VIAVIA JOKER REISCAFE HEVERLEE, AFGEKORT : VIAVIA HEVERLEE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIAVIA JOKER REISCAFE HEVERLEE, AFGEKORT : VIAVIA HEVERLEE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.692.378

Publication

05/09/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophw. dei

te Leuven, de 2 AUG. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : Y1' . G S

Benaming

(voluit) : VIAVIA JOKER REISCAFE HEVERLEE

(verkort): VIAVIA HEVERLEE

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Heverlee, Naamsesteenweg 229

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel Bosmans, te Leuven, op 22 augustus 2013, nog te registreren, dat 1. Mevrouw WILS Arlette Josette Ema, geboren te Lummen op drieëntwintig september negentienhonderd zesenvijftig, , wonende te 1320 Beauvechain, Sentier de l'Eglise 2a, de beer, SWILLEN Pieter Frans Maarten, geboren te Leuven op dertig juni negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 3010 Kessel-Lo, Locomotievenstraat 50 bus 506, de CVBA THE LIVING STONE, met zetel te 3000 Leuven, Diestsevest 88, RPR 0454.881.597 en de NV JOKER - JONG TOERISME met zetel te 2800 Mechelen, Geerdegemvaart 96/98, RPR 0421.988.897 een vennootschap hebben opgericht.

2. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "VIAVIA JOKER REISCAFE HEVERLEE" afgekort "VIAVIA HEVERLEE".

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd binnen het gerechtelijk arrondissement LEUVEN, Naamsesteenweg 229, 3001 Leuven.

4. De vennootschap heeft tot doel ontmoetingsplaatsen te creëren waar lokale bevolking en reizigers vanuit hun eigen authenticiteit niet elkaar in contact en tot uitwisselingen kunnen komen.

Meer bepaald heeft zij tot doel, rechtstreeks of onrechtreeks, het uitbaten van alle horeca activiteiten, waaronder het uitbaten van cafés, cafetaria's, snackbars broodjeszaken, traiteurdiensten en restaurants, het organiseren van banketten en recepties, culinaire evenementen, het verlenen van adviezen hieromtrent en het' delen van expertise inzake voormelde activiteiten.

' Mede zal de vennootschap ook culturele, sportieve of ludieke evenementen kunnen organiseren met het oog op het creëren van ontmoetingsopportuniteiten voor reizigers en de lokale bevolking.

De vennootschap kan hiervoor allerhande handelingen stellen om dit doel te bereiken. Zij kan voor eigen rekening en/of voor rekening van derden allerhande administratieve en operationele taken uitvoeren alsook het verstrekken van advies in de meest ruime betekenis.

' De vennootschap kan samenwerken met andere vennootschappen, verenigingen, buitenlandse en internationale organisaties om voornoemde doelstellingen te verwezenlijken en dit zonder enige beperking. Zij kan bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke andere manier ook belangen nemen in

" elke vennootschap of onderneming waarvan het voorwerp gelijkaardig, verwant of aanvullend is met het hare. ; Al deze bepalingen zijn niet exhaustief. De vennootschap zal bestuurders  mandaten mogen uitoefenen en het beheer waarnemen van andere vennootschappen of verenigingen.

5. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

' 6. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en samengesteld uit ondeelbare aandelen van honderd euro(100 ¬ ) elk.

Het minimumkapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-¬ ).

Het vaste gedeelte bedraagt oorspronkelijk achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-¬ ), waarop ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) is volgestort.

Het kapitaal is, zonder statutenwijziging, veranderlijk wat het gedeelte boven dat vast bedrag betreft.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend twee honderd euro (6.200 ¬ ), door storting in geld door hen uitgevoerd op een geïndividualiseerde rekening met nummer BE61 7350 3374 9217 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC-BANK.

7. ln alle handelingen die de vennootschap verbinden wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur of de afgevaardigde-bestuurder zonder dat dezen enige volmacht of beslissing van de raad van bestuur moeten aantonen, dit alles onverminderd de bevoegdheden en; vertegenwoordigingsmacht inzake handelingen van dagelijks bestuur en de volmachten door de raad van bestuur verleend.

Voorbehoud aan he Belgisc 5taatsbl.

ii111i11in~i !1131iiui lila



Op de laatste blz. van Luik $ vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging betreffende dit dagelijks bestuur kan worden toevertrouwd aan de voorzitter van de raad van bestuur en aan de afgevaardigde bestuurder, die afzonderlijk kunnen handelen.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van de vennootschap te verzekeren, Met betrekking evenwel tot alle handelingen van dagelijks bestuur voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (10.000¬ ) overschrijdt is de handtekening , van de voorzitter of afgevaardigd-bestuurder met deze van een tweede bestuurder vereist.

De Raad van Bestuur kan de leiding van de vennootschap ook geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben. Hij kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden, die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties.

8. Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar.

9. De jaarvergadering zal plaatshebben op de eerste vrijdag van juni om 20uur.

9. Na de verplichte voorafnemingen wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het

bestuursorgaan, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

10. In geval van vereffening wordt het nettoactief, na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap en van de vereffeningskosten of na consignatie van de daartoe nodige gelden, op gelijke wijze verdeeld onder alle aandelen, nadat deze ten aanzien van de volstorting op een gelijke voet werden gesteld, ofwel door bijkomende stortingen op te vragen, ofwel door gedeeltelijke terugbetaling.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op één en dertig december 2014.

2.De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2015.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire bestuurders:

De heer SWILLEN Pieter, voornoemd;

Mevrouw WOLFS Karolien, NN830830 372 42, wonende te 3010 Kessel-Lo, Locomotievenstraat 50 bus 506.

Dit mandaat geldt voor de duur van zes jaar en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Onmiddellijk hebben voormelde bestuurders mevrouw Karolien Wolfs,voomoemd, aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur en de heer Pieter Swillen, voornoemd, als afgevaardigde bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel Bosmans

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, cheque nr. 22.2815

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VIAVIA JOKER REISCAFE HEVERLEE, AFGEKORT : …

Adresse
NAAMSESTEENWEG 229 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande