MONTGOMERY CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONTGOMERY CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.344.962

Publication

14/02/2014
ÿþ Mod 2.1

Man in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

111

*14042433*

izipset~

~ 5 FER 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0429344962

Benaming

(voluit) : MONTGOMERY CONSULT

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Waterloosesteenweg 122 -1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders

Uittreksel uit het Verslag van de algemene vergadering van 28 mei 2013.

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de hiernavermelde bestuurders te herbenoemen voor en duur van twee jaar, i.e. tot en met de algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2015

- mevrouw Marie-Noëlle Gille

- de heer Jean-Marie Gille

- Tango Management Services b.v.b.a, vertegenwoordigd door de heer Rodolphe Lancksweert.

De heer Jean-Marie Gille is herbenoemd als afgevaardigd bestuurder voor de duurtijd van zijn mandaat.

De algemene vergadering herhaalt hier dat de vennootschap in alle akten geldig vertegenwoordigd is hetzij door de afgevaardigd bestuurder, hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Jean-Marie Gille, Afgevaardigd bestuurder

27/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 28.05.2013, DPT 20.08.2013 13449-0207-011
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.10.2012, NGL 21.12.2012 12675-0282-011
06/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

24 JGriffieAN2012

1 il

1ao3iaai*



Ondernemingsnr : 0429.344.962

Benaming

(voluit) : MONTGOMERY CONSULT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1640 Sint-Genesius Rode, Waterloosesteenweg, 122

Onderwerp akte : VERTALING VAN DE STATUTEN NAAR HET NEDERLANDS  WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN - FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "HOLDINTER" (VERGADERING VAN DE OPSLORPENDE VENNOOTSCHAP)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Eric Wagemans, notaris met standplaats te Sint-Gillis-Brussel, op achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd negen bladen twee renvooien op het 1ste Registratiekantoor van Vorst, op 03 januari 2012, Boek 80 blad 55 vak 04. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ) De Ontvanger (getekend) VERBUTSEL P.,

BLIJKT DAT :

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Montgomery Consult". samengekomen. Deze vennootschap, niet maatschappelijke zetel te Sint-Genesius Rode,. Waterloosesteenweg, 122, werd onder de vorm van een coöperatieve vennootschap opgericht, volgens onderhandse akte van vijftien juli negentienhonderd zesentachtig, per uittreksel in de Bijlage tot het Belgische: Staatsblad van tien september daarna onder het nummer 860910-71 bekendgemaakt.

Haar statuten werden gewijzigd volgens akte door Meester Serge Collon-Windelinckx notaris te Etterbeek: op vier april negentienhonderd eenennegentig ontvangen, per uittreksel in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van eerste mei daarna onder het nummer 910501-597 bekendgemaakt waarbij de vorm van de vennootschap naar een naamloze vennootschap veranderd werd, en volgens akte door de ondertekende notaris Wagemans op zevenentwintig september twee duizend en een ontvangen, per uittreksel in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van zesentwintig oktober daarna onder het nummer 20011026-328 bekendgemaakt.

Waarvan de zetel verplaatst werd naar de huidige ingevolge

Beslissing van de raad van bestuur van 26 mei 2009, bekendgemaakt in ditto bijlagen van 26 augustus 2009 onder nummer 2009-08-2610121868.

Vennootschap in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0429.344.962 ingeschreven, de volgende besluiten heeft genomen :

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam off

gedematerialiseerde aandelen.

Ter stemming gebracht, wordt dit eerste besluit unaniem aanvaard.

Tweede beslissing

De vergadering stelt voor de tekst van de statuten te vertalen naar het Nederlands. De statuten in het

Nederlands zullen als volgt uitzien:

Artikel 1. Benaming.

De vennootschap, die werd opgericht in de vorm van een coöperatieve vennootschap, is omgevormd tot een

naamloze vennootschap.

Ze is genaamd "MONTGOMERY CONSULT"

Artikel 2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Genesius-Rode, Waterloosesteenweg 122.

Ze kan overgebracht worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de Raad van:

Bestuur, die de bij wet verplichte ruchtbaarheid aan de verplaatsing zal geven.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, overal in België of in het"

buitenland administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, depots of filialen oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden, of met deelneming van derden, alle activiteiten van een bureau dat zich inlaat met studie, consulting op het gebied van management, marketing, onderzoek en ontwikkeling, expertises op het gebied van informatica, commerciële aangelegenheden, alsook betreffende voedings- en industriële en onroerende aangelegenheden; het organiseren van seminaries, colloquia en andere manifestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voornoemde handelingen, de aankoop, verkoop, courtage, het in commissie laten kopen en verkopen en consulting omtrent alle artistieke voorwerpen en zaken van alle landen, op alle dragers.

Ze kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen verwerven in alle zaken, ondernemingen, verenigingen, instellingen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant zou zijn aan het hare, of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de uitbreiding van haar activiteiten of voor de realisering van haar ganse maatschappelijke doel of van een deel ervan.

Ze kan alle roerende, onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur die is ingegaan op vijftien juli

negentienhonderd zesentachtig.

Ze kan verbintenissen aangaan of bedingen te haren bate voor een termijn die eveneens onbeperkt is.

Ze kan op ieder moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt op

dezelfde wijze als voor een statutenwijziging.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweehonderd zeventig duizend euro (1.270.000 euro). Het wordt vertegenwoordigd door eenenvijftig duizend tweehonderd eenendertig aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 51.231, volledig geplaatst en volgestort.

Artikel 6.

Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op vijftigduizend frank bij de oprichting van de codperatieve vennootschap en vertegenwoordigd door vijftig vennootschapsaandelen van elk duizend frank, volledig geplaatst en volgestort, is gebracht op één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank door een inbreng die niet bestaat uit contanten, door de creatie van duizend tweehonderd vennootschapsaandelen van elk duizend frank, volledig geplaatst en volgestort.

Volgens het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Eric Wage-'mans te Sint-Giflis-Brussel op zevenentwintig september tweeduizend en één, heeft de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders besloten:

- om het kapitaal te verhogen met negenenveertig miljoen negenhonderd eenentachtig duizend zeshonderd drieënzeventig frank (49.981.673,-), om het te brengen van één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank op eenenvijftig miljoen tweehonderd eenendertig duizend zeshonderd drieënzeventig frank (51.231.673,-), door een inbreng in geld en de creatie van negenenveertig duizend negenhonderd eenentachtig (49.981) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

- om het kapitaal om te zetten in euro, ofwel één miljoen tweehonderd zeventig duizend euro (1.270.000 euro).

Artikel 7. Kapitaalverhoging.

Het maatschappelijk kapitaal kan te allen tijde verhoogd worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt op dezelfde wijze als voor een statutenwijziging en tegen de tarieven en aan de voorwaarden die door haar zijn vastgelegd, of bij gebreke eraan door de raad van bestuur.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in contanten moet worden ingetekend bij voorkeur aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouder naar rato van het aantal effecten dat ze bezitten, en wel binnen een minimumtermijn van vijftien dagen vanaf de opening van de inschrijving.

De algemene vergadering legt de voorwaarden vast voor de uitgifte van de nieuwe aandelen.

Artikel 8. Aard van de aandelen - recht van voorkoop - overdracht van aandelen.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

8.1.

Behoudens in geval van overdracht bepaald in artikel 8.8. hieronder, moet iedere aandeelhouder die zijn

aandelen geheel of gedeeltelijk tegen vergoeding wil overdragen, zijn intentie bij aangetekend schrijven met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ontvangstbewijs ter kennis brengen van de raad van bestuur, met opgave van de identiteit (naam, voornaam, beroep en domicilie, of firmanaam en maatschappelijke) van de kandidaat-koper en vermelding van alle voorwaarden en bepalingen van zijn aanbod om die aandelen te kopen, met dien verstande dat de aandelen van de vennootschap enkel overgedragen kunnen worden mits betaling van een prijs in contanten die in België wettelijk in omloop zijn.

Uiterlijk bij het verstrijken van een termijn van vijftien dagen die ingaat op de datum waarop de intentie tot overdracht ter kennis is gebracht van de raad van bestuur zal deze laatste de andere aandeelhouders bij aangetekend schrijven met ontvangstbewijs een getrouwe kopie bezorgen van de intentiebrief (en van de bijlagen ervan) die ze heeft ontvangen van de aandeelhouder die zijn aandelen wil overdragen.

8.2.

De andere aandeelhouders die aandelen bezitten, beschikken over een recht van voorkoop, elk in verhouding tot het percentage aandelen dat ze bezitten.

Dit recht van voorkoop zal uitgeoefend worden door kennisgeving bij aangetekend schrijven met ontvangstbewijs aan de raad van bestuur binnen de dertig dagen volgend op de verzending door de raad van bestuur aan de aandeelhouders van de kennisgeving van de intentie tot overdracht overeenkomstig punt 8.1 hierboven.

In deze kennisgeving zal elke aandeelhouder het aantal aandelen vermelden dat hij plant te kopen aan dezelfde voorwaarden als deze die door de kandidaat-cessionaris worden aangeboden.

Overigens moet een aandeelhouder die zijn recht van voorkoop wenst uit te oefenen eventueel aangeven dat hij bereid is om meer dan zijn aandeel te kopen en, in dat geval, het aantal extra aandelen vermelden dat hij wil kopen in geval andere begunstigden van het recht van voorkoop hun rechten niet of niet geheel zouden uitoefenen.

Indien meerdere aandeelhouders meer aandelen willen kopen dan het aantal waarop ze aanspraak kunnen maken op grond van alinea 1 van onderhavig punt 8.2, zal de overschot van de beschikbare aandelen verdeeld worden a rato van het percentage aandelen dat elk van hen bezit in verhouding tot het totale aantal aandelen, met aftrek van de over te dragen aandelen alsook van de aandelen van de aandeelhouders die hun recht van voorkoop niet (of niet geheel) hebben uitgeoefend.

8.3

De resultaten van de uitoefening (of van de niet-uitoefening) van het recht van voorkoop alsook de nieuwe verdeling van de aandelen die eruit voortvloeien, zullen door de raad van bestuur aan alle aandeelhouders meegedeeld worden binnen de vijftien dagen vanaf het eind van de termijn van dertig dagen bepaald in punt 8.2. hierboven.

8.4

Indien de aandeelhouders hun recht van voorkoop niet binnen de hierboven bepaalde termijn en in de hierboven beschreven vorm op geldige wijze uitoefenen, kan de cedent zijn aandelen vrij overdragen aan de kandidaat-cessionaris en aan de uiteengezette voorwaarden, met dien verstande echter dat de aldus beoogde vrije overdracht moet plaatsvinden vôôr het verstrijken van een termijn van drie maanden die ingaat op de datum waarop de resultaten van de uitoefening (of van de niet-uitoefening) van het recht van voorkoop door de raad van bestuur meegedeeld worden aan alle aandeelhouders.

Indien de vrije overdracht niet binnen die termijn wordt uitgevoerd, zal ze niet als verzet aangevoerd kunnen worden ten aanzien van de vennootschap en de andere aandeelhouders.

8.5

Indien het aantal aandelen waarvoor het recht van voorkoop wordt uitgeoefend kleiner is dan het aantal aandelen dat de aandeelhouder van plan was over te dragen aan de kandidaat-cessionaris, zal de betrokken aandeelhouder dit meedelen aan de andere aandeelhouders die hun recht van voorkoop hebben uitgeoefend, waarbij hen een laatste termijn van vijftien dagen wordt gegund om hun recht van voorkoop uit te oefenen op de aandelen waarop dit recht niet is uitgeoefend, aandelen die hij dan zal kunnen overdragen aan de aandeelhouders in de volgorde van de aanvragen die hij zal ontvangen. Indien op het einde van deze termijn niet aile aandelen die de aandeelhouder van plan was over te dragen aan de kandidaat-cessionaris verworven zijn door de andere aandeelhouders die hun recht van voorkoop uitoefenen, zal de aandeelhouder de volgende keuze:

ofwel aan de kandidaat-koper de totaliteit van de aandelen overdragen die vermeld staan in de intentiebrief bepaald in artikel 8.1, volgens de modaliteiten uiteengezet in artikel 8.4.

* ofwel aan de aandeelhouders die hun recht van voorkoop hebben uitgeoefend de aandelen overdragen waarop dit recht werd uitgeoefend en aan de kandidaat-cessionaris de overschot van de aandelen overdragen die vermeld staan in de intentiebrief bepaald in artikel 8.1. en waarop de andere aandeelhouders hun recht van voorkoop niet hebben uitgeoefend, waarbij de overdracht aan de kandidaat- cessionaris moet gebeuren volgens de modaliteiten uiteengezet in artikel 8.4.

8.6.

Na het verstrijken van de termijnen bepaald in de voorgaande alinea's moet iedere nieuwe overdracht voorafgegaan worden door de procedure voor de uitoefening van het recht van voorkoop zoals voorzien is in onderhavig artikel.

8.7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De betaling van de prijs voor de overdrachten van aandelen die verworven worden door de aandeelhouders die hun recht van voorkoop hebben uitgeoefend, dient te gebeuren binnen de maand volgend op de verzending, door de raad van bestuur, van de kennisgeving voorzien in artikel 8.3, waarbij de betalingen plaatsvinden tegen overhandiging van de overgedragen aandelen.

ln geval van toepassing van artikel 8.5 zal de betaling plaatsvinden in de maand van het verzoek dat daartoe wordt gedaan door de aandeelhouder die de aandelen overdraagt aan de andere aandeelhouders, nadat hij zijn keuze heeft uitgeoefend.

8.8.

Er wordt overeengekomen dat elk van de aandeelhouders zijn aandelen vrij zal kunnen overdragen (1) aan één of meerdere aandeelhouder(s) die in het bezit (is) zijn van aandelen die tot dezelfde groep behoren als die van hem (hen) (2) aan een rechtspersoon die voor meer dan vijftig percent gecontroleerd wordt door hemzelf of door de natuurlijke persoon die meer dan vijftig percent van zijn maatschappelijk kapitaal bezit, alsook (3) aan de echtgenoot, de nakomelingen of de ascendenten van de aandeelhouder of van de natuurlijke persoon die meer dan vijftig percent van zijn maatschappelijk kapitaal bezit.

In de diverse hypothesen bepaald in onderhavig punt 8.8. zal de overdracht pas als verzet aangevoerd kunnen worden ten aanzien van de vennootschap en de andere aandeelhouders nadat de cessionaris uitdrukkelijk heeft ingestemd met onderhavige overeenkomst.

Kortom, indien de cessionaris een rechtspersoon is, moeten de natuurlijke of rechtspersonen die hem zullen vertegenwoordigen in het kader van de ondertekening van de akkoordverklaring met onderhave overeenkomst zich ertoe verbinden om de controle te behouden zolang dat de onderhavige overeenkomst van toepassing is.

8.9.

Onderhavige overeenkomst is van toepassing op alle overdrachten onder levenden, en meer bepaald op verkopen, ruilen, inbrengen in de vennootschap, giften onder levenden en, meer in het algemeen, op alle andere akten tot aanwijzing of overdracht van zakelijke roerende rechten van eender welke aard die betrekking hebben op de effecten in kwestie, die niet in pand gegeven kunnen worden zonder de toestemming van alle aandeelhouders.

Overdracht onder levenden en kennisgevingen.

De overdrachten van aandelen van de vennootschap kunnen niet plaatsvinden via schenking onder levenden, uitgezonderd met de schriftelijke en voorafgaande toestemming van de aandeelhouders.

De overdrachten van aandelen via schenking onder levenden aan de echtgenoot, aan nakomelingen of ascendenten zijn evenwel geheel vrij, maar zullen pas werkzaam zijn ten aanzien van de aandeelhouders en de vennootschap nadat de schenkers schriftelijk hebben verklaard dat ze instemmen met onderhavige overeenkomst.

De erfgenamen van een aandeelhouder zullen de bepalingen van onderhavige overeenkomst eveneens moeten respecteren.

Alle kennisgevingen voorzien in dit artikel moeten gebeuren per fax en bevestigd worden bij aangetekend schrijven, waarbij de datum van de kennisgeving de datum van verzending is die vermeld staat op het ontvangstbewijs van de aangetekende zending.

De hierboven vermelde bepalingen zullen mutatis mutandis van toepassing zijn op de overdrachten van aandelen die voortvloeien uit de fusie, de splitsing of de vereffening van een aandeelhouder, evenals in geval van gedwongen verkoop bij rechterlijke beslissing, kapitaalinbreng en iedere splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen.

Artikel 9. Ondeelbaarheid.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. Indien er meerdere eigenaars van een aandeel zijn, of indien de volle eigendom van een aandeel gesplitst is tussen meerdere personen, of indien er in dit opzicht een betwisting tussen meerdere personen bestaat, kan de vennootschap de uitoefening van alle rechten die op dat aandeel betrekking hebben zonder tijdbegrenzing schorsen totdat een en dezelfde persoon ten aanzien van de vennootschap is aangeduid als de enige eigenaar van het aandeel.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 10. Obligaties.

De vennootschap kan op ieder moment hypothecaire obligaties of bons of andere uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur. Echter, converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht kunnen slechts uitgegeven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt op dezelfde wijze als voor een statutenwijziging.

Artikel 11 :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit ten minste drie leden die door de algemene vergadering benoemd worden, door haar afzetbaar zijn en gekozen worden onder de vennoten of buiten de vennoten.

Echter, zodra de wet het toelaat en op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat deze slechts twee aandeelhouders heeft, kan de samenstelling van de raad van bestuur beperkt worden tot twee leden tot aan de gewone algemene vergadering volgend op de vaststelling via alle rechtsmiddelen van het bestaan van meer dan twee aandeelhouders (artikel 518 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen).

De vergadering bepaalt de duur van de mandaten, die niet identiek moeten zijn, maar die de bij wet vastgelegde maxima niet mogen overschrijden.

Artikel 12. Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van haar Voorzitter of van een afgevaardigde bestuurder telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of telkens wanneer minstens twee bestuurder erom vragen.

De oproepingsbrieven moeten minstens acht dagen vóór de datum van de vergadering verstuurd worden en de agenda bevatten. De raad van bestuur kan van deze termijn en van alle formaliteiten afwijken telkens ze daartoe de voorafgaande en unanieme toestemming van de leden van de raad bekomt.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven vermeld staat. Indien deze plaats niet gepreciseerd is, worden ze gehouden op de maatschappelijke zetel.

Artikel 13. Beraadslagingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien twee derde van haar leden

aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan per brief, per telegram of per telex volmacht geven aan een van zijn collega's om hem

le vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad en in zijn plaats te stemmen.

In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Permanente vertegenwoordigingsbevoegdheid is niet toegelaten.

Artikel 14. Voorzitterschap.

De raad van bestuur kan in haar midden een voorzitter voor een al dan niet bepaalde duur aanduiden die als taak heeft de debatten te leiden. De voorzitter heeft de beslissende stem in geval van staking van stemmen.

Indien de aangeduide voorzitter verhinderd is, wordt zijn functie tussentijds waargenomen door de oudste van de aanwezige bestuurders, lastgevers niet meegerekend.

Artikel 15. Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

aanwezige bestuurders.

De kopieën of uittreksels die in de rechtbank of elders voorgelegd moeten worden, worden ondertekend

door de voorzitter van de raad of door een afgevaardigd bestuurder.

Artikel 16. Bevoegdheden.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur of

beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Ze heeft de bevoegdheid voor alle daden die niet bij wet of de statuten zijn voorgehouden aan de algemene

vergadering.

Artikel 17. Dagelijks beheer.

De raad van bestuur kan het dagelijks beheer van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging voor dat

beheer delegeren aan een of meerdere bestuurders die alleen of gezamenlijk optreden.

In geval van delegatie bepaalt de raad van bestuur de bevoegdheden en de speciale vergoedingen die aan

die functies verbonden zijn.

Artikel 18. Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Meer bepaald onverminderd:

a) De speciale delegaties toegekend door de raad van bestuur aan één van haar leden;

b) De delegaties toegekend overeenkomstig artikel 17 inzake dagelijks beheer;

c) Alle speciale mandaten toegekend door de raad van bestuur aan iedere persoon die geen lid van deze raad zou zijn,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in de rechtbank, zowel als eiseres als verweerster, alsook in handelingen waar een ambtenaar of deurwaarder aan meewerkt, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, die een beslissing van de raad van bestuur niet moeten rechtvaardigen, of door de afgevaardigde bestuurder die alleen handelt.

Artikel 19. Vergoeding van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders is gratis of wordt vergoed volgens de beslissing van de algemene

vergadering die steeds per individuele bestuurder beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20. Controle.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerder commissarissen die door de algemene vergadering benoemd worden onder de leden  natuurlijke of rechtspersonen  van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt hun aantal en stelt hun honoraria vast. Ze worden benoemd voor een periode van drie jaar die verlengd kan worden. Ze kunnen in de loop van hun mandaat enkel om gegronde redenen door de algemene vergadering afgezet worden.

Bij wijze van uitzondering geldt dat, indien de vennootschap aan de criteria voldoet die uiteengezet staan in artikel 12 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, elke vennoot individueel over onderzoek- en controlebevoegdheden beschikt; hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Op verzoek van een of meerdere vennoten moet de raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Artikel 21. Algemene vergaderingen.

De algemene vergadering komt elk jaar op de vierde dinsdag van de maand mei om elf uur bijeen op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats die in de oproepingsbrief vermeld staat.

Indien deze dag op een officiële feestdag valt, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag. Ze aanhoort het beheerrapport en het rapport van de commissarissen en beslist over de balans, alsook over de winstverdeling. Na de goedkeuring van de balans spreekt ze zich via een speciale stemming uit over de kwijting die verleend moet worden aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen.

Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van aandelen deze vijf volle dagen vbár de datum van de vergadering deponeren op de maatschappelijke zetel tegen kwijting of een eigendomscertificaat voorleggen.

Artikel 22. Vertegenwoordiging op de vergaderingen.

Iedere aandeelhouder kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris op

voorwaarde dat deze zelf aandeelhouder is en het recht heeft om de vergadering bij te wonen.

Echter, minderjarigen, onbekwamen en andere handelingsonbevoegden worden vertegenwoordigd door hun

wettelijke vertegenwoordiger en rechtspersonen door hun wettelijke of statutaire organen.

Mede-eigenaars, blote eigenaars, vruchtgebruikers en pandhoudende schuldenaars en schuldeisers moeten

zich laten vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

Artikel 23. Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, effectief of tijdelijk. De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

Artikel 24. Beraadslagingen

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over onderwerpen die niet op haar agenda staan. Onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen geeft elk aandeel recht op één stem. In voorkomend geval worden de stemmen geteld op basis van één stem voor het kleinste onderaandeel.

Behalve in de gevallen voorzien bij wet worden de beslissingen genomen bij meerderheid van de stemmen, ongeacht het aantal effecten dat aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 25. Notulen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden

door de leden van het bureau en de aandeelhouders die er om vragen.

De kopieën of uittreksels die in de rechtbank of elders voorgelegd moeten worden, worden ondertekend

door de voorzitter van de raad of door een afgevaardigd bestuurder.

Artikel 26. Boekjaar.

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van elk jaar.

Op die laatste dag stelt de raad van bestuur de ontwerpen van jaarrekeningen op; deze omvatten de balans, de resultatenrekening en hun bijlagen, alsook het beheersrapport over het voorbije boekjaar. Ze maakt alles over aan de commissaris, indien er een is, één maand voordat de algemene vergadering wordt opgeroepen om zich uit te spreken over de jaarrekeningen, alsook, zesmaandelijks zoals bij wet voorzien, over de balans en de resultatenrekening.

Minstens vijftien dagen vdôr de algemene vergadering worden de in artikel 553 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten gedeponeerd op de maatschappelijke zetel ter inzage voor de aandeelhouders.

Artikel 27. Rekeningen en bestemmingen.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, afschrijvingen, voorzieningen en lasten van allerlei aard, bezoldigingen die eventueel zijn toegekend aan de bestuurders en bezoldigingen van de eventuele commissaris, vormt de nettowinst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt vijf percent afgehouden voor de wettelijke reserve; deze afhouding is niet langer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal of een andere bij wet vastgelegde verhouding bereikt, ze moet hernomen worden indien de wettelijke reserve wordt aangevreten.

Het batig saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming ervan.

De raad van bestuur kan een te boeken voorschot uitkeren op het dividend dat uitgekeerd zal worden op het resultaat van het boekjaar, en wel in de vorm en onder de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 28. Ontbinding - Bevoegdheden.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook wordt de vereffening afgehandeld door de vereffenaars die benoemd zijn door de algemene vergadering. Indien er geen sprake is van een speciale benoeming van vereffenaars, wordt de vereffening afgehandeld door de raad van bestuur in functie van dat tijdstip, optredend in de hoedanigheid van vereffeningcomité.

De vereffenaars beschikken over de meest uitvoerige bevoegdheden die hen toegekend kunnen worden conform het Wetboek van Vennootschappen.

De bepalingen van artikel 19 van de statuten zijn van toepassing op de vereffenaars.

Artikel 29. Verdeling van het netto actief.

Na het aanzuiveren van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, zal het netto actief in de eerste plaats aangewed worden om het niet afgeschreven gestorte bedrag van de aandelen te vergoeden. Indien deze aandelen niet allemaal in dezelfde verhouding gestort zijn, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdelingen, rekening houden met deze verschillende situatie en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een voet van absolute gelijkheid te zetten ofwel via bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de niet volgestorte aandelen, ofwel door voorafgaande vergoedingen in contanten ten gunste van de aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort.

Het saldo wordt in gelijke mate verdeeld tussen de aandelen.

Artikel 30. Keuze van domicilie.

Voor de uitvoering van de rechten en plichten voortvloeiend uit de statuten doet elke aandeelhouder die in het buitenland woont, elke bestuurder, elke commissaris, elke vereffenaar keuze van domicilie op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 31. Wettelijke verwijzing

De vennoten wensen zich te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Derhalve worden de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze zou worden afgeweken geacht opgenomen te zijn in onderhavige akte, en worden de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van dit Wetboek geacht niet schriftelijk te zijn.

Derde beslissing: fusie.

De vergadering stelt de heer Voorzitter vrij om lezing te geven van het fusievoorstel waarvan sprake in de inleidende uiteenzetting, alle aandeelhouders erkennend dat zij volledige kennis ervan gehad hebben zowel van de andere door het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, meer dan een maand voor deze vergadering.

De heer Voorzitter bevestigt dat alle formaliteiten in artikelen zevenhonderd negentien en volgende van het Wetboek van Vennootschappen correct werden nagegaan door de vennootschappen « Montgomery Consult » en « Holdinter ».

Vierde beslissing:

De vergadering stelt vast dat de verrichting in het kader van artikelen zeshonderd zesenzeventig plaats vindt en dat alleen de formaliteiten in artikels zevenhonderd negentien tot zevenhonderd zevenentwintig van het Wetboek van Vennootschappen te volgen zijn. Zij stelt vast bovendien dat het maatschappelijke doel van deze opslorpende vennootschap niet moet gewijzigd worden ter gelegenheid van de fusie.

Vijfde beslissing:

De vergadering keurt de voorvermelde fusievoorstellen goed en beslist om de opslorping van de vennootschap "Holdinter" door middel van overdracht op deze opslorpende vennootschap 'Montgomery Consult" als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de opgeslorpte vennootschap "Holdinter" van het gehele vermogen van deze laatste, zowel de rechten als de verplichtingen, conform de bepalingen van voorvermelde fusievoorstellen, met de bijzonderheden dat:

a)de overdrachten gebeuren op basis van boekhoudkundige toestanden op dertig september tweeduizend en elf van deze opslorpende vennootschap "Montgomery Consult" en van de opgeslorpte vennootschap "Holdinter";

b)vanuit een boekhoudkundig zichtpunt, de handelingen van de over te nemen vennootschap vanaf één oktober tweeduizend en elf geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

c)het eigen vermogen van de opgeslorpte vennootschap "Holdinter' zal niet in de rekeningen van de opslorpende vennootschap "Montgomery Consult" hernomen worden, aangezien deze reeds houdster is van al de aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de opgeslorpte vennootschap is verbonden; de fusie zal gebeuren zonder uitgifte van nieuwe aandelen "Montgomery Consult"; de door de opgeslorpte vennootschap "Holdinter' uitgegeven aandelen zullen vernietigd worden;

d)de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap "Holdinter" heeft, volgens notulen door ondertekende notaris vandaag ontvangen, haar fusie met deze vennootschap beslist, conform de neergelegde fusievoorstellen, door middel van overdracht op deze opslorpende vennootschap 'Montgomery Consult" als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de opgeslorpte vennootschap "Holdinter' van het gehele vermogen van deze laatste, zowel de rechten als de verplichtingen.

Zesde beslissing:

De vergadering stelt vast, in toepassing van artikel zevenhonderd negentien, paragraaf twee, punt vier, van het Wetboek van Vennootschappen, en conform de neergelegde fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen werd toegekend.

Overdracht van het patrimonium van de opgeslorpte vennootschap

Rekening houdend met de beslissing hierboven, vraagt de vergadering aan de Notaris te willen acteren dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "Holdinter", zowel de rechten als de verplichtingen, op de opslorpende vennootschap overgaat.

Omschrijving van het overgedragen patrimonium van de opslorpende vennootschap :

Gezien het ontbreken van een verslag door een bedrijfsrevisor, vraagt de vergadering aan de Notaris te willen acteren dat het patrimonium van de opgeslorpte vennootschap op basis van haar boekhoudkundige staat op dertig september tweeduizend en elf bevat:

Activa 13.161.071, 37

Vaste activa 2.105,14

immateriële vaste activa 0,00

Oprichtingskosten 26.439,11

Afschrijvingen: -26.439,11

Materiële vaste activa 1.981,19

Inrichtingen 153,64

Meubilair 14.272,41

Materieel 20.979,69

Inrichtingen bureau 10.405,68

Afschrijvingen : -43.830,23

Financiële vaste activa 123,95

Borgtochten in contanten 123,95

Vlottende activa 13.158.966,23

Vorderingen op ten hoogste een jaar 11.970.743, 67

Handelsvorderingen 5.372,13

Waardevermindering -5.372,13

Andere vorderingen 11.046.501,47 ë

(waarvan een rekening-courant van

ten opzichte van de opslorpende vennootschap) 11.970.743,67

Geldbeleggingen 745.000,12

Vaste rendeerde effecten (ten titel van pand ten gunste van de OVAM geblokkeerd) 745.000,00

Business account ING 0,12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Liquide middelen 443.222,44

Passiva 13.161.071,37

Eigen vermogen 11.989.262,68

Kapitaal

Geplaatst kapitaal 4.600.000,00

Reserves 370.300,00

Overgedragen winst 7.018.962,68

Voorzieningen 1.167.031,19

Saneringskosten (eenzijdige verbintenis tot bodem- 1.167.031,19

sanering jegens de OVAM)

Schulden 4.777,50

Schulden op ten hoogste een jaar 4.777,50

Sedert dertig september tweeduizend en elf, heeft de boekhoudkundige staat van de vennootschap « Holdinter » geen merkbare wijziging ondergaan.

Deze overdracht omvat bovendien de gebeurlijke immateriële elementen zoals handelsbetrekkingen, contracten en onderhandelingen in gang, technische, commerciële en administratieve organisatie, en know how m.b.t. het overgedragen vermogen.

Algemene voorwaarden van de overdracht

Deze opslorpende vennootschap heeft de eigendom van de schuldvorderingen en, in het algemeen, van alle overgedragen materiële en immateriële elementen vanaf vandaag. Zij bezit het vruchtgebruik ervan sinds een oktober tweeduizend en elf.

Zij draagt sinds een oktober tweeduizend en elf alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en meer in het algemeen om het even welke lasten die op de overgedragen elementen rusten of komen te rusten.

De schulden worden naar de opslorpende vennootschap zonder enige wijziging overgedragen.

De opslorpende vennootschap zal alle verplichtingen van de opgeslorpte vennootschap moeten eerbiedigen, zoals deze op de dag van effectieve realisatie van de fusie zullen bestaan.

De geschillen en om het even welke verhalen zullen door de opslorpende vennootschap worden overgenomen en verder gezet, voor haar eigen rekening en zonder enig verhaal tegen de opgeslorpte vennootschap.

In geval dat en element vergeten zou zijn, of een fout in de omschrijving van het overgedragen patrimonium zou bestaan, zal de opslorpende vennootschap alle bevoegdheden hebben om de nodige verbetering te verrichten.

Zevende beslissing:

De vergadering stelt vast en vraagt aan de ondertekende notaris te acteren dat, als gevolg van de beslissingen hierboven, en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "Holdinter" deze fusie goedgekeurd heeft, in een proces-verbaal heden afgesloten door ondertekende Notaris Eric Wagemans, deze fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen heeft :

1° de ontbinding zonder vereffening van de opgeslorpte vennootschap, die ophoudt te bestaan (behalve toepassing van artikel zeshonderd tweeëntachtig, paragraaf een, punt een van het Wetboek van Vennootschappen);

2° de vernietiging van de aandelen van de opgeslorpte vennootschap die in het bezit van de opslorpende vennootschap zijn; geen nieuwe aandeel wordt in ruil voor deze aandelen toegewezen ;

3° het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, gaat over op de verkrijgende vennootschap.

Achtste beslissing

De vergadering vraagt aan de ondertekende notaris te acteren dat, als gevolg van de beslissingen hierboven, en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "Holdinter" deze fusie goedgekeurd heeft, in een proces-verbaal heden afgesloten door ondertekende Notaris Eric Wagemans, voormelde vennootschap HOLDINTER heeft opgehouden te bestaan vanaf heden.

Negende beslissing

Volmachten

De vergadering verleent aan elke bestuurder van huidge vennootschap alle machten ten einde de beslissingen hierboven uit te voeren, elk met de macht om afzonderlijk te handelen, en met recht van indeplaatsstelling, en namelijk alle formaliteiten van schrapping of overdracht bij de bevoegde autoriteiten uit te voeren en desge- vallend, huidige akte te vervolledigen of te wijzigen.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur van deze vennoot- schap alle machten, ten einde de ' beslissingen hierboven uit te voeren et met het oog op de coördinatie der statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JORDENS te 1210 Brussel, Middaglijnstraat 32, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te . vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor. beFhouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Eric Wagemans, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 2 volmachten, gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staats bias

Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II II III II 11 I II 11VIIVI

*11176706*

l 20111

Griffie

Bijlagen bij liétBélgischStá tsbtad "24711/2û11ÿÿ Annexés ïlü Moniteur berge

% ; ©ndernemingsnr : 0429.344.962

Benaming

(voluit) : MONTGOMERY CONSULT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waterloosesteenweg 122, te 1640 Sint-Genesius Rode

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel volgens artikel 719, Wetboek van Vennootschappen opgesteld, met het oog op de opslorping van de NV Holdinter (ondernemingsnummer 0447.893.243) ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, door overdracht van haar ganse patrimonium, zowel actief als passief, aan de NV Montgomery Consult.

Jean-Marie Gille

Afgevaardigd bestturder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþ Mai 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ~

Voor- 111111111fl IUhI1Ill11h1llhI 1111 11

behouder *11176707"

aan het

Belgisch

Staatsbla<





Griffie

Ondernemingsnr : 0429.344.962

Benaming

(voluit) : MONTGOMERY CONSULT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waterloosesteenweg 122, 1640 Sint-Genesius Rode

Onderwerp akte : Benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene jaarvergadering op 14 oktober 2011 ter maatschappelijke zetel gehouden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tango Management Services, met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters Woluwe, Sint-Janlaan 4, wordt benoemd als bestuurder voor een periode van twee jaar, op een einde komend na de algemene vergadering van het jaar 2013. De permanente vertegenwoordiger van de BVBA Tango Management Services bij de vennootschap zal dhr. Rodolphe Lancksweert zijn. Haar mandaat wordt kosteloos beoefend.

Bijlagen- bij liet ItélgtSe$"StxaiSüíaù

Jean-Marie Gille

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 14.10.2011, DPT 04.11.2011 11600-0393-012
17/02/2011
ÿþ1bd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ï II1~~~ui~uum~u

" iiozs3s~R

a 7 F0'sRe2011

Ondernemingsnr : 0429344962

Benaming

(voluit) : MONTGOMERY CONSULT

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Waterloosesteenweg 122 - 1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte : Ontslagneming

Uittreksel uit het Verslag van de buitengewone algemene vergadering van 21 december 2010.

Aansluitend op de ontslagbrief van 12 november 2010 van de Heer Johannes Christophe Didisheim wordt hem bij bijzondere stemming decharge verleend voor zijn bestuur en mandaat. Zijn mandaat als bestuurder is derhalve ten einde gekomen per 12 november 2010.

Aansluitend op de ontslagbrief van 18 november 2010 van de Heer Jérôme Terlinden wordt hem bij bijzondere stemming decharge verleend voor zijn bestuur en mandaat. Zijn mandaat als bestuurder is derhalve ten einde gekomen per 18 november 2010.

Wij danken hen voor hun pertinente raadgevingen in de loop van hun mandaat als bestuurders van het bedrijf.

Er wordt ter herinnering gebracht dat de mandaten van Mevrouw Marie-Noëlle Gille en van de Heer Jean-Marie Gille zullen vervallen na de gewone algemene vergadering van mei 2013.

Jean-Marie Gille, Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.10.2010, NGL 06.12.2010 10624-0006-012
30/12/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.09.2009, DPT 28.12.2009 09908-0043-016
26/08/2009 : BL483105
20/04/2009 : BL483105
05/01/2009 : BL483105
24/10/2007 : BL483105
07/08/2006 : BL483105
20/07/2005 : BL483105
18/11/2004 : BL483105
03/11/2004 : BL483105
08/08/2003 : BL483105
29/10/2002 : BL483105
07/11/2001 : BL483105
26/10/2001 : BL483105
06/10/2001 : BL483105
21/08/2001 : BL483105
17/07/1999 : BL483105
01/01/1989 : BL483105
10/09/1986 : BL483105

Coordonnées
MONTGOMERY CONSULT

Adresse
WATERLOOSESTEENWEG 122 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande