TIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.085.064

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14360-0562-032
24/01/2014
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GASTHUISSTRAAT 108 - 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS/GEDELEGEERD BESTUURDER VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering dd. 01 januari 2014 neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als

bestuurders met ingang vanaf 01 januari 2014, schriftelijk aangeboden door

Mevr, Jacqueline Sioen-Zoete

- Mevr. Michèle Sioen

- Mevr. Daniëlle Parein-Sioen

- Mevr. Pascale Sioen

De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als gedelegeerd

bestuurder van mevr. Michèle Sioen wonende te 8300 Knokke-Heist, Astridlaan 14.

De bijzondere algemene vergadering dd. 01 januari 2014 beslist om tot bestuurders te benoemen vanaf 01/01/2014 en dit voor een periode van 6 jaar tot en met de jaarvergadering gehouden in 2020:

- BVBA Eindhof met haar maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 7 met ondernemingsnummer 0479.727.356, vast vertegenwoordigd door de heer Joris Crynen, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 7.

- NV Graphicomp met haar maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Krommewege 31B met ondernemingsnummer 0422.733.225, vast vertegenwoordigd door de heer Bernard Dossche, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 61.

De BVBA Eindhof, vast vertegenwoordigd door de heer Joris Crynen en de NV Graphicomp, vast

vertegenwoordigd door de heer Bernard Dossche aanvaarden deze benoeming.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur dd. 01 januari 2014 beslist met eenparigheid van stemmen om tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, vanaf 01/01/2014 voor de duur van haar bestuurdersmandaat tot en met de jaarvergadering gehouden in 2020:

- BVBA Eindhof met haar maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 7 met

" ondernemingsnummer 0479.727.356, vast vertegenwoordigd door de heer Joris Crynen, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 7.

De Raad van Bestuur dd. 01 januari 2014 beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel/exploitatiezetel te verplaatsen met ingang van 01 januari 2014 naar

Fabrieksweg 13

3190 Boortmeerbeek.

BVBA Eindhof, vast vertegenwoordigd door de heer Joris Crynen, gedelegeerd bestuurder TIS NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 5 JAN. 2014

V

DENDERMONDE

111111 11*1,1.1

4639*

Griffie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

váN KóRECHTBANK

Ondernemingsnr : 0405085064

Benaming

(voluit) : TIS

(verkort) :

tlijtagenrtiirhrt BetgiKeh-Sta-atstitaci

15/01/2015
ÿþr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wond 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

( NEERGELEGD





fl A-.ii .

Griffie Rechtbank van Koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0405.085.064

Benaming

(voluit) : T1S

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Fabrieksweg 13 (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 15 december 2014, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

1, Voorafgaande Verslagen

De voorzitter feest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- Het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van genoemde wetboek van vennootschappen door DELOITTE Bedrijfsrevisoren BV o.v,v,e CVBA vertegenwoordigd door Mario Dekeyser bedrijfsrevisor waarvan de inhoud luidt ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap TIS NV, bestaat uit een schuldvordering ten belope van ¬ 575.549,10 (vijfhonderd vijfenzeventig duizend vijfhonderd negenenveertig euro en tien cent) van Santerra NV op de vennootschap.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, met name de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is, in de veronderstelling dat de vennootschap op voldoende financiële middelen beroep kan doen om de geplande sanering van een terrein tot een goed einde te brengen, en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

We wensen de raad van bestuur en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura geen nieuwe financiële middelen worden ingebracht, Er ontstaat een overboeking van een schuld naar eigen vermogen en bijgevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming.

Tevens willen wij erop wijzen dat ook na deze kapitaalsverhoging Art 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing blijven,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 48.652 aandelen van de vennootschap TIS NV, zonder vermelding van nominale waarde. Deze vergoeding is conventioneel tussen partijen bepaald op basis de fractiewaarde van de aandelen voor de kapitaalverhoging, gezien de uiteindelijke aandeelhouders van de inbreng genietende vennootschap en de inbrengende vennootschap dezelfde zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat' een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Kortrijk, 12 december 2014

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Mario Dekeyser"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo6r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig genoemde wetboek van vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met ¬ 575.549,10 (vijfhonderd vijfenzeventig duizend vijfhonderd negenenveertig euro en tien cent) te verhogen door inbreng van een vaststaande, opeisbare en zekere schuldvordering die de vennootschap "Santerra", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, bezit lastens onderhavige vennootschap om het bestaande kapitaal van ¬ 384.585,66 (driehonderd vierentachtig duizend vijfhonderd vijfentachtig euro en zesenzestig cent) te brengen op ¬ 960.134,76 (negenhonderd zestig duizend honderd vierendertig euro en zesenzeventig cent) door uitgifte van 48.652 (achtenveertig duizend zeshonderd tweeënvijftig) nieuwe aandelen zonder nominale waarde

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden.

3. Algemene voorwaarden van de inbreng

Deze inbreng betreft een schuldvordering die de Naamloze Vennootschap "Santerra" bezit jegens onderhavige vennootschap voor een totaal bedrag van ¬ 575.549,10 (vijfhonderd vijfenzeventig duizend vijfhonderd negenenveertig euro en tien cent).

De inbreng van de schuldvordering met haar eventuele toebehoren gebeurt vrij van alle lasten en eventuele onderpanden.

4. Verwezenlijking van de inbreng

De inbrengende aandeelhouder de Naamloze Vennootschap "Santerra" verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de inbrengende aandeelhouder aldus de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap ten belope van ¬ 575.549,10 (vijfhonderd vijfenzeventig duizend vijfhonderd negenenveertig euro en tien cent) in de vennootschap in te brengen.

5. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverho-'ging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaal-iverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ¬ 960.134,76 (negenhonderd zestig duizend honderd vierendertig euro en zesenzeventig cent) wordt gebracht en vertegenwoordigd door 81.159 (eenentachtig duizend honderd negenenvijftig) aandelen, na kapitaalverhoging.

6. Aanpassing van artikel 5 der statuten aan genomen beslissing

De algemene vergadering beslist artikel vijf (5) der statuten aan te passen overeenkomstig de genomen

beslissingen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 960.134,76 (negenhonderd zestig

duizend honderd vierendertig euro en zesenzeventig cent) vertegenwoordigd door

81.159 (eenentachtig duizend honderd negenenvijftig) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk

1/81.159 (één/eenentachtig duizend honderd negenenvijftigste) van het vermogen van de vennootschap

vertegenwoordigen.

Stemming: deze besluiten wordt unaniem genomen.

TWEEDE 6ESLUIT

Volmacht tot coördinatie van de statuten wordt verleend aan ondergetekende notaris.

Voor eensluidend afschrift. notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergelegd: expeditie en gecoördineerde

statuten - verslag raad van bestuur - verslag revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 10.06.2013 13170-0522-055
26/06/2012
ÿþMod Word 11,1

[In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tl11l II11 ll 1I l I Ut 111111111 11

=iziias~s*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.085.064

Benaming

(voluit) : TIS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Gasthuisstraat 108, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDAAT COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 18 mei 2012 Herbenoeming Commissaris

De algemene vergadering herbenoemt de revisorenfirma "Deloitte Bedrijfsrevlsoren BV o.v.v.e. CVBA", Louizalaan 240, B-1050 Brussel, 1BR Nr B 00025, vertegenwoordigd door de Heren Kurt Dehoome (1BR 01923) en Mario Dekeyser (IBR 01718), als Commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar.

Michèle SIOEN

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.05.2012 12135-0235-054
15/07/2011
ÿþs,

Ondernemingsnr : 0405.085.064

Benaming

(voluit) : TIS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GASTHUISSTRAAT 108, 9140 TEMSE

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDAAT BESTUURDERS - BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 20 mei 2011 Het mandaat van de bestuurders vervalt op heden.

De Algemene Vergadering besluit unaniem om het mandaat van aile ondervermelde bestuurders te hemieuwen voor een nieuwe periode van zes jaar, ingaand op 20 mei 2011 en eindigend na de gewone algemene vergadering te houden in het jaar 2017:

-Mevr. Jacqueline SIOEN-ZOETE

-Mevr. Michèle SIOEN

-Mevr. Daniëlle PAREIN-SIOEN

-Mevr. Pascale SIOEN

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 20 mei 2011

Na beraadslaging beslist de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen:

1.als Voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen:

Mevrouw Michèle SIOEN wonende te 8300 Knokke-Heist, Astridlaan 14.

2.als Gedelegeerd Bestuurder te benoemen:

Mevrouw Michèle SIOEN, wonende te 8300 Knokke-Heist, Astridlaan 14.

Mevrouw Michèle SIOEN aanvaardt de mandaten die haar worden toevertrouwd.

Michèle SIOEN

Voorzitter

ber aa Be Sta

111,!!!!.111111!11

Mo-cl 2.1

~4 Q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

5 JUL 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 28.06.2011 11231-0131-054
13/07/2010 : DE066762
18/06/2010 : DE066762
27/07/2009 : DE066762
27/07/2009 : DE066762
23/06/2009 : DE066762
25/05/2009 : DE066762
03/07/2008 : DE066762
21/11/2007 : DE066762
03/07/2007 : DE066762
18/07/2006 : DE066762
10/07/2006 : DE066762
13/07/2005 : AA066762
30/06/2005 : AA066762
22/07/2004 : AA066762
11/07/2003 : AA066762
08/07/2003 : AA066762
24/12/2002 : AA066762
05/07/2002 : AA066762
22/03/2001 : AA066762
13/01/2001 : AA066762
21/06/2000 : AA066762
21/06/2000 : AA066762
10/06/1997 : SN30
01/01/1997 : SN30
01/01/1997 : SN30
12/07/1995 : SN30
11/06/1994 : SN30
01/01/1993 : SN30
01/01/1993 : SN30
01/01/1992 : SN30
01/01/1992 : SN30
02/06/1989 : SN30
01/01/1989 : SN30
11/06/1988 : SN30
01/01/1988 : SN30
11/06/1987 : SN30
07/05/1986 : SN30
01/01/1986 : SN30
18/05/1985 : SN30

Coordonnées
TIS

Adresse
FABRIEKSWEG 13 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande