PL & P EXPERTISES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PL & P EXPERTISES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.732.125

Publication

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 29.06.2011, GGK 15.02.2012, NGL 28.02.2012 12047-0316-034
23/08/2011
ÿþ Mori 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111J1RMIR11!11

Vi

behi aai Berl Staa

0 mue e,Q1&

tetee

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0434.732.125

(voluit) : PL & P EXPERTISES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Fusie door overneming van PL & P EXPERTISES BVBA door de besloten vennootschap naar Nederlands recht CED International B.V., die effect heeft vanaf 30 juni 2011 - Ontbinding zonder vereffening



Uit een akte verleden voor Meester Theodoor August Marius Jansen, notaris kantoorhoudende te Ridderkerk, Nederland, op 29 juni 2011 blijkt:

De algemene vergadering van aandeelhouders van CED International B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder het nummer 24310147 ("Overnemende Vennootschap"), heeft conform het voorstel tot fusie op vier mei tweeduizend elf besloten tot fusie blijkens akte van proces-verbaal verleden op negenentwintig juni tweeduizend elf ten overstaan van notaris Jansen, eerder genoemd.

Aangezien de fusie in België gekwalificeerd wordt als een grensoverschrijdende met fusie gelijkgestelde verrichting, dient overeenkomstig artikel 772/11 paragraaf 1 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen, het besluit tot fusie niet goedgekeurd te worden door de algemene vergadering van aandeelhouders van PL & P EXPERTISES BVBA, maar volstaat het besluit tot goedkeuring van de fusie door de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap.

De algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, handelend als gemeld, verklaarde vervolgens over te gaan tot fusie. Door de fusie houdt PL & P EXPERTISES BVBA op te bestaan en wordt het vermogen van PL & P EXPERTISES BVBA onder algemene titel verkregen door de Ovememende Vennootschap.

Bij de fusie worden geen aandelen uitgereikt, aangezien de Overnemende Vennootschap enig aandeelhouder is van PL & P EXPERTISES BVBA.

De fusie is van kracht vanaf de dag na het verlijden van de notariële akte tot vaststelling van de fusie, zijnde 30 juni 2011.

Rechtsgevolgen.

De juridische fusie heeft de volgende rechtsgevolgen:

a.PL & P EXPERTISES BVBA houdt als gevolg van de fusie op te bestaan met ingang van de dag na het verlijden van deze akte, zijnde 30 juni 2011, per welke datum haar vermogen onder algemene titel op de Overnemende Vennootschap zal overgaan en de aandelen in het kapitaal van PL & P EXPERTISES BVBA zullen vervallen.

b.met ingang van dertig juni tweeduizend elf zal de Overnemende Vennootschap de financiële gegevens van Expertisebureau Denissen & Partners BVBA in haar eigen jaarrekening verantwoorden. Dientengevolge is het laatste boekjaar van PL & P EXPERTISES BVBA geëindigd op negenentwintig juni tweeduizend elf.

Dirk Clement

Zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: geapostilleerde notariële akte van 29 juni 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

20/05/2011
ÿþMpd 2.5

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.1 I

beh

aa

Bel Staz

III O M ~1 ZO ~ _i%

" iinssaz* Griffie





Ondememingsnr : 0434.732.125

Benaming

(voluit) : PL St P EXPERTISES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Het College van Zaakvoerders legt een voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting neer in toepassing van artikel 772/6 en 77217 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en Titel 7 Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek.

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "PL & P EXPERTISES", met maatschappelijke zetel te Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem, België, en met ondernemingsnummer 0434.732.125 door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CED INTERNATIONAL", gevestigd te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder KvK-nummer 24310147.

Overeenkomstig artikel 2:316 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek moet ten minste een van de te fuseren rechtspersonen, op straffe van gegrondverklaring van een verzet als bedoeld in het volgende lid, voor iedere schuldeiser van deze rechtspersonen die dit verlangt zekerheid stellen of hem een andere waarborg geven voor de voldoening van zijn vordering. Dit geldt niet, indien de schuldeiser voldoende waarborgen heeft of de vermogenstoestand van de verkrijgende rechtspersoon na de fusie niet minder waarborg zal bieden dat de vordering zal worden voldaan, dan er voordien is.

Tot een maand nadat alle te fuseren rechtspersonen de nederlegging van het voorstel tot fusie hebben aangekondigd kan iedere schuldeiser door een verzoekschrift aan de rechtbank tegen het voorstel tot fusie in verzet komen met vermelding van de waarborg die wordt verlangd.

Voordat de rechter beslist, kan hij de rechtspersonen in de gelegenheid stellen binnen een door hem gestelde termijn een door hem omschreven waarborg te geven.

Indien tijdig verzet is gedaan, mag de akte van fusie eerst worden verleden, zodra het verzet is ingetrokken of de cpheffing van het verzet uitvoerbaar is.

Schuldeisers van de Overnemende Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de vestiging van deze vennootschap, Rietbaan 40-42, NL-2908 Capelle aan den IJssel, Nederland, door zich te richten tot de heer Leon Dubbeldam, of telefonisch op het volgende nummer +31 10 284 34 58.

Overeenkomstig artikel 684 van het Belgische Wetboek van vennootschappen kunnen, uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de fusie, de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie of splitsing wier vordering ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

De Verkrijgende Vennootschap waaraan deze schuldvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elk deze rechtsvordering afweren door de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de schuldplichtige vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld zoals in kort geding; hetzelfde geldt voor de tenuitvoerlegging van de gewezen beslissing.

Onverminderd de rechten in de zaak zelve bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



gesteld gelet op de waarborgen en voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de Verkrijgende Vennootschap.

Indien de zekerheid niet binnen de bepaalde termijn is gesteld, wordt de schuldvordering onverwijld opeisbaar. In dit geval zijn bij splitsing de Verkrijgende Vennootschappen hoofdelijk gehouden tot nakoming van deze verbintenis.

Schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem, door zich te richten tot de heer Serge Clymans, of telefonisch op het volgende nummer +32 2 730 36 25.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge Dirk Clement

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2011
ÿþMod

tIIk B; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A







'figE 2ge

Griffie





*11074400*

Ondememingsnr : 0434.732.125.

Benaming

(voluit) : "PL & P EXPERTISES"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Woluwelaan 148-150

Onderwerp akte : AANVULLENDE AKTE

Uit de aanvullende akte opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op twee mei tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT HET VOLGENDE WERD VASTGESTELD:

Op negenentwintig januari tweeduizend en tien voor mijn ambt een akte werd verleden, dragend de melding "Geregistreerd acht bladen één renvooien te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie, op 04 feb. 2010, boek 183 blad 50 vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V. Vertongen." en houdend de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PL & P EXPERTISES", destijds gevestigd te 9031 Drongen, Baarledorpstraat 30, in het gerechtelijk arrondissement Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0434.732.125 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige. Deze notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 februari 2010, onder nummer 10024901.

Gegeven het ontslag als zaakvoerder per 15 januari 2009 van de Heer Gustaaf Cannaerts, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2009, onder nummer *09041135*, werd in voormelde akte, ingevolge een vergetelheid, nagelaten Artikel tien van de statuten van de vennootschap aan te passen. Bijgevolg dient in voornoemd Artikel tien de tekst beginnend met de woorden "Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld (...)" te worden geschapt en dient dit artikel van de statuten bijgevolg voortaan als volgt te worden gelezen:

"Artikel tien

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder met betrekking tot alle handelingen zowel inzake het beheer als inzake het dagelijks bestuur, ongeacht het bedrag of het karakter van de voorgenomen transactie, met uitzondering van die handelingen die bij de wet op dwingende wijze aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op bel tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder individueel over de bevoegdheden van zaakvoerder, hierboven uiteengezet, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering bij de benoeming."

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan 1Ciebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de aanvullende akte

dd. 2 mei 2011, met in bijlage : gecodrdineeerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te warden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DL

1.«

- e

e

«e/

c::

oc

eizt

"9 DL

DL

eizt

eizt

z

P:

eizt

P:

28/04/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0434.732.125

Benaming

(voluit) : PL 8g P EXPERTISES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan, 148-150 te 1831 Diegem

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering-statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Anne RUTTEN, notaris te Sint-Gillis-Brussel, op achtentwintig maart tweeduizend en elf, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd twee. bladen, zonder renvooi(en), op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op één april tweeduizend en elf, boek: 71, blad 98, vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro. Voor de Ontvanger, (getekend) COULON E.", wat volgt :

)0000tx

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd en vijf (1.405) aandelen zonder; vermelding van nominale waarde.

Tegelijk hiermee neergelegd een expeditie van het proces-vebaal van kapitaalvermindering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Anne RUTTEN ,notaris

I ku

lIIl HlI I 11111111 IIII I II lii ll m

~13064613~

5 AVR. 201

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 30.12.2010 10652-0451-043
01/06/2010 : GET000266
16/02/2010 : GET000266
12/02/2010 : GET000266
29/12/2009 : GET000266
24/08/2009 : GET000266
10/08/2009 : GET000266
19/03/2009 : GET000266
09/09/2008 : GET000266
06/09/2007 : GET000266
07/09/2006 : GET000266
02/08/2005 : GET000266
30/06/2004 : GET000266
17/02/2004 : GET000266
02/07/2003 : GET000266
02/09/2002 : GET000266
25/06/1999 : GET000266
01/01/1993 : GET266
01/01/1992 : GET266

Coordonnées
PL & P EXPERTISES

Adresse
WOLUWELAAN 148-150 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande