WINES WITH PASSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINES WITH PASSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.983.104

Publication

24/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-11-2014

Griffie

*14311156*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567983104

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

WINES WITH PASSION

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 20/11/2014 (nog te registreren) houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: De heer CERSTIAENS Wim René Maria, wonende te 2200 Herentals, Hoogton 15. De heer VAN LANDEWYCK Joffrey Albert Thérèse, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Felix Aertgeertsstraat 10.

2. NAAM-RECHTSVORM : WINES WITH PASSION - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 3128 Tremelo (Baal), Felix Aertgeertsstraat 10

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen: de aan- en verkoop van wijnen en aanverwante producten en sterke dranken, etenswaren, elektrische en niet-elektrische huishoudtoestellen en designartikelen.

De vennootschap:

- mag alle roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen;

- mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van andere ondernemingen of vennootschappen;

- mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen;

- kan op alle wijzen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden;

- mag alle industriële-, handels-, financiële of burgerlijke operaties uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel;

- zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL  18.600 EURO verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 6.200 EURO.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

Onderwerp akte :

Felix Aertgeertsstraat 10 3128 Tremelo

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van het mandaat.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, dat steunt op gewichtige redenen.

De statutaire zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De handelingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder is beperkt in die mate dat de vennootschap dient verbonden te worden door handtekeningen van alle zaakvoerders. Deze bevoegdheidsbeperking is niet tegenstelbaar aan derden.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap werden benoemd: De heer CERSTIAENS Wim René Maria, wonende te 2200 Herentals, Hoogton 15 en de heer VAN LANDEWYCK Joffrey Albert Thérèse, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Felix Aertgeertsstraat 10, beiden voornoemd, die hun opdracht aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hierover anders beslist.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR  van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot 31 december 2015, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het voormeld uittreksel van de oprichtingsakte.

10. JAARVERGADERING  op de tweede mei om 10 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op in het jaar 2016 overeenkomstig de statuten.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

12. Volmacht: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Helsen Sven, te Familie De Cockstraat 13, 3128 Baal (Tremelo), aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0467-008

Coordonnées
WINES WITH PASSION

Adresse
FELIX AERTGEERTSSTRAAT 10 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande