THE CLINICAL COLLEGE, AFGEKORT : TCC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE CLINICAL COLLEGE, AFGEKORT : TCC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.755.737

Publication

10/04/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



itmgmels

s

`Griffié

Ondernemingsnr : 0816.755.737

Benaming

(voluit) : THE CLINICAL COLLEGE

(verkort): TCC

Rechtsvorm: COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1731 Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING-SLUITING VEREFFENING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 27

maart 2014, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de CVBA THE CLINICAL COLLEGE, afgekort TCC.

Er werden volgende besluiten genomen:

Eerste besluit

A.De vergadering besluit éénparig de jaarrekening over het boekjaar 1/1/2013 tot en niet 31/12/2013 goed

te keuren.

B.Aangezien;

-er geen vereffenaar wordt aangeduid;

-er geen passive meer zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen;

-alle aandeelhouders aanwezig zijn op onderhavige algemene vergadering;

-aile aandeelhouders met éénparigheid van stemmen besluiten;

besluit de vergadering conform artikel 184 § 6 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap vervroegd te ontbinden met het oog op haar vereffening en dit te rekenen vanaf heden.

Uit de voormelde staat van activa en passiva stelt de vergadering vast dat er geen passiva meer zijn en de kosten van vereffening in het resultaat werden opgenomen, hetwelk door alle aandeelhouders en aile bestuurders-zaakvoerders wordt erkend en onherroepelijk wordt aanvaard, en dat aldus de ontbinding en onmiddellijke vereffening krachtens artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen kan gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen meer dienen opgemaakt te worden; alle aandeelhouders zullen het resterend actief terugnemen, in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Tweede besluit

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de aandeelhouders te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Aile aandeelhouders verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Derde besluit

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening, alsook de eindbalans de dato 31 december 2013, dewelke bij deze worden voorgelegd, goed.

Vierde besluit

De vergadering verklaart de afrekening voor esloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Overeenkomstig artikel 195, §1, van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering dat de boeken en bescheiden der vennootschap, zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op volgend adres: 1731 Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat 25..

Vijfde besluit

Gezien de voorgaande verrichtingen, geven de Heer Luc Decat, de Heer Johan Denewet en de Heer Alex Saelen, hun ontslag als bestuurders-zaakvoerders en vervolgens geeft de vergadering zonder enig voorbehoud algehele kwijting en décharge aan voormelde Heren Decat, Denewet en Saelen voor hun mandaat.

Zesde en laatste besluit

Wordt aangesteld tot bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij he Ondernemingsloket, de Kruispuntbank, de diensten van de BTW en eventuele andere administraties, alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van inschrijving, aangifte van stopzetting en neerlegging van stukken en alle nodige formaliteiten te vervullen om de sluiting van de vereffening te registreren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingem NV Novellas Healthcare, voormeld, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, verslag bedrijfsrevisor, verslag bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/03/2014
ÿþ Mod MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

41,111810

2 7 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) .

(verkort)

0816.755.737

The Clinical College TCC

Rechtsvorm . Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1731 Zinlik, Jan De Keersmaeckerstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Op 4/12/2013 heeft Blvitan BVBA met zetel Pagodenlaan 141, 1020 Brussel, vertegenwoordigd door Mevr. Muriëlle De Rouck, ontslag genomen als bestuurder van de vennootschap.

Luc Decat

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notons, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 16.09.2013 13589-0026-015
09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.10.2012 12602-0205-013
11/09/2012
ÿþ(17,à\ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~5^'~- y( ~ Ï

[fL1` rr,~ ~T 1^~y?` s~

~'.r~,{~a) Î

ih AUG

Griffie

Ondernemingsnr : 0816755737

;£ Benaming (voluit) THE CLINICAL COLLEGE

(verkort) TCC

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan de Keersmaeckerstraat, 25

1731 Zetlik

Onderwerp akte :AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf, door Meesten Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,: :; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cobpertieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE CLINICAL COLLEGE", afgekort "TCC", waarvan de zetel gevestigd is te 1731' Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat, 25, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Afschaffing van de categorieën aandelen en bijgevolg aanpassing van de statuten door aanneming van een nieuwe tekst van de statuten,

Het uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt ais volgt:

NAAM-ZETEL

De vennootschap neemt de vorm aan van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;: en draagt de naam: "The Clinical College", afgekort "TCC",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat, 25,

DOEL

De vennootschap is een autonoom en onafhankelijk bedrijf dat de waarde van de levens- en maatschappijopvattingen van haar vennoten erkent als basis voor gemeenschappelijke opvattingen bij de; verwezenlijking van haar doel, voor zover deze geen afbreuk doen aan de beginselen van maatschappelijk; verantwoord ondernemen.

De vennootschap heeft tot doel om, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen; rekening of als tussenpersoon, makelaar of anderszins, activiteiten te ontplooien met een meerwaarde inzake; ondernemerschap, maar steeds met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan wettelijke::, gereglementeerde beroepen, inzoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingseisen zou voldoen.

Meer in het bijzonder heeft de vennootschap als doel om:

a. Zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als,; tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; diensten verleend door een studie-, organisatie- en consultingbureau inzake marketing, advertising, human resources, training and coaching. Deze activiteiten omvatten o.a, promotie, salespromotie, actiemarkt, mediaplanning, telemarketing, marktstudie, outsourcing, individuele en groepstrainingen en coachingactiviteiten, de outsourcing van diensten en aile andere activiteiten in verband met advertising, human resources, training;; en coaching in de meest ruime betekenis van het woord;

b. De bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid eni; meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand inzake training and coaching, juridische,. commerciële, communicatieve, financiële, marketing, human resources, administratieve, bedrijfseconomische: en alle andere mogelijke aangelegenheden;

c. Het zoeken, het aanwerven, het selecteren, het vormen, trainen, coachen, outsourcen van personeel': en losse of vaste medewerkers, dit zowel in België ais in het buitenland;

d. Het verwerven, in eigendom, door leasing, huur of anderszins, van bedrijfsuitrusting zoals onder:' andere vergaderruimten, burelen, kantoorbenodigdheden, computers en bijhorende apparatuur,; telefoontoestellen en ander communicatiemateriaal, vakliteratuur, werktuigen en klein materieel allerhande, kortom aile noodzakelijke en/of nuttige materiële activa van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel terg, betaling of gratis ter beschikking te stellen van derden.

e, Het verwerken van gegevens, waaronder secretariaatswerk en het beheer van databanken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

fillagenU iètRè]gisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

'ro

mod 11.1

f. De participatie, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard in België en het buitenland, en ; het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm ' van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap kan hiertoe investeren in en het beheren van alle vormen van roerende beleggingen, inclusief het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, schuldvorderingen, vastgoed-certificaten, gelden en ' andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen (ai dan niet in de vorm van een handelsvennootschap), instellingen of verenigingen (ongeacht hun statuut).

g. Het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard;

h. Het huren en verhuren, aan- en verkopen van onroerende goederen; het bezwaren van onroerende " goederen met hypotheek.

I. In het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hiervoor niet-limitatief werd opgesomd.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Bij dit alles zal zij zich laten leiden door de behoeften van haar vennoten om hen een sociaal of economisch voordeel te verschaffen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, doch is beginnen te werken vanaf 1 juni 2009.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte is gelijk aan het kapitaal bij oprichting, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (18 600 EUR) en dient steeds voor minimaal een derde volstort te zijn.

Iedere wijziging met betrekking tot het vast kapitaal van de vennootschap, is onderworpen aan een beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die van toepassing zijn op een statutenwijziging.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte te boven gaat. Het veranderlijk deel kan zonder beperkingen worden verhoogd of verlaagd waarbij de algemene vergadering oordeelt over de modaliteiten gekoppeld aan het volstorten van de aandelen.

DE AANDELEN

Het aantal aandelen in handen van één vennoot is vrij. Het aantal aandelen van elke vennoot wordt opgetekend in het aandelenregister van de vennootschap waarin tevens wijzigingen inzake aandelenaantal en -' bezit zullen worden opgetekend.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan onbeperkt nieuwe aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de toetreding van nieuwe vennoten of van een verhoging van de inschrijvingen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel andere soort effecten, ongeacht hun naam, door de vennootschap worden uitgegeven die aanspraak kunnen maken op de maatschappelijke rechten of een aandeel in de winst van de vennootschap.

DE VENNOTEN

Om als vennoot aanvaard te worden moet men

- aangenomen worden door de algemene vergadering.

ten minste één (1) aandeel onderschrijven.

Wordt de aanvaarding geweigerd door de algemene vergadering, dan hoeft de algemene vergadering haar beslissing niet te verantwoorden.

Door de onderschrijving van een aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, het huishoudelijk reglement en de beslissingen van de algemene vergadering en de raad van bestuur te aanvaarden en na te leven.

BEEINDIGING VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap als gevolg van hun:

a) uittreding,

b) overlijden,

c) uitsluiting,

d) overdracht van al hun aandelen,

e) vereffening, ontbinding of omvorming (ingeval van rechtspersonen)

f) ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één (1) of meerdere bestuurders, die concurrentieel, en elk individueel, de volheid van bestuursbevoegdheid hebben. De bestuurders worden benoemd voor een onbepaalde duur.

De bestuurders zijn (onbeperkt) herbenoembaar en te allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties verleend door de algemene vergadering en de bestuurders, wordt de : vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door elke bestuurder afzonderlijk handelend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

JAARVERGADERING

De jaarlijkse statutaire algemene vergadering gaat door iedere eerste maandag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de uitnodiging. Als deze dag een feestdag is heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

STEMRECHT EN VOLMACHTEN OP DE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering.

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ten minste 2 dagen voor de datum van de algemene vergadering, aan een andere vennoot of een derde natuurlijk persoon of rechtspersoon volmacht geven om hem of haar op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn of haar plaats een stem uit te brengen.

Van de aandelen waarvoor de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de ' regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de bestuurder-zaakvoerder en door de vennoten die hierom verzoeken. Zij worden bewaard op de zetel van de vennootschap en kunnen door aile vennoten, na afspraak, worden ingekeken.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Van de winst na belastingen wordt jaarlijks minstens één twintigste gereserveerd totdat één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal als wettelijke reserve werd aangelegd.

Bovendien wordt jaarlijks bijkomend minstens één twintigste van de winst na belastingen gereserveerd totdat een bedrag van 15 000 Euro werd aangelegd als reserve voor de mogelijke vergoeding - gedurende een maximum van 1 jaar - van vennoten - die als gevolg van ziekte enfof invaliditeit hun activiteiten niet meer kunnen uitoefenen.

De verdeling van de winst na belasting en afname van reserves gebeurt als volgt: de vaste winsten worden bepaald op 100% van het uitte keren winstbedrag gerelateerd aan de aandelenverhouding,

ONTBINDING - VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel ' van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

in geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de alsdan in dienst zijnde bestuurder-zaakvoerder van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde reohtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat ,de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij Kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wei nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden,

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorr

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mocE 11.1

Vaorx behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt vóárregistratie in toepassing van artikel 173, 9° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- BRUSSEL

behouder AUSe2012

aan het

Belgisch

Staatsblat

*12144609*

11





Ondernemingsnr : 816.755.737

Benaming The Clinical College

(voluit) : (verkort) : TCC

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Jan De Keersmaeckerstraat 25, 1731 Zellik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen

Ui het verslag van de algemene vergadering van 27 Juli 2012 Blijkt het ontslag van de zaakvoerders:

- NooMi bvba vertegenwoordigd door Dhr. Bruno Put

De vennoten van de vennootschap benoemen volgende zaakvoerders voor onbepaalde duur:

Dhr. Luc Decat met woonplaats Guido Gezellelaan 143, 2870 Puurs;

- Dhr. Johan Denewet met woonplaats Keiberg 90, 9340 Lede;

- Elvitan bvba met zetel Pagodenlaan 141, 1020 Brussen, vertegenwoordigd door Mevr. Muriëlle De Rouck.

Luc Decat

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rirRiM

Griffi2 9 FEB 2012

11111111111 111111111111111111

*12054353*

V beh aa Bel Stag

Ondernemingsar : 0816.755.737

Benaming (voluit) : THE CLINICAL COLLEGE

(verkort) : TCC

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1731 Zellik, Jan de Keersrnaeckerstraat,25

1731 Zellik

Onderwerp akte : BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en elf, door Meester Vincent BERQUIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, ' Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Woluwe, op zes januari tweeduizend en twaalf, boek 36, blad 12, vak 06. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) JEANBAPTISTE Françoise.

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coôpertieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE CLINICAL COLLEGE", afgekort "TCC", waarvan de zetel gevestigd is te, 1731 Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat, 25, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst werd naar volgend adres : 1731 Zellik, Jan de, Keersmaeckerstraat, 25, krachtens een beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de' dato 28 september 2011 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 2011 en, derhalve vervanging van de tweede paragraaf van artikel 1 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Jan de Keersmaeckerstraat, 25."

2° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op één en: dertig december van elk jaar en derhalve vervanging van artikel 27 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar."

3° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de eerste maandag van de maand juni om elf uur en derhalve vervanging van de vierde paragraaf van artikel 22 van de statuten door de volgende tekst,

"De jaarlijkse statutaire algemene vergadering gaat door redere eerste maandag van de maand juni om elf uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de uitnodiging. Als deze dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende maandag."

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één april tweeduizend en elf, vervroegd af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en elf.

21 De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de.-

gecoordineerde tekst van statuten).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2012
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12019040

bel r

BE IY

Sta

1 1 JAN. 2012

Griffie

Onderneniingsnr : 0816.755.737

Benaming

(voluit) : THE CLINICAL COLLEGE

{verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JAN DE KEERSMAECKERSTRAAT 25, 1731 ZELLIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 2 september 2011

De vennoten aanvaarden unaniem het verzoek tot ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, ingediend door Mevrouw Laura Schulpen met ingang vanaf 01/09/2011.

Voor eensluidend uittreksel,

NOOMI BVBA,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Bruno Put.

Bestuurder -zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.09.2011, NGL 30.11.2011 11624-0057-013
21/10/2011
ÿþ " Mod Z 1

" ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

*11159456*

23n

BRIME"

Griffie

Ondernemingsnr : 0816.755.737

Benaming

(voluit) : THE CLINICAL COLLEGE

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VANDERBORGHTSTRAAT 65, 1090 JETTE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS - ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vennoten

De vennoten van de vennootschap, bijeengekomen in een Buitengewone Algemene Vergadering van; Vennoten van 28/09/2011, besluiten na beraadslaging en overleg en in toepassing van Artikel 17 van de, statuten, te benoemen voor een termijn van drie jaar tot zaakvoerders van de vennootschap:

1) de BVBA NooMi, gevestigd Kempische Kaai 63 bus 5.02, te 3500 Hasselt, met registratienummer 0451.306.257, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Bruno Put.

De vennoten van de vennootschap, bijeengekomen in een Buitengewone Algemene Vergadering van Vennoten van 28/09/2011, besluiten na beraadslaging en overleg, tot de wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, om de zetel te verplaatsen van Vanderborghtstraat 65, B-1090 Jette naar het nieuwe adres Jan de Keersmaeckerstraat 25, 1731 Zeltik.

Voor eensluidend uittreksel,

BVBA NooMi,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Bruno Put,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THE CLINICAL COLLEGE, AFGEKORT : TCC

Adresse
JAN DE KEERSMAECKERSTRAAT 25 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande