PETER DE GAUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER DE GAUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.394.484

Publication

04/07/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Mec!

Staatsbit

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0544.394.484

Benaming

(voluit) : PETER DE GAUW

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 3010 Kessel-Lo, Wilselsesteenweg 79

(volledig adres)

Onderwerp akte: Quasi-inbreng

Neerlegging:

Verslag van de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, met als permanente vertegenwoordiger, de Heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, zaakvoerder, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel van Lotheringenstraat 23, de dato 7 mei 2014.

- Verslag van de zaakvoerder de dato 8 mei 2014.

Peter DE GAUW

Zaakvoerder

N bLL(.iL)

2 5 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

" te Leuven.

Criffic

111111101011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken, in het algemeen aangeboden in wegwerpverpakking, en voor eventuele consumptie ter plaatse.

- Alle activiteiten van groot-en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen waaronder: meeneemfrituur; verhandelen van frisdranken, slaatjes, frieten, sauzen, snacks, en toebehoren in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Het produceren, vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen en diensten die verband houden met haar doel.

- De uitbating en het ontwikkelen van een netwerk van filialen van frituren en andere HORECA-zaken evenals het opzetten als franchisegever van een netwerk frituren en andere horeca-zaken.

- Tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden.

- Het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties.

- Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

- Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 15 - Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Artikel 16 - Vereffening - Benoeming van vereffenaars

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de vereffenaars aangesteld door de voorzitter van de rechtbank.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Luik B - Vervolg

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 11 - Uitoefening van stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/04/2015
ÿþIIl11~uu~u~1~~u~iMuuu

+15060933

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR 9 7 -0k-

BELGE

2015

ATS

hiJJ,= 'i ;AilDEL Q

~ FUr}if{N

GISCH STA

It

BE

Ondernemingsnr : m y - ~.V4'- Gj$ y

Benaming

(voluit) : Peter De Gauw

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilselsesteenweg 79, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING ZETEL

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering de dato 27 maart 2015 blijkt dat met ingang van dezelfde datum ontslag en kwijting verleend werd als zaakvoerder aan de heer Peter De Gauw.

Wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder met ingang van dezelfde datum voor onbepaalde duur en die aanvaardt:

De heer Tirso BOON, wonende te 3040 Huldenberg, Lindenhoflaan 1.

Tevens wordt beslist de zetel, met ingang van dezelfde datum, te verplaatsen naar 3010 Kessel-Lo, Wilselsesteenweg 81.

Tirso BOON

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PETER DE GAUW

Adresse
WILSELSESTEENWEG 81 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande