MOXY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOXY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.517.840

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 25.04.2014 14101-0066-017
23/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Md Word 11,1

Ondernemingsnr : 0886.517.840

Benaming

(voluit) : MOXY

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1742 Sint-Katherina-Lombeek, Assesteenweg 172

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Ut een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 29 september 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOXY", gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT-WlJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan zal ingaan op 1 april om te eindigen op 31 maart van ieder jaar en diensvolgens het huidig boekjaar, ingegaan op 1 oktober 2013 te verlengen tot 31 maart 2015.

TWEEDE BESLUIT-WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, voortaan te houden de laatste vrijdag van de maand september om 18 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in september 2015.

DERDE BESLUIT-HERFORMULERING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTSLAG VAN DE GEWONE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende het ontslag van de gewone zaakvoerder te herformuleren zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

VIERGE BESLU1T-HERFORMULERING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBIND1NG EN VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten betreffende de ontbinding en vereffening te herformuleren zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT- AANPASSING STATUTEN - COÖRDINATIE

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om: -artikel 13 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Indien een statutair zaakvoerder wordt benoemd, kan deze slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn : opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

: Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering

benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de

vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan

worden voorzien.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de

machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet

voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.'

-de eerste alinea van artikel 19 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand september om 18

uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.'

-de eerste zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.'

-na de tweede alinea van artikel 25 van de statuten volgende tekst in te voegen:

'Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden

en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dientidienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

meer ele fo

gon op

1E111

14 OKT, 2014

ter griffi van de Nederlandstalige

Y.0ilRee*'et-IMÇ1 Bfj

.1M1,111,1111



Voor- --15g 'vergadering geeft hleij'volmacht sien de instrumenterende hlotarls om de gecoOrdineerde statuten op te stellen en neer te leggen,

behouden

aan bat

Belgisch

Staatsbied

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de ekte statutenwijziging gecoardineerde tekst van de

statuten

Notaris Michaël MERTENS

Op de [Mate blz. van Luik B vermeiden Rach): Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van do perao(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordfgen

Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0403-018
25/01/2012
ÿþLL~~L}~j[~ ó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0886.517.840

Benaming : Moxy

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Assesteenweg 172

1742 Sint-Katherina-Lombeek

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 23 december 2011 'Geboekt vier blad geen verzending te IEPER de 28 DEC 2011 boek 178 blad 09 vak 7. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire'

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOXY' gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

a-De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders met het oog op de hierna vermelde doelswijziging.

Naast dit bijzonder verslag van de zaakvoerder, wordt de staat van actief en passief afgesloten op 31 oktober 2011. voorgelegd.

Het verslag van de zaakvoerders en de staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b-De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

`Videomontage, editing, speciale effecten, afwerking van filmmateriaal (publicitaire of andere film), postproductie en supervisie.

Nevenactiviteiten zijn internet, webdesign, webontwikkelingen, virale marketing, grafisch ontwerp, fotografie, videoclips, bedrijfsfilm, video -en filmproductie, productie in het algemeen, verkoop, lesgever, freelancer, organisator evenementen, interieurinrichting, standenbouw, organiseren opleidingen en seminaries, opleidingen in het algemeen, aan- en verkoop software en hardware.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

1Il ll t 1I t III llhI l li I 11 1l

*12023345*

ONITEUR BELGE

i8m Of-El,GJSCH

be, a B4 Sta

?OP

C.

Griffie

Luik B - Vervolg

op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.'

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan zal ingaan op één oktober om te 'eindigen op dertig september van ieder jaar en diensvolgens het huidig boekjaar, ingegaan op 1 januari 2011 te verlengen tot 30 september 2012.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, voortaan te houden de derde vrijdag van de maand maart om 10 uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden 2013.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om met ingang van heden :

-te benoemen als niet statutair zaakvoerder :

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fjèr, met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Milcampslaan 167 bus 7 -- ondernemingsnummer 0831.854.974, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Stefaan Gryson voornoemd.

-te ontslaan als zaakvoerder :

Mevrouw Ingeborg Vanrumbeke voornoemd.

De vergadering verleent haar gehele décharge en kwijting van haar mandaat.

VIJFDE BESLUIT

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om : -artikel 3 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst :

`Videomontage, editing, speciale effecten, afwerking van filmmateriaal (publicitaire of andere film), postproductie en supervisie.

Nevenactiviteiten zijn internet, webdesign, webontwikkelingen, virale marketing, grafisch ontwerp, fotografie, videoclips, bedrijfsfilm, video -en filmproductie, productie in het algemeen, verkoop, lesgever, freelancer, organisator evenementen, interieurinrichting, standenbouw, organiseren opleidingen en seminaries, opleidingen in het algemeen, aan- en verkoop software en hardware.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Voor-

V-behouen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewij zen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.'

-de eerste zin van artikel 19 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

`De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand maart om 10 uur.'

-de eerste zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

`Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht :

-aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen;

-aan de CVBA De Decker-Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de statuten + verslag van de zaakvoerders + staat actief en passief

Notaris Michaël MERTENS

o

~.` beha,j~den

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.05.2011 11126-0567-014
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.06.2010 10136-0351-014
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.06.2009 09262-0318-014
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 02.06.2008 08172-0070-011
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15608-0097-016

Coordonnées
MOXY

Adresse
ASSESTEENWEG 172 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande