WE LIKE HEALTHY FOOD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WE LIKE HEALTHY FOOD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.075.287

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 30.06.2014 14251-0444-013
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 03.07.2013 13267-0419-014
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0410-015
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0351-015
16/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Néepplégd ter Aechtbanil len b(00phandef

te Leuven/ do ~0 ~4!~f ~iA/RT 2011

Gi íIFl-IERM

Griffie

111

" 11.1.05"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0866.075.287

Benaming

(voluit) : The Légumaise Company

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Betekomsesteenweg 781 B te 3200 Aarschot

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 20 december 2010 (geregistreerd drie bladen een verzendingen te Haacht op 23 december 2010 Boek N 68 Blad 81 Vak 14 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger (get.) Hermans Myriam) dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Thé Légumaise Company", telkens met eenparigheid de volgende besluiten hebben genomen:

1. Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de vennootschap naar Zwitsers recht "SIMPA" als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

2. verplaatsing van de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang naar 3320 Hoegaarden/Meldert,

Moerasstraat 18.

Aanpassing van artikel 3 van de statuten dat voortaan luidt als volgt:

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden/Meldert, Moerasstraat 18."

2. Wijziging van de naam van de vennootschap in "We Like Healthy Food".

Aanpassing van de tweede zin van artikel 1 van de statuten dat voortaan luidt als volgt: "Zij draagt de benaming "We Like Healthy Food".

3. Uitbreiding van het doel van de vennootschap met de volgende activiteiten (in te lassen in de doelsomschrijving als zevende gedachtestreepje):

"- het verlenen van advies gericht naar de voedingsindustrie en voedings-producenten, en andere, en dit op niveau van ingrediëntselectie, kwaliteit, gezondheid, creativiteit, kwaliteitscontrole, opleiding, concept, recepten, voedings-technologie, productie, analyse en alle andere competenties waar de markt nood aan heeft."

zodat artikel 4 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het vervaardigen van producten op basis van groenten; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor luchtvaartmaatschappijen; kantines, bedrijfsrestaurants, en dergelijke; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; productie van verse kant- en klaarmaaltijden die vlees bevatten; productie van kant- en klaarmaaltijden die vis bevatten; verwerking en conservering van aardappelen; productie van gedehydreerde aardappelpuree; vervaardiging van sausen; vervaardiging van mayonaise, ketchup, bereide mosterd, enzovoort; vervaardiging van soepen, bouillons, enzovoorts; kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen in gespecialiseerde winkels; catering; traiteur.

-het deelnemen, aanhouden, oprichten, uitgeven, financieren, verhandelen en beheren van participaties en deelnemingen, aandelen, winstbewijzen, effecten, obligaties of andere in binnen- of buitenlandse ondernemingen, en dit zonder enige beperking en in de ruimste zin van het woord, doch met uitzondering van alle door de Commissie voor Bank- en Financiewezen gereglementeerde activiteiten en rekening houdende de beperkingen opgenomen in de vennootschapswetgeving.

-het verlenen van en instaan voor goederen en diensten zoals infrastructuur, investeringen, secretariaat, call-center, dispatching, administratie, bestuur, management, grond- en hulpstoffen, handelsgoederen, financiering, marketing, voorraadbeheer, roerende goederen, onroerende goederen en logistieke functies aan zichzelf en andere binnen- en buitenlandse vennootschappen, en dit in de ruimste betekenis.

-managementactiviteiten van holdings; patrimoniumvennootschap en het beheer van onroerende goederen. -tussenpersoon in de handel, als agent, distributeur, franchiser, en dergelijke in de ruimste zin van de betekenis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

verhuring van overige roerende goederen; publiciteits-ondememing, computeradviesbureau; adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, advies en bijstand aan de bedrijfswereld, marktonderzoekbureau, reclamewezen, publiciteitsagentschap.

-het verlenen van advies gericht naar de voedingsindustrie en voedings-producenten, en andere, en dit op niveau van ingrediëntselectie, kwaliteit, gezondheid, creativiteit, kwaliteitscontrole, opleiding, concept, recepten, voedingstechnologie, productie, analyse en alle andere competenties waar de markt nood aan heeft.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten, kredieten of borgen afleveren, onder alle vormen inbegrepen hypothecair, voor verbintenissen van derden, natuurlijke en rechtspersonen, al dan niet vennoten en bestuurders, met uitzondering van deze welke een inbreuk op de geldende wetgeving inhouden.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel."

4. Afschaffing van de aandelen categorie C en onderbrenging van deze aandelen in de overige categorieën

A en B.

De zevenentwintigduizend tweehonderd vijftig aandelen categorie C worden als volgt ondergebracht in de

categorieën A en B:

-elfduizend en tien aandelen categorie A;

-zestienduizend tweehonderd veertig aandelen categorie B.

De vergadering heeft artikel vijf van de statuten aangepast aan het besluit dat voorafgaat, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD VIERENDERTIGDUIZEND EURO. Het wordt vertegenwoordigd door drieënvijftigduizend vierhonderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder een/drieënvijftigduizend vierhonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen, namelijk zesentwintigduizend zevenhonderd aandelen categorie A en zesentwintigduizend zevenhonderd aandelen categorie B."

5. Aanpassing van artikel 8 van de statuten als volgt:

- in de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan de raad van bestuur ook worden samengesteld uit twee leden;

- de raad van bestuur zal steeds worden samengesteld uit minimaal twee bestuurders die respectievelijk door de aandeelhouders categorie A en categorie B worden aangesteld.

De eerste paragraaf van artikel 8 van de statuten zal voortaan dan ook luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan de raad van bestuur ook worden samengesteld uit twee leden. De raad van bestuur zal steeds worden samengesteld uit minimaal twee bestuurders die respectievelijk door de aandeelhouders categorie A en categorie B worden aangesteld. "

6. Wijziging van de tweede zin van artikel 12 van de statuten als volgt: "Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen."

7. Benoeming of herbenoeming van de volgende personen tot bestuurders van de vennootschap: - de heer Peter VAN ROY, wonende te Meise, Bruinborrelaan 13;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUTURE FOOD", met zetel te Hoegaarden/ Meldert, Moerasstraat 18 (RPR Leuven 0460.822.056), die de heer Frank FOL, wonende te Hoegaarden/ Meldert, Moerasstraat 18 heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuursmandaat;

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P.O.A.S.T.", met zetel te Meise, Bruinborrelaan 13 (RPR Brussel 0444.168.146); die de heer Peter VAN ROY, wonende te Meise, Bruinborrelaan 13, heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuursmandaat.

- de heer Frank FOL, wonende te Hoegaarden/Meldert, Moerasstraat 18.

De mandaten zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De mandaten gelden voor een termijn van zes jaar en zullen, behoudens herbenoeming, automatisch eindigen op twintig decembertweeduizend zestien.

7. Herbenoeming door de raad van bestuur tot individueel bevoegde bestuurders, die de titel zullen voeren van "gedelegeerd bestuurder" en aan wie, met toepassing van artikel 15 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen:

- de heer Peter Van Roy, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUTURE FOOD", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Frank Fol, voornoemd;

Ontslag van de heer Peter Van Roy tot voorzitter van de raad van bestuur en benoeming van de bvba "FUTURE FOOD" tot voorzitter van de raad van bestuur.

NOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd;

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten met lijst der publicatiedata;

- staat van actief en passief;

- verslag van de raad van bestuur m.b.t. de doelswijziging.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 28.07.2010 10355-0302-016
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 03.08.2009 09529-0235-016
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 15.07.2008 08411-0287-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 26.06.2007 07297-0204-016
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 29.06.2006 06357-5013-015
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 07.08.2015 15416-0044-012

Coordonnées
WE LIKE HEALTHY FOOD

Adresse
MOERASSTRAAT 18 3320 MELDERT(BT)

Code postal : 3320
Localité : Meldert
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande