SYSDICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYSDICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.954.525

Publication

22/03/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

ppinisrh

111

`tiiikk3

I

Mod POF 111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

leure}^0 ter griffie dar

,t

,L'iI f tpF".^sÎ1 ~, van iiC a~il t, iaÎ7r_ae

Cj:: 13 MAART 2013

li,

Griffie

1.11M1

i

It

Ondernemingsnr : v Ste. 9S4. SIS

Benaming (voluit): SYSDICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3040 Huldenberg (Loonbeek), Renierstraat 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden op 1I maart 2013 voor ons, meester Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris, vervangend notaris Luc Hertecant, met standplaats te Neerijse, aangewezen bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven, op achttien december tweeduizend en twaalf, akte nog te registreren, blijkt dat :

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "SYSDICOM". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3040 Huldenberg (Loonbeek), Renierstraat 2A.

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

I. De heer NYS, Dimitri Louis Adolf, wonende te 3040 Huldenberg, Renierstraat 2/A

2. Mevrouw VAN ESPEN, Annelles, wonende te 3040 Huldenberg, Renierstraat 2/A

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven in speciën. De duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen werden als volgt onderschreven:

I. door De heer NYS Dimitri, wonende te 3040 Huldenberg, Renierstraat 2/A, titularis van negenhonderd dertig (930) aandelen

2. door Mevrouw VAN ESPEN Annelies, wonende te 3040 Huldenberg, Renierstraat 21A, titularis van negenhonderd dertig (930) aandelen

Totaal duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen,

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen gedeeltelijk volgestort zijn, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00).

Een bedrag van 6.200E werd voorafgaand aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6927158-76, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS Fortis, zoals blijkt uit een door de voormelde financiële instelling afgeleverd attest op 6 maart 2013 dat aan de notaris werd overhandigd en bewaard blijft in het dossier van de notaris.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, Iasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- beh4puden aan het Luik B- vervolg

Rolnierh ~BESTWRSORGAAN w __ _^_ ______-w_.___----_--._--.--.--_.__~ ...____~_~.___.~._ .. __~_

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, al dan niet in de statuten benoemd, De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek of afzetting van de gewone zaakvoerder, zal de heer NYS Dimitri, voormeld, wonende te 3040 Huldenberg, Reniersstraat 2A, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

BESTUURSBEVOEGDHEID :

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (610.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

RECHTEN VERBONDEN AAN AANDELEN

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze Iaatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is l aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening aIs voor rekening van derden:

Groot- en kleinhandel, verrichten van diensten, onderhoud en reparaties, ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, consultancy i.v.m. computers, randapparatuur, software (zowel eigen creaties als standaardapparatuur), alle soorten printers en gebruiks-goederen met inbegrip van kantoorbenodigdheden (rekenmachines) en alle soorten supplies onder welke vorm ook, elektronische en telecommunicatieapparatuur, alle soorten meubilair.

* Consultancy in alle informaticatoepassingen, beheersautomatisatie, multimedia en datacommunicatie, permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, webportalen.

* Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

* Activiteiten van systeemintegrators, beheer van computerfaciliteiten, gegevensverwerking op alle mogelijke technische vlakken, webhosting en aanverwante activiteiten.

' * Consultancy en research_p het vlak van recrutering en selecties, met inbegrip van het geven van opleidingen





Luik B - vervolg

m.b.t, personeelszaken, recrutering, outsourcing van human resources.

* De exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoop en promotie, public relations, bedrijfsbeheer

en bedrijfsvoering, commerciële organisatie en events, vormgeving, productieontwikkeling en marketing via alle

mogelijke kanalen,

* Verhuur en operationele Ieasing van kantoormachines, inch computers, zonder bedieningspersoneel,

computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, standaard-

programmatuur.

* Het uitvoeren van diverse vertalingen en opdrachten, copywriting en speech-writing.

* Het aanbieden en verkopen van producten zoals psychologische tests, vragenlijsten management cases en

andere didactische materialen op alle mogelijke gegevensdragers.

* Handel in eigen onroerend goed

* Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen. De

vennootschap mag ook voor eigen rekening het beheer doen van beleggingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten

dele vergemakkelijken. De vennootschap mag de functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar

in alle andere vennootschappen.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

ONTBINDING-VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening

uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met

naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is

bevestigd of gehomologeerd,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen

hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt

het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot

uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet

voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van

die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september 2014

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS, DAG, UUR :

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten "jaarvergadering" genoemd, ieder

jaar bijeenroepen op twintig maart om twintig (20) uur.

Indien de gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De

jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief

vermeld, Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in het jaar 2015e

BENOEMING EN SLOTVERKLARINGEN :

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur, wordt aangesteld

Mevrouw VAN ESPEN Annelies, voornoemd, wonende te 3040 Huldenberg, Reniersstraat 2A.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, daartoe bij

uitsluiting bevoegd.

BEKRACHTIGING :

De oprichters werden ingelicht omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die gesteld worden tussen de dag

van de oprichtingsakte en de dag van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, op dezelfde wijze te laten

bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behodden

aan het

Rolnicrh

Voor-

behtiûden

--aan het

oinicrh

Luik B - vervolg

VOLMACHT:

De zaakvoerder heeft volmacht gegeven aan Fidabbo Accountantsmaatschappij bvba met zetel te 3110 Rotselaar, Vakenstraat 21, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B,T.W,-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS, plaatsvervangend notaris,

Gelijktijdig eergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
SYSDICOM

Adresse
RENIERSTRAAT 2 A 3040 LOONBEEK

Code postal : 3040
Localité : Loonbeek
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande