afgekort "ABBC".

Zowel de volledige naam als de afkorting mogen afzonderlijk gebruikt worden."

(2) de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8920 Poelkapelle, Stadensteenweg 34 naar 8470 Gistef, Irislaan 5.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dienovereenkomstig een eerste zin bij artikel twee van de statuten toe te voegen met volgende tekst:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8470 Gistel, Irislaan 5, met gevolg'. dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende."

(3) a) aanvaarding van het ontslag van de Heer Joris Staelens als statutair:, zaakvoerder van de vennootschap en van Mevrouw Edith Vanthuyne als opvolgend- statutair zaakvoerder met ingang van heden als zaakvoerders van de vennootschap. b) vervolgens te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden: de Heer BEUSELINCK Alain Marcel, geboren te Oostende op erf augustus negentienhonderd eenenzestig, (nationaal nummer 61.08.11-017,20), wonende te 8470 Gistel,' Irislaan 5, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

c) de statuten aan te passen ingevolge voormelde ontslagen en benoeming:

`' - door vervanging van de eerste zin onder de titel "statutaire zaakvoerder" in artikel twaalf;

van de statuten door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"De Heer Alain Beuselinck, wonende te 8470 Gis tel, Irislaan 5, is als enige statutaire

zaakvoerder van de vennootschap benoemd."

- door schrapping van de derde alinea van artikel vijftien van de statuten.

(4) het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten

als volgt vast te stellen:

"Artikel drie - doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland

- Het uitbaten van een onderneming in de luchtvaart, zoals luchttaxi, luchtreclame,

luchtfotografie en aanverwante activiteiten.

Het geven van vliegopleidingen en luchtscholing.

Het reinigen en onderhouden van vliegtuigen.

Het geven van opleidingen aan (lijn) vliegers.

Het vervoer van personen en goederen door de lucht, met of zonder vaste

dienstregeling.

De exploitatie van een luchttaxi.

Het uitvoeren van rondvluchten en luchtdopen.

Het verhuren van vliegtuigen met of zonder piloot, de aankoop, verkoop, de verhuur en

de operationele leasing van transportmiddelen voor het luchtvervoer zonder piloot en verder alle

activiteiten in en rond de luchtvaartactiviteiten.

- De realisatie van consulting services bij industriële, financiële en overheidsorganisaties

of bedrijven uit de economische sector, de integratie van informaticasystemen en - toepassingen.

- Het uitwerken van systemen van kennisbeheer, methodes en herbruikbare oplossingsmodellen te ontwikkelen en aan te bieden aan bedrijven, ter ondersteuning of vervanging van op maat gemaakte consulting diensten.

- Het ontwikkelen van systemen en het geven van opleidingen in dit omschreven vakgebied en dit in de meest ruime zin.

- Het organiseren en voeren van boekhouding voor derden.

Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow : en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moá 2.1

handelingen die rechtstreeks af onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te: stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of , andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of ', nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

!V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar' maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

(5) De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verminderen met zevenenzestigduizend euro (i) 67.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfentachtigduizend zeshonderd euro (0 85.600,00) op achttienduizend zeshonderd euro (0 18.600,00), en dit door , terugbetaling op ieder der tweehonderd zestien (216) aandelen van een gelijk deel werkelijk volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vermindering van het kapitaal zal geschieden door middel van aanpassing in het aandelenregister ten overstaan van de zaakvoerder en na voorafgaande bekendmaking aan de vennoten, welke bekendmaking door toedoen van de zaakvoerder ten gepaste tijde zal geschieden.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de eerste zin van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro tti 18.600,00) en is verdeeld in tweehonderd zestien (216) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. "

(6) het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen het lopend boekjaar aangevangen op 1 april 2011 te verlengen tot 30 september 2012.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dienovereenkomstig de huidige tekst; van artikel tweeëntwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgend jaar afgesloten."

0-1 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

(7) de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur (10.00u).

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand maart van het jaar tweeduizend en dertien.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dienovereenkomstig de eerste zin van artikel achttien van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De Gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden."

(8) het geven van de opdracht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der' statuten.

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

(Notaris Henry Van Caillie)

Tegelijk hiermee neergelegd.

- een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 15

juli 2011.

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

10/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Sta

Ondernemingsnr : 0880.140.980

Benaming

(voluit) : STAELENS JORIS

Neaergelegd ter griffie cran tge

rechtbank van koopha

Brugge - afdelin . e Oostende

OP 2 8 APR.

11

Griffiepe arrffler

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NOORDSTRAAT 18, 8211 ZEDELGEM (AARTRIJKE)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 maart 2011, blijkt:

- het ontslag, met ingang van 31 maart 2011, van mevrouw Edith Vanthuyne, wonende te 8920 Poelkapelle,

Stadensteenweg 34, als zaakvoerder;

- de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 8211 Zedelgem (Aartrijke), Noordstraat 18, naar

8920 Poelkapelle, Stadensteenweg 34, met ingang van 1 april 2011.

Joris Staelens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 26.06.2010, NGL 10.08.2010 10402-0526-016
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 23.10.2009 09825-0280-016
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 27.09.2008, NGL 09.10.2008 08781-0381-016
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 26.09.2007, NGL 04.10.2007 07767-0023-015
06/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AB BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : ABBC

Adresse
IRISLAAN 5 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande