WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, AFGEKORT : WSKLUM VILVOORDE

Association sans but lucratif


Dénomination : WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE, AFGEKORT : WSKLUM VILVOORDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 417.955.083

Publication

17/07/2013
ÿþMoo 2,2

44ik, ir ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

311097111111

Ondernemingsnr : 417.955.083

Benaming

(voluit) : Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde

(verkort) : WSKLuM V

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Havendoklaan 2 te 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Algemene vergadering, opname wijziging statuten, ontslagen, benoemingen, herkiezing Raad van Bestuur, rekeningtoezichters.

BRUSSEL,

Griffie0 3 MIL, 2013

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde hebben op hun algemene vergadering van zaterdag 23 maart 2013 besloten de goedgekeurde statuten van de Algemene Vergadering anno 2012 ter publicatie aan te beiden :

STATUTEN V.Z.W. WSK LuM VILVOORDE

Identificatienummer: 1102/78 Ondernemingsnr: 417955083

Hoofdstuk 1. DE VERENIGING

Art. 1 Op 03 december 1977 werd in het kader van de SPORTKRING van de LUCHTMACHT, een vereniging zonder winstgevend doel opgericht:

" WATERSPORTKRING van de LUCHTMACHT VILVOORDE", afgekort tot " WSKLuM V".

De zetel van de vereniging is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Havendoklaan 2 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement BRUSSEL. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen, naar om het even welke plaats binnen het Nederlandstalig taalgebied en de nodige formaliteiten hiertoe te vervullen.

Art. 2 Het doel van de vereniging is de beoefening en bevordering van de watersport, met een bijzondere nadruk op de kleinzeilerij. De vereniging geeft iedereen een gelijke behandeling ongeacht ras, religieuze of politieke overtuiging, geslacht of seksuele geaardheid.

De vereniging ontzegt zich formeel elke inmenging in politieke, filosofische, religieuze en militaire standpunten. De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te realiseren. Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn. Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doelstellingen. Dit met inbegrip van commerciële en winstgevende activiteiten, waarvan de opbrengsten volledig zullen bestemd worden voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Art. 3 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

In het geval van een vrijwillige ontbinding zal de Algemene Vergadering, tijdens dezelfde beraadslaging, één of meerdere vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden vastleggen. Deze zijn belast met de vereffening van de ontbonden vereniging, Het erfdeel van de vereniging wordt overgedragen aan een vereniging met hetzelfde doel als bepaald in deze statuten of aan een door Defensie gepatroneerd sociaal werk.

Hoofdstuk 2. LIGMAATSCHAP

Art. 4 De vereniging heeft leden, toegetreden leden en ereleden.

Art. 5 Aansluiting: elke kandidaat dient een schriftelijke aanvraag in bij de Raad van Bestuur. Deze deelt zijn beslissing mee aan de kandidaat zonder verantwoording. Bij gunstige beslissing en _na betaling van zijn

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

jaarlijkse bijdrage wordt de kandidaat voorlopig aangesloten. Vanaf dan kan hij gebruik maken van de infrastructuur en de diensten van de WSKLuM V. De definitieve aanvaarding wordt genomen door de Algemene Vergadering.

Art. 6 Kandidaten van volgende categorieën krijgen bij aanvaarding de hoedanigheid van lid en hebben stemrecht:

1. personen (militairen en statutaire burgers) verbonden aan Defensie, al of niet in actieve dienst.

2. Agenten, al of niet in actieve dienst, verbonden aan de in België gelegen NAVO-instellingen.

3. Belgische oud-militairen die een beroepsactiviteit van minimum vijf jaar effectieve dienst bij Defensie kunnen voorleggen.

4. Toegetreden leden die door de Algemene Vergadering als lid worden aanvaard. Het aantal leden mag niet minder zijn dan drie.

Art. 7 Kandidaten die niet tot de hoger vermelde categorieën behoren zijn toegetreden leden en hebben geen stemrecht. Zij kunnen zich kandidaat stellen als bestuurder.

Toegetreden leden kunnen na een periode van vijf jaar lidmaatschap en mits voordracht door de Raad van Bestuur door de Algemene Vergadering worden aanvaard als lid.

Familiaal aangesloten gezinsleden zijn toegetreden leden.

Art. 8 Ereleden zijn personen die belangrijke diensten bewezen hebben aan de vereniging. Hun kandidatuur wordt voorgedragen door de Raad van Bestuur en toegekend door de Algemene Vergadering. Ereleden hebben stemrecht en kunnen zioh kandidaat stellen als bestuurder.

Art. 9 Elke activiteit voortvloeiend uit het lidmaatschap bij de WSKLuM V mag enkel op het sportieve vlak gebeuren en mag nooit aanleiding geven tot om het even welk contract of vergoeding.

Art. 10 Ontslag: ieder lid, erelid of toegetreden lid kan zijn lidmaatschap opzeggen mits een ontslagbrief te richten aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een ontslagnemende is evenwel verplicht tot de betaling van zijn kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin ontslag wordt ingediend. Wordt aanzien als ontslagnemend, diegene die niet in orde is met zijn bijdrage op 15 januari van het lopend jaar. Wie zijn bijdrage voldoet na deze datum maar voor 31 Jan van het lopend jaar blijft aangesloten in zijn hoedanigheid, maar verliest zijn stemrecht voor de eerstkomende Algemene Vergadering.

Hoofdstuk 3. DE ALGEMENE VERGADERING

Art. 11 De Algemene Vergadering bestaat uit de stemgerechtigde leden en stemgerechtigde ereleden. De jaarlijkse Algemene Vergadering vindt, principieel in de maatschappelijke zetel, plaats in de loop van het eerste trim ester.

De toegetreden leden mogen de Algemene Vergadering bijwonen, zij hebben evenwel geen stemrecht. Toegetreden leden die door de vergadering tot bestuurder verkozen zijn, krijgen voor de duur van hun mandaat de hoedanigheid van lid.

Art. 12 De oproep voor de Algemene Vergadering zal aan aile leden, ereleden en toegetreden leden gestuurd worden volgens de wettelijke bepalingen.

De agenda en het verslag van de laatste Algemene Vergadering worden bij de oproeping gevoegd. Elk lid mag vragen om een bepaald onderwerp op de agenda te plaatsen. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht. De aanvragen dienen gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur tenminste één maand voor de datum van de Algemene Vergadering.

Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda afgeweken worden.

Alle stemgerechtigden hebben recht op een gelijkwaardige stem, ieder van hen beschikt over één stem. De vertegenwoordiging wordt toegestaan mits voorlegging van een geschreven volmacht. In geen enkel geval kan een lid meer dan twee stemmen uitbrengen, zijn stem en deze van diegene die hij vertegenwoordigt.

Art. 13 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij zijn afwezigheid door het lid van de Raad van Bestuur met de meeste anciënniteit dat aan de vergadering deelneemt. De Voorzitter duidt een secretaris voor de vergadering aan.

De Algemene Vergadering duidt twee personen aan voor het opnemen van de stemmen.

Art. 14 De Algemene Vergadering heeft volgende exclusieve bevoegdheden:

1. de wijziging van de statuten.

2. de benoeming en afzetting van de bestuurders en de rekeningtoezichters.

3. de kwijting aan de bestuurders en de rekeningtcezichters.

4. de benoeming en het ontslag van de ereleden.

5. de aanvaarding en uitsluiting van de leden, ereleden en tcegetreden leden.

6. de goedkeuring van begroting en rekeningen.

7. de ontbinding van de vereniging en in het algemeen, alle beslissingen die buiten de wettelijke en statutaire bevoegdheid van de Raad van Bestuur liggen.

P

MOD22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 15 De vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 16 De beslissingen van de Algemene Vergadering worden, behoudens anders vermeld, genomen bij meerderheid van uitgebrachte stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is deze van de Voorzitter doorslaggevend, Op aanvraag van de meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde leden, gebeuren de stemmingen geheim. Zij zijn altijd geheim zo het gaat over personen. Een blanco stembiljet wordt niet geteld; enkel die stembiljetten die een stem uitbrengen voor of tegen een kandidaat of voorstel worden geteld.

Art. 17 Wijzigingen van de statuten: De aanpassingen aan de statuten aangebracht door de Raad van Bestuur worden aan de Algemene Vergadering voorgesteld en uitgelegd.

Voor een statuutwijziging moeten twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Art, 18 Een uitsluiting van een lid, erelid of toegetreden lid Kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 19 De Algemene Vergadering benoemt of vervangt bestuurders wiens mandaat ten einde loopt of die ontslagnemend, afgezet of overleden zijn. De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor de duur van 3 jaar. Zij kunnen ook verkozen worden voor een onbepaalde duur.

De Algemene Vergadering duidt twee rekeningtoezichters aan, niet bestuurders, belast met het nazicht van de boekhouding van de WSKLuM V. Hun mandaat loopt over 3 jaar . Bestuurders en rekeningtoezichters kunnen steeds door de Algemene Vergadering worden afgezet.

Art. 20 Tijdens de Algemene Vergadering, zullen de ontvangsten, uitgaven en de afrekeningen van het verlopen jaar voorgelegd worden. De aanvaarding hiervan door de Algemene Vergadering betekent dat er kwijting wordt verleend aan de Raad van Bestuur en aan de rekeningtoezichters. De voorstellen, begrotingen en aanbevelingen voor het volgende jaar worden ter goedkeuring voorgelegd.

Art. 21 De bijdragen worden jaarlijks goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorstel van de Raad

van Bestuur,

De bijdrage der leden mag niet hoger zijn dan 2500 Euro.

Art. 22 De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een verslag en getekend door de Voorzitter en de Secretaris, alsook door de leden die er om vragen. Dit verslag wordt bewaard op de zetel van de vereniging. De verslagen liggen ter inzage van de leden die hun inzagerecht kunnen uitoefenen.

Art. 23 Elke wijziging aan de statuten, benoeming, ontslag of afzetting van bestuurders en

rekeningtoezichters, zal bij het Belgisch Staatsblad ter publicatie aangeboden worden.

Hoofdstuk 4. DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Art. 24 De Raad van Bestuur kan steeds in het belang van de vereniging een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen.

Een Buitengewone Algemene Vergadering dient samengeroepen op aanvraag van één vijfde van de leden. Deze aanvraag dient per aangetekend schrijven gericht te worden aan de Voorzitter.

Een Buitengewone Algemene Vergadering dient samengeroepen te worden bij ontslag van één derde of meer van de Raad van Bestuur.

Art. 25 De oproepingen en stemmingen gebeuren volgens de procedure voorzien voor de gewone

Algemene Vergadering.

Hoofdstuk 5. DE RAAD VAN BESTUUR

Art, 26 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden, verkozen door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet lager zijn dan het aantal leden en mag niet hoger zijn dan vijftien. Indien er meer kandidaten zijn dan vacante plaatsen zal voorrang gegeven worden aan de leden boven de toegetreden leden. Vervolgens zal er een rangschikking opgemaakt worden volgens het aantal bekomen stemmen.

Art. 27 Het mandaat van bestuurder eindigt bij het overlijden of in het geval van ontslag van de bestuurder. Zijn tot bestuurder verkiesbaar de leden, ereleden en de aanwezige toegetreden leden, allen in regel met hun bijdrage. Zij zijn herkiesbaar en kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden afgezet. Alvorens een Bestuurder af te zetten dient de Algemene Vergadering hem de kans te geven zijn verdediging voor te

."

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

leggen. Bestuurders die zonder aanvaardbare reden afwezig zijn op vier op elkaar volgende bestuursvergaderingen worden uitgesloten uit de Raad van Bestuur.

Art, 28 De Raad van Bestuur verkiest onder de bestuurders minimum:

* een voorzitter

* een secretaris

* een penningmeester

De samenstelling van de Raad van Bestuur wordt ter publicatie aangeboden in het Staatsblad als bijlage bij

wijziging van de statuten of als alleenstaande melding.

De functie van voorzitter, secretaris en penningmeester dienen bezet te zijn. Bij ontstentenis zal de

Algemene Vergadering, voor om het even welke activiteit, moeten samenkomen, De Raad van Bestuur zal de

lopende zaken afhandelen en binnen de dertig dagen een Bijzondere Algemene Vergadering samenroepen.

Art. 29 De Raad van Bestuur mag zich laten bijstaan door personen, gekozen uit hoofde van hun bijzondere competentie, die nuttig zijn voor de goede werking van de vereniging. De duur van deze bijstand kan beperkt worden.

Art. 30 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist maar ten minste 2 maal per jaar. Hij dient samengeroepen te worden indien 5 bestuurders erom vragen. De vergaderingen gebeuren op de plaats vermeld in de oproep. Bij afwezigheid van de Voorzitter zal de bestuurder met de meeste anciënniteit de vergadering van de raad voorzitten.

Art. 31 De Raad van Bestuur kan enkel beslissen zo de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen. Bij een gelijk aantal stemmen voor en tegen is de stem van de Voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden in verslagen opgenomen en getekend door de Voorzitter en de Secretaris. Deze verslagen worden bewaard op de zetel van de Vereniging. Zij blijven ter inzage van de leden.

Art. 32 De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor wat betreft het beheer van de vereniging teneinde haar doel te verwezenlijken. Alles wat door de statuten of door de wet niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden aan de Algemene Vergadering valt onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur

Alle rechtsvorderingen, zowel als eisende en als werende partij, kunnen ingesteld worden door de Raad van Bestuur en in voorkomend geval van nabij gevolgd worden door de Voorzitter of door een lid dat hiervoor door de Raad wordt afgevaardigd,

Art. 33 De mandaten van de leden van de Raad van Bestuur zijn onbezoldigd. Nochtans mag de terugbetaling van kosten, zoals die voor verplaatsing en aankopen, toegestaan worden aan de leden van de Raad alsook aan personen die door de Raad van Bestuur met een zending worden belast.

Hoofdstuk 6. DAGELIJKS BESTUUR

Art. 34 De Raad van Bestuur vertrouwt het dagelijks beleid van de vereniging toe aan het Dagelijks Bestuur hetwelk minimaal is samengesteld uit de Voorzitter, de secretaris en de penningmeester van de Raad van Bestuur, Voor specifieke taken kunnen een of meerdere personen, gekozen uit hoofde van hun bijzondere competentie, worden aangeduid. De beslissingen van het dagelijks bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van gelijkheid of staking van stemmen wordt de zaak doorverwezen naar de Raad van Bestuur.

Art, 35 De geldelijke verrichtingen gedaan door het dagelijks bestuur zullen uitsluitend geschieden via de door de penningmeester geopende rekeningen op naam van de vzw WSKLuM V. De uitvoeringsmodaliteiten worden bepaald door de Raad van Bestuur.

Art, 36 Alle handelingen die de vereniging binden en die geen deel uitmaken van het Dagelijks Bestuur, moeten goedgekeurd worden door de Raad van Bestuur. Ze worden ondertekend, behalve bij speciale volmacht verleend door de Raad van Bestuur, door de voorzitter van die raad en door een bestuurder. De Raad van Bestuur of haar afgevaardigden moeten geen verantwoording ten overstaan van derden geven betreffende deze volmacht.

Hoofdstuk 7. BOEKHOUDING

Art. 37 Het boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december.

Art. 38 Bij het einde van het boekjaar maakt de Raad van Bestuur de rekening van het afgelopen boekjaar en een begroting voor het volgend boekjaar op. De eindafrekening van het afgelopen boekjaar wordt door de benoemde rekeningtoezichters nagekeken en van commentaar voorzien.

Art. 39 Elke financiële transactie gebeurt via de door de penningmeester geopende rekeningen op naam van WSKLuM V.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hoofdstuk 8. AANSPRAKELIJKHEID

Art. 40 De bestuurders zijn enkel verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. In hoofde van hun beheer gaan ze geen enkele persoonlijke verplichting aan niet betrekking tot de verbintenissen van de vereniging.

Art. 41 De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging. Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheïd beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, de wet en de statuten.

Hoofdstuk 9. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Art. 42 Het huishoudelijke reglement van WSKLuM V zal door de Raad van Bestuur aangepast worden telkens als nodig.

Art. 43 Ingeval van wangedrag, het niet naleven van de statuten of de door de Raad van Bestuur vastgelegde reglementen, kunnen er maatregelen tegen de overtreders genomen worden. Deze maatregelen worden getroffen door het Dagelijks Bestuur. De modaliteiten zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Art. 44 Klachten moeten schriftelijk binnen de twee weken na de gebeurtenis aan de voorzitter of aan een lid van het Dagelijks Bestuur betekend worden. De bestemmeling is verantwoordelijk voor het inschrijven van de klacht op het dagorder van de volgende vergadering van het Dagelijks Bestuur of naargelang het geval van de laad van Bestuur.

Hoofdstuk 10. ALLERLEI

Art. 45 De deelgenoten zijn overeengekomen dat indien om een of andere reden hun vereniging zou ophouden te bestaan als burgerlijke personaliteit. ze onder de leden zou blijven voortbestaan als een vereniging van gemeen recht.

Art. 46 De partijen willen zich volledig aan de wet houden, daaruit vloeit voort dat de schikkingen van deze wet, waar deze akte niet uitdrukkelijk melding van maakt, als beschreven zullen beschouwd worden en de clausules die tegenstrijdig zouden zijn met de verplichte schikkingen van deze wet als niet beschreven zullen beschouwd worden.

Algemene vergadering van zaterdag 23 maart 2013, ontslagen, benoemingen, herkiezing Raad van

Bestuur, rekeningtoezichters.

Volgende bestuurders hebben hun ontslag ingediend,wat aanvaard werd door de algemene vergadering:

De heer Wouter Hemmerechts Hoogstraat 381930 Zaventem

De heer Aimé Froidure Moleriheideaan 49 3191 Hever

Volgende leden werden verkozen als bestuurder.

De heer Lucien Singule, Eikenlaan 22 te 1820 Steenokkerzeel

De heer Wim Cameriyinck, Nijverheidsstraat 300 te 1800 Vilvoorde

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde hebben op hun algemene vergadering van zaterdag 23 maart 2013 besloten om, op voorstel van de Raad van Bestuur, aile bestuurders, zijnde de nieuw verkozenen en de verkozenen die nog niet einde mandaat waren :

De heer Guida D'Hollander, Oude Dendermondsebaan 81 te 1730 Asse De heer Christian Tahon, Van Overbekelaan 198/22 te 1083 Ganshoren De heer Bernard Lataire, Drenkplaatsstraat 32 te 1800 Vilvoorde De heer Danny Van Poucke, Vliegtuiglaan 34 te 1150 Brussel 1820 Steenokkerzeel

De heer Johan Vandermeiren, Houtemsesteenweg 272 te 1800 Vilvoorde De heer Willy Vanderhulst, Nachtegalenlaan 9 te 3078 Everberg

De heer Julien Hutse, Mispelarenlaan 4 te

voor een periode van drie jaar te verkiezen.

Als gevolg van de benoemingen is de Raad van Bestuur als volgt samengestee

M002.2

Luik B - Vervolg

De heer Guido D'Hollander, Oude Dendemiondsebaan 81 te 1730 Asse

De heer Christian Tahon, Van Overbekelaan 198/22 te 1083 Ganshoren

De heer Bernard Lataire, Drenkplaatsstraat 32 te 1800 Vilvoorde

De heer Wim Camcrlyinck, Nijverheidsstraat 300 te 1800 Vilvoorde

De heer Danny Van Poucke, Vliegtuiglaan 34 te 4150 Brussel

De heer Johan Vandermeiren, Houtemsesteenweg 272 te 1800 Vilvoorde

De heer Willy Vanderhulst, Nachtegalenlaan 9 te 3078 Everberg

De heer Julien Hutse, Mispelarenlaan 4 te 1820 Steenokkerzeel

De heer Lucien Singule, Eikenlaan 22 te 1820 Steenokkerzeel

De aldus gevormde Raad van Bestuur heeft onder zich verkozen:

dhr. Guido D'Hollander als voorzitter,

dhr. Cristian Tahon als vice-voorzitter,

dhr. Bernard Lataire ais secretaris en

dhr. Wim Camerlynck ais penningmeester,

De Algemene Vergadering verleend kwijting aan de raad van bestuur en aan de rekeningtoezichters voor het financieel beleid van het jaar 2012 en keurt de begroting voor 2013 goed.

Getekend Guido D'Hollander Bestuurder - Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het r Belgio Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2012
ÿþti MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1111uiiw~ u u uu~~iii i~~

" iai~oe4i*

~ 5 OCT. 2012.

BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : 417.955.083

Benaming

(voluit) : Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde

(verkort) : WSKLuM Vilvoorde

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Havendoklaan 2 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Algemene vergadering, benoemingen, herkiezing Raad van bestuur en nieuwe statuten,

De leden van de vereniging zonder winstoogmerkt " Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde": Havendoklaan 21800 Vilvoorde ,samen in algmene vergadering gekomen op zaterdag 10 maart 2012 hebben

1.De nieuwe statuten van de vereniging goedgekeurd.

2 De mandaten van Christian Tahon en Johan Vandermeiern , uittredend en herverkiesbaar verlengd voor drie,

jaar.

3, ingevolg deze benoemingen en uittredingen is de raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Voor een mandaat van drie jaar (2012-2013-2014)

De heer Christian Tahon, Van Overbekelaan 198/22 , 1083 Ganshoren

De heer Johan Vandermeiren, Houtemsesteenweg 272 , 1800 Vilvoorde

Voor een mandaat van twee jaar ( 2012-2013):

De heer Willy Vanderhulst , Nachtegalenstraat 9 3078 Everberg

De heer Julien Hutse , Mispelarenstraat 4, 1820 Steenokkerzeel

Voor een mandaatt van één jaar ( 2012)

De heer Guido D'Holfander , Oude Dendermondsebaan 81 1730 Asse

De heer Danny Van Poucke; Vliegtuiglaan 34, 1150 Brussel

De heer Aimé Frodure, Molenheidebaan 49, 3191 Hever

De heer Wouter Hemmerechts Hoogstraat 38, 1950 Zaventem

De heer Bernard Lataire, Drenkplaatsstraat 52 , 1800 Vilvoorde

8, De samengestelde Raad van Bestuur heeft onder zich, verkozen voor volgende functies:

Voorzitter : Guida D'Hollander

Penningmeester: Danny Van Poucke

Secretaris : Christian Tahon, deze zal bijgestaan worden door Bernard Lataire als waarnemend secretaris.

7. De algemene vergadering verleent kwijting aan de Raad van Bestuur en aan de rekeningtoezichthouders

voor het financieel beheer van het boekjaar 2011 en zij keert de begroting voor 2012 goed.

5.De heer Theo Van Looy werd ais erelid van de WSKLuM Vilvoorde voorgedragen en benoemd.

Getekend

Guido D'Hollander

Voorzitter

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþà

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

27 -gg 2011

Grififie

ICI IIII VI IIIIIIIIIN II IIII VI

*11151763"

t:

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 417.955.083

Benaming

(voluit) : De Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde

(verkort) : WSKLuM Vilvoorde

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Havendoklaan 2 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Algemene vergadering, naamswijziging, benoemingen, herkiezing Raad van bestuur, rekeningtoezichthouders.

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk de " Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde" Havendoklaan 2 1800 Vilvoorde ,samen in algmene vergadering gekomen op zaterdag 12 maart 2011 hebben :

1. het ontslag ingediend door de bestuurder Francine Deneys ( A Dumontlaan 27/4 1200 St Lambrechts Woluwe) en Pierre Bruyninckx , (A Dumontlaan 27/4 1200 St Lambrechts Wotuwe) met ingang op 01 Jan 2011 aanvaard.

2. Het mandaat van Johan Vanlinthout, Oude Baan 437 3000 Leuven, uittredend en niet verkiesbaar niet meer verlengd.

3. De mandadten van Willy Verhuist en Julien Hutse , uittredend en herverkiesbaar verrengd voor drie jaar.

4. Ingevolgde deze benoemingen en uittredingen is de raad van bestuur is ais volgt samengesteld:

Voor een mandaat van drie jaar ( 2011-2012-2013)

De heer Willy Vanderhulst , Nachtegalenstraat 9 3078 Everberg

De heer Julien Hutse , Mispelarenstraat 4, 1820 Steenokkerzeer

Voor een mandaatt van twee jaar ( 2011-2012)

De heer Guido D'Hoilander , Oude Dendermondsebaan 81 1730 Asse

De heer Danny Van Poucke; Vliegtuiglaan 34, 1150 Brussel

De heer Aimé Frodure, Molen heidebaan 49, 3191 Hever

De heer Wouter Hemmerechts Hoogstraat 38, 1950 Zaventem

De heer Bernard Lataire, Drenkplaatsstraat 52 , 1800 Vilvoorde

Voor een mandaat van één jaar ( 2011)

De heer Christian Tahon, Van Overbekelaan 198/22 , 1083 Ganshoren

De heer Johan Vandermeiren, Houtemsesteenweg 272 , 1800 Vilvoorde

5. De heer Ernest Long werd verkozen als rekeningtoezichthouder voor de volgende drie jaren ( 2011-20122013). De heren Theo Van Looy en Philippe Pierard blijven rekeningtoezichthouders voor de volgende twee jaren ( 2011-2012).

6. De aldus samengestelde Raad van Bestuur heeft onder zich verkozen voor de volgende functies:

Voorzitter : Guido D'Holiander

Penningmeester: Danny Van Poucke

Secretaris : Christian Tahon, deze zal bijgestaan worden door Bernard Lataire als waarnemend secretaris.

7. De algemene vergadering verleent kwijting aan de Raad van Bestuur en aan de rekeningtoezichthouders voor het financieel beheer van het boekjaar 2010 en zij keert de begroting voor 2011 goed.

8. Naamswijziging : beslist werdom de naam van de vereniging te corrigeren naar Watersportkring van de Luchtmacht Vilvoorde.

Getekend

" Guido D'Holiander

Voorzitter

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WATERSPORTKRING VAN DE LUCHTMACHT VILVOORDE,…

Adresse
HAVENDOKLAAN 2 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande