XPE PHARMA & SCIENCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XPE PHARMA & SCIENCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.823.893

Publication

30/07/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie varyde-a e

[

Voorbehoudt aan he

Beigisc 111 11 11111 1 111111

Staatsbl *12133558*

Ondernemingsnr : 0885.823.893

Benaming

(voluit) : XPE PHARMA & SCIENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "XPE GROUP" ONTBINDING ZONDER VEREFFENING PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "XPE PHARMA & SCIENCE", met zetel van de vennootschap te 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B (vennootschap opgericht onder de benaming "XPePharma" krachtens akte verleden op 18 december 2006, door notaris Bernard Dewitte, te Brussel, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2007, onder de nummers 20070102/0000947) opgemaakt door Meester Carole Guillemyn geassocieerd notaris, te Brussel, op 29 juni 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLISSING : Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt Kennis en gaat over tot de bespreking van de hierna genoemde documenten.

Het betreft

a)het fusievoorstel van twintig april tweeduizend en twaalf opgesteld door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap «XPE Pharma & Science» enerzijds en van de naamloze vennootschap «XPE Group» anderzijds, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen en dat door ieder van de betrokken vennootschappen neergelegd werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf, bekend gemaakt bij wijze van mededeling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien mei tweeduizend en twaalf respectievelijk onder het nummer 12087193 en nummer 12087220;

b)de aandeelhouders van onderhavige vennootschap verklaren hierbij beroep te doen op de toepassing van artikel 694, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen en beslissen, met eenparigheid van stemmen, dat het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science" enerzijds en de naamloze vennootschap "XPE Group" niet vereist is. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap "XPE Group" die heden gehouden zal worden, zal met eenparigheid van stemmen dezelfde beslissing nemen;

c)de aandeelhouders van onderhavige vennootschap verklaren hierbij beroep te doen op de toepassing van artikel 695, §1, laatste zin van het Wetboek van Vennootschappen en beslissen, met eenparigheid van stemmen, dat het verslag opgemaakt door de commissaris van de ovememende vennootschap, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen niet vereist is. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap "XPE Group" die heden gehouden zal worden, zal met eenparigheid van stemmen dezelfde beslissing nemen.

Il. De aandeelhouders van de vennootschap, in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam verklaren een kopie te hebben ontvangen van de stukken die hierboven onder punt I. werden vermeld.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van artikel 697 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten : 1° het fusievoorstel, 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is, 3° de verslagen van de raad van bestuur en de verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij stelt de voorzitter ervan vrij deze voor te lezen. Een kopie van het fusievoorstel wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

TWEEDE BESLISSING : Kennisname van wijzigingen in de vermogenstoestand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De aandeelhouders van onderhavige vennootschap verklaren hierbij beroep te doen op de toepassing van artikel 696, laatste zin van het Wetboek van Vennootschappen en beslissen, met eenparigheid van stemmen, dat het niet vereist is dat de bestuursorganen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen hun eigen algemene vergadering, alsmede de bestuursorganen van alle andere bij de fusie betrokken vennootschappen op de hoogte moeten stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap "XPE Group" die heden gehouden zal worden, zal met eenparigheid van stemmen dezelfde beslissing nemen;

DERDE BESLISSING ; Fusiebesluit - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1, Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "XPE Group" van de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op twintig april tweeduizend en twaalf door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen «XPE Pharma & Science» enerzijds en, door de naamloze vennootschap «XPE Group » anderzijds en dat werd neergelegd op zevenentwintig april tweeduizend en twaalf op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "XPE Group" met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science", met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 682 Wetboek van Vennootschappen.

2. Vergoeding  Toekenning van nieuwe aandelen  Ruilverhouding.

Aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science" zullen zestienduizend negenhonderd negenennegentig (16.999) volgestorte, nieuw uit te geven, aandelen op naam, door de overnemende vennootschap "XPE Group" worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : 1,699889 nieuwe aandelen op naam van de naamloze vennootschap "XPE Group" voor één (1) bestaand aandeel van de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science", toe te kennen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "XPE Pharma & Science", overgenomen vennootschap, te weten de naamloze vennootschappen "XPE Personnel Services" en "Adecco Personnel Services", zonder oplegsom.

3. Uitreikingswijze  Vernietiging aandelen overgenomen vennootschap.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad tekent de

raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende

vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

4. Deelname in het bedrijfsresultaat

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn resultaatgerechtigd vanaf 1

januari 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5. Boekhoudkundige datum

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over

naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011,

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te

zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

6. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de overnemende vennootschap zullen dezelfde rechten en

voordelen genieten ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

7. Bezoldiging commissaris

Gezien toepassing gemaakt werd van de bepalingen van artikel 695, §1, laatste lid werd geen enkele

vergoeding voorzien voor de commissaris of een bedrijfsrevisor.

8. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

9. Eigendomsovergang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die alle, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap, zoals

d

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

deze blijken uit de jaarrekening van de overgenomen vennootschap op eenendertig december tweeduizend en elf, waarvan een exemplaar ten titel van stavingsstuk hieraan gehecht zal blijven.

10. Bestanddelen van het overgenomen vermogen

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat benevens de activa  en passiva bestanddelen, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, alle intellectuele en industriële rechten zoals ondermeer, maar niet beperkt tot het recht om de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle Immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met dit vermogen.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

VIERDE BESLISSING : MACHTEN,

De vergadering verleent alle machten

a. aan de raad van bestuur om al het nodige te doen voor de uitvoering van de genomen beslissingen,

b. aan Mevrouw Muriel Stalmans, bijzonder gevolmachtigden, met bevoegdheid om alleen te handelen en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, alleen handelend, alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen in het Kruispuntbank Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingsplichtige, inclusief en zover als nodig met betrekking tot het verleden, te wijzigen, te verbeteren of door te halen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : Uitgifte : (2 volmachten, 1 jaarrekening)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 23.05.2012 12124-0537-037
10/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

? ? APR 2Ü14

Griffie

111111111 1 11111 lII1 fllI 111I) I

*1208193*

V bah

aa

Bel Staa

ni

n

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevaegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0885.823.893

Benaming

(voluit): XPE PHARMA AND SCIENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 16B 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp_akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de fusie door overneming tussen XPE PHARMA & SCIENCE NV als over te nemen vennootschap en XPE GROUP NV als overnemende vennootschap.

FUSIEVOORSTEL VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"XPE PHARMA & SCIENCE", Naamloze vennootschap, Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, BTW 0885.823.893, RPRBrussel;

BETREFFENDE DE FUSIE VAN VOORNOEMDE VENNOOTSCHAP MET DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"XPE GROUP", naamloze vennootschap, Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, BTW 0451.710.984, RPRBrussel.

De raad van bestuur van de N.V. XPE PHARMA & SCIENCE is overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie ingevolge artikel 671 W. Venn., waarbij het voorstel van fusie wordt opgesteld ex artikel 693 W. Venn.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

I, De naamloze vennootschap XPE GROUP, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0451,710.984, gerechtelijk arrondissement Brussel,

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming HUMAN IELE-RESOURCES bij akte verleden voor notaris Gérald SNYERS d'ATTENHOVEN te Brussel op 13 december 1993, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1994 onder nummer 940113-29. Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd (nieuwe statuten) met naamswijziging tot XPE GROUP, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2010 onder nummer 20100308-0034169.

De N,V, XPE GROUP zal de N.V. XPE PHARMA & SCIENCE bij wijze van fusie overnemen en wordt hiemagenoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP",

II, De naamloze vennootschap XPE PHARMA & SCIENCE, met zetel aan de Noordkustiaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.823.893, gerechtelijk arrondissement Brussel.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming XPEPHARMA bij akte verleden voor notaris Bernard DEWITTE te Brussel op 18 december 2006, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2007 onder nummer 20070102-0000947. Waarvan de statuten werden gewijzigd, ondermeer tot wijziging van de maatschappelijke zetel, met wijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de maatschappelijke benaming, naar XPE PHARMA & SCIENCE, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2010 onder nummer 20100312-0037323.

De N.V. XPE PHARMA & SCIENCE zal door de N.V. XPE GROUP bij wijze van fusie overgenomen worden en wordt hiemagenoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap wordt alhier vertegenwoordigd door haar bestuurders, te weten:

1.Management Decision Support, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Belgische recht, met maatschappelijke zetel te Obberg 172, 1780 Wemmel. KBO nr 0436.927.986. Vertegenwoordigd door de heer Mark De Smedt, woonachtig te Eeckhoutveldweg 5, 1785 Brussegem in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd door Management Decision Support als vaste vertegenwoordiger met als opdracht de uitvoering van haar mandaat in haar naam

2.De heer Wim Six, woonachtig te Van Der Schuerenstraat 97 te 9400 Nederhasselt

3.De heer Martin Alonso Rotaeche, woonachtig te Madrid, 28224 Pozuelo de Alarcón, Camino del Cerro de los Gamos 3

4.De heer Marcello Pozzoni, woonachtig te Wildal 16, 5509 KD Veldhoven, Nederland

5.TOCA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Belgische recht, met maatschappelijke zetel te Kleine Pinoutsstraat 4, 3212 Pellenberg KBO nr 0806.003.187, vertegenwoordigd door de heer Thomas Van de Woestijne, woonachtig te Kleine Pinoutsstraat 4, 3212 Pellenberg in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd door TOCA bvba als vaste vertegenwoordiger met als opdracht de uitvoering van haar mandaat in haar naam

UITEENZETTING

De raad van bestuur verklaart dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap XPE GROUP en de raad van bestuur van naamloze vennootschap XPE PHARMA & SCIENCE beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, waarbij in toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld:

A. EEN FUSIE

De voorgestelde fusie Is een fusie ex artikel 671 W. Venn.

Bijgevolg is huidig fusievoorstel onderworpen aan de bepalingen van artikel 693 W. Venn.

B. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

1. De naamloze vennootschap XPE PHARMA & SCIENCE, met zetel aan de Noordkustlaan 166, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.823.893, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel:

ln het Vlaams gewest: het exploiteren van een bureau van private arbeidsbemiddelingzoals omschreven in het Decreet van dertien april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de private arbeidsbemiddeling in het Vlaams Gewest, alsook onder andere outplacement activiteiten, het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid management, (tele) informatica, marketing, mobiliteit, assessrnents.

In het Waals Gewest: te voorzien in de werving en selectie, alsook onder andere outplacement activiteiten, het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid management, (tele) informatica, marketing, mobiliteit, assessments.

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: te voorzien in de werving en selectie, alsook onder andere outplacement activiteiten, het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid management, (tele) informatica, marketing, mobiliteit, assessments.

De vennootschap kan in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, of voor rekening van derden of met medewerking van derden, alle activiteiten uitoefenen met betrekking tot arbeidsbemiddeling of tewerkstelling, zoals voorzien in de vigerende regionale reglementeringen, alsook alle activiteiten van om het even welke aard die verband houden met het human resources beleid, alsook verlenen van diensten inzake advies, detachering van personeel, beheer en uitvoeren van projecten en werving en

s

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

slectie in het kader van de pharmaceutische industrie en gelijkaardige organisaties zoals: biotechnologie, cosmetologie, gezondheidszorg, landbouw en onderzoek.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtsreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg tellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming of elke andere vorm van investering in effecten of roeren rechten, van financiële tussenkomst of andere, in allerhande zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen?

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap XPE GROUP, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0451.710.984, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel de verwezenlijking van marketingstudies, opiniepeilingen, enquêtes van publicitaire aard, verkoopcampagnes, de organisatie van seminaries, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de marketing.

De vennootschap heeft tevens tot doel alle activiteiten in de sector van de telemarketing, evenals alle verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de activiteit van bijstand en raadgeving inzake bedrijfsbeheer, daarin inbegrepen, het beheer van human resources, de organisatie van de informatica en het handelsbestuur.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel alle activiteiten van rekrutering, aanwerving en selectie van het personeel en alle werknemers en alle activiteiten van vorming van personeel en van alle werknemers.

De vennootschap heeft tevens tot doel de makelarij in verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasing en andere, Ze mag eveneens de rol van tussenpersoon uitoefenen inzake kredieten die door middel van invorderingen van schuldvorderingen bijdragen tot de uitvoering van kredietcontracten. In parallel zal ze, met eerbiediging van de Belgische en internationale wetten en reglementen, elke vorm van advies kunnen verlenen inzake diensten in de tertiaire en quartaire sector.

De vennootschap mag alle activiteiten uitvoeren die betrekking hebben op publiciteit. Ze zal cinematografische films, radiofonische en/of televisieuitzendingen mogen realiseren. Ze za! eveneens literaire, theatrale of muzikale werken mogen uitgeven.

Ze mag elke import-, export-, groothandels-, kleinhandeisverrichting stellen evenals de makelarij van alle materialen, producten, wisselstukken in verband met de chemische, de elektronische en de informatische sector, alsook aile programma's voor logiciëlen.

De vennootschap heeft tevens tot doel het verlenen van diensten en advies aan vennootschappen en verenigingen, instellingen, zelfstandige ondernemers, overheden en beoefenaars van vrije beroepen, dit alles zowel in de profit als in de non-profitsector, met inbegrip van, zonder daartoe beperkt te zijn, het aannemen van projecten met een administratief, financieel, commercieel, technisch, marketing, medisch en paramedisch, juridisch, industrieel, wetenschappelijk, technologisoh, informatica - en HR - karakter, met inbegrip van, zonder daartoe beperkt te zijn, rekrutering en selectie van personeel op alle niveaus, en het inrichten van alle ondersteunende structurele en accessoire activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel: bureau voor nijverheidsstudie, alsook handel in en installatie en constructie van technische uitrustingen, en het verrichten van handelingen die hiermee in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze omschrijvingen gencmen in de ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of gelijklopend deel. De verkoop, zowel groot- als kleinhandel van computersystemen, software en hardware.

Het doel van de vennootschap omvat ook verkoop van technische documentatie in de ruime zin van het woord alsook het verlenen van technische bijstand en advies, inbegrepen voordrachten en cursussen in verband met nijverheidsstudiën.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als handelsvertegenwoordiger.

Ze mag daarenboven alle handels-, roerende-, onroerende of financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Ze mag onder meer bij wijze van inbreng, fusie of inschrijving, financiële tussenkomst of op elke andere manier, in alle vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die geacht zijn er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen, belangen nemen.

Ze mag lenen aan alle vennootschappen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair?

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

C, WAARDERING EN RUILVERHOUDING

1, Waardering

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat een waardering van beide

o

vennootschappen kan worden gelijkgesteld met de waardering zoals weergegeven in de balans van ADECCO PERSONNEL SERVICES N.V. zoals neergelegd op 31 december 2011.

De waarde van XPE Group N.V. bedraagt 7.275.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 13.668 aandelen zodat de reële waarde 532,27 EUR per aandeel bedraagt.

De waarde van XPE Pharma & Science N.V. bedraagt 9.048.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.000 aandelen zodat de reële waarde 904,8 EUR per aandeel bedraagt.

2. Ruilverhouding

De ruilverhouding bedraagt bijgevolg:

Reële waarde 1 aandeel XPE Pharma & Science N,V. 904,8

1,699889

Reële waarde 1 aandeel XPE Group N.V. 532,27

Voor elk aandeel in de over te nemen vennootschap worden dus 1,699889 aandelen van de overnemende vennootschap uitgegeven.

De fusie van de twee vennootschappen zal plaatsvinden door de uitgifte van 16.999 aandelen van XPE Group N,V. De uitgifte van deze aandelen heeft tot doel de 10.000 aandelen aangehouden door derden te vergoeden op datum van de fusie,

Het aantal uit te geven aandelen werd afgerond om de betaling van opgeld en/of ongebruikelijke coupures te vermijden.

De nieuwe aandelen die de vennootschap XPE Group N.V. naar aanleiding van de fusie ten gunste van de aandeelhouders van de vennootschap XPE Pharma & Science N.V. dient uit te geven, zullen dezelfde rechten genieten ais de bestaande gewone aandelen van de vennootschap XPE Group N,V. Zij zullen vanaf hun uitgifte onderworpen zijn aan alle bepalingen van de statuten van de vennootschap XPE Group N.U.

D, DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN UITGEREIKT

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

E. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, EN ELKE BIJZONDERE REGELING MET BETREKKING TOT DIT RECHT

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn resultaatgerechtigd vanaf 1 januari 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

F. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

Voor-aehbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

G. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de overnemende vennootschap zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen onderneer volgende artikelen gewijzigd worden:

-het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen;

-eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden teneinde het bedrag van het kapitaal af te ronden in euro;

-het artikel met betrekking tot de historiek van het kapitaal zal worden aangevuld.

J. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De bepalingen van het bodemsaneringdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie, gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap geen gronden bezit in de zin van voornoemd decreet.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 juni 2012,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken,

Management Decision Support bvba Wim Six

vertegenwoordigd door de heer Mark De Smedt Bestuurder

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Bergisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111*11111111.11)05q1j111111

ERusE1

te Aur,r).-

ie

Ondernemingsnr : 0885.823.893

Benaming

(voluit) : XPE PHARMA & SCIENCE

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 16B - 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 25 juli 2011

1.De Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het onstlag van Gadam, commanditaire vennootschap op aandelen, vertegenwoordigd door de heer Alain Dehaze, als bestuurder niet ingang op 31 juli 2011.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

2. De Buitengewone Algemene Vergadering beslist de definitieve benoeming van de heer MARTIN Alonso Rotaeche woonachtig te Madrid, 28224 Pozuelo de Alarcón, Camino del Cerro de los Gamos 3, als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang op 1 augustus 2011.

Zijn mandaat loopt tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering van 2017 en wordt onbezoldigd uitgeoefend

Management Decision Support bvba Wim Six

vertegenwoordigd door Mark De Smedt

Bestuurder Bestuurder

_ ....

Op de laatste blz. van Lulk 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþVoor-behoude aan het BelgisCi Staatsbla

Luirk.'B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,1.111,111!1111

BRIiSS.%

1 s Juni

~...c~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0885.823.893

Benaming

(voluit) : XPE Pharma & Science

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 16B 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering van 18 mei 2011.

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om C.V.B.A. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Herman Van den Abeele, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

Management Decision Support bvba Gadam SCA

vertegenwoordigd door Mark De Smedt vertegenwoordigd door Alain Dehaze

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 10.06.2011 11158-0456-038
08/06/2011
ÿþ Med 21

PatU t in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( bobo aar Bell

Staa " 11~85~g4"

Ondernemingsnr : 0885.823.893

Benaming

(voluit) : XPE Pharma & Science

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 16B - 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte ; ONSTLAG - BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 18 februari 2011

1.de Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Henri Jonckheere en de heer Johan Lauwers als bestuurder en de heer Johan Lauwers als gedelegeerd bestuurder met ingang op 1 maart 2011.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

2.de Buitengewone Algemene Vergadering beslist de definitieve benoeming met ingang op 1 maart 2011 voor een periode van 6 jaar van:

a.de heer Wim SIX, woonachtig te Van Der Schuerenstraat 97 te 9400 Nederhasselt, België

b.de heer Marcello POZZONI, woonachtig te Witdal 16, 5509 KO Veldhoven, Nederland

c.TOCA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van belgische recht, met maatschappelijke zetel te Kleine Pinoutsstraat 4, 3212 Pellenberg, KBO nr 0806.003.187, vertegenwoordigd door de heer Thomas Van de Woestijne, woonachtig te Kleine Pinoutsstraat 4, 3212 Pellenberg in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd door TOCA bvba als vaste vertegenwoordiger met als opdracht de uitvoering van haar mandaat in haar naam

Hun mandaten lopen tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering van 2017 en worden onbezoldigd uitgeoefend.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

Gadam SCA

vertegenwoordigd door

de heer Alain Dehaze

Voorzitter

Management Decision Support bvba

vertegenwoordigd door

de heer Mark De Smedt

Secretaris

Opde laatste blz. van-- ------------ - -- ---_-._ ._ _._._..._...--" ----- ---.,.,-----------,.-.

Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 16.11.2010 10607-0453-032
03/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 18.05.2009, DPT 02.06.2009 09173-0263-016
18/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 19.05.2008, DPT 17.06.2008 08230-0185-015

Coordonnées
XPE PHARMA & SCIENCE

Adresse
NOORDKUSTLAAN 16B 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande