2!NVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 2!NVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.652.291

Publication

18/09/2013
ÿþfa Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1314 9*

111111

V. beh

aai

Bel Staa

C

NITEUR B LGENEERGELEGD ter GRIFFIE de»

11 -09- 2 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

lia BRUGGE (Afdeling Brune)

FSBLAD 0 4 SEP. 2013i

Gratioeste

ISCH STAA

Ondernemingsnr : 0537.652.291

Benaming

(voluit) : 2LNVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8700 Tielt, Kistestraat 14 A

Onderwerp akte : RECHTZETTING PUBLICATIE OPRICHTING

Uit de akte oprichting verleden voor ambt van geassocieerd notaris Ann De Paepe te Ruddervoorde, vervangende Virginie Daems, geassocieerd notaris te Zedelgem, wettelijk belet, op tweeëntwintig augustus tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus tweeduizend dertien onder nummer 13304763, blijkt onvoldoende dat tegelijk werd neerlegd:

1. Bijzonder verslag van de oprichters aangaande de inbreng in natura dd, 21 augustus 2013.

2. Revisionaal verslag opgemaakt door "Conscius" Bedrijfsrevisoren te Sint-Niklaas dd. 18 augustus 2013.

Dit betreft een louter materiële vergissing die anders werd gepubliceerd dan werd opgenomen in de oprichtingsakte.

Voor beredeneerd uittreksel

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

getekend, geassocieerd notaris Virginie Daems

Tegelijk hiermede neergelegd : Bijzonder verslag van de oprichters aangaande de inbreng in natura en revisionaal verslag opgemaakt door "Conscius" Bedrijfsrevisoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13304763*

Neergelegd

23-08-2013



Griffie

0537652291

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): 2!nvest

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8700 Tielt, Kistestraat 14 bus a

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann De Paepe te Oostkamp, vervangende Virginie

Daems, geassocieerd notaris te Zedelgem, wettelijk belet, op tweeëntwintig augustus tweeduizend

dertien, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der Naamloze vennootschap "2!nvest"

1. AANDEELHOUDERS : 1. De heer POLLET Frederick Bruno Roland, geboren te Tielt op vier februari duizend negenhonderdzesenzeventig, meerderjarig, rijksregisternummer 760204-053-79, ongehuwd, wonende te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 89,

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid InduFin, met zetel te 9040 Gent, Adolf Baeyensstraat 135, 0537.205.202, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer JUSTE Jan, rijksregisternummer 76.08.12-181.44, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Adolf Baeyensstraat 135,

Deze verschijners, voornoemd, alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd, van Belgische nationaliteit en bekwaam, verzoeken mij, notaris de authentieke akte te verlijden van een naamloze vennootschap, die zij voornemens zijn op te richten onder de naam "2!NVEST", met zetel te 8700 Tielt, Kistestraat 14a.2. NAAM en VORM: "2!nvest" Naamloze vennootschap;

3. ZETEL: 8700 Tielt, Kistestraat 14 bus a

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor

rekening van derden :

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

5/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

6/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

7/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

8/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

9/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

10/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van

nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. 6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro (400.000 EUR) (¬ 400.000,00,-). Het is volledig geplaatst en volstort bij de oprichting. Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen op naam, die ieder één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 10.000, te weten negenduizend (9.000) aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met negenduizend (9.000) en duizend (1.000) aandelen categorie B, genummerd van negenduizend en één (9.001) tot en met tienduizend (10.000). Alle aandelen hebben stemrecht.

Bij de overdracht van aandelen, of de daaraan verbonden rechten, uit één categorie aan de aandeelhouders van een andere categorie, zullen deze aandelen automatisch omgezet worden in de categorie van aandelen van de overnemende aandeelhouders. Bij de overdracht aan een derde blijven deze aandelen behoren tot dezelfde categorie.

6BIS Verslag bedrijfsrevisor

De de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CONSCIUS BEDRIJFSREVISOREN , met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, bus 101, BTW BE-0837.153.550, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door de heer Georges KOSLOWSKI, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd 18 augustus 2013, luiden letterlijk als volgt.

 De inbreng in natura bij oprichting van de vennootschap NV 2!nvest bestaat uit de inbreng van 81.006 aandelen van de NV Four Invest toebehorend aan de heer Frederick Pollet, voormeld, en 9.001 aandelen van de NV Four Invest toebehorend aan BVBA Indufin, voormeld.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het IBR

inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 10.000 nieuw te creëren aandelen van de op

te richten vennootschap NV 2!nvest, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uistpraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 18-08-2013,

BV/CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

BV/BVBA Koslowski bedrijfsrevisor & C°

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

G. Koslowski

Zaakvoerder

De heer Frederick POLLET, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

- éénentachtigduizend en zes aandelen (81.006) A-aandelen van de naamloze vennootschap  FOUR INVEST , met zetel te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 4, BTW BE 0893.623.188, RPR Antwerpen. De BVBA InduFin, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

Negenduizend en één (9.001) A-aandelen van de naamloze vennootschap  FOUR INVEST , voornoemd.

De naamloze vennootschap  FOUR INVEST werd opgericht bij akte verleden voor notaris Michel SMETS te Antwerpen op éénendertig oktober tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op dertig november daarna onder het nummer 07172706, waarvan de statuten op heden nog niet gewijzigd werden.

7.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit een paar aantal leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit een gelijk aantal bestuurders voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A en de meerderheid van de houders van de aandelen categorie B.

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden. Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen.

Over elk in te vullen bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen is de vennootschap geldig tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door door twee bestuurders gezamenlijk handelend dit alles onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuur.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. 8.JAARVERGADERING : De gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend

bijeenkomen in de gemeente van de zetel der vennootschap in de lokalen van deze laatste of in elk ander lokaal in deze in de oproepingsbrief aangeduid op de tweede zaterdag van de maand december om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december van het jaar tweeduizend en vijftien om negentien uur.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

Nochtans zijn de minderjarigen en onder voogdij gestelden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers, zelfs indien deze vertegenwoordigers niet persoonlijk aandeelhouder zijn.

De Raad van Bestuur kan bepalen dat, om tot de vergadering toegelaten te worden, de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Ieder maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem. Tenzij de wet of de statuten er anders over beschikken worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen zou zijn. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst gehouden.

9.JAARREKENING : Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van de stukken op de

bevoegde rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds één tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift dienaangaande voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. 10.ONTBINDING - VEREFFENING. In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de

manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient

het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volstort, moeten de vereffenaars, alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houdend met dit verschil in toestand en in gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondsen invorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten voordele van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volstort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke aandeelhouder zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Overeenkomstig het artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen bestaat de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte mits de volgende voorwaarden cumulatief vervuld zijn:

- er mag geen vereffenaar worden aangeduid

- er mogen geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 W.Venn.;

- alle aandeelhouders moeten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de aandeelhouders zelf. 11.BENOEMINGEN :

De oprichters hebben onmiddellijk en onder schorsende voorwaarde van neerlegging van de stukken op de bevoegde rechtbank van koophandel, met unanimiteit het volgende beslist :

a) het aantal bestuurders op twee vast te stellen en tot deze functie te

benoemen:

1/ Op voordracht van de houders van aandelen categorie A:

- de Naamloze vennootschap POMECON, alhier tussenkomend, met zetel te 8700 Tielt, Kistestraat

14 A, BTW BE 0880.076.050, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de

heer Frederick Pollet, voornoemd;

2. Op voordracht van de houders van aandelen categorie B:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INDUFIN, met zetel te 9040 Sint-

Amandsberg, Adolf Baeyensstraat 135, 0537.205.202, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Jan JUSTE, voornoemd;

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het

Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaren de hun verleende opdracht te

aanvaarden.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de

stukken van de vennootschap.

Hun mandaat zal een einde nemen bij de gewone algemene vergadering van

tweeduizend en achttien.

Het mandaat van de NV  POMECON , voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, zal

onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Het mandaat van de BVBA  InduFin , zal bezoldigd uitgeoefend worden. De bezoldiging zal

vastgelegd worden bij een afzonderlijke beslissing van de algemene vergadering.

b) De comparanten besluiten thans geen commissaris te benoemen. Zij

verklaren hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Iedere aandeelhouder bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

c) aanstelling vaste vertegenwoordiger

Luik B - Vervolg

Voor het geval de vennootschap bestuursmandaten in andere vennootschappen zou aanvaarden, wordt met éénparigheid van stemmen en onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, door de oprichters als vaste vertegenwoordiger benoemd, voor de duur van de vennootschap, de heer Jan Juste, rijksregisternummer 76.08.12181.44, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Adolf Baeyensstraat 135, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigt door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Zijn mandaat zal een aanvang nemen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

d) bijzondere volmacht

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan mevrouw Sarah Verkimpe en mevrouw Liesbeth De Bruyne van Deloitte Fiduciaire, Kortrijksesteenweg 1146 te 9051 Gent, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd op onzegel als bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend geassocieerd notaris Virginie DAEMS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0317-019

Coordonnées
2!NVEST

Adresse
KISTESTRAAT 14, BUS A 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande