NOBLESSE BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOBLESSE BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.006.391

Publication

23/06/2014
ÿþModWord11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vahrigreakfa

rowegeliontvangen op

1 2 JUNI 20111

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank van eeppandel Brussel

Orid?fnemirterff : 0414.006.391

Be2.Bareim

twAeiij " NOBLESSE BENELUX

Ribeezvoren. Naamloze Vennootschap

Zetel: 1840 Londerzeel, Neringstraat 2

@oeditdres)

Onf...,eep DOELWIJZIGING - COÖRDINATIE STATUTEN

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 31 maart 2014. Geregistreerd zeven bladen en geen verzendingen, op 15 april 2014, te Mechelen lc kantoor, register (OBA) 5, boek 321, blad 08, vak 15. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende

beslissingen:

Eerste agendapunt:

De vergadering besluit het huidige doel van de vennootschap uit te breiden met bijkomende activiteiten.

Bijgevolg wordt artikel 3 van de statuten gewijzigd en zal voortaan luiden als volgt:

"Artike13 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a) de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel van en de vertegenwoordiging in machines, gereedschappen, toebehoren en andere produkten bestemd voor de hout-, de aluminium- en de kunststofindustrie alsook de aanverwante sectoren (zoals onder meer zaagmachines, CNC-bewerkingscentra, kantenaanlijmers, afzuigingen, schaafmachines, freesmachines, palletmachines, slijpmachines, zaagbladen en andere gereedschappen), alsmede de daarmee gepaard gaande ofverband houdende dienstverlening, zoals onderhoud van gereedschappen en machines, depannages, montages, evenals de fabricatie van gereedschappen en machinetoebehoren, alsook revisies van machines, enzovoort.

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels,

c) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook

d) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

e) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen. j)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten, g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, handels- financiële, industriële, roerende of onroerende, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doeL

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag .leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

4.->p rik." :1.;,;efa.e: Ou. %mn tYeetreScAlIM : . o h33e:41:AruJqie:id dk-; nu..;Jo

bev.e.e4Ad.n" :,11bpge*e't ;nree.) e.R" tE¬ 013 'Ue Yertfflnyeeeqdet

: N&crn en hmt.itetng.

1J1Atii1.11,011 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

Tweede agendapunt:

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen tevens bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''VGD Accountants en Belastingconsulenten", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer BE0875.430.542, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 en kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2 en diens medewerkers en aangestelden, met name aan mevrouw Griet Goossens, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten, en meer in het bijzonder alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

wijzigingen en schrappingen in de lcruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

In aansluiting met voorgaande statutenwijzigingen is bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders en werd met éénparigheid van stemmen beslist, met ingang van heden, als nieuwe bestuurders te benoemen:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DARAM, met maatschappelijke zetel te (2627) Schelle, Peter Benoitplein 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0547.657.644, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer RAES Davy Pieter Bertha, geboren te Reet op vierentwintig mei negentienhonderd drieënzeventig, rijksregisternummer 73.05.24-233.33, echtgescheiden, wonende te 2627 Schelle, Peter Benoitplein 47; hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, gehouden op heden, voorafgaandelijk deze; deze benoeming wordt samen met een uittreksel van deze akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bekendmaking in de bijla gen tot het Belgisch Staatsblad.

Hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende.

2) De heer DE DONDER Koen, geboren te Reet op tien juni negentienhonderd zesenzeventig, rijksregistemummer 76.06.10-471.91, ongehuwd, wonende te 2870 Puurs, Liezele-Dorp 47 bus 12.

Hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 28 maart 2014 door zijn bijzondere volmachtdrager, de heer Davy RAES, voornoemd, aangehecht als bijlage aan deze akte, en dit mandaat aanvaardende,

3) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WEKE MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te (2840) Rumst, Visserstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0547.920.237, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer KENNES Werner, geboren te Duffel op dertig maart negentienhonderd tachtig, rijksregistemummer 80.03.30109.13, echtgenoot van mevrouw Merckx Veerle, wonende te 2840 Rumst, Vissersstraat 9; aangesteld bij de oprichting van de vennootschap.

Hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 28 maart 2014 door haar bijzondere vohnachtdrager, de heer Davy RAES, voornoemd; aangehecht als bijlage aan deze akte, en dit mandaat aanvaardende.

De toegekende mandaten hebben een duurtijd van zes jaar om aldus te eindigen op de jaarvergadering van tweeduizend twintig (2020), behoudens herbenoeming, en zullen onbezoldigd zijn.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

En terstond zijn alle (oude en nieuwe) bestuurders, te weten:

1) De heer Jean NOBLESSE, voornoemd,

2) De heer Paul NOBLESSE, voornoemd,

3) De BVBA STUDIEBUREEL BERT WITTEVRONGEL, voornoemd,

..... ........ ..... ..... ........ ................ ..... ..... ..... ........ ..... . ..... .......... . ..... .......

4) De BVBA DARAM, voornoemd,

5) De heer Koen DE DONDER, voornoemd, hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 28 maart 2014 door een andere bestuurder als bijzondere volrnachtdrager, met name de BVBA DARAM met vaste vertegenwoordiger Davy RAES, aangehecht als bijlage aan deze akte,

6) De BVBA WEKE MANAGEMENT, voornoemd, hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato 28 maart 2014 door een andere bestuurder als bijzondere volmachtdrager, met name de BVBA DARAM met vaste vertegenwoordiger Davy RAES, aangehecht als bijlage aan deze akte,

aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, samengekomen in een vergadering van de raad van bestuur en hebben zij, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen onder voorzitterschap van de heer Jan Noblesse

Eerste beslissing.

In onderling akkoord wordt overeengekomen dat de heer NOBLESSE Paul Maria Michel Jozef, geboren te Etterbeek op vier mei negentienhonderd tweeënvijftig, rijksregisternummer 52.05.04-095.39, wonende te 3320 Hoegaarden, Begijnenblokstraat 23, ontslag neemt als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden, zodat de heer Paul Noblesse voortaan enkel als gewone bestuurder werkzaam zal zijn binnen de vennootschap.

De vergadering bevestigt dit ontslag en verleent kwijting zonder enig voorbehoud voor de uitoefening van zijn mandaat.

Tweede beslissing.

Als nieuwe gedelegeerd bestuurder, aan wie aile machten worden verleend om de vennootschap te verbinden, voor alle akten en verbintenissen ongeacht hun aard of belangrijkheid en tevens de vennootschap te vertegenwoordigen in rechte en tegenover alle derden, wordt benoemd:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DARAM, met maatschappelijke zetel te (2627) Schelle, Peter Benoitplein 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnununer 0547.657.644, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer RAES Davy, wonende te (2627) Schelle, Peter Benoitplein 47.

Hier aanwezig en verklarende dit mandaat van gedelegeerd bestuurder te aanvaarden,

Dit mandaat zal een duurtijd van zes jaar hebben om aldus te eindigen op de jaarvergadering van tweeduizend twintig (2020), behoudens herbenoeming, en zal onbezoldigd zijn.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 31

maart 2014, volmachten, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de commissaris en de tekst van de

gecoördineerde statuten.

Opfis* 1,..1,*e.f.e2 n : Bege. huelartie.pei:.# ds* iere,e;.:ere;*rarte.1" ..* elEuzEj  ,rdr. de p.*:" :0(0tin)

îen eanziersva;.leederà vedernwortedier:

Vetts.o 1" :.z,:neb-ikeel;r1

.114

.

b" ezhemedem eee eeg'zts.',1% Staee{ate

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.09.2014, NGL 09.10.2014 14645-0485-032
13/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

*190611 7*

OrEde:r#emint &w : 0414.006.391

er#nrn#r

" NOBLESSE BENELUX

iy#:B t9E1i :

:-:;R. ~:'}ti4:tiS4LS"

i

R.::c4ge fr w . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Vis..t l : 1840 Londerzeel, Neringstraat 2

(;eG ied:Ç iitlres)

Ondemel> âktw : BAV  OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  STATUTEN  BENOEMING BESTUURDERS

Buitengewone algemene vergadering,

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op dertig januari tweeduizend veertien om negen uur. Geregistreerd zestien bladen en geen verzendingen, op 6 februari 2014, te Mechelen ld kantoor, boek 991, blad 52, vak 14. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger (get.) K, Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig en/of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste besluit - Bevestiging notule de dato 10 augustus 2001.

De vergadering stelt vast dat bij onderhandse notule van de algemene vergadering van vennoten op datum van 10 augustus 2001 tot wijziging van de statuten werd besloten in een onderhandse akte, overeenkomstig de vereenvoudigde procedure voorzien in de Wet van 30 oktober 1998 betreffende de euro (B. S. l0 november 1998), die voorziet in de mogelijkheid voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om haar maatschappelijk kapitaal uit te drukken in euro én haar kapitaal te verhogen door incorporatie van reserves bij beslissing van de algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid en bij onderhandse akte. De vergadering herneemt en bevestigt voor zoveel als nodig de beslissingen op datum van 10 augustus 2001, strekkende tot (1) kapitaalverhoging met vierduizend tweehonderd vijfennegentig Belgische Frank (4.295 BEF) door incorporatie van reserves, (II) vaststelling en omzetting van het maatschappelijk kapitaal in tweehonderd achtenveertigduizend euro (248.000 EUR), en (III) afschaffing van de nominale waarde van alle tienduizend aandelen,

Tweede besluit - Kennisname en goedkeuring verslagen.

De vergadering ontslaat de Voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders, met aangehechte staat van Actief en Passief per 31 oktober 2013, met voorstel tot en toelichting omtrent de omzetting in een naamloze vennootschap, zonder dat nochtans de naam, de duur, de zetel en het kapitaal gewijzigd. worden. De vergadering ontslaat de Voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de commissaris, te weten de heer Jurgen Lelie, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met BTW-nummer 8E0875.430.443, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 en kantoor te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, met in bijlage de staat van Actief en Passief per 31 oktober 2013,

De conclusies van dit verslag van de commissaris belast met de controle op de staat van Actief en Passief, luiden als volgt :

'Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 laat toe als volgt te besluiten:

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de omzetting van een vennootschap.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 31 oktober 2013.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

CJt`. 4a i'r.'" 2`ts2: s's'.a'::!!1#.. ~. `r *SivK'~E:.'i:i : fir~.':i1F . },#.xc::i: tiR È'7f?k5t# :1mq:3EC{d KZt: d5* Sr:S4:i::Y:<:YYii'.k'£:1::ii: S:e:tr r:.i, Èy.':. ; £+:il: #.7i::;i{y(0st+~4?t;j

b'èn6Evÿ14 {si: r$:" .ef,eeM:" 44?r'i détjeF

: era i:E:3YCt-3#iEkit#itg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31-10-2013 die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 1.221.151,94 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 248.000 EUR.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Noblesse Benelux in een Naamloze Vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De vergadering neemt het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de commissaris aan en keurt deze goed, Beide verslagen worden aan ondergetekende notaris overhandigd, na "ne varietur" te zijn ondertekend, om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Derde besluit - Omzetting in een naamloze vennootschap.

De vergadering beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOBLESSE BENELUX, om te zetten in een naamloze vennootschap, met ingang van heden.

De naamloze vennootschap is als algemene rechtsopvolger de voortzetting van de Vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de naam, de zetel en de duur van de vennootschap,

Ook het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, evenals alle activa- en passivabestanddelen, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

Het ongewijzigd kapitaal van tweehonderd achtenveertigduizend euro (248.000 EUR) zal vertegenwoordigd zijn door tienduizend (10.000) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/tienduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van Actief en Passief van de Vennootschap per 31 oktober 2013, toegevoegd aan voormelde verslagen van de zaakvoerders en van de commissaris. Alle verrichtingen die sedert die datum gedaan werden voor de Vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de NV NOBLESSE BENELUX.

Alle lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de NV NOBLESSE BENELUX.

De NV NOBLESSE BENELUX zal de boekhouding en de boeken die door de Vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De NV NOBLESSE BENELUX behoudt het ondernemingsnummer 0414.006.391 waaronder de Vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Brussel.

De tienduizend aandelen van de NV NOBLESSE BENELUX, die het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in de omgezette Vennootschap, te weten:

I. De heer NOBLESSE Jean François Pierre Joseph Maria, geboren te Knokke op vijf februari negentienhonderd negenenveertig, rijksregisternummer 49.02.05-105.12, echtgenoot van mevrouw Kennes Marguerite Mathilde Gabriélle, wonende te 1840 Londezzeel, Geerakker 43 : vierduizend driehonderd vierenzestig (4.364) aandelen;

2. De heer NOBLESSE Paul Maria Michel Jozef, geboren te Etterbeek op vier mei negentienhonderd tweeënvijftig, rijksregisternummer 52.05.04-095.39, echtgenoot van mevrouw Janzing Jolande Wilhelmine Martine Emma, wonende te 3320 Hoegaarden, Begijnenblokstraat 23 : drieduizend negenhonderd zevenenzeventig (3.977) aandelen;

3. Mevrouw VANDENABEELE Veerle Gustaaf Georgina, geboren te Gent op tweeëntwintig augustus negentienhonderd tweeën-zeventig, rijksregisternummer 72.08.22-056.76, echtgenote van de heer Huyghe Filip René Dina, wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Marktstraat 46 b001 : duizend honderd negenenvijftig (1.159) aandelen;

4. De BVBA "STUDIEBUREEL BERT WITTEVRONGEL" in 't kort "SBW" met zetel te 2880 Bornem, Albertstraat 79; ondernemingsnummer 0891.753.662; vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Van den Nieuwenhuizen te Bornem op drieëntwintig augustus tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato tien september tweeduizend en zeven, onder nummer 07131974; hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer WITTEVRONGEL Bert Gust Toon, geboren te Schoten op vierentwintig maart negentienhonderd drieënzestig, rijksregistemummer 63.03.24-205,31, echtgenoot van mevrouw Elfrieda Maria Achiel Maes, wonende te 2880 Bornem, Albertstraat 79 : vijfhonderd (500) aandelen. De aandelen van de naamloze vennootschap zijn op naam.

Overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen zal het doel van de vennootschap gewijzigd worden, zonder dat de voorwaarden bedoeld in artikel 287 of 559 van het Wetboek van Vennootschappen moeten worden nageleefd, zodat het doel voortaan zal luiden zoals hierna vermeld in de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de aandeelhouders, is de omzetting van de Vennootschap in een naamloze vennootschap gerealiseerd, zonder dat tot verdere formaliteiten moet worden overgegaan.

Vierde besluit - Ontslag zaakvoerders met kwijting.

Ingevolge de omzetting naar een naamloze vennootschap stelt de vergadering het ontslag van rechtswege vast van de zaakvoerders van de vennootschap, zijnde

1. De heer NOBLESSE Jean François Pierre Joseph Maria, geboren te Knokke op vijf februari negentienhonderd negenenveertig, rijksregistemummer 49.02.05405.12, echtgenoot van mevrouw Kennes Marguerite Mathilde Gabriëlle, wonende te 1840 Londerzeel, Geerakker 43;

2. De heer NOBLESSE Paul Maria Michel Jozef, geboren te Etterbeek op vier mei negentienhonderd tweeënvijftig, rijksregistemummer 52.05.04-095.39, echtgenoot van me-vrouw Janzing Jolande Wilhelmine Martine Emma, wonende te 3320 Hoegaarden, Begijnenblokstraat 23;

De vergadering bevestigt dit ontslag van de heren Jean en Paul NOBLESSE te aanvaarden en verleent kwijting zonder enig voorbehoud voor de uitoefening van hun mandaat.

Vijfde besluit - Goedkeuring nieuwe statuten.

De vergadering besluit om de statuten volledig te herformuleren naar aanleiding van de hierboven genomen beslissingen.

Na elk artikel afzonderlijk en met éénparigheid van stemmen te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de uit de omzetting ontstane naamloze vennootschap vast als volgt :

Artikel 1- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "NOBLESSE BENELUX',

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te (1840) Londerzeel, Neringstraat 2.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel van en de vertegenwoordiging in machines, gereedschappen, toebehoren en andere produkten bestemd voor de hout-, de aluminium- en de kunststofmdustrie alsook de aanverwante sectoren (zoals onder meer zaagmachines, CNC-bewerkingscentra, kantenaanlijmers, aftuigingen, schaafmachines, freesmachines, palletmachines, slijpmachines, zaagbladen en andere gereedschappen), alsmede de daarmee gepaard gaande of verband houdende dienstverlening, zoals onderhoud van gereedschappen en machines, depannages, montages, evenals de fabricatie van gereedschappen en machinetoebehoren, alsook revisies van machines, enzovoort.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, handels- financiële, industriële, roerende of onroerende, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Artikel 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtenveertigduizend euro (248.000 EUR).

Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tienduizendste (1/10.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 - VERHOGING EN VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 12 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 13 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Indien rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht hi naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13 - BIJEENKOMST, BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders,

tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. "

De oproeping geschiedt geldig per gewone of aangetekende brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 14 - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht am alle handelingen te verrichten die nodig af dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

Artikel 15 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangesteld.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Artikel 18 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand september om vijftien (15.00) uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, om

' hetzelfde uur.

Een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 19 - OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping,

Artikel 22 -VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie, warrant of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet effecthouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht, per brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De raad van bestuur mag daarenboven eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 27 - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31- BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 32 - WINSTVERDELING

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 36 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet

alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Zesde besluit -Bevesting van de benoeming tot commissaris en benoeming raad van bestuur.

De vergadering bevestigt voor de goede orde het mandaat van de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer BE0875.430.443, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 en met kantoor te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot, de heer Jurgen Lelie, bedrijfsrevisor, voor een termijn van drie jaar ingegaan op 12 september 2011 en eindigend op de jaarvergadering van tweeduizend en veertien (2014).





De vergadering besluit het aantal bestuurders op drie te bepalen en benoemt tot bestuurders:

1. de heer Jean NOBLESSE, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

2. de heer Paul NOBLESSE, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend,

3. de BVBA "STUDIEBUREEL BERT WITTEVRONGEL", met als vaste vertegenwoordiger, de heer WITTEVRONGEL Bert, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

De aan de heren Jean en Paul NOBLESSE toegekende mandaten hebben een duurtijd van zes jaar om aldus te eindigen op de jaarvergadering van tweeduizend twintig (2020), behoudens herbenoeming, en zullen bezoldigd zijn,

Het mandaat van de BVBA "Studiebureel Bert WittevrongeI" heeft een duurtijd van zes jaar om aldus te eindigen op de jaarvergadering van tweeduizend twintig (2020), behoudens herbenoeming, en zal onbezoldigd zijn.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

En terstond zijn voornoemde bestuurders samengekomen in een vergadering van de raad van bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

1) De heer Jean NOBLESSE, voornoemd, wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2) De heer Paul NOBLESSE, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder aan wie alle machten worden verleend om de vennootschap te verbinden, voor alle akten en verbintenissen ongeacht hun aard of belangrijkheid en tevens de vennootschap te vertegenwoordigen in rechte en tegenover alle derden. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Zevende besluit - Coördinatie statuten en bijzondere volmacht.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met BTW-nummer BE0875.430.542, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 en kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, en diens medewerkers en aangestelden, met name aan mevrouw Griet Goossens, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten, en meer in het bijzonder alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met;

wijzigingen en schrappingen in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

- de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 30

januari 2014, verslag van de commissaris en de tekst van de gecoördineerde statuten.





. . "



Op t. 4z an : Nweeil et1 hon?..jante*iii ,Alr: de. 1mr:d2.* var de pee:10(cArtï.8n)

eace.le van eferckse verfe:eorriivoc.:rdioer:

Vere.o : Neirn trandtfef<nne

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 01.10.2013 13618-0185-023
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 02.10.2012 12602-0059-023
06/10/2011
ÿþ Mod 2.1

Unk3 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I11ÏuIh~w~w~u~u~~1~

" 11150393

26Se 2011

~--

Griffie

Ondernemingsar : 0414.006.391

Benaming

(voluit) : Noblesse Benelux

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Neringstraat 2 - 1840 Londerzeel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De algemene vergadering van aandeelhouders de dato 12 september 2011 heeft met eenparigheid van

stemmen besloten als commissariste benoemen voor een periode van drie jaar, eindigend bij de algemene vergadering te houden in september 2014 : VGD - Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Jurgen Lelie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 26.09.2011 11564-0116-021
29/09/2010 : BL242619
05/10/2009 : BL242619
25/09/2009 : BL242619
01/10/2008 : BL242619
20/09/2007 : BL242619
04/10/2006 : BL242619
22/09/2006 : BL242619
28/09/2005 : BL242619
12/09/2005 : BL242619
06/10/2004 : BL242619
26/09/2003 : BL242619
23/09/2003 : BL242619
18/09/2002 : BL242619
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 15.10.2015 15650-0116-028
25/12/2001 : BL242619
20/09/2001 : BL242619
13/09/2000 : BL242619
15/09/1999 : BL242619
04/10/1997 : BL242619
14/11/1989 : BL242619
05/01/1989 : BL242619
01/01/1988 : BL242619
01/11/1986 : BL242619
01/01/1986 : BL242619

Coordonnées
NOBLESSE BENELUX

Adresse
NERINGSTRAAT 2 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande