WORLDWIDE SALES AND MARKETING, AFGEKORT : W.S.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLDWIDE SALES AND MARKETING, AFGEKORT : W.S.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.331.089

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0506-015
21/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0463.331.089

Benaming

(voluit) : WORLDWIDE SALES AND MARKETING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3320 Meldert, Meerstraat, 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 19 december 2012 geregistreerd twee bladen en geen verzending op 21 december 2012 te Mechelen 1, boek 5/978 blad 59 vak 03 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Worldwide Sales and Marketing", met maatschappelijke zetel te 3320 Meldert, Meerstraat, 48, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Verslagen kapitaalsverhoging.

De heer Michel verklaart volledig kennis te hebben genomen van de verslagen van de be-drijfsrevisor en de; zaakvoerder en verklaart er een kopie van te hebben ontvangen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van voornoemde heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, besluit met het volgende:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B.V.B.A. VYVEY & Co,; bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting; van kapitaalverhoging door inbreng in natura , dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en; dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d.de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomt met de stijging van waarde van de aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Worldwide Sales & Marketing" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavige controleerslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wet-boek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalsverhoging bij de BVBA WORLDWIDE SALES & MARKETING en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

De algemene vergadering keurt deze verslagen goed

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel; samen met een uitgifte van onderhavig proces- verbaal.

Tweede besluit: kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van één miljoen vier-honderd duizend euro (1.400.000,00 ¬ ), teneinde het te brengen van negenhonderd acht-tienduizend vijfhonderd tweeënnegentig, euro één eurocent (¬ 918.592,01) op twee miljoen driehonderd achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig', euro één eurocent (2.318.592,01 ¬ ), zonder de creatie van nieuwe aandelen, maar een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door gedeeltelijke inbreng van een schuldvordering van de huidige enige aandeelhouder, de heer Yves Mi-chel, vermelde comparant, die verklaart dat alle aandelen volledig zijn volgestort.

Derde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 1111111111111 u

*13011975*

Nêergeiee ter grlrrie der

Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 0 9 lAN. 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

'ibehouflen

aan het

Belgisch

Staatsblad

De heer Michel verzoekt de werkende Pnotaris vast te stellen' dat op. de 'kapitaalsverhoging- volledig " werd ingeschreven en dat alle aandelen volledig werden volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op twee miljoen driehonderd achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (2.318.592,01 ¬ ) en is verte-genwoordigd door negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Vierde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

" Artikel vijf: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderd achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (2.318.592,01 ¬ ) en is verdeeld in negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één negenhonderd achtentwintigste (11928ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het ' openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote ' eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alleen onderschrijft komen hem toe in volle eigendom."

Vijfde besluit: volmacht aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de coördinatie van de statuten van de vennootschap.

---------------

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Backer

Bijlagen trij-hetBelgischstaxtsùlud -21/01/2013 - Annexes du 1Vfoniteur1iëlgë

Op de laatste biz. van Luik l3 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.07.2012 12340-0546-015
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 25.07.2011 11337-0444-018
17/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetegd ter g>Itfrie ~

Rechtbank van Koophand

te Leuven, de 0 5 1:11

DE GRIFFIER',

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIII,J1111111M1.111111111

Ondernemingsnr : 0463.331.089

Benaming

(voluit) : WORLWIDE SALES AND MARKETING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meerstraat 48, 3320 Meldert

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 21 december, 2010, geregistreerd drie bladen en geen renvooien op 23 december 2010 te Mechelen I, boek 5/974 blad 29! vak 14, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Worldwide Sales and Marketing", met maatschappelijke zetel te Meerstraat 48, 3320 Meldert, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: Verslagen kapitaalsverhoging.

De vennoot verklaart volledig kennis te hebben genomen van de verslagen van de bedrijfsrevisor en de: zaakvoerder en verklaart er een kopie van te hebben ontvangen.

Het verslag van de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, besluit met het volgende:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B.V.B.A. VYVEY & Co,; bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging door inbreng in natura , dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen; bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d.de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste; overeenkomt met de stijging van waarde van de aandelen zonder nominale waarde van de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Worldwide Sales & Marketing" zodat de inbreng in natura niet: overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 3 december 2010

B.V.B.A. VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor"

De algemene vergadering keurt deze verslagen goed.

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel

samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

Tweede besluit: kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van vijfhonderdduizend euro (¬ ! 500.000,00) teneinde het te brengen van vierhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één; eurocent (E 418.592,01) op negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ ' 918.592,01) zonder de creatie van nieuwe aandelen, maar een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door gedeeltelijke inbreng van een. schuldvordering van de huidige enige aandeelhouder, de heer Yves Michel, vernielde comparant, die verklaart' dat alle aandelen volledig zijn volgestort.

Derde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging.

De heer Michel verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat alle aandelen volledig werden volgestort. Het maat-schappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig .euro één eurocent (¬ " Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

ti

Vaar- .

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

.918.592,01) en is vertegenwoordigd door negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waar-de.

Vierde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel vijf: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 918.592,01) en is verdeeld in negenhonderd achtentwintig (928) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één negenhonderd achtentwintigste (1/928ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in voile eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alleen onderschrijft komen hem toe in volle eigendom."

Vijfde besluit: volmacht aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de coördinatie van de statuten van de vennootschap.

-- ---- Voor ontledend uittreksel. - -------------------

Vamen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Backer

.. -. _ _ .... .. - - .

Op de laatste b .... ....- _ _ ..... .

. _ . .. . _ .... .

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 30.07.2010 10365-0494-015
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 04.07.2008 08368-0378-015
24/09/2007 : LE099429
27/06/2007 : LE099429
10/08/2006 : LE099429
04/08/2006 : LE099429
01/12/2005 : LE099429
10/12/2004 : LE099429
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 28.07.2015 15358-0297-015
22/10/2003 : LE099429
06/06/2001 : LE099429
27/10/2000 : LE099429
23/09/1999 : LE099429
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 30.08.2016 16531-0180-013

Coordonnées
WORLDWIDE SALES AND MARKETING, AFGEKORT : W.…

Adresse
MEERSTRAAT 48 3320 MELDERT(BT)

Code postal : 3320
Localité : Meldert
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande