VRIENDENKRING MANNEN VAN HET JAAR 1961, AFGEKORT : MANNEN VAN 61

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIENDENKRING MANNEN VAN HET JAAR 1961, AFGEKORT : MANNEN VAN 61
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 473.962.091

Publication

16/05/2012
ÿþ MOD 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeWrge!egcf ter ge :e: er

Rechtbank van Koaphand'el

Leuven, de

oe OH F~ ~ ~ ~ El 2012

Griffie

III

*12090716*

nl

A

beer aar

Beti

Staat

Benaming

(voluit) : Vriendenkring Mannen van het Jaar 1961

Rechtsvoren : vzw

Zetel : Fa7antenlaan 32 te 3010 Leuven

Ondememingsnr : 473.962.091

Voorwerp akte : wijziging statuten en mandaten

Op 27 januari 2012 besliste de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk'; Vriendenkring Mannen van het Jaar 1961, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, in haar zitting overeenkomstig artikel 16 van haar bestaande statuten bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van 6 februari 2001 onder identificatienummer 2476/2001 en gewijzigd door een beslissing van de algemene vergadering op 16 december 2005 en neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven op 30 december 2005 , om artikels 18 en 20 te wijzigen als volgt :

Art. 18. alDe vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste twee bestuurders die tevens effectief lid moeten zijn van de vereniging. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Ten einde de continuiteit van de werking te waarborgen, vervalt jaarlijks, na 2003, het mandaat van één derde van de bestuurders. Bij tussentijdse verkiezingen wordt de termijn beperkt tot de resterende tijd van het vrijgekomen mandaat. Cumulatie van mandaten kan hierdoor optreden. De mandaten van voorzitter, secretaris en kassier kunnen nooit met elkaar gecumuleerd worden, behalve als de raad van bestuur samengesteld is uit slechts twee bestuurders. Ongeacht het aantal gecumuleerde mandaten dat hij bekleedt, behoudt het effectieve lid maar één stem. Het effectieve lid dat meerdere mandaten cumuleert, stelt de gecumuleerde mandaten, met uitzondering van het mandaat dat hij. wenst te blijven bekleden, bij de eerstvolgende algemene vergadering verkiesbaar. De algemene vergadering; moet deze keuze bekrachtigen. Indien de alzo vrijgekomen mandaten niet worden ingevuld door de algemene vergadering, worden deze mandaten geschorst totdat de algemene vergadering op een volgende zitting een geschikte kandidaat voor de geschorste mandaten benoemt.

b/Aan de bestuurders kan geen vergoeding uitgekeerd worden.

c/De bestuurders kunnen te allen tijde hun ontslag schriftelijk of via elektronische weg indienen bij de voorzitter van de vereniging. Deze zal het ontslag meedelen in de eerstvolgende bestuursvergadering waarbij het ontslag dan ingaat en tevens in de notulen wordt vermeld. Het vrijgekomen mandaat kan (moet voor de mandaten van voorzitter, secretaris en kassier) in dezelfde vergadering in cumul overgedragen worden aan een ander bestuurslid. De algemene vergadering kan te allen tijde de bestuurders ontheffen van hun mandaat.

d/Na het jubileumjaar 2011 kan de algemene vergadering de bestuurders benoemen voor onbepaalde tijd . In voorkomend geval blijven de regels van aanstelling, ontslag en cumul zoals hierboven vermeld In punt cl, ongewijzigd.

e/Bij het ontslag van het voltallige bestuur wordt in dezelfde (bijzondere) algemene vergadering dan een. nieuw bestuur gevormd. Het oudste aanwezige effectieve lid neemt dan het voorzitterschap van de vergadering; waar.

Art 20. De raad van bestuur bestaat steeds uit een voorzitter, een secretaris en een kassier. Deze raad van bestuur kan verder aangevuld worden met de functies van ondervoorzitter, adjunct-secretaris ,een adjunct-kassier, een feestleider, een adjunct-feestleider en een public-relations verantwoordelijke. Bij gewone beslissing van de raad van bestuur kunnen hier nog functies aan toegevoegd worden, Alle nieuw-toegevoegde functies moeten op de eerstvolgende (bijzondere) algemene vergadering bekrachtigd worden door de algemene vergadering. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de raad van bestuur voorgezeten door de ondervoorzitter. Is ook de ondervoorzitter verhinderd, dan wordt de raad van bestuur voorgezeten door de secretaris. Is ook de, secretaris verhinderd, dan wordt de raad van bestuur voorgezeten door het oudste aanwezige bestuurslid. De voorzitter is het voorbeeld voor de vereniging en moet er zich ook naar gedragen. De voorzitter heeft de taak' het voortbestaan van de vereniging te bestendigen, vergaderingen voor te zitten en is gelast met de vertegenwoordiging van de vereniging bij openbare aangelegenheden en manifestaties. Hij vertegenwoordigt de vereniging in raden en vergaderingen waaraan de vereniging moet deelnemen. De ondervoorzitter staat de

Op de laatste blz. van Luili BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Voor-

i$éhoucn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

voorzitter bij in het uitoefenen van zijn mandaat De secretaris is gelast met alle geschriften van de vereniging en het archiveren ervan, o.a. de oproepingsbrieven en uitnodigingen naar de leden, het opstellen van de verslagen van de raden van bestuur, de (bijzondere) algemene vergadering en de gewone ledenvergaderingen. Tevens brengt hij regelmatig beknopt verslag uit over de werking van de vereniging. De adjunct-secretaris staat de secretaris bij in het uitoefenen van zijn mandaat. De kassier is gelast met aile geldverhandelingen, o.a. het inzamelen van de bijdragen van de leden en het bijhouden van de rekeningen. Hij brengt hierover verslag uit op de raad van bestuur en op de algemene vergadering. HU zorgt voor een voorzichtig financieel beheer. De adjunct-kassier staat de kassier bij in het uitoefenen van zijn mandaat. Voor alle afhandelingen van gelden zijn twee handtekeningen of goedkeurende e-mails vereist voor bedragen tot en met 500,00 euro. Voor bedragen groter dan 500,00 euro zijn er 3 handtekeningen of goedkeurende e-mails nodig. Alle bestuurders hebben gelijkwaardig handtekeningrecht indien één van hen de betaling vordert, kan hij deze niet tekenen noch goedkeuren. De opdrachten tot betaling kunnen aan de financiële instelling bezorgd worden via conform getekend overschrijvingsformulier, per conform getekende fax, per conform getekend elektronisch betalingsorder of via conform goedkeurende e-mail. Ingeval van e-maiil wordt de opdracht in kopie aan minstens vier bestuursleden gestuurd. De feestleider en de adjunct-feestleider zorgen o.a. voor de organisatie van en de medewerking aan manifestaties, stoeten, feesten, reizen en dergelijke, waarbij zij beroep kunnen doen op de andere leden van de vereniging.

In dezelfde vergadering werd de Heer Eddy Sente, Wakkerzeelsebaan 182 te 3018 Wijgmaal, aangesteld als nieuwe bestuurder van de vzw. De Heer Luc Sergeys, Tempelstraat 45 te 3210 Linden en de Heer Edwin Deschoenmakers, Vandentymplestraat 4/203 te 3000 Leuven werden bevestigd in hun functie als bestuurder van de vzw.

De algemene vergadering besliste tevens, volgens het eerder gewijzigde artikel 18, om alle bestuurders te benoemen voor onbepaalde tijd, de volledige raad van bestuur bestaat uit : Caria Peeters, Strijdersstraat 3 te 3300 Tienen, Conrad Ramaekers, Fazantenlaan 32 te 3010 Kessel-lo, Luc Sergeys, Tempelstraat 45 te 3210 Linden, Merlo Joseph, Noteniarenlaan 8 te 3050 Oud-Heverlee, Eddy Sente, Wakkerzeelsebaan 182 te 3018 Wijgmaal, Theo Torfs, Motbroekstraat 81 te 3390 Tielt-Winge en Edwin Deschoenmakers, Vandentymplestraat 4/203 te 3000 Leuven.

Leuven, 28 januari 2012

Conrad Ramaekers, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

17/11/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na-neerlegging ter griffie van-de akte

NUtg."1e04 ter gsiffie der Reettgas van Ko0pi1Aeffl

te Leu`len, de

~sPOIT~IC~

111

*'11173303*

(voluit) : Vriendenkring Mannen van het Jaar 1961

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Fazantenlaan ete 3010 Leuven

Ondernemingsnr : 473.962.091

Voorne p akte : wijziging mandaten

Op 14 januari 2011 besliste de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Vriendenkring Mannen van het Jaar 1961, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, in haar zitting overeenkomstig artikel 16 van haar bestaande statuten bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van 6 februari 2001 onder identificatienummer 2476/2001 en gewijzigd door eenbeslissing van de algemene vergadering op 16 december 2005 en neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven op 30 december 2005 , om het ontslag als bestuurder van de vzw van de Heer Walter Teugels, Klein Holland 64 bus 4 te 1820 Londerzeel te aanvaarden.

In dezelfde vergadering werden de Heer Carlo Peeters, Strijdsrsstraat 3 te 3300 Tienen en de Heer Mario Joseph,Koning Albertplein 1 bus 64 te 3010 Kessel-lo bevestigd in hun functie als bestuurder.

Leuven, 23 januari 2011

Conrad Ramaekers, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VRIENDENKRING MANNEN VAN HET JAAR 1961, AFGE…

Adresse
FAZANTENLAAN 32 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande