PEPPER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PEPPER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.810.716

Publication

16/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla HlI!I I 1111 II I N~ ~ ~Illu u

+1201]116*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 3 JAN. ?1.312 DE GRIFFER

,

Griffie

Benaming : PEPPER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Gaston Geenslaan 14 - 3001 Leuven

Ondernemingsnr : 0477.810.716

Voorwerp akte : Vereffeningsplan - décharge vereffenaar - sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 22 juli 2011 heeft volgende beslissingen genomen:

De vergadering neemt kennis van het vereffeningsplan en van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door hem is neergelegd samen met alle bewijsstukken.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag alsook het vereffeningsplan en de bestemming van het vereffeningssaldo goed te keuren. Het vereffeningsplan werd bovendien bij beschikking van 12 juli 2011 gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel van Leuven.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de op hem rustende vereffeningsopdracht.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze Pepper heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres:

BORRÉ CONSULTING BVBA

Brusselsesteenweg 564 A

2800 MECHELEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de advocatenassociatie "Nelissen Grade", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om tot neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register voor Rechtspersonen.

Tevens geeft de vergadering opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten i.v.m.

de fiscale aangiften te verrichten.

Jan Callewaert

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü Moniteur belge

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.08.2011 11537-0393-011
07/02/2011
ÿþ mod 2.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iioaoo111*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank Rechtb?nk van Koophandel

te LeuEve: 2 6 JAN. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0477.810.718

Benaming : PEPPER

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gaston Geenslaan 14

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris isabelle MOSTAERT te Leuven op twee december: tweeduizend en tien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Voorlezing van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag opgesteld door BB&B bedrljfsrevisoren, met zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1 vertegenwoordigd door Inge

Beernaert, bedrijfsrevisor te Herent de dato vierentwintig november tweeduizend en tien over de samenvattende staten over de actieve en passieve toestand de dato dertig september tweeduizend en tien, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2010, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de naamloze vennootschap «PEPPER», verklaart ondergetekende, mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren»,

met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat : * De staat van activa en passiva per 30 september 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 1.341.280,38 EUR en afsluit met een positief eigen vermogen van 1.231.924,20 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorbehoud van het niet

inboeken van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten notaris, accountant, verslaggeving door bedrijfsrevisor, publicatie Belgisch Staatsblad,...) die worden begroot op 4.000 EUR, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ,

vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken. Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de

onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Bijzondere Algemene Vergadering van de NV «PEPPER» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag. Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 24 november 2010

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert'

2. De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf..hedprt,Oe vennootsçhap zal enkel..nog.bestaan. voorde noodwendigheden van haarvereffening.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden a"ÿn het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

3. De vergadering ontslaat de bestuurders van de vennootschap, zijnde de (gedelegeerd) bestuurders de heer CALLEWAERT Jan, voornoemd en de naamloze vennootschap "Mondo", met zetel te 3000 Leuven, Vanden Tymplestraat 43 met als vaste vertegenwoordiger de heer CALLEWAERT Joost, wonende te 8930 Lauwe, Lauwbergstraat 174.

Zij verleent hen tevens de voorgestelde tussentijdse décharge.

4. De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van benoeming van

de heer CALLEWAERT Jan Jozef Alfons, wonend te 3000 Leuven, Vanden Tymplestraat 43 bus 5.

5. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, maar niet beperkt tot voormelde artikelen en zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken.

De opdracht van vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte, bijvoegsel daarbij 1 onderhandse volmacht

- bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Leuven op 13

januari 2011

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.04.2010, NGL 14.09.2010 10542-0064-012
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 05.08.2009 09552-0166-012
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.03.2008, NGL 31.07.2008 08535-0300-012
28/05/2008 : LEA071895
10/09/2007 : LEA071895
06/09/2006 : LEA071895
07/10/2005 : ANA071895
06/06/2005 : ANA071895
19/10/2004 : ANA071895
05/10/2004 : ANA071895
01/10/2004 : ANA071895
15/09/2004 : ANA071895
05/07/2002 : ANA071895

Coordonnées
PEPPER

Adresse
GASTON GEENSLAAN 14 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande