NUTRICIA BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NUTRICIA BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.774.801

Publication

05/09/2014
ÿþI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/orquangen np

III

(

N.V. NOTRICIA BELGIE

Rechts Kerm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ROMEINSESTEENWEG 5641C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Oncbrrierntrigsw 0400779801

litiewt-r1,(0*;..i: herbenoeming bedrijfsrevisor - wijziging direotiecomité

111

111

O

27 AU, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank veilk'Ciophandel_Brusee4

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 14/8/2013 blijkt het volgende:

herbenoeming bedrijfsrevisor

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 8, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Mevr, Ilse Moens, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVB2L Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 16/12/2013 blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Direotiecomité van de heer Niels Bontje - Category & Channel Manager Baby Division - met ingang van 1/1/2014.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 24/6/2014 blijkt het volgende:.

De Raad van Bestuur bekrachtigt de benoeming als lid van het Directiecomité van Mevrouw Natalie Palina - Marketing Director Baby division Benelux - met ingang van 1/B/2014.

Voor eensluidend uittreksel:

Celine LEVOINTURIER

Gedelegeerd Bestuurder

Op de vi iii.kJç 1n) ir hou.d.'wiloticit; rri Ct.= ii)...,trorn.;Aterencle crizuis cbs: pc:rsoci)n{on)

bcwoegti de-i rZnOn r3.3fi«J¬ 1.3 ran derden le venecitri:VC rIChgEll

Na" -" ;:iffl

17/12/2013
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

ÏL dl } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 DEC 2013

Griffie

in i

11

*13188575*

Benaming: N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernem ingsnr : 04 0 07748 01

Voorwerp akte: Wijziging volmachten - wijziging directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 25/9/2013 blijkt het

volgende:

Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Directiecomité van Mevrouw Julie Jones - Marketing Director Nutricia Baby Nutrition - vanaf 30/9/2013

Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2,Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Ulrich Zihla, wonende te NL-1181 PZ Amstelveen - Van der Veerelaan 41, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal de Heer Ulrich Zihla voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters

Aan de Heer Paul Havermans, wonende te NL-4875 AH Etten-Leur, Tolhuislaan

39, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal de Heer Paul Havermans voor alle bewerkingen slechts mogen

handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich

Zihla of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

" Belgisch Staatsblad

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Wim Wauman voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer

Paul Havermans of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan Mevrouw Laetitia Trapenard, wonende te NL-2582 EA 's Gravenhage, Van

Den Eyndestraat 11, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw

Céline Levointurier. Echter zal Mevrouw Laetitia Trapenard voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Luc Peeters, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Wielstraat 7, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levoïnturier, Echter zal de Heer Luc Peeters voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard.

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEVOINTURIER

Gedelegeerd Bestuurder

27/09/2013
ÿþ~

(bn

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM

IVI

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 uiuuiuU~d~i~i

*1319

De Raad van Bestuur

Directiecomité van:

-De Heer Wim Wauman

1/9/2013

-Mevrouw Els Scheppers -

bekrachtigt tevens het ontslag als lid van het Financial controller Advanced Medical Nutrition - per HR director Advanced Medical Nutrition - per 1/9/2013

Benaming : N.V. NUTRXCIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER Ondernemingsnr : 0400774801

Voorwerp akte: Ontslag/benoeming Bestuurder - Wijziging volmachten wijziging directiecomité - herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd. 14/8/2013 blijkt het volgende:

1. De Algemene Vergadering van aandeelhouders bekrachtigt het ontslag van Mevrouw Godelieve Degrauwe - Emmastraat 54a - 1213 AL Hilversum - Nederland als bestuurder. Het ontslag gaat in op 1 september 2013. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders verleent Mevrouw G.Degrauwe décharge voor de uitoefening van haar mandaat.

2. De Algemene Vergadering van aandeelhouders benoemt met eenparigheid van stemmen de Heer Ulrich Zihla - Van der Veerelaan 41 - 1181 PZ Amstelveen - Nederland als bestuurder . Het mandaat gaat in op 1 september 2013 en

wordt

toegekend voor een periode van 6 jaar. Het besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

3. De Algemene Vergadering van aandeelhouders bevestigt met eenparigheid van stemmen de herbenoeming van Pricewaterhouse Coopers als commissaris voor een periode van 3 jaar, tot de algemene vergadering van 2016.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 14/8/2013 blijkt het volgende:

Ontslag/Benoeming Bestuurder

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van Mevrouw Godelieve Degrauwe - Emmastraat 54a - 1213 AL Hilversum - Nederland. Dit ontslag gaat in op 1 september 2013.

Mevrouw G.Degrauwe zal op voorstel van de Raad van Bestuur en van de hoofdaandeelhouder, als bestuurder worden opgevolgd door de Heer Ulrich Zihla - Van der Veerelaan 41 - 1181 PZ Amstelveen - Nederland.

Wijziging Directiecomité

Gezien het ontslag van Mevrouw G.Degrauwe wordt zij als lid van het directiecomité vervangen door de Heer Ulrich Zihla - General Manager Benelux Advanced Medical Nutrition.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' I,SSE 12013.

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Mevrouw Siska Pottie - Medical director Advanced Medical Nutrition - per 1/9/2013

-De Heer Emile Van Oorschot -- Sales director Baby Nutrition - per 1/8/2013

bekrachtigt tevens de benoeming als lid van het

De Raad van Bestuur Directiecomité van:

-De Heer Filip Van Hoyweghen - Sales 1/9/2013

-Mevrouw Albertine van Wolfswinkel Benelux - per 1/8/2013

-Mevrouw Laetitia Trapenard Benelux - per 1/9/2013

-Mevrouw Ellen Brasser - Marketing per 1/9/2013

-De Heer Arjan van Schie Benelux - per 1/9/2013

-De Heer Adrianus Vriesema Benelux - per 1/9/2013

-Mevrouw Catharina Mulder - HR Director 1/10/2013

Director Baby Nutrition Belgium - per

Director Baby Nutrition Nutrition Advanced Medical Nutrition Benelux - Director Advanced Medical Nutrition

Advanced Medical Nutrition Benelux - per

- Public Affairs

- Finance Director Advanced Medical

Director

- Supply Chain

-- Medical Director Advanced Medical Nutrition

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2,Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Ulrich Zihla of de Meer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard,

Aan de Heer Ulrich Zihla, wonende te NL-1181 PZ Amstelveen - Van der Veerelaan 41, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal de Heer Ulrich Zihla voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Paul Havermans of de Meer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard.

Aan de Heer Paul Havermans, wonende te NL-4875 AH Etten-Leur, Tolhuislaan 39, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Paul Havermans voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Wim Wauman voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer

Paul Havermaas of Mevrouw Laetitia Trapenard.

Aan Mevrouw Laetitia Trapenard, wonende te NL-2582 EA 's Gravenhage, Van

Den Eyndestraat 11, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw

Céline Levointurier. Echter zal Mevrouw Laetitia Trapenard voor alle bewerkingen

slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de

Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard.

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEVOINTURIER Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013
ÿþ [futiest743 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

d i i



SeUS$EL

ij

Griffie

-3 ~t.."L~.

Benaming: N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernemingsnr : 0400774801

Voorwerp akte : Wijziging volmachten - wijziging directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 22/5/2013 blijkt het volgende:

Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Directiecomité van:

-De Heer Bruno Touzé - Financial Director met ingang van 31/5/2013

-Mevrouw Chantalle Van Zuilen - HR Director Baby met ingang van 31/5/2013.

De Raad van Bestuur bekrachtigt tevens de benoeming als lid van het

Directiecomité met ingang van 1/6/2013 van:

-De Heer Paul Havermans -- Financial Director,

-Mevrouw Julie Jones -- Marketing Director Baby Division,

-Mevrouw Helen Richardson - HR Director Baby Division,

-De Heer Niels Bontje - Category and Channel Manager Baby Division.

Wijziging volmachten

1.Alie voorgaande volmachten vervallen.

2.Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemers, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman.

Aan Mevrouw Godelieve Degrauwe, wonende te 1213 AL Hilversum -

Emma5traat 54a, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal Mevrouw Godelieve Degrauwe voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Paul Havermans, wonende te 4875 AH Etten-Leur, Tolhuislaan 39, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Echter zal de Heer Paul Havermans voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden

dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal

de Heer Wim Wauman voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst

van Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve Degrauwe

of de Heer paul Havermans.

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Paul Havermans of de Heer Wim Wauman.,

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEVOINTURIER

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

BBigisch

Staatsblad

31/05/2013
ÿþ 121:4- . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

;i E I-

1,,

Griffie

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernemirigsnr : 0400774801

Voorwerp akte : Wijziging directiecomité

Dit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 26/4/2013 blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Directiecomité van:

-De Heer Ster van Strydonck - Sales Director Advanced Medical Nutrition met ingang van 28/2/2013,

-Mevrouw Mira de Maeyer - Marketing Director Advanced Medical Nutrition met ingang van 1/4/2013,

-De Heer Martijn Everts - Marketing Director Babyfood met ingang van 29/3/2013,

De Raad van Bestuur bekrachtigt tevens de benoeming als lid van het Directiecomité van:

-De Heer Benoit Delater - Sales Director Advanced Medical Nutrition Anet ingang van 1/3/2013.

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEVOINTURIER

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Sïjlagen1ï 1iët BeTgisé Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2012
ÿþral ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsbias







*iaiao~sa*





BRUSSEL

--

Griffie Q 20 et

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondememingsnr : 0400774801

Voorwerp akte: Ontslag Bestuurder, benoeming Bestuurder, wijziging volmachten, wijziging directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 11/6/2012 blijkt het volgende:

1. De Algemene Vergadering van aandeelhouders bekrachtigt het ontslag van de Heer Paul Oerlemans - Place Guy d'Arezzo 5 - 1180 Ukkel als bestuurder. Het ontslag gaat in op 1 juli 2012. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders verleent de Heer P.Oerlemans décharge voor de uitoefening van zijn mandaat.

2. De Algemene Vergadering van aandeelhouders benoemt met eenparigheid van stemmen Mevrouw Godelieve Degrauwe - Emmastraat 54a - 1213 AL Hilversum - Nederland als bestuurder . Het mandaat gaat in op 1 juli 2012 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar. Het besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 11/6/2012 blijkt het volgende:

1. Benoeming bestuurder

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de Heer P.Oerlemans - Place

Guy d'Arezzo 5 - 1160 Ukkel als bestuurder. Dit ontslag gaat in op 1 juli 2012.

De Heer P.Oerlemans zal op voorstel van de Raad van Bestuur en van de hoofdaandeelhouder, als bestuurder worden opgevolgd door Mevrouw Godelieve Degrauwe - Emmastraat 54a - 1213 AL Hilversum - Nederland.

2.Wijziging Directiecomité

Gezien het ontslag van de Heer P.Oerlemans wordt hij als lid van het directiecomité vervangen door Mevrouw Godelieve Degrauwe.

De Raad van Bestuur bekrachtigt tevens het ontslag als lid van het Directiecomité van Mevrouw Veronica Cabedo als Human Resources Director Advanced Medical Nutrition vanaf 3/8/2012 en de benoeming van Mevrouw Els Scheppers als lid van het Directiecomité als Human Resources Director Advanced Medical Nutrition vanaf 1/9/2012.

3. Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2.Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan: te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er: over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en;

Op-de-laatste-b}z,van-Lt ik-i3-vermelden4-Recto4-Naarn-en-hoedanigheid_van-de-instrumenterende-notaris,hetzij_ n..cte.mrso(o.).genj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aán het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er -aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Aan Mevrouw Godelieve Degrauwe, wonende te 1213 AL Hilversum -

Emmastraat 54a, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal Mevrouw Godelieve Degrauwe voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Mn de Heer Bruno Touzé, wonende te 1180 Bruxelles, Avenue Lancaster 95, worden

dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier.

Echter zal de Heer Bruno Touzé voor alle bewerkingen slechts mogen handelen

met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve

Degrauwe of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Wim Wauman voor alle bewerking slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Bruno Touzé.

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten- (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of Mevrouw Godelieve Degrauwe of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEV0INTURXER

Gedelegeerd Bestuurder

17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 05.07.2012 12288-0274-040
20/04/2012
ÿþ.i'

eeMillielq

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

musa I D AVR 20121

Griffie

N 1111111 11111111111

*12077101*

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK--BEVER Ondememingsnr : 0400774801

Voorwerp akte: Ontslag Bestuurder/Gedelegeerd Bestuurder/Voorzitter Raad van Bestuur, benoeming Bestuurder/Gedelegeerd Bestuurder/Voorzitter Raad van Bestuur, wijziging volmachten, wijziging directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 27/2/2012 blijkt het volgende:

1. De Algemene Vergadering van aandeelhouders bekrachtigt het ontslag van de Heer Christophe Wadel -- Avenue Brugmann, 42/03+4 - 1190 Forest als bestuurder -gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in op 1 april 2012. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.De Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders verleent de Heer CH. Wadel décharge voor de uitoefening van zijn mandaat.

2. De Algemene Vergadering van aandeelhouders benoemt met eenparigheid van stemmen Mevrouw Céline Levointurier - 46, Chervonoarmiyska Str., Apt. 9, Kyiv, Oekraine als bestuurder - gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur. Het mandaat gaat in op 1 april 2012 en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar. Het besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 27/2/2012 blijkt het volgende:

1.Benoeming Bestuurder/Gedelegeerd Bestuurder/Voorzitter Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de Heer CH. Wadel - Avenue Brugmann 42/03+4 - 1190 Forest als voorzitter van de Raad van Bestuur, als bestuurder en als Gedelegeerd bestuurder. Dit ontslag gaat in op 1 april 2012.

De Heer CH. Wadel zal op voorstel van de Raad van Bestuur en van de hoofdaandeelhouder, als Voorzitter van de Raad van Bestuur, als bestuurder en als; Gedelegeerd Bestuurder worden opgevolgd door Mevrouw Céline Levointurier - 46,. Chervonoarmiyska Str., Apt. 9, Kyiv, Oekraine.

2.Wijziging Directiecomité

Gezien het ontslag van de Heer CH. Wadel wordt hij als lid van het

directiecomité vervangen door Mevrouw Céline Levointurier.

3.Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2.Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te Kyiv, Oekraine, 46, Chervonoarmiyska Str. Apt.9, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle: stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van; bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te haan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw C. Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Paul Oerlemans, wonende te 1180 Uccle, 5 Place Guy d'Arezzo, worden

dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw C. Levointurier. Echter zal de Heer Paul Oerlemans voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw C.Levointurier of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Bruno Touzé, wonende te 1180 Bruxelles, Avenue Lancaster 95, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw C.Levointurier. Echter zal de Heer Bruno Touzé voor alle bewerking slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw C.Levointurier of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw C.Levointurier. Echter zal de

Heer Wim Wauman voor alle bewerking slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw C.Levointurier of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om contracten te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Voor eensluidend uittreksel :

Get. P.OERLEMA7S

Bestuurder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþ~A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

[. uff,; r? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

I~IVI NII~nNNV~WII~NIII~~

*iaoos~oi*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernemingsnr: 0400774801

Voorwerp akte : Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag van de hiernagenoemde leden van het;

Directiecomité:

Jeff Pepper als Marketing Director Advanced Medical Nutrition vanaf 8/6/2011,

Xavier Renaux als Sales Director Babyfood vanaf 1/9/2011,

Chris Corten als Strategic Director Advanced Medical Nutrition vanaf 28/7/2011.

De Raad van Bestuur bekrachtigt eveneens de benoeming van de hiernagenoemde

leden als lid van het Directiecomité:

Chantalle van Zuilen als Human Resources Director vanaf 1/9/2011,

Emile van Oorschot als Sales Director Babyfood vanaf 1/9/2011,

Mira De Maeyer als Marketing Director Advanced Medical Nutrition vanaf.

1/11/2011.

Voor eensluidend uittreksel

Get. CH. WADEL

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

[_rJ f' r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernemingsnr : 0400774801

Voorwerp akte : Wijziging Directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 1 juni 2011 blijkt het volgende:

Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag van Sandra Boel als Human Resources Director met ingang van 1 juli 2011.

Voor eensluidend uittreksel :

Get. CH. WADEL

Gedelegeerd Bestuurder

1 3 JuIL 2011

Griffie

1111

" 11114283*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.07.2011 11271-0489-040
05/05/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111110110111111111111101

*11067873*

V beh aa Bel Stan II

Few~~

22 AVR. 2.1311

Griffie

Benaming : N.V. NUTRICIA BELGIE

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ondernemingsrlr : 0 4 00 7 7 9 8 01

Voorwerp akte: Wijziging volmachten - Wijziging Directiecomité herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 3 februari 2011 blijkt het volgende:

- Wijziging volmachten;

1. Alle voorgaande volmachten vervallen.

2. Aan de heer Christophe Wadel, wonende te 1190 Forest, Avenue Brugmann 42/03+4 worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, collis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal de heer Christophe Wadel voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Paul Oerlemans, wonende te 1180 Uccle, 5 Place Guy d'Arezzo, worden dezelfde volmachten verleend als aan de Heer Christophe Wadel. Echter zal de Heer Paul Oerlemans voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Christophe Wadel of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Bruno Touzé, wonende te 1180 Bruxelles, Avenue Lancaster 95, worden dezelfde volmachten verleend als aan de Heer Christophe Wadel. Echter zal de Heer Bruno Touzé voor alle bewerking slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Christophe Wadel of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Wim Wauman.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan de Heer Christophe Wadel. Echter zal de Heer Wim Wauman voor alle bewerking slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Christophe Wadel of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé.

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om contracten te ondertekenen echter altijd samen met de Heer Christophe Wadel of de Heer Paul Oerlemans of de Heer Bruno Touzé of de Heer Wim Wauman.

- Wijziging Directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De Raad van Bestuur bekrachtigt de wijziging van het Directiecomité:

CH.WADEL - Gedelegeerd Bestuurder/Managing Director Babyfood,

P.OERLEMANS - Managing Director Advanced Medical Nutrition,

B.TOUZE - Financial Director,

W.WAUMAN - Financial Controller Advanced Medical Nutrition,

C.CORTEN - Strategic Director Advanced Medical Nutrition,

S.BOEL - Human Resources Director,

J. PEPPER - Marketing Director Advanced Medical Nutrition,

L.PEETERS - Supply Chain & Logistics Director,

W.FRANCQ - Medical Director Babyfood,

S.POTTIE - Medical & External Affairs Director Advanced Medical Nutrition,

X.RENAUX - Sales Director Babyfood,

M.EVERTS - Marketing Director Babyfood,

S.VAN STRYDONCK - Sales Director Advanced Medical Nutrition

V. CABEDO - Human Resources Director Advanced Medical Nutrition.

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 1 juni 2010 blijkt hetgeen volgt:

De Algemene Vergadering van aandeelhouders bevestigt, met eenparigheid van stemmen, de herbenoeming van PricewaterhouseCoopers als commissaris voor een periode van 3 jaar, tot de algemene vergadering van 2013.

Voor eensluidend uittreksel :

Get. CH. WADEL

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

hel'p eden

pan het

Belgisch

Staatsblad

10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 29.07.2009 09538-0259-046
28/04/2015
ÿþL ul'k

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neer

Y *15061191* i

I & tj'R. 20'15

fer griffie v~n

rechtbank van ,ór

.)r-,2,1-'-

i

NUTRICIA BELGIE

F,eceg}.'orín . NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

ROMEINSESTEENWEG 564/C - 1853 STROMBEEK-BEVER

Ond rnernirj nr: 0400774801

Vo`>..:ti,r d e : Wijziging volmachten -- wijziging directiecomité

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 18/12/2014 blijkt het, volgende:

Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Directiecomité van: Mevrouw Ellen Brasser - Marketing Director Nutricia Advanced Medical Nutrition

- per 31/12/14

- Mevrouw Geertje Roskam-Richardson - HR Director 13utricia Early Life Nutrition

- per 31/12/14

- De Heer Paul Havermans - Finance Director Nutricia Early Life Nutrition - per 31/1/15

Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2.Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: A11e aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, tollis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Ulrich Zihla of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Ulrich Zihla, wonende te NL--1181 PZ Amstelveen - Van der

Veerelaan 41, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline

Levointurier.

Echter zal de Heer Ulrich Zihla voor alle bewerkingen slechts mogen

handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Wim Wauman

of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Wim Wanman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Wim Wauman voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst

Op í.k ráalSl bIz !,2I1 Iifln t_ ` G'iif[E~G,1 sCC.;i : I~" ^.'Lf l $efl ,+,-,,;rt d: IT1str11Y11eriC'r"eYIQF 11otarfs. Fî3i-r_[I peYSG(0p(FrY)

be" rougo dt rsGltitr u`" o n L,ri aarizcitl van derden lp vCrEgem" .00rchgcn

MBr,rt'r " .n h-,n1'Jl ;,F +llllg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ " '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

ª% Aan Mevrouw Laetitia Trapenard, wonende te NL-2582 EA 's Gravenhage, Van

Den Eyndestraat 11, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw

Céline Levointurier. Echter zal Mevrouw Laetitia Trapenard voor alle bewerkingen

slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de

Heer Ulrich Zihla of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Luc Peeters, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Wielstraat 7, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Luc Peeters voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard.

3.Aan alle leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Wim Wauman of Mevrouw Laetitia Trapenard of de Heer Luc Peeters.

Uit de notulen van de Bijzondere Raad van Bestuur dd. 27/02/2015 blijkt het volgende:

Wijziging Directiecomité

De Raad van Bestuur bekrachtigt het ontslag als lid van het Directiecomité van:

- Mevrouw Laetitia Trapenard - Finance Director Advanced Medical Nutrition - per

31/3/2015

De Raad van Bestuur bekrachtigt de benoeming als lid van het Directiecomité van:

- Mevrouw Marie-Louise van Seggelen - HR Director Early Life Nutrition -- per 1/2/15

- De Heer Marcin Miskiewicz - Finance Director Early Life Nutrition - per 1/4/15 -- De Heer Adam Cuadra - Finance Director Advanced Medical Nutrition - per 1/4/15

Wijziging volmachten

1.Alle voorgaande volmachten vervallen.

2.Aan mevrouw Céline Levointurier, wonende te 1000 Bruxelles - Rue de la Senne 32, worden volgende volmachten verleend: Alle aankopen of verkopen van koopwaar te doen. Alle markten af te sluiten en uit te voeren, alle rekeningen en facturen op te maken of af te sluiten, alle biljetten, cheques of wissels te ondertekenen, aan te nemen, te endosseren of te disconteren, alle bankrekeningen te openen en er over te beschikken, hetzelfde voor alle kredieten die aan de vennootschap zouden kunnen toegestaan zijn, rekeningen te doen openen bij alle kassen, besturen, posterijen, douanen, financiële instellingen, er alle stortingen en overschrijvingen te doen, bewaargevingen en terugnemingen van bedragen, titels en waarden, aangetekende brieven of omslagen, verzekerde of andere, tollis en koopwaren, alle bedragen te betalen of te ontvangen, er over kwijting te geven of aan te nemen of ontlastingen bij gebreke van betaling, of in geval van moeilijkheden alle vervolgingen en vorderingen in te stellen, er aan te beantwoorden, zich te verzoenen, te onderhandelen, dadingen en compromissen aan te gaan, alle gerechtelijke beslissingen te bekomen, deze te doen uitvoeren bij elk failliet, alle verklaringen, bevestigingen en betwistingen te doen, tussen te komen bij alle vereffeningen en verdelingen, de huidige opsomming verklarende niet beperkend dienende te worden opgevat. Echter zal mevrouw Céline Levointurier voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van de Heer Ulrich Zihla of de Heer Marcin Miskiewicz of de heer Adam Cuadra of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Ulrich Zihla, wonende te 1181 PZ Amstelveen (NL) - Van der Veerelaan 41, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier,

Echter zal de Heer Ulrich Zihla voor alle bewerkingen slechts mogen

handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of of de Heer Marcin Miskiewicz of de Heer Adam Cuadra of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Marcin Miskiewicz, wonende te 1071 GH Amsterdam (NL), Van Heghenstraat 30 worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal de Heer Marcin Miskiewicz voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Uhrich Zihla of de Heer Adam Cuadra of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Adam Cuadra, wonende te 2597 XG Den Haag (NL) Hanedoesstraat 2F, worden dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Celine Levointurier. Echter zal de Heer Adam Cuadra voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Uhrich Zihla of de Heer Marcin Miskiewicz of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Aan de Heer Wim Wauman, wonende te 9100 St.Niklaas, Vijfstraten 12, worden

dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal

de Heer Wim Wauman voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met tussenkomst

van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer

Marcin Miskiewicz of de Heer Adam Cuadra of de Heer Luc Peeters,

Aan de Heer Luc Peeters, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Wielstraat 7, worden

dezelfde volmachten verleend als aan Mevrouw Céline Levointurier. Echter zal

de Heer Luc Peeters voor alle bewerkingen slechts mogen handelen met

tussenkomst van Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de

Heer Marcin Miskiewicz of de Heer Adam Cuadra of de Heer Wim Wauman.

3.Aan alla leden van het Directiecomité wordt volmacht gegeven om alle contracten en alle Belgische en Europese overheidsopdrachten (algemene offerteaanvragen, onderhandelingsprocedures en aanbestedigen) te ondertekenen echter altijd samen met Mevrouw Céline Levointurier of de Heer Ulrich Zihla of de Heer Marcin Miskiewicz of de Heer Adam Cuadra of de Heer Wim Wauman of de Heer Luc Peeters.

Voor eensluidend uittreksel:

Céline LEVOINTURIER

Gedelegeerd Bestuurder

29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 22.07.2008 08458-0219-044
12/03/2008 : ME038698
04/01/2008 : ME038698
03/08/2007 : ME038698
26/01/2007 : ME038698
09/01/2007 : ME038698
30/06/2006 : ME038698
28/12/2005 : ME038698
12/07/2005 : ME038698
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 01.07.2015 15283-0135-039
21/09/2004 : ME038698
17/08/2004 : ME038698
15/07/2004 : ME038698
01/04/2004 : ME038698
15/01/2004 : ME038698
11/07/2003 : ME038698
12/08/2000 : ME038698
15/07/2000 : ME038698
17/07/1999 : ME038698
17/07/1999 : ME038698
19/12/1998 : ME38698
29/11/1997 : ME38698
11/05/1993 : ME38698
03/09/1992 : ME38698
27/04/1990 : ME38698
21/09/1988 : ME38698
26/08/1988 : ME38698
17/06/1987 : ME38698
29/11/1986 : ME38698
18/07/1986 : ME38698
20/06/1986 : ME38698
01/01/1986 : ME38698
25/07/1985 : ME38698
19/07/1985 : ME38698
19/07/1985 : ME38698
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0331-038

Coordonnées
NUTRICIA BELGIE

Adresse
ROMEINSESTEENWEG 564, BUS C 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande