SMIDTS & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMIDTS & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.768.123

Publication

28/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300602*

Neergelegd

24-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502768123

Benaming (voluit): Smidts & Partners

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Sparrenweg 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op eenentwintig januari tweeduizend dertien, hebben:

De heer SMIDTS Patrick Sylvain Pierre, rijksregister nummer 54.01.14547.77, geboren te Antwerpen op 14 januari 1954 en zijn echtgenote mevrouw T'JAMPENS Veerle Monica Filippina Maria, rijksregister nummer 63.04.24228.15, geboren te Turnhout op 24 april 1963, wonende te 3140 Keerbergen, Sparrenweg 16, gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract opgemaakt door Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen op 02 augustus 2011,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Smidts & Partners, en met zetel te 3140 Keerbergen, Sparrenweg 16 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichters volledig geplaatst en volgestort als volgt :

Het kapitaal wordt door elk van de oprichters geplaatst voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), en wordt door elk van de oprichters volgestort voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Elk van de oprichters ontvangt 50 aandelen. Het nog door elk van de oprichters te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De volstorting gebeurde op rekening nummer BE46 0016 8844 3836 van BNP Paribas Fortis naamloze vennootschap op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest dat in bewaring wordt gegeven aan de notaris.

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Verlenen van adviezen en hulp aan ondernemingen en aan de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering; verstrekken van advies en uitvoering van alles wat in verband staat met public-relations, marketing en communicatie; activiteit van computerconsultancy.

b) Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar.

c) Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten

inzake financiële, handels-, technische, sociale, informatica- en

managementaangelegenheden voor personen, ondernemingen en instellingen. Hieronder valt onder meer de adviesverlening inzake fusies en overnames, de strategische adviesverlening en ondersteunende diensten aan ondernemingen en organisaties in ruime zin.

d) Tussenpersoon in de handel, alle mogelijke vertegenwoordigingen.

e) De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen ten behoeve van eigen handelsverrichtingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland;

Zij mag alle beheer, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Zij mag haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij de vennootschap gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

Luik B - Vervolg

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

De oprichtersvergadering benoemt éénparig tot niet - statutaire zaakvoerders: de heer Smidts Patrick en mevrouw T jampens Veerle, beiden voornoemd. Zij aanvaarden hun mandaat. Zij zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders bekrachtigen alle handelingen die zij in naam van en voor rekening van de vennootschap hebben gesteld sedert 01 december 2012.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde maandag van de maand juni om 20 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014

Volmacht :

De zaakvoerders verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.W. Accountants, gevestigd te 3120 Tremelo, Bollobos 17, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntenbanken voor ondernemingen en het ondernemingsloket, de post en de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SMIDTS & PARTNERS

Adresse
SPARRENWEG 16 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande