PRICEWATERHOUSECOOPERS ADVISORY SERVICES, AFGEKORT : PWC ADVISORY SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRICEWATERHOUSECOOPERS ADVISORY SERVICES, AFGEKORT : PWC ADVISORY SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.705.967

Publication

23/06/2014
ÿþmoditi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

Ondernerningsnr :0480.705.967

Benaming (voluit) "PricewaterhouseCoopers Advisory Services"

(verkort) : PwC Advisory Services"

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Woluwegarden Woluwedai 18

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte :SPLITSING AANDELEN - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN"

MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Advisory Services", afgekort "PwC Advisory

Services", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwegarden, Woluwedal 18,

volgende beslissingen genomen heeft

10 Splitsing van elk aandeel in 4 nieuwe aandelen. In uitvoering van deze beslissing, zal de omzetting

worden geregistreerd in het aandelenregister van de vennootschal%

20 Aanneming een nieuwe tekst van statuten. Een uittreksel van de nieuwe tekst luidt als volgt:

Vorm-Benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van haar vennoten.

Zij heeft als benaming "PricewaterhouseCoopers Advisory Services", afgekort "PwC Advisory

Services".

Zetel

De zetel is gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluweda118.

Doel

I. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluiten in eigen naam en voor eigen rekening;

1. De organisatie, de reorganisatie, het beheer, de controle en de evaluatie van alsmede het advies aan aile vennootschapen, ondernemingen, verenigingen, publieke overheden en andere instellingen;

2. Het beleggen, het intekenen op, het vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, verhandelen van alle reorende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan nier onder de vorm van handelsvennootschappe, administratiekantoren, instellingen of verenigingen, het beheren van deze beleggingen" : en participaties;

3. In haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, de leiding waarnemen van, de controle uitoefenen over, het verlenen van advies, management en andere diensten aan aile verbonden ' vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële': tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of: ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant: is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap ontzegt zich elke handeling en zal geen enkele activiteit uitoefenen noch diensten verstrekken voor rekening van derden zoals bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig op de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsindememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haat maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

geiegaiontvangen op

12 JUN 2014

ter griffie van de. fiederlandealige iefitme.1HR eieeesiinndel E Dsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111)1111j11111

mod 11.1

Het vaste deel van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk voor wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Aandelen en volstorting ervan

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderfijk aantal aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Enkel de inschrijving in het aandelenregister levert het bewijs van enige eigendomstitel in de vennootschap. De overdracht van de aandelen is overeenkomstig de wet hieraan verbonden.

Elk aandeel moet worden volgestort ten belope van tenminste één vierde.

Wanneer een aandeel toebehoort aan meerdere eigenaars, wanneer erop een vruchtgebruik is gevestigd of bij gelijk welke andere opsplitsing van de eigendomstitel, kan de vennootschap de uitoefening van de rechten gehecht aan dit aandeel opschorten lot wanneer slechts één persoon werd aangesteld ais vertegenwoordiger van de eigenaars van het aandeel.

DE VENNOTEN

Aansprakeliikheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid. De persoonlijke schuldeisers van de vennoten kunnen slechts beslag leggen op de belangen en dividenden die aan deze vennoot toekomen en het deel dat hem wordt toebedeeld bij de vereffening van de vennootschap.

Overdracht van aandelen

De aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan vennoten of aan nieuwe vennoten die voldoen aan de vootwaarden als voorzien in artikel 8 van deze statuten, en mits goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering van vennoten die beslist volgens de regels van de statutenwijziging.

Uittreding en teru_gname van aandelen

Een vennoot heeft het recht tot uittreding terwijl de terugnarne van een gedeelte van de aandelen niet 1$ toegelaten, Het recht tot uittreding kan enkel uitgeoefend worden gedurende de zes eerste maanden van het maatschappelijk boekjaar door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur; deze uittreding zal dan uitwerking hebben op het einde van het lopende boekjaar.

Uitsluiting

Een vennoot kan om een gegronde reden worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering die daarbij de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen toepast, met dien verstande dat het besluit moet worden genomen overeenkomstig de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging. Gegronde redenen voor uitsluiting kunnen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vennootschap.

Bestuur Vertegenvvoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen door de algemene vergadering der vennoten, voor een bepaalde of onbepaalde duur, zoals beslist door de algemene vergadering, die ook zal beslissen over de al dan niet bezoldiging en het bedrag ervan.

De raad van bestuur is belast met de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en met hetgeen bepaald is in de statuten en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan iedere maatregel nemen met betrekking tot haar organisatie en kan eveneens bijzondere bevoegdheden toekennen aan één of meerdere van zijn leden of aan derden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders samen optredend,

Iedere bestuurder, afzonderlijk optredend, beschikt bovendien over de beslissingsmacht en de vertegenwoordigingsbevoegdheid in het kader van alle handelingen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap zoals omschreven onder punt I. van artikel 3 van statuten.

Daarnaast kan de algemene vergadering een afgevaardigd bestuurder aanstellen, die de titel zal dragen van IVIanaging Partner" die volledige beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook inzake handelingen waarvoor een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en voor het indienen van een schorsings- en/of vernietigingsberoep bij administratieve rechtscolleges en het Grondwettelijk Hof

De raad van bestuur kan tevens een of meerdere bijzonder gevolmachtigden aanduiden. De vennootschap is rechtmatig vertegenwoordigd ten aanzien van derden en in rechte door een bijzondere volmachtdrager; handelend overeenkomstig de bijzondere volmacht hem toegekend door de raad van bestuur,

Organisatie van de algemene vergadering

Een algemene vergadering moet elk jaar worden samengeroepen om plaats te vinden op de derde dinsdag van de maand december, om veertien uur, om te beraadslagen over de jaarrekening van het afgelopen boekjaar, en om kwijting te verlenen aan de bestuurders en aan de commissaris. Indien voornoemde datum op een feestdag valt, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die wordt aangeduid in het bericht van oproeping.

Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot door aan deze vennoot een schriftelijke volmacht te verlenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor/ behouden aan het Belgisch Staatsblad

" - ^ y .1 y. p I. I. "

Op de faatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten-rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke

vertegenwoordigers, onverminderd het in de voorgaande alinea bepaalde.

Voor een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris, kunnen vennoten tevens volmacht

geven aan een niet-vennoot.

Stemrecht

Elke vennoot kan op een algemene vergadering een aantal stemmen uitbrengen dat verbonden is aan het

aantal aandelen dat in zijn bezit is. Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop de opgevraagde bedragen

niet werden gestort, wordt opgeschort.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het volgende jaar.

Verdeling van de winst

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt toegewezen:

- vijf procent van de nettowinst wordt bestemd tot vorming van een wettelijke reserve, en dit tot op het ogenblik dat deze reserve één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

- het saldo wordt verdeeld onder de vennoten of gereserveerd bij besluit van de algemene vergadering, dat met eenvoudige meerderheid der stemmen wordt getroffen.

Ontbinding

Tot de ontbinding van de vennootschap kan worden besloten door de algemene vergadering die besluit volgens de quorum - en meerclerheicfsvereisten voorzien voor stafutenwijzigingen, en die de artikelen 161 en verder van het Wetboek van vennootschappen naleeft.

Vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden dan ook, wordt de vereffening van de vennootschap opgedragen aan één of meer vereffenaars die worden aangewezen door de algemene vergadering. De bevoegdheden en eventuele vergoeding van de vereffenaars wordt bepaald door de algemene vergadering.

De regels inzake de vereffening als voorzien ln het Wetboek van Vennootschappen zullen gevolgd worden.

Na betaling van de schulden van de vennootschap worden de aandelen terugbetaald door de vereffenaars. Het surplus van de activa wordt tussen de vennoten verdeeld pro rata de nominale waarde van de door hen gehouden aandelen.

VOOR GELLIKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,10 bis van het Wetboek der

Registratierechten..

Peter VAN NIELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

« ,1/4 %look behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2014
ÿþr

i A

*19033 07*

i

"

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

24 ,IAvi "ifit%

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.705.967

Benaming

(voluit) : PricewaterhouseCoopers Advisory Services (verkort) : PwC Advisory Services

l3echtsvorm : CVBA

Zetel : Woluwedal 18,1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwgp akte : Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering van vennoten d.d. 12 december 2013 heeft beslist om de volgende bestuurders' te herbenoemen voor een termijn die zal eindigen na de gewone algemene vergadering van vennoten die zal: gehouden worden ter goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 30 juni 2018:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Michael De Roover", met maatschappelijke; zetel te 2540 Hove, Parklaan 7, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Michael De Roover, wonende te 2540 Hove, Parklaan 7.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Floris Ampe", met maatschappelijke zetel te! 2050 Antwerpen, Jonker Van Der Nootstraat 6, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer, Koen (Floris) Ampe, wonende te 2050 Antwerpen, Jonker Van Der Nootstraat 6,

Deze bestuurders worden niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat.

Voor de goede orde werd er bevestigd dat het mandaat van Roger Heijens bvba, vertegenwoordigd door; vaste vertegenwoordiger Roger Heijens, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder op 30 juni 2012 beëindigd werd.

De algemene vergadering neemt akte van de wijziging in de vertegenwoordiging van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "Briers, Bekkers & Co". Vanaf de controle van het: boekjaar afgesloten op 30 juni 2013 wordt de commissaris niet meer gezamenlijk vertegenwoordigd door de. heren Simon Briers en Alfons Bekkers maar individueel door de heer Simon Briers, bedrijfsrevisor,

Getekend,

Floris Ampe bvba

Bestuurder

Vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger

Floris Ampe

Op de laatste blz. van Lul B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 23.01.2014 14014-0356-020
17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 13.01.2014 14007-0597-026
07/01/2015
ÿþ b rod Word 11.1

É = In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

150 2 1

Ondernemingenr : 0480.705.967

Benaming

(voluit) : PricewaterhouseCoopers Advisory Services

(verkort): PwC Advisory Services

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging mandaat bestuurders

Uit de schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 15 december 2014 blijkt dat, gezien, ingevolge de statutenwijziging d.d. 2 juni 2014, de bestuurdersmandaten voortaan kunnen worden uitgeoefend voor onbepaalde duur, de vennoten hebben beslist om de duur van de mandaten van de huidige bestuurders te verlengen voor onbepaalde duur. Bijgevolg hebben de volgende bestuurders een mandaat van onbepaalde duur:

Floris Ampe BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Floris Ampe

Philippe Estas BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Estas

Michael Do Roover BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Michael De Roover

Ingvar Van Droogenbroeck BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ingvar Van Droogenbroeck

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders samen optredend,

Eedere bestuurder, afzonderlijk optredend, beschikt bovendien over de beslissingsmacht en de vertegenwoordigingsbevoegdheid in het kader van aile handelingen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap zoals omschreven onder punt I. van artikel 3 van statuten,

Daarnaast kan de algemene vergadering een afgevaardigd bestuurder aanstellen, die de titel zal dragen van "Managing Partner die volledige beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook inzake handelingen waarvoor een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en voor het indienen van een schorsings- en/of vemietigingsberoep bij administratieve rechtscolleges en het Grondwettelijk Hof.

De raad van bestuur kan tevens een of meerdere bijzonder gevolmachtigden aanduiden. De vennootschap is rechtmatig vertegenwoordigd ten aanzien van derden en in rechte door een bijzondere volmachtdrager, handelend overeenkomstig de bijzondere volmacht hem toegekend door de raad van bestuur.

Getekend

Floris Ampe BVBA Ingvar Van Droogenbroeck BVBA

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de- instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 zi+ DEC. 201ii

ter griffie van egtnderlandstalige r-e.cnxbank-van-izoOphandèi-Brussel

neergelegd/ontvr-angen op

04/02/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 28.01.2013 13021-0090-021
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 10.01.2013 13007-0136-024
19/01/2012 : BLA127104
30/12/2011 : BLA127104
17/12/2010 : BLA127104
17/12/2010 : BLA127104
19/02/2010 : BLA127104
30/12/2009 : BLA127104
30/12/2009 : BLA127104
02/01/2009 : BLA127104
11/02/2008 : BLA127104
02/01/2008 : BLA127104
16/02/2007 : BLA127104
29/01/2007 : BLA127104
02/01/2006 : BLA127104
03/01/2005 : BLA127104
17/06/2003 : BLA127104

Coordonnées
PRICEWATERHOUSECOOPERS ADVISORY SERVICES, AF…

Adresse
WOLUWEDAL 18, WOLUWE GARDEN 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande