A ET R HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A ET R HUMAN RESOURCES MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.552.677

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 31.07.2013 13399-0393-013
22/05/2013
ÿþ Med word 11.1

~, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V1 babi Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande,

aai Staa te Leuven, de 19 ME1 2013 DE GR!FFI R

Griffie





*1307708A







Ondernemingsnr : 0466552677

Benaming

(voluit) : A & R Human Resources Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : ARDEVOORSTRAAT 181 3400 LANDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bi" beslissingvan de zaakvoerder wordt de maatsch f

t appelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar

8340 Damme - Burgemeester Capeltelaan 1 vanaf 15 april 2013.

De zaakvoerder,

Rudolf Heuft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Beigisch Staatsblad - 22/1151101 = Annèxës dü Miiiiitëür liëlgé

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.06.2012 12262-0152-013
25/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 27.06.2011, DPT 18.07.2011 11312-0417-015
01/06/2011
ÿþrnemingsnr : 0466.552.677

Benaming

(voluit): A& R Human Resources Management

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ardevoorstraat 181 - 3400 Landen

Voorwerp akte : naamswijziging - vertaling statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris: Benjamin DEPUYDT te Hoegaarden, op 12 april 2011, met als;

!registratierelaas: "Geregistreerd te TIENEN 1 op 18 APR. 2011 acht; blad geen verzending Reg.5 Boek 729 blad 27 vak 12 Ontvangen::

;vijfentwintig euro (25¬ ) De Ontvanger, (getekend) R. DE HAES E.a. Inspecteur", dat de bijzondere algemene vergadering is: bijeengekomen der aandeelhouders van de besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid "A ET R HUMAN RESOURCES MANAGEMENT", met! zetel te Landen, Ardevoorstraat 181, ingeschreven in het, rechtspersonen-register en onderworpen aan de belasting op toegevoegde waarde (BTW) onder nummer 0466.552.677.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philip ADRIAENS' te Hoegaarden op vijfentwintig juni negentienhonderd negenennegentig bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad vang negenentwintig juli daarna, onder nummer 990729, waarvan de statuten ongewijzigd zijn.

De vergadering nam unaniem volgende beslissingen:

1. vermelding dat hoewel op drie mei tweeduizend en tien door;

de Rechtbank van Koophandel te Nivelles de sluiting van de

procedure van gerechtelijke organisatie voor de vennootschap werd `bevolen en dat de griffier belast werd met de publicatie van gezegd !vonnis, deze publicatie tot op heden niet heeft plaatsgevonden;

2. verduidelijking dat de zetel gevestigd is te 3400 Landen,; Ardevoorstraat 181;

3. wijziging van de benaming in "A & R HUMAN RESOURCES: ;MANAGEMENT";

4. vaststelling van nieuwe Nederlandstalige statuten LUIDEND:

Artikel 1. NAAM. - De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam' luidt: "A & R HUMAN RESOURCES MANAGEMENT".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmaking-en,

:brieven, orders en andere stukken uitgaande van de ven-nootschap' moet deze naam vermeld worden en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten ven-nootschap met beperkte: aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.", door de nauwkeurige' aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R." gevolgd door het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer inzake belasting: over de toegevoegde waarde.

Artikel 2. ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3400 Landen, Ardevoorstraat 181 en mag overal worden overgebracht in _.-België,-_door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die, voor:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, , hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN NVNIIIIVIIIIYII lUll hl

" iioeasn"

f

be a

Ste

Nae{,r,,r<eris~}}~d tor gr=.-frr~A der

Ae~i~lt~.í~.'.~3it ~5~~ i~t~R,7':1Grtd.~il ^ 0 M

~ ~~~~,, áe P" 1 2011 MEI

2011

~~ ~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

zover als nodig, alle machten krijgt om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging te doen vaststellen. In ieder geval dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. DOEL - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het verstrekken van raad aan ondernemingen op gebied van personeelsbeleid;

- personeelsaanwerving en personeelsselectie voor rekening van anderen;

- het publiceren van artikels en foto's in allerhande media;

- publiciteitsagentschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te bevorderen.

Ze kan deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of welke andere wijze ook in welke andere zaak, onderneming, vereniging of vennootschap ook die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft, of die van aard is haar ontwikkeling te bevorderen, handelsgoederen te verschaffen of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur of de vereffening van andere vennootschappen.

Artikel 4. DUUR.- De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, genomen zoals bij statutenwijziging.

Artikel 5. KAPITAAL - AANDELEN - Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank, zijnde achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en verdeeld in zevenhonderd vijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde., vertegenwoordigend elk één zevenhonderd vijftigste van het kapitaal.

KAPITAALBEWEGINGEN

Artikel 6.- Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan, noch rechtstreeks, noch via perso-nen die handelen in eigen naam maar voor rekening van de ven-noot schap of een filiaal, op haar eigen aandelen inschrijven, ze aankopen of ze in pand nemen dan binnen beperkingen opgelegd door de wetten van toepassing op handelsvennootschappen.

Artikel 7.- De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn bepaald door de algemene vergadering, doch met een minimum van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De uitgifte en de termijn worden aangekondigd in een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

'bericht dat per aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten, tenminste acht dagen voor de inschrijvingsperiode.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, zoals be-paald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden inge-schreven door de in artikel 249 alinea 2 van het wetboek van vennootschappen genoemde personen en behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvoor de overdracht is voorgesteld.

Artikel 8.- Tot inschrijving van storting wordt soeve-rein door de zaakvoerder besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aan-gerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende aanmaning nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen, gelijk aan de wettelijke interest in handelszaken, vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aan-vaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op het aandeel verschuldigd door de in gebreke gebleven ven-noot; hij blijft gehouden tot het nadelig verschil, terwijl het eventueel overschot hem toekomt.

Indien de in gebreke zijnde vennoot de overdracht van zijn aandelen weigert te ondertekenen in het register van de vennoten, zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen onder-tekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

AANDELENREGISTER - OVERDRACHT

Artikel 9. - De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bestuursorgaan kan beslissen tot splitsing van een register in twee delen, waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten de zetel, in Belgié of in het buitenland. In dat geval zal van elk deel een kopie bewaard worden op de plaats waar het andere deel berust. Deze kopie dient bijgewerkt te worden. Het bestuurs-orgaan dient de plaats waar het tweede deel berust bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10.- De overdrachten of overgangen van aandelen worden in het register van vennoten ingeschreven. De in-schrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun mandatarissen, ingeval van een overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgende of zijn mandataris, ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen gelden slechts jegens de vennootschap en derden vanaf hun inschrij-ving in het register van vennoten.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nie-tigheid, niet worden overgedragen, onder bezwarende of koste-loze titel, onder levenden en ook niet overgaan wegens over-lijden en ook niet wanneer de afstand zou geschieden krach-tens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijs, dan met instemming van tenminste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Bij afwijking van het voorgaande is die instemming evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden, tussen ven-noten, tussen een vennoot en (zijn) (haar) niet juridisch of niet feitelijk gescheiden echtgeno(o)t(e), of nog tussen een vennoot en (zijn) (haar) ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Overdracht onder levenden (ten bezwarende of ten kosteloze titel)

1) Telt de vennootschap slecht één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen, mits in voorkomend geval de regels na te leven van zijn huwelijksvermogensstelsel.

2) Telt de vennootschap twee leden en bij gebreke aan een andersluidende overeenkomst tussen de vennoten, dan moet diegene onder hen, die één of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van de identiteit van de voorge-stelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs per aan-deel.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

3) Telt de vennootschap meer dan twee leden en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, dan zullen de volgende regels toegepast worden.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen dienaangaande aan de zaakvoerder(s) laten kennen bij aangetekende brief, bevattende de inlichtingen zoals hierboven onder 2) vermeld.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder, bij aangetekend schrijven, elke vennoot inlich-ten omtrent de geplande afstand, met aanduiding van de iden-titeit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen en de aangeboden prijs per aandeel en aan iedere vennoot vragen of hij de afstand toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de .eventuele overlater.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekend schrij-ven sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, zonder dit te moeten motiveren. Bij gebreke van het versturen van zijn antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt hij geacht in te stemmen met de geplande afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aange-tekende brief, binnen de drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

(Geldend voor 2) en 3)) Indien geen instemming wordt verleend voor de afstand, kunnen de belanghebbenden verhaal hebben bij de Rechtbank van Koophandel van de maatschap-pelijke zetel, zetelend in kortgeding, na dagvaarding van de weigerende vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Oordeelt de rechtbank de weigering als willekeurig, dan hebben de weigerende vennoten drie maanden te rekenen vanaf het bevelschrift om kopers te vinden of om zelf de aandelen, overeenkomstig hun aandelenbezit, te kopen tegen de prijs en voorwaarden overeengekomen tussen partijen of, bij gebreke hiervan, zoals hierna bepaald.

Is de afkoop niet geschied binnen de gestelde termijn van drie maanden, dan kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen. Dit recht kan slechts uitgeoefend worden binnen de veertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn van drie maanden.

Voorkooprecht

Niettegenstaande voorgaande bepalingen wordt, bij ge-wenste overdracht onder levenden aan derden en voor zover volgens voorgaande bepalingen de instemming vereist is, aan de medevennoten de voorkeur tot aankoop gegeven naar verhou-ding van hun aandelenbezit.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van het bericht van de vooropgestelde overdracht dienen de medevennoten te laten weten, volgens de procedure hierboven vermeld sub 2) respectievelijk sub 3), of zij hun voorkooprecht uitoefenen.

Indien bepaalde medevennoten hun recht van voorkoop niet uitoefenen zal dezelfde procedure gevolgd worden voor de resterende aandelen.

Indien ten gevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan worden deze aandelen geloot door het bestuur onder de medevennoten die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, komt het voorkeurrecht, bij ontstentenis van akkoord tussen hen, toe aan de naakte eigenaar. De aandelen alzo verworven volgen hetzelfde statuut als de bestaande aandelen (naakte eigendom - vruchtgebruik). Bij stilzitten van de naakte eigenaar kan de vruchtgebruiker het voorkooprecht uitoefenen. De aandelen alzo bekomen komen hem toe in volle eigendom, zonder vergoeding aan de naakte eigenaar.

Bij gebreke van overeenkomst tussen partijen wordt de prijs bepaald zoals hierna vermeld.

Overdracht wegens overlijden

1) Wanneer de enige vennoot overlijdt zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in bezit gestelde legata-rissen, verhoudingsgewijze met hun rechten in de nalaten-schap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

2) Zijn er verschillende vennoten, dan zijn de erfge-namen en legatarissen van een overleden vennoot er toe gehou-den, binnen de twee maanden na overlijden van de betrokken vennoot, aan de andere vennoot of, indien er meer dan twee vennoten zijn, aan de zaakvoerder(s), hun identiteit en erf-rechten te doen blijken door regelmatige akten en eventueel deze erfgenaam aan te duiden die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen, zoals voorzien in artikel 12 der statuten.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene hun rechten, zoals hierboven bepaald, niet hebben doen blijken zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde.

De erfgenamen en legatarissen van een vennoot die niet van rechtswege vennoten zouden worden, moeten overeenkomstig de regels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

bepaald voor de overdracht tussen levenden, de toe-stemming van de medevennoten vragen binnen de twee maanden na datum van overlijden van deze vennoot.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten kunnen worden omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daar-van de afkoop vragen bij aangetekend schrijven aan de zaak-voerder(s), waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder(s) aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden bij aangetekende brief.

Bij gebreke van overeenkomst onder belanghebbenden wor-den de voorwaarden van afkoop geregeld zoals hierna bepaald.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volle-dige betaling van de prijs.

Zo de afkoop niet is geschied binnen de drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief waarin tot de afkoop wordt verzocht, zullen de erfgenamen en legatarissen de ont-binding van de vennootschap kunnen eisen.

De afkoop gebeurt tussen de medevennoten volgens hun aandelenbezit, tenzij andersluidende beschikkingen tussen hen.

Anderzijds kunnen de betrokken aandelen ambtshalve af-gekocht worden, indien de rechtverkrijgende de toestemming niet vordert binnen de vormen en de termijn van twee maanden, zoals hierboven bepaald, of indien na de verwerping van zijn aanvraag tot instemming hij een termijn van drie maanden laat voorbijgaan zonder de inkoop te vorderen.

Waardebepaling

Bij gebreke van akkoord tussen de partijen binnen de twee weken na ontvangst van de aanvraag tot afkoop, wordt de waarde van de betrokken aandelen bepaald door deskundigen, aangesteld door elke partij, met opdracht de afkoopprijs van elk aandeel te bepalen.

Bij gebreke van aanduiding door één van de partijen van zijn deskundige of bij gebreke van overeenstemming omtrent de keuze van experten, zal hun aanstelling gedaan worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het ambts-gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en dit op verzoek van de meeste gerede partij.

Bij onenigheid tussen de experten wordt een derde deskundige benoemd door de Voorzitter van de Rechtbank, met opdracht op te treden als scheidsrechter.

Artikel 11.- De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschap-pelijk vermogen aanvragen of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaar-rekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12.- De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebe-hoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten ge-schorst tot één enkele persoon ten aanzien van de vennoot-schap als eigenaar van het aandeel is aangewezen, onder voor-behoud van de rechten van artikel 237 van het wetboek van vennootschappen toekomend aan degene die het vruchtgebruik heeft. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigen-donsrecht van een maatschappelijk aandeel.

BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 13.- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer manda-tarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld..

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Genoemde Heer HEUFT Rudolf werd bij de oprichting benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Hij heeft verklaard dit te aanvaarden en dat niets zich hiertegen verzet.

Artikel 14. - Onverminderd artikel 18, wanneer de vennootschap aangesteld wordt als zaakvoerder, bestuurder of lid van een directiecomité, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoor-diger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Deze wordt benoemd door de zaakvoerder of het college van zaakvoeders, tenzij anders bepaald door de wet. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechte-lijk verantwoordelijk, alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onver-minderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. De vennootschap mag zijn vertegen-woordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te be-noemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van open-baarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15.- Het bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Artikel 16.- Indien een zaakvoerder een belang heeft waarvan sprake in artikels 259, 260, 261 van het wetboek van vennootschappen zullen de bepalingen van deze artikels dienen nageleefd te worden.

Artikel 17.- Iedere zaakvoerder heeft de meest uiige-breide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Nochtans zal de zaakvoerder voor elke vervreemding of hypothecaire aanwending van een onroerend goed van de ven-nootschap het voorafgaand akkoord van de algemene vergadering moeten bekomen.

Artikel 18. VERTEGENWOORDIGING - Wat de vertegenwoordi-gingsbevoegheid betreft worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of mini-sterieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

-hetzij één zaakvoerder;

-hetzij elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin deze handelt.

De zaakvoerder(s) moet(en) zijn (hun) hoedanigheid vermelden wanneer hij (zij) namens de vennootschap teken(t) (en).

Artikel 19. VERGOEDING ZAAKVOERDER- Het mandaat van zaakvoerder zal kosteloos uitgeoefend worden, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De algemene vergadering van vennoten bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

proportionele vergoedingen die aan de zaakvoerders toegekend worden, aangerekend op de algemene kosten.

Er kunnen aan zaakvoerders winstaandelen, die het kapitaal vertegenwoordigen, uitgekeerd worden, berekend op de nettowinsten.

Het mandaat van zaakvoerder kan gecumuleerd worden met specifieke taken in het kader van een werknemerscontract en deze functies kunnen apart vergoed worden.

Artikel 20. TOEZICHT- Voor zover de vennootschap er door de wet toe gehouden is, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen -revisoren, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap er niet toe gehouden is, heeft elke vennoot, individueel, alle machten voor onderzoek en controle van de commissarissen. Hij mag zich laten vertegen-woordigen door een accountant, wiens bezoldiging ten laste zal vallen van de vennootschap indien hij werd aangeduid met haar akkoord. De opmerkingen van de accountant worden mede-gedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21. - De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aasbelangen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van deze enige vennoot die in de plaats van de algemene vergadering handelt, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de eerste maandag van de maand mei om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeen-roepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen, als er zijn, en behandelt de balans.

In 't bijzonder antwoordt het bestuur op de vragen door de vennoten gesteld betreffende het jaarverslag of de punten op de agenda, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel.

De commissarissen, indien er zijn, antwoorden insge-lijks op de vragen die hen worden gesteld betreffende hun verslag.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaar-rekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authen-tieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten, één-parig en schriftelijk, alle besluiten nemen die tot de be-voegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certi-ficaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 22.- De oproepingen tot een algemene vergade-ring vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten, de zaakvoerder(s), de commissariss(en) en obligatie- en/of cer-tificaathouders (voor wat deze laatste drie betreft: indien er zijn) ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering.

Indien geopteerd wordt voor de procedure van schrifte-lijke besluitvorming, zoals in vorig artikel uiteengezet, dan moet het rondschrijven waarvan sprake in vorig artikel min-stens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering verstuurd worden.

Samen met oproepingsbrief wordt een afschrift aan de zaakvoerders, vennoten en commissarissen (indien er zijn) verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 23.- Zijn er verscheidene vennoten dan brengt ieder vennoot zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hen aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Op de vergadering beslissen de voorzitter, de secretar-is en de eventuele stemopnemers soeverein of de volmachten overgemaakt bij telecopie en alzo door de aangestelde mandatarissen aanvaard, geldige mandaten uitmaken.

De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, zaakvoer-ders, commissarissen, obligatie- en certificaathouders op de vergadering worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op

het ontbreken of de onregel-matigheid van de

oproepingsformaliteiten.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of de volmachtdragers verplicht de aanwezigheids-lijst, met aanduiding van de naam, voornamen en woonplaats of de maatschappelijke benaming en de zetel van de vennootschap en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te onder-tekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24.- De processen-verbaal van de algemene ver-ga-deringen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 25. BOEKJAAR- Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Voor zover zij hiertoe gehouden zijn stellen de zaak-voerders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ont-wikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïn-vloeden.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering over-handigen de zaakvoerders de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, indien er zijn, die hun verslag moeten opstellen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd door toedoen van de zaakvoerders op de Nationale Bank van België worden neer-gelegd.

Artikel 26. RESERVE- Op het resultaat bepaald overeen-komstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien, om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING- VEREFFENING

Artikel 27.- De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, onder de voorwaarden zoals bepaald voor een statutenwijzi-ging.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, noch het in één hand verenigd zijn van alle aandelen, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opge-nomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden, nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Luik B - vervnln

:Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten,, 'geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die: zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de` vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift: ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toege-zonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde kvan het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de; ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één: vierde van de ter vergadering uitge-brachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag; ;bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan; :iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor dei rechtbank vorderen.

Artikel 28.- Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden', en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten =de vereffenaar(s) aan, bepaalt zijn (hun) bevoegdheden en zijn (hun) emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast, overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Na betaling van alle schulden, lasten en kosten' 'van vereffening, worden de netto-activa eerst aange-wend om in geld= :of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd: :gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten ivolgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 30.WOONSTKEUZE- De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland' 'wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze vang :woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle; kennisgevingen, aanmaningen, dagvaar-dingen en betekeningen kunnen. worden gedaan.

Artikel 31.VERWIJZING WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN- Voor al hetgeen !in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het: ;wetboek van vennootschappen.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van; de wettelijke bepalingen van wetboek van vennootschappen worden !enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het: ;karakter van statutaire bepaling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

!Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris. gecoordineerde:

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte, uittreksel, 'statuten, lijst publicaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aari het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van kaik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011 : NIA015109
06/08/2010 : NIA015109
03/03/2010 : NIA015109
11/02/2010 : NIA015109
26/10/2009 : NIA015109
13/07/2009 : NIA015109
18/06/2009 : NIA015109
01/09/2008 : NIA015109
23/11/2007 : NIA015109
04/09/2007 : NIA015109
06/11/2006 : NIA015109
13/10/2005 : NIA015109
07/01/2005 : NIA015109
05/01/2004 : NIA015109
19/06/2003 : NIA015109
29/07/1999 : NIA015109

Coordonnées
A ET R HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Adresse
BURGEMEESTER CAPELLELAAN 1 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande