VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, AFGEKORT : VCOV

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, AFGEKORT : VCOV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.682.108

Publication

17/04/2014
ÿþ$.

M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

illeIfing111 ibargetegd ter griffie der RechtbeknK vanKoophiwdelo14 Leuven, de 13 7 AN. Z DE GRIFFIER,

h y



416.682.108

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

vcov

VZW

Interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Wijziging statuten - wijziging maatschappelijke zetel Benoemingen en ontslagen Raad van Bestuur

Op de Algemene vergadering van 15/06/2014 zijn volgende statuten goedgekeurd:

Vlaarnse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

VCOV

VZW

Berkendreef 7 3220 Holsbeek

TITEL I: STICHTERS

De vzw NCOV werd in 1956 opgericht door:

-Cleemewerck de Crayencour, Jean-Pierre. Elisabethlaan 20, Tervuren. '

-Dewilde, Oswald. Tiensesteenweg 200, Korbeek-Lo.

-Ridder de Schaetzen, Leon, Sint-Truidersteenweg 130, Habselt.

-Lindemans, Jan, Grimardstraat 9, Brussel.

-Nimal, Jacques, Eugène Demoiderlaan, Schaerbeek.

TITEL U. RECHTSVORM BENAMING ZETEL DOEL DUUR STRUCTUUR

Artikel 1. Rechtsvorm

De Vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921.

Artikel 2. Naam

De Vereniging draagt de naam " Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen, vzw ", afgekort:

"VCOV, vzW'.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de Vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Leuven, te 3220 Holsbeek,

Berkendreef 7.

Artikel 4. Doel

te blz I. id,k' "

Pr clo"

011r,l!i.'!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

De Vereniging informeert, vormt, begeleidt en ondersteunt ouders en ouderverenigingen op alle niveaus en terreinen van onderwijs en school De Vereniging behartigt, vanuit een christelijke visie op mens en maatschappij de belangen van ouders en kinderen bij aile instanties en op aile niveaus. De Vereniging vertegenwoordigt de ouders van alle leerlingen bij aile instanties en beslissingsniveaus.

De Vereniging erkent de volgende federaties als onderdeel van haar structuur, met het oog op de verwezenlijking van haar doel: de VCOV-federatie Antwerpen, de VCOV-federatie Brussel-Leuven-Mechelen (hiernagenoemd de VCOV-federatie BLM), de VCOV-federatie Limburg, de VCOV-federatie Oost-Vlaanderen en de VCOV-federatie West-Vlaanderen.

Naast de federaties erkent de Vereniging ook deskundigen. Deze erkenningen geschieden overeenkomstig artikel 6 van de statuten.

De Vereniging ontplooit activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, met inbegrip van bijdragen en vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken, roerende en onroerende goederen gebruiken, huren, verwerven, bezitten, verhuren, aile contracten sluiten onder meer arbeidscontracten, gemeenschappelijke diensten van informatieve, vormende, administratieve of gelijk welke aard organiseren ten behoeve van haar leden en derden alsook bijkomstige winstgevende activiteiten ondernemen binnen de grenzen van wat wettelijk is toegestaan en waarvan de opbrengsten ten alle tijde zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de vermelde doelstellingen.

Artikel 5. Duur

De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 6. Structuur

Elke erkende federatie of deskundige onderschrijft en behartigt de doelstellingen van de VCOV,vzw.

Op gemotiveerd voorstel van de Raad van Bestuur kan de erkenning van een federatie of deskundige

worden ingetrokken door een Buitengewone Algemene Vergadering met een aanwezigheidsquorum van

minstens 50%, en dit mits een bijzondere meerderheid van minstens 2/3de van de aanwezige stemgerechtigde

leden.

Een federatie of deskundige waarvan de erkenning wordt ingetrokken, mag niet langer gebruik maken van

de naam en het logo van de VCOV,vzw.

TITEL I : LEDEN

Artikel 7. Soorten leden

De Vereniging telt werkende en toegetreden leden. De leden gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen van de Vereniging. Zij zijn slechts gehouden tot betaling van hun bijdrage overeenkomstig artikel 8.

Toegetreden leden, in de zin van artikel 2ter van de V&S-wet, hebben geen andere rechten dan die bepaald in artikel 10 van deze statuten.

De werkende leden zijn de stemgerechtigde leden van de Algemene. Vergadering. De Vereniging telt minimum 6 werkende leden. Zij hebben alle rechten hen toegekend door de wet en deze statuten.

Artikel 8. Ledenbijdragen

Alle leden betalen een jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging waarvan het bedrag jaarlijks wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. ln geen geval zal deze bijdrage meer dan 200 euro bedragen voor de werkende leden en 100 euro voor de toegetreden leden.

Een lid dat het jaarlijkse lidgeld niet betaald heeft binnen een termijn van 1 maand na daartoe schriftelijk te zijn aangemaand door de Vereniging, wordt geacht ontslagnemend te zijn.

Artikel 9. Werkende leden

Kandidaat werkende leden worden toegelaten door de Raad van Bestuur op voordracht van de erkende federaties of op voordracht van de Raad van Bestuur voor de deskundigen:

-Maximaal 5 werkende leden per erkende federatie worden aanvaard

-Maximaal 5 deskundigen worden aanvaard als werkende leden

Behoudens in de gevallen voorzien in artikel 11, beslist de Raad van Bestuur één maal per jaar , tijdens de

maand november, over de toelating en de opname in het ledenregister van werkende leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De aanvaarding van een lid gebeurt bij gewone meerderheid van de Raad van Bestuur.

De beslissing over de aanvaarding of niet-aanvaarding van een lid dient niet gemotiveerd te zijn en er

bestaat geen beroepsmogelijkheid.

Artikel 10. Toegetreden leden

Andere personen of verenigingen kunnen aansluiten als toegetreden lid van de Vereniging door de doelstellingen van de Vereniging te onderschrijven en het jaarlijks lidgeld te betalen zoals vastgesteld overeenkomstig artikel 8.

De Raad van Bestuur kan, bij gewone meerderheid en zonder beroepsmogelijkheid het toetredend lidmaatschap of de hernieuwing ervan weigeren.

Toegetreden leden maken geen deel uit van de Algemene Vergadering en worden daarop niet toegelaten. Toegetreden leden kunnen deelnemen aan de ledenactiviteiten van de Vereniging en zijn gerechtigd op de ledenvoordelen zoals vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Artikel 11. Beëindiging van lidmaatschap, ontslag, uitsluiting en gevolgen

11.1. Beëindiging

Het overlijden van een lid of, indien het rechtspersonen betreft, de ontbinding of het faillissement, beëindigt

van rechtswege het lidmaatschap.

De intrekking van de erkenning van een federatie of deskundige stelt tevens automatisch een einde aan de hoedanigheid van werkend lid van de leden aanvaard op voordracht van de betrokken federatie of van de deskundige.

11.2. Ontslag

Leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen uit de Vereniging door een gewone of aangetekende brief, fax of e-mail te richten aan de Vereniging, ter attentie van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat onmiddellijk in na ontvangst van het schrijven, tenzij het schrijven anders bepaalt

Leden worden geacht ontslagnemend te zijn in geval van niet-betaling van het lidgeld conform artikel 8.

11.3. Uitsluiting en schorsing

Een werkend lid kan door de Algemene Vergadering worden uitgesloten indien hg of zij het doel van de Vereniging en haar werkingsregels, de wet, de statuten of het huishoudelijk reglement, de belangen van de

Vereniging of de normen van eer en welvoeglijkheid schendt of miskent "

De uitsluiting wordt voorgelegd aan de Algemene Vergadering op gemotiveerd voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens een vijfde van alle werkende leden. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken op voorwaarde dat de helft der werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat het voorstel tot uitsluiting wordt goedgekeurd door een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het lid wordt gehoord tijdens de Algemene Vergadering, alvorens tot stemming wordt overgegaan. De Algemene Vergadering moet haar beslissing niet motiveren.

Indien noodzakelijk kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap van het lid wiens uitsluiting wordt voorgesteld met onmiddellijke ingang schorsen, bij wijze van tijdelijke maatregel en uiterlijk tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering die moet beslissen over het beëindigen van de schorsing of de

uitsluiting. De schorsingsbeslissing van de Raad van Bestuur geldt voor aile rechten verbonden aan het lidmaatschap en brengt van rechtswege en automatisch de schorsing mee van enig mandaat dat het lid in kwestie in de Vereniging uitoefent.

11.4. Gevolgen van de beëindiging van lidmaatschap

Een lid waarvan het lidmaatschap een einde nam, ongeacht de reden of modaliteiten, kan geen aanspraak maken op het bezit van de Vereniging en kan nooit teruggave vorderen van betaalde bijdragen noch vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt voor de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een lid waarvan het lidmaatschap een einde nam.

In afwachting van de jaarlijkse benoeming der leden door de Raad van Bestuur conform artikel 9 van de statuten kan het afscheidnemend werkend lid bij beslissing van de Raad van Bestuur worden vervangen door een ander werkend lid, aanvaard conform artikel 9.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 12. Ledenregister

De Raad van Bestuur staat in voor het bijwerken van het ledenregister van aile werkende leden dat op de

maatschappelijke zetel van de Vereniging ter inzage is.

Elke wijziging in het ledenbestand wordt door de Raad van Bestuur in het ledenregister ingeschreven binnen de acht dagen na kennisname door de Raad van Bestuur.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Samenstelling, stemrecht en vertegenwoordiging

De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden van de Vereniging wiens lidmaatschap niet werd

geschorst, noch beëindigd.

Aile werkende leden hebben gelijk stemrecht, leder werkend lid heeft één stem.

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen worden vertegenwoordigd door een ander werkend lid, mits schriftelijke volmacht Elk aanwezig lid kan maximum één volmacht dragen.

De Raad van Bestuur kan beslissen over de toelating van niet-stemgerechtigde personen tot de Algemene Vergadering.

De Voorzitter van de Vereniging of in het geval deze verhinderd zou zijn, de Ondervocrzitter; of in diens afwezigheid het oudst aanwezig werkend lid , zit de Algemene Vergadering voor.

Artikel 14. Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de Vereniging. Zij bezit de bevoegdheden die haar zijn

toegekend door de wet en door onderhavige statuten. Zij is exclusief bevoegd voor

lde wijziging van de statuten

2de benoeming en afzetting van bestuurders

3ole benoeming en de afzetting van de commissaris en diens bezoldiging

4de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6de vrijwillige ontbinding van de Vereniging

7de uitsluiting van een werkend lid

8de omzetting in een vennootschap met een sociaal oogmerk

galle andere gevallen die de wet of de statuten bepalen

Artikel 15. Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering

De jaarlijkse Algemene Vergadering, ook Gewone Algemene Vergadering genoemd, heeft plaats tijdens het eerste trimester dat volgt op het einde van het boekhoudkundig jaar.

Wanneer minstens twee bestuurders of minstens één vijfde van aile werkende leden het vragen, moet de Raad van Bestuur een Buitengewone Algemene Vergadering samenrcepen. De aanvraag vanwege werkende leden om een Buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen dient schriftelijk gericht te warden aan de Raad van Bestuur en de te behandelen agendapunten vermelden. De Raad van Bestuur roept de Buitengewone Algemene Vergadering bijeen binnen de eenentwintig dagen na het verzoek tot bijeenroeping. De Buitengewone Algemene Vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na de aanvraag tot bijeenroeping.

Ook telkens wanneer het belang van de Vereniging het vergt kan de Raad van Bestuur een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen.

Artikel 16. Plaats, oproepingen en agenda

De Algemene Vergaderingen vinden plaats op de zetel van de Vereniging of op enige andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Aan alle werkende leden wordt, ten minste vijftien kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de

Gewone of Buitengewone Algemene Vergadering, een uitnodiging verstuurd per gewone post, per fax of per é-

mail op het nummer of adres dat het werkend lid laatst heeft kenbaar gemaakt

De oproep ingsbrief bevat de agenda.

Artikel 17. Quorum en stemming

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien.

Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda worden afgeweken, tenzij met de instemming van de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2 2

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter doorslaggevend.

Er wordt een verslag opgesteld en goedgekeurd door de Voorzitter en ten laatste twee maanden na de Algemene Vergadering doorgestuurd naar alle werkende leden per e-mail op het door het betreffende lid laatst opgegeven adres of per gewoon of aangetekend schrijven.

Uittreksels daaruit worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders. Het verslag wordt bewaard en zal ter inzage zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Artikel 18. Belangenconflicten

Leden van de Algemene vergadering mogen niet aanwezig zijn bij beraadslagingen of beslissingen over aangelegenheden waarbij bloed- of aanverwanten tot de derde graad, of de echtgenoten of samenwonende partners van deze verwanten, betrokken zijn.

Hetzelfde geldt wanneer leden van de Algemene vergadering rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard hebben dat in conflict kan komen met de belangen van de vereniging.

Een lid dat een belangenconflict van familiale of vermogensrechtelijke aard heeft, deelt dit mee aan de voorzitter van de vergadering voordat tot de behandeling van het desbetreffende agendapunt wordt overgegaan. De betrokkene verlaat de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid.

Het werkend lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld overeenkomstig artikel 11.3 kan de beraadslaging bijwonen doch neemt geen deel aan de stemming over zijn of haar uitsluiting.

Artikel 19. Ontbinding en statutenwijziging

Elke wijziging van de statuten met inbegrip van de ontbinding van de Vereniging, vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkende leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de Vereniging is opgericht of wanneer de beslissing de ontbinding van de Vereniging betreft, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering, op basis van dezelfde agenda worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De tweede vergadering mag niet worden gehouden binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering.

TITEL V: RAAD VAN BESTUUR EN VOORZITTER

Artikel 20. Samenstelling

De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste vijf !eden. Het aantal

bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de Vereniging.

Om het bestuurdersmandaat uit te oefenen moet men werkend lid zijn van de Vereniging en niet het voorwerp uitmaken van een schorsingsbesluit conform artikel 11.3.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur wordt gestreefd naar maximale diversiteit, representativiteit en onderlegdheid in de diverse materies die de Vereniging aanbelangen.

Artikel 21. Benoeming

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van drie jaar. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke erkende federatie bedoeld in artikel 4 kan twee werkende leden voordragen als lid van de Raad van Bestuur.

Er kunnen 5 deskundigen, werkende leden van de Vereniging, worden voordragen ais lid van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering stemt bij geheime stemming over aile voorgedragen individuele kandidaturen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2 2

Artikel 22. Voorzitter, Ondervoorzitter enz.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter, een Ondervoorzitter, een Secretaris, een Penningmeester of enig ander functionaris die de taken zullen vervullen die behoren bij deze functie zoals omschreven ter gelegenheid van hun verkiezing.

De Voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe.

Artikel 23. Ontslag

Elke bestuurder kan te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter. De Voorzitter kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur.

Als een bestuurder ontslag neemt, oefenen de overige bestuurders gezamenlijk de bevoegdheden verder uit tot in de vervanging is voorzien. De vervanger voleindigt het lopende mandaat van het ontslagnemende lid.

Echter, zo door ontslag of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

Aan een ontslagnemend lid van de Raad van Bestuur kan door de Algemene Vergadering, op zijn/haar verzoek kwijting worden verleend.

Artikel 24. Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bestuurt de Vereniging en is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 14 van deze statuten en de V&S-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

De Raad van Bestuur kan reglementen van orde, een huishoudelijk reglement en een Code Behoorlijk Bestuur uitvaardigen om de concrete werking van de Vereniging mogelijk te maken. Deze bindende documenten worden meegedeeld aan de werkende leden Or-gewone' post, per fax, of per e-mail op het nummer of adres dat het werkend lid laatst heeft kenbaar gemaakt

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van beheer en van beschikking met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Artikel 25. Oproeping en beraadslaging

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de Voorzitter of van twee bestuurders zo dikwijls ais het belang van de Vereniging het vereist. De uitnodiging omvat minstens de agenda.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, of bij diens afwezigheid, door de Ondervoorzitter. Indien beiden afwezig of belet zijn, wordt de vergadering voorgezeten door het oudste aanwezige lid.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de Vereniging of in elke andere, plaats in België, aangewezen in de uitnodiging.

Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen bij volmacht door een andere bestuurder; maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter doorslaggevend.

" MOD 2 2

Er wordt van elke vergadering een verslag opgemaakt dat door de Raad van Bestuur wordt goedgekeurd. Uittreksels daaruit worden geldig ondertekend door de Voorzitter en de verslaggever van de vergadering. Deze verslagen zullen ter inzage zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoon- conferentie.

Artikel 26. Belangenconflicten

Leden van de Raad van Bestuur mogen niet aanwezig zijn bij beraadslagingen of beslissingen over aangelegenheden waarbij bloed- of aanverwanten tot de derde graad, of de echtgenoten of samenwonende partners van deze verwanten, betrokken zijn.

Hetzelfde geldt wanneer bestuurders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard hebben dat in conflict kan komen met de belangen van de vereniging.

Een bestuurder die een belangenconflict van familiale of vermogensrechtelijke aard heeft, deelt dit mee aan de voorzitter van de vergadering vocrdat tot de behandeling van het desbetreffende agendapunt wordt overgegaan. De bestuurder met het tegenstrijdige belang verlaat de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 27. Bekencimakingvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de Vereniging vertegenwoordigen, de Vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 28. Aansprakelijkheid en bezoldiging

Door de bestuurders en de personen die belast zijn met het dagelijks bestuur en die geen bestuursmandaat vervullen, wordt geen enkele persoonlijke verplichting aangegaan met betrekking tot de verbintenissen van de Vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun mandaat kunnen worden vergoed op beslissing van de Raad van Bestuur.

TITEL VI: DAGELIJKS BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 29. Dagelijks bestuur

Binnen de grenzen van dit artikel en de wet vertrouwt de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur van de Vereniging toe aan één of meerdere personen, waaronder minstens één bestuurder, die de titel van gedelegeerd bestuurder draagt Het mandaat van gedelegeerd bestuurder kan zonder motivering op elk ogenblik beëindigd worden door de Raad van Bestuur. De gedelegeerd bestuurder of ieder andere gevolmachtigde kan ontslag nemen uit deze functie.

Bij gebreke aan wettelijke beschrijving van wat "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend: alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de Vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijide beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen.

In volgende gevallen is steeds een beslissing bij gewone meerderheid van de Raad van Bestuur vereist: voor het hypothekeren of in borg geven van maatschappelijke goederen; om onroerende goederen te kopen en te verkopen; om leningen ten behoeve van financieringen af te sluiten bij financiële instellingen of derden; voor het benoemen en ontslaan van personeel; voor het bepalen van hun statuut; in de gevallen bepaald door de Raad van Bestuur van de vereniging.

Artikel 30. Vertegenwoordiging

De gedelegeerd bestuurder en de directeur bevoegd voor de financiën alsook daartoe door hen behoorlijk gevolmachtigde lasthebbers kunnen ieder afzonderlijk, tot een bedrag van E 30.000, de Vereniging vertegenwoordigen tegenover postmaatschappijen, telefoon- of andere communicatiemaatschappijen, banken en gelijkwaardige instellingen. Deze volmacht omvat tevens de bevoegdheid om in naam van de Vereniging één of meer post-of bankrekeningen te openen of af te sluiten en hierop verrichtingen te doen.

Boven de E 30.000 zijn minstens 2 handtekeningen vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOI) 22

De rechtsvorderingen worden in naam van de Vereniging door de Raad van Bestuur gevoerd, via de Voorzitter of de gedelegeerd bestuurder.

Artikel 31. Aansprakelijkheid van de bestuurder

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZ\N

Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun

gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in deze statuten.

TITEL VII: BEGROTING EN REKENINGEN

Artikel 32. Financiering

De Vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als voor een specifiek project.

Daarnaast kan de Vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

Artikel 33. Boekhouding

Net boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies V&S-wet Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Artikel 34. Commissaris

Zolang de Vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5

V&S-wet niet overschrijdt, is de Vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de Vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de dontrOle op, de 'financiële toestand, op de Jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen- hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

TITEL VIII: ONTBINDING

Artikel 35. Voorstel tot ontbinding

De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/2 van aile leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 16.

Artikel 36. Ontbindingsbeslissing

Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de Vereniging dat moet worden toegekend aan een Vereniging met een gelijkaardig doel.

Deze beslissingen respecteren het quorum en de meerderheden gesteld in artikel 19.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief

a

MOD 22

worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent

TITEL IX. SLOTBEPALING

Artikel 37. Suppletieve verwijzing

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de V&S-wet en haar uitvoeringsbesluiten en de

gebruiken inzake Verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Frank Staelens - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

MOD 2.2

Op de Algemene vergadering van 15/06/2014 is de wijziging van de maatschappelijke zetel goedgekeurd:

Van InterleuvenIaan 15A, 3001 Leuven

Naar: Berkendreef 7, 3220 Holsbeek

,

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Frank Staelens - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002

Bi

1

Op de Algemene vergadering van 15/06/2014 zijn volgende mandaten van de bestuurders benoemd of beëindigd:

Beëindigd:

Lia Burvenich - Ter Borcht 3 - 2930 Brasschaat - 012/04/1949 Gent - Belg

Nancy De Smedt - Jan Breydeistraat 80, 2990 Wuustwezel 027/04/1972 Asse Belg

Benoemde/hernieuwde mandaten:

Danny De Pierre - Korte Vooruitzichtstraat 2- 9300 Aalst ° 02/05/1956 Aalst - Belg

Denise Bouvry - De Witte Reek 10 - 8800 Roeselare 006/06/1950 Tielt - Belg

Vincent Burny - Pauwstraat 119 - 9080 Lochristi -021/03/1963 Knokke Belg

Jo Persijn A. Stesselstraat 4- 3012 Leuven "25/09/1958 Tielt - Belg

Frank Staelens - Stijn Streuvelsstraat 15- 8800 Roeselare '08/07/1957 Roeselare - Belg

Jos Vaesen - Leopold 111-laan 31, 3001 Heverlee - 019/02/1956 Hasselt Belg

Danny Van Cranenbroek Hamonterweg 28- 3910 Neerpelt -021/11/1958 Flamant - Belg

Hugo Vanschoonbeek - Kerkstraat 3 - 3510 Kermt - 009/0611952 Schuten Belg

Maria Theresia Gilles - Ofmenlaan 15- 2460 Lichtaart -011/02/1945 Geel - Belg

Stefan Grielens - De Tomermaat 84, 2930 Brasschaat °01/11/1972 Brasschaat- Belg

André Huys - Koningin Astridlaan 61 - 8930 Lauwe - 008/0611941 Kortrijk - Belg

Hugo Knaepen Heerbaan 2- 3582 Beringen - ° 10/07/1979 Sint-Truiden Belg

Bert Boons - Cornelis Marckxlaan 3 -2550 Kontich - 016/08/1956 Brasschaat - Berg

Jasée Van Leemput- Kriekendreef 17 -2980 Zoersel Belg - 021/04/1956 Lommel - Belg

Frank Staelens - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

" 31ste blz tr. I rt,

04/11/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~rE:~~~~ ~Car 2 u 2trm

Griffie Rechtbankvan Koophandel te Csiifiée.

Onderneniingsnr : 416.682.108

Benaming

(voluit) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

(verkort) : VCOV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Berkendreef 7 3220 Hofsbeek

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen Raad van Bestuur

Op de Raad van Bestuur van 23/04/2014 zijn benoemd:

Voorzitter:

Hugo Knaepen - Heerbaan 2 - 3582 Beringen - ° 10/07/1979 Sint-Truiden - Belg

Ondervoorzitter;

Jos Vaesen - Leopold 111-laan 31, 3001 Heverlee - 019/02/1956 Hasselt - Belg

Penningmeester:

Frank Staelens - Stijn Streuvelsstraat 15 - 8800 Roeselare - 008/07/1957 Roeselare - Belg

Op de Raad van Bestuur van 25/06/2014 heeft:

Danny De Pierre - Korte Vooruitzichtstraat 2 - 9300 Aalst ° 02/05/1956 Aalst - Belg

zijn ontslag gegeven als bestuurder

Frank Staelens - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

INI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2013
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Hi til 11111 I li III IV~IV~VV

*13057258

Neergelegd ter griffie der Rechthanlç van Koopha d . e

te Leuven, de £ ~a +;" 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr . 416.682.108

Benaming

(voluit) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

(verkort) VCOV

Rechtsvorm VZW

Zetel Interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Onderwerp akte : Benoemingen en ontslagen Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering van 16/03/2013 heeft

De heer:

Goffin Jos, Lemingstraat 17  3210 Linden - ° 05/02/1952 Genk - Belg

ontslag genomen als bestuurder

Danny De Pierre - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþ ivl0fl 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar;

?'t;oárJi,~le,gîi ler:lÎls{á~i4~

cLb~, :rii! v:;,%1 Feta-,,J

i." 1.7 2 7

'iucl

Griffie

Ondernemingsnr 416.682.108

Benaming

(voluit) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouder-verenigingen

(verkort) VCOV

Rechtsvorm VZW

Zetel interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie 11 maart 2013

Beëindiging lidmaatschap en bestuurdersmandaat van Gust Peeters

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 23102/2013 heeft:

De heer:

August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - °l8/10t58 Antwerpen  Belg'

zijn onslag ingediend als werkend lid bij de VCOV

De heer:

August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - °18!10!'58 Antwerpen  Belg

zijn onslag ingediend als bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Danny De Pierre - Bestuurder Hugo Knaepen - Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

20/03/2013
ÿþr

Vo beho

aan

Belg Staal:

MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffe filer

Rechtbank van Koo, handsi

te Leuven. de 1 1 MARI 2013

ri ie

Ondememingsnr 416.682.108

Benaming

(voluit) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen (verkort) VCOV

Rechtsvorm VZW

Zetel Interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Onderwerp akte : Schorsing lidmaatschap en bestuurdersmandaat van Gust Peeters

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 23/02/2013 zijn volgende beslissingen genomen:

De heer:

August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - °181101'58 Antwerpen  Belg

wordt uitgesloten als werkend lid bij de VCOV

De heer:

August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - °18/10P58 Antwerpen  Belg

wordt ontslagen als bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

III





Jos Goffin - Vóorzitter Hugo Knaepen - Bestuurder

Op de laatste biz van Luikg, vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþf! ~I!

.... ~.. __.._~

i

II

iu

i

i

i

i

i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"/_

*12197005*

__ _ ?;s i" _ rÜ` j'~ ~riiiin ~~r.;

_

l:c` 2 ~.a MCP!, 2012 DL:

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 416.682.108

Benaming

(voluit) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

(verkort) : VCOV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Onderwerp akte : Schorsing lidmaatschap en bestuurdersmandaat van Gust Peeters

De Raad van bestuur beslist op 09/10/2012 om het lidmaatschap van:

August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - °18/10f58 Antwerpen  Belg

te schorsen

De Raad van bestuur beslist op 09/10/2012 cm het bestuurdersmandaat van: August Peeters - Paleisstraat 22  2018 Antwerpen - 018/10t58 Antwerpen  Befg te schorsen

M002.2

Jos Goffin - Voorzitter Hugo Knaepen - Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

tIILkLI~u~u~m~~~~~ua

" 110864]3

Ondernemingsnr : 416.682.108

Benaming

(Voluit:) : Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

(verkort) : VCOV

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Interleuvenlaan 15A 3001 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

Raad van Bestuur: Benoemd op de Algemene Vergadering en de Buitengewone Algemene Vergadering van 19/03/2011:

Benoemingen:

Bestuurder:

Stefan Grielens - De Tomermaat 84, 2930 Brasschaat - °01/11/1972 Brasschaat - Belg'

Nancy De Smedt - Jan Breydelstraat 80, 2990 Wuustwezel - °27/04/1972 Asse - Belg

Jos Vaesen - Leopold 111-laan 31, 3001 Heverlee - °19/02/1956 Hasselt - Belg

Einde mandaat Raad van Bestuur:

Daniel de Raijmaeker (Algemeen directeur) - Kwikstaartstraat 8 - 1800 Vilvoorde - °01,03.1963 St Joost

Ten Node - Belg

Bert Boons - Comelis Marckxlaan 3 - 2550 Kontich - °16/08/1956 Brasschaat - Belg

Carlo De Vos - Provinciebaan 95 - 3110 Rotselaar - °22/10/1944 - Belg

Samenstelling Raad van Bestuur vanaf 19/03/2011:

Voorzitter:

Goffin Jos, Lemingstraat 17  3210 Linden - ° 05/02/1952 Genk - Belg

Ondervoorzitter:

Danny De Pierre - Korte Vooruitzichtstraat 2 - 9300 Aalst ° 02/05/1956 Aalst-- Belg

Bestuurders:

Denise Bouvry - De Witte Reek 10 - 8800 Roeselare - °06/06/1950 Tielt - Belg

Vincent Burny - Pauwstraat 119 - 9080 Lochristi - °21/03/1963 Knokke - Belg

Nancy De Smedt - Jan Breydelstraat 80, 2990 Wuustwezel - °27/04/1972 Asse - Belg

Gust Peeters - Paleisstraat 22 - 2018 Antwerpen - 018.10.1958 Antwerpen - Belg

Jo Persijn - A. Stesselstraat 4 - 3012 Leuven - °25/09/1958 Tielt - Belg

Frank Staelens - Stijn Streuvelsstraat 15 - 8800 Roeselare - °08/07/1957 Roeselare - Belg

Jos Vaesen - Leopold 111-laan 31, 3001 Heverlee - °19/02/1956 Hasselt - Belg

Danny Van Cranenbroek - Hamonterweg 28 - 3910 Neerpelt - °21/11/1958 Hamont - Belg

Hugo Vanschoonbeek - Kerkstraat 3 - 3510 Kermt - 009/06/1952 Schulen - Belg

Nee Gelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophand&

te Leuven, de .

DE G~~, ~ 2o11

1

Griffie

Deskundigen met stemrecht:

Lia Burvenich - Ter Borcht 3 - 2930 Brasschaat - °12/04/1949 Gent - Belg

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Maria Theresia Gilles - Olmenlaan 15 - 2460 Lichtaart - 011/02/1945 Geel - Belg Stefan Grielens - De Tomermaat 84, 2930 Brasschaat - '01/11/1972 Brasschaat - Belg André Huys - Koningin Astridlaan 51 - 8930 Lauwe - '08/06/1941 Kortrijk - Belg Hugo Knaepen - Heerbaan 2 - 3582 Beringen - ° 10/0711979 Sint-Truiden - Belg

Afgevaardigd bestuurder voor opvolging dagelijkse werking en personeelsbeleid :

Goffin Jos, Lemingstraat 17  3210 Linden - ° 05/02/1952 Genk - Belg

Hugo Knaepen - Heerbaan 2 - 3582 Beringen - ° 10/0711979 Sint-Truiden - Belg

Jos Goffin - Voorzitter Hugo Knaepen - Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I II I 111111 HhIIIIIIHU

*15067955*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank van koophandel

te Le

Ondemerninngs4nr 416.682.108

Benam i i `Yc,

(VOMIE) Vlaamse Confederatie van Ouders en Ouderverenigingen

(ver kar' VCOV

Rechtsvorm VZW

Zeeel Berkendreef 7 3220 Holsbeek

Onderwerp alttc Benoemingen en ontslagen Raad van Bestuur

Op de Raad van Bestuur van 21/03/2015 zijn benoemd:

Bestuurder:

Els Dhooge - Lostraat 182A -1760 Roosdaal - *13/10/1973 Eeklo - Belg

Frank Staelens - Bestuurder Hugo Knaepen Bestuurder

7.,1:1 de laatste blz. van Luik B v~ ^E~Irá<_. :t~F ~ ,.^-°" J . i _ ,E ..ï l.` ,%.;cni:e noues. iletztj +ran de peCSo(o)Il(eS1)

, " , entyd.0 si.cEt:lng ci aanzien van derden te vertegenwoordlgen

en ~fzr'" .yreken:ng

Coordonnées
VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERE…

Adresse
BERKENDREEF 7 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande