STEVENSCREMERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVENSCREMERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.532.483

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 27.06.2013 13245-0119-009
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 04.06.2012 12148-0291-011
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 30.08.2011 11485-0327-013
09/05/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~ui~~w~~~u1m~1w

*11069653

Neergelegd ter griffe dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1_7 APR. 2011 DE G IFFIERJ

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Benaming

(vorult) : StevensCremers

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Penitentienenstraat 89 te 3000 Leuven

Ondernemingsar : 0865.532.483

Voorwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - in vereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Bruno Mariens geassocieerd notaris te Kortenberg op achtentwintig maart tweeduizend en elf, « Geregistreerd vier bladen twee renvooien te Leuven, 2de kantoor der Registratie op een april tweeduizend en elf, boek 1360 blad 47 vak 05 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) WALLYN P.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "StevensCremers ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Penitentienenstraat 89, volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste agendapunt: principieel besluit tot ontbinding en vereffening - verslag van de zaakvoerder- verslag van de (bedrijfsrevisor ) lees : extern accountant

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato éénentwintig maart tweeduizend en elf, met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato achtentwintig februari tweeduizend en elf. Alle aanwezigen verklaren er genoegzaam kennis van te hebben.

b) Over deze staat werd door een extern accountant, een verslag uitgebracht op datum van achtentwintig maart tweeduizend en elf.

Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: "BESLUIT : In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht overeenkomstig het artikel 181 van het Wetboek Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STEVENS CREMERS, met maatschappelijke zetel 3000 Leuven, Penitentienenstraat 89, een boekhoudkundige staat afgesloten op 28 februari 2011 opgesteld. Deze staat hcudt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van 241.577,94 EUR en een netto-actief van - 5.465,25EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weergeeft.

De vereffening zal een goed einde kennen in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffening.

Bijzondere aandacht zal tijdens de vereffeningsprocedure moeten besteed worden aan de hangende rechtszaak. De vereffenaar is op de hoogte van de risico's.

Er zijn geen andere inlichtingen meer die ik noodzakelijk acht voor de aandeelhouders of voor derden. Opgemaakt te Mechelen, op 28 maart 2011

VAK-KENNIS Comm.V.

Vertegenwoordigd door de heer Kristof Kennis

Accountant-Belastingconsulent"

De aandeelhouders erkennen volledige kennis te hebben van zowel gezegde verslagen als van de staat door er voordien een kopie van te hebben gekregen. Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

c) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffening-stelling.

d) De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de

vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Tweede agendapunt: ontslag zaakvoerder & kwijtingen  benoeming vereffenaar

a) De vergadering verleent, met ingang op heden, ontslag aan de zaakvoerder, namelijk aan de heer

STEVENS, voornoemd;

Hem wordt kwijting verleend voor zijn beheer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolq

Daarenboven wordt ook kwijting verleend aan mevrouw CREMERS, voor haar beheer (beëindigd op zes december laatstleden).

b) Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar: de heer Johan MOMMAERTS, advocaat te 3000 Leuven, Philipslaan, 20, die schriftelijk bevestigd heeft deze opdracht te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen volgens een bezoldiging, naar analogie met het Koninklijk Besluit van 10 augustus 1998.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Derde agendapunt: bevoegdheid vereffenaar

a) De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

-Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

-De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

-Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

-Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

-Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De ondergetekende notaris deelt mee dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming.

-De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt.

-De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld zou hebben tussen haar benoeming door huidige algemene vergadering en de bevestiging ervan.

-Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

c) Onderhavige ontbinding en in vereffeningstelling zal worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek der Vennootschappen, samen met een afschrift van de beslissing tot homologatie door de rechtbank van koophandel.

d) De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het

Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Stemming: dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde agendapunt: VOLMACHTEN

Teneinde de nodige formaliteiten voor de ontbinding te vervullen bij onder meer de Kruispuntbank der

ondernemingen, en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan:

Boekhoudkantoor NV ETUGEST & PARTNERS, Leuvensesteenweg, 149, 3070 Kortenberg en haar

vertegenwoordigers, inbegrepen de vennoten en personeelsleden, elk met individuele bevoegdheid;

Teneinde het verzoekschrift tot homologatie in te dienen bij de bevoegde rechtbank wordt volmacht verleend

aan de vereffenaar.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel,

Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg

Gelijktijdig neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en afschrift van de beschikking, houdende homologatie van de benoeming van de vereffenaar.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2011
ÿþ;

[~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111[1111.111111,1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergetegd'ter griffie der

Rechtbank van koophandel

te Leuven, de 1 DE GRIFFIER,

2011

Griffie

©ndernemingsnr : 0865.532.483

Benaming

(voluiti : StevensCremers

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Penitentienenstraat 89, 3000 Leuven

Onderwerp akte : ontslag

Uit het PV van de Bijzondere Algemene Vergadering van 06/12/2010 gehouden op maatschappelijke zetel:

wordt het ontslag aanvaard van de Mevrouw Saskia Cremers als zaakvoerder van de vennootschap per 06/12/2010.

Volledige kwijting zal worden verleend voor de uitoefening van haar mandaat op de eerstvolgende algemene vergadering die als dagorde de goedkeuring van de balans per 31/12/2010 zal hebben.

Dirk Stevens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(e.n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 10.08.2010 10409-0267-015
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 17.07.2008 08432-0156-014
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 17.08.2007 07574-0097-012
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 10.08.2006 06623-4286-008

Coordonnées
STEVENSCREMERS

Adresse
PENITENTIENENSTRAAT 89 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande