TILIA HOLDING

Divers


Dénomination : TILIA HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 885.612.572

Publication

18/06/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsjed bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte rge/e_

,vcl/or?

Ondernemingshr : 0885.612.572

Benaming

(voluit) TILIA HOLDING

(verkort):

.Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1602 VIezenbeek, Lenniksebaan 1479

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een akte verleden op 26/05/2014 voor notaris Dirk Van Den Haute, geassocieerd notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennoot-Ischap "TILIA HOLDING", met maatschappelijke zetel te 1602 Vlezenbeek, Lenniksebaan 1479, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.612.572.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

EERSTE BESLUIT«

, Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de

bijzondere algemene vergadering de dato 12 mei 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zes miljoen zeshonderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (6.666.666,67 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij . zeshonderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (666.666,66 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

" De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de heer Dirk Lindemans een bruto-bedrag ten belope van drie miljoen driehonderd, drieëndertigduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent afgerond (3.333.333,34 EUR);

- aan de heer Geert Lindemans een bruto-bedrag ten belope van drie miljoen driehonderd, drieândertigduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent afgerond (3.333.333,34 EUR);

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 12 mei 2014 door boeking op rekening-courant van de' , respectieve aandeelhouders.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 19 mei 2014, en BVBA Bart Bosman, gevestigd te 9800 Deinze, Guido Gezelielaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 16 mei 2014, die', handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng ln natura luiden als volgt: ,

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,. Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd, aangesteld door de gedelegeerd bestuurders van de naamloze vennootschap Tilla Holding, met: maatschappelijke zetel te Lenniksebaan 1479, 1602 Sint-Pieters-Leeuw, op 26/03/2014 om overeenkomstig' artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in nature: ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap nia Holding in uitvoering van artikel; 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De inbreng in nature zal gebeuren door de volgende inbrengende partijen:

-Voor een bedrag van EUR 3.000.000,00 door de heer Dirk Lindemans

-Voor een bedrag van EUR 3.000.000,00 door de heer Geert Lindemans

lk bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven:

controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng ln nature en quasi-i inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap Tilla Holding verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaiing van:, het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van: eenrperende voorheffing,yan 10%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Q

*14118466*

op

24

reo/%17k ven,tsemieheno, tereffee fret? Necierlerkistabà

rtissei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

riDE beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt

-De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is

-indien aile aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 3.365.134 nieuwe aandelen van de NV tilia Holding, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 6,000.000 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-1.682.567 nieuwe aandelen klasse A aan De heer Dirk Lindemans

-1.682.567 nieuwe aandelen klasse B aan De heer Geert Lindemans

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Deinze op 16.05.2014

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door (handtekening) Bart Bosman

Zaakvoerder"

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT.

Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zes miljoen euro (6.000.000,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op zes miljoen tweeënzestigduizend euro (6.062.000,00 EUR), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van zes miljoen zeshonderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (6.666.666,67 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van zeshonderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (666.666,66 EUR), hetzij aldus netto zes miljoen euro (6.000.000,00 EUR), en dit in twee fases:

Eerste fase:

Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met drieënzestigduizend negenhonderd zevenendertig euro vijfenvijftig cent (63.937,55 EUR) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op honderdvijfentwintigduizend negenhonderd zevenendertig euro vijfenvijftig cent (125.937,55 EUR), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van drie miljoen driehonderd vijfenzestig duizend honderd vierendertig (3.365.134) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van afgerond één komma achtenzeventig euro (1,78 EUR) per aandeel, waarvan:

- nul komma nul negentien euro (0,019 EUR) (afgerond) zal geboekt worden als kapitaal

- één komma zevenhonderd vierenzestig euro (1,764 EUR) (afgerond) als uitgiftepremie

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Inbreng.

Is alhier tussengekomen :

- de heer Dirk Lindemans, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drie miljoen euro (3.000.000,00 EUR), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, op te splitsen in kapitaal en uitgiftepremie zoals hoger vermeld, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- de heer Geert Lindemans, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drie miljoen euro (3.000.000,00 EUR), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij afgerond tweeëndertigduizend en tien euro (32.010,00 EUR) kapitaal en twee miljoen

e

'4

...

neg.' enlionderd zevenenzestigduizend negenhonderd negentig euro (2.967.990,00 EUR) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het ' verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 12 mei 2014

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel,

Vergoeding -voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden drie miljoen driehonderd vijfenzestig duizend honderd vierendertig (3.365.134) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze drie miljoen driehonderd vijfenzestig duizend honderd vierendertig (3.365.134) nieuwe volledig

volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt

één miljoen zeshonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd zevenenzestig (1.682.567) aandelen (klasse A)

aan de heer Dirk Lindemans, voornoemd;

één miljoen zeshonderd tweeëntachtigduizend vijfhonderd zevenenzestig (1.682.567) aandelen (klasse B)

aan de heer Geert Lindemans, voornoemd;

ais vergoeding voor de gedane inbreng;

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderdvijfentwintigduizend negenhonderd zevenendertig euro vijfenvijftig cent (125937,55

EUR),

Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van vijf miljoen negenhonderd zesendertigduizend

tweeënzestig euro vijfenveertig cent (5.936.062,45 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te

plaatsen.

Tweede fase:

Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vijf miljoen negenhonderd zesendertigduizend

tweeënzestig euro vijfenveertig cent (5.936.062,45 EUR) om het te brengen van honderdvijfentwintigduizend

negenhonderd zevenendertig euro vijfenvijftig cent (125.937,55 EUR) op zes miljoen tweeënzestigduizend euro

(6.062.000,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot zes miljoen tweeënzestigduizend euro (6.062.000,00 EUR).

4. Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig voorgaande besluiten,

In overeenstemming niet de hierboven geacteerde besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de

statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen tweeënzestigduizend euro (6.062.000,00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door zes miljoen zeshonderdvijftienduizend honderd vierendertig (6.615.134)

aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/ zes miljoen zeshonderdvijftienduizend honderd vierendertig

ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Alle aandelen hebben dezelfde stemrechten en worden verdeeld in twee (2) klassen als volgt:

-De aandelen toebehorende aan de Heer Dirk Lindemans vormen de klasse

-De aandelen toebehorende aan de Heer Geert Lindemans vormen de klasse B

Indien de aandelen die behoren tot één en dezelfde klasse, toebehoren aan méér dan één aandeelhouder,

dan zullen de rechten verbonden aan deze aandelenklasse uitgeoefend worden bij eenvoudige meerderheid

van de stemmen van deze aandelenklasse

5, De algemene vergadering kent de raad van bestuur aile bevoegdheden toe voor de uitvoering vn

voorgaande besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke ,

wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Dirk Van Den Haute

Geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgiften, uittreksel, formulieren, coördinatie van statuten, verslag raad van bestuur en bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`Ii" Yom.-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0116-026
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0090-025
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 09.01.2012 12006-0352-023
06/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12004095*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

©ndernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

0885.612.572

Tilla Holding

Naamloze vennootschap

Lenniksebaan 1479, 1 602 Vlezenbeek

Onderwerp akte : Herbernoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 19 december 2011.

De vergadering beslist unaniem om de bestuurders, Dirk Lindemans, Geert Lindemans en Jan Delcour te herbenoemen voor een periode van zes jaar, eindigend na de jaarvergadering te houden in het jaar 2017.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 19 december 2011.

De Raad beslist met unanimiteit om de Heren Dirk Lindemans en Geert Lindemans te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

Dirk Lindemans

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0311-022
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 28.12.2009 09910-0319-012
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 23.12.2008 08874-0165-012

Coordonnées
TILIA HOLDING

Adresse
Zetel: 1602 VIezenbeek, Lenniksebaan 1479

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande