MISE EN PLACE BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MISE EN PLACE BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.294.726

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 24.09.2014 14599-0030-018
18/09/2013
ÿþ r---= ~ Mod PDF tt.t

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L_~~_ ~





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









*133A2952



Neergelegd ier griffe der Rechtbank van Keo l idei2 13 te Leuven, de

DE GRIFFIEqie SEP. a

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.294.726

Benaming (voluit): MISE EN PLACE BELGIE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3000 Leuven, Parijsstraat 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Stefan D'HUYS, notaris te Kortessem, op drie en twintig augustus tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "MISE EN PLACE BELGIE", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Parijsstraat 76, hebbende biet ondernemingsnummer BE 0478.294.726. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Barthels Lucien te Kanne op negentien augustus tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien september tweeduizend en twee onder nummer 02116404.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Stefan D'Huys te Kortessem op achttien juni tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negentien juli tweeduizend en zeven onder nummer 07107049.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen

Eerste beslissing

De vergadering beslist om al de bestaande zeshonderd veertig aandelen (640) aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Aan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven om

- al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij zeshonderdveertig aandelen, op te vragen bij de aandeelhouders en te vernietigen

- al deze aandelen in te schrijven in het register van aandelen op naam van de vennootschap en dit register aan te leggen.

Er werd reeds een aandelenregister aangelegd voor heden welk op deze vergadering werd voorgelegd.

Tweede beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderdvijftienduizend euro (£ 415.000), om het te brengen van vierenzestigduizend euro (E 64.000,00) op vierhonderd negenenzeventigduizend euro (E 479.000) , deels door inbreng in natura en deels door inbreng in speciën als volgt

I) INBRENG IN NATURA:

Inbreng:

Inbreng door de BV naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN"

Is hier heden voor ons verschenen

De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN B.V.", KVK-nummer 14064660, met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht (NL), Hoogbrugstraat 1, hier tussenkomend en vertegenwoordigd door haar beide bestuurders,

- de BV naar Nederlands recht "FRACY BV", Kamer van Koophandel, KVK-nummer 14067915, met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht (NL), Hoogbrugstraat 1, hierna genoemd, vertegenwoordigd door haar directeur en enige aandeelhouder, de heer Franciscus MENTINK, voornoemd

- "C.H.C. BELGIE" Besloten Vennootscha. met Be.erkte Aans" rakeli'kheid, _evesti d te 3620 Lanaken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- Luik B - vervolg

behouden Bessemerstraat 424, met ondernemingsnummer 0475.995.430; vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, Mevrouw Catharina Theodora Hendrika GERTS, wonende te Nederland, 5753 PM DEURNE, Dokter Huub Vandoorneweg 6, paspoort nummer NPKL2P4H3, die volmacht gegeven heeft aan de heer Franciscus MENTINK, voornoemd, bij volmacht hieraan gehecht.

aan het Die verklaart een inbreng te doen in het kapitaal van de vennootschap van een gedeelte van haar schuldvordering per 31 december 2012 lastens de NV "MISE EN PLACE BELGIË" ten belope van een voorgestelde inbrengwaarde van tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd euro (295.400,00 Euro).

 Î3ëlgiscli Beschriivina van de inbreng,

Staatsblad A. Activa

A. L Schuldvordering in R.C. 295.400,00 Euro

Totaal activa 295.400,00 Euro

B. Passiva

Nihil

Netto inbrengwaarde: tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd (295.400,00) Euro

De inbreng in natura werd volledig volstort.

Verslag van de Bedrijfsrevisor;

de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Els LOENDERS,

zaakvoerder, aangesteld door de bestuurders op 13 augustus 2013, heeft, bij toepassing van het artikel 602 van

het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste verslag gemaakt waarvan de besluiten luiden als volgt

"IV. Conclusies

Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijk zetel te 3510 KERMT (HASSELT), benoemd krachtens verzoekschrift dd. 13 augustus 2013 van de heer Franciscus MENTINK, gedelegeerd bestuurder van NV "MISE EN PLACE BELGIË", verklaart op basis van haar controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de NV "MISE EN PLACE BELGIË" door inbreng van een schuldvordering in rekening courant eigendom van de BV naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN" lastens deze vennootschap, dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (2.954) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (100,00 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit tweeduizend negenhonderd vierenvijftig (2.954) aandelen van de naamloze vennootschap "MISE EN PLACE BELGIË", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokkenen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde welke zelfs negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 20 augustus 2013".

Een exemplaar van het versaag van de bedrijfsrevisor blijft aan deze akte gehecht.

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het blijft aan deze gehecht. Vergoeding van de inbreng:

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de inbrenger tweeduizend negenhonderd vierenvijftig (2.954) aandelen tegen de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen van honderd euro (100,00 Euro), van. de NV "MISE EN PLACE BELGIË", in alle opzichten gelijk aan de bestaande, deelnemend in de resultaten vanaf 01 januari 2013, toegekend aan de BV naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN".

Hypothecaire toestand:

De schuldvordering wordt ingebracht, vrij en onbelast van alle inschrijvingen of andere lasten. De inbrenger verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname. H) INBRENG IN GELD:

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van honderd negentienduizend zeshonderd euro (119.600 ¬ ) door inbreng in geldspeciën, waarop wordt ingetekend door de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN B.V.",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge









Luik B -vervolg

KVK nummer 14064660, met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht (NL), Hoogbrugstraat 1, en waarvoor de stortingen gedaan werden door haar enige aandeelhouders

- "C.H.C. BELGIE" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3620 Lanaken, Bessemerstraat 424, met ondernemingsnummer 0475.995,430, vertegenwoordigd als voormeld,

- de BV naar Nederlands recht "FRACY BV", Kamer van Koophandel, KVK-nummer 14067915, met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht (NL), Hoogbrugstraat 1, hier tussenkomend en vertegenwoordigd door haar directeur en enige aandeelhouder, de heer Franciscus MENTINK, voornoemd.

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden duizend honderd zesennegentig (1.196) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van honderd euro (100 £) per aandeel toegekend aan de inbrenger, de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "MISE EN PLACE HEERLEN B.V.", voornoemd, deelnemend in de resultaten vanaf 01 januari 2013.

De bestaande aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaren bij deze uitdrukkelijk en vrijwillig af te zien van het aan hen krachtens de wet toegekende recht van voorkeur voor wat betreft de kapitaalsverhoging door inbreng in speciën, en de intekening op de aandelen onderschreven door de nieuwe aandeelhouder, en keuren deze kapitaalsverhoging goed.

Bijgevolg is de kapitaalsverhoging thans volledig verwezenlijkt en werden de duizend honderd zesennegentig (1.196) nieuw gecreëerde aandelen volledig onderschreven en volstort zoals voormeld,

De volstorting blijkt uit het aan deze akte gehechte attest, afgeleverd door de BNP PARIBAS FORTIS NV, op negentien augustus tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat de vennootschap thans beschikt over de som van honderd negentienduizend zeshonderd euro (119.600 E) op de bijzondere rekeningen op naam van de vennootschap met de rekeningnummer BE59 0017 0491 3426, welk attest aan deze akte zaI gehecht blijven. Derde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van de volgende artikels van de statuten

- artikel vijf, eerste paragraaf wordt vervangen door de volgende tekst ;

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderd negenenzeventigduizend euro (E 479,000), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd negentig (4.790) kapitaalaandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal kan verhoogd worden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen." - artikel zeven, eerste paragraal wordt vervangen door de volgende tekst ;

"Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen kan een volgnummer worden toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zaI slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect, Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap. Volgend artikel inzake goedkeurings- en voorkooprecht is van toepassing : (.,.)"

Het tweede deel van dit artikel onder de hoofding "- Goedkeurings- en voorkooprecht" blijft ongewijzigd behouden.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Stemming

AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : Notaris Stefan D'HUYS

Tegelijk neergelegd

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- volmachten

- attest van de bank

- uittreksel "

- " ecoërdineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r-} Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.07.2013, NGL 08.08.2013 13410-0010-016
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.02.2013 13029-0548-014
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 22.08.2011 11440-0364-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 25.08.2010 10455-0037-015
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 28.08.2009 09704-0161-017
16/03/2009 : LE092819
27/08/2008 : LE092819
14/08/2008 : LE092819
16/08/2007 : LE092819
19/07/2007 : TG092819
29/12/2005 : TG092819
04/10/2005 : TG092819
10/01/2005 : TG092819
05/11/2004 : TG092819
04/08/2004 : TG092819
12/08/2015
ÿþ,Md Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r-

- " +

;iC'fr G E L,

205 SS

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbl ar

Ondernemingsnr : 0478.294.726

Benaming

(voluit) : Mise en Place België

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Parijsstraat 76 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag! Benoeming van de bestuurder! vaststelling van het aantal bestuurders

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 1 juni 2014 blijkt hetgeen volgt

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag geacteerd van de Heer Jan Nagelkerke ,

wonende te 6212 NJ Maastricht , Mergelweg 485 als bestuurder m.i.v. 01.06.2014.

Aan de bestuurder wordt décharge verleend voor het door hem gevoerde beleid,

Eenparig wordt benoemd tot bestuurder voor de duur van zes opeenvolgende jaren, zijnde tot na de algemene vergadering van het jaar 2020 Fracy besloten vennootschap naar Nederlands recht , met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht , Hoogbrugstraat 1 , ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 14067915 met als vaste vertegenwoordiger de Heer Franciscus Mentink in zijn hoedangheid van bestuurder.

Eenparig wordt het mandaat van de volgende bestuurders verlengd voor de duur van zes opeenvolgende jaren , zijnde tot na de algemene vergadering van het jaar 2020 :

- de Heer Franciscus Mentink , wonende te 4690 Bassenge , En Bueren 56

- De bvba C.H.G. België , met maatschappelijke zetel gevestigd te 3620 Lanaken, , Bessemerstraat 424 , met als zaakvoerder Fracy , besloten vennootschap naar Nederlands recht , met maatschappelijke zetel te 6221 CN Maastricht , Hoogbrugstraat 1 , ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 14067915 met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Franciscus Mentink in zijn hoedangheid van bestuurder.

Eenparig wordt het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de Heer Franciscus Mentink eveneens verlengd voor de duur van zes opeenvolgende jaren , zijnde tot na de algemene vergadering van het jaar 2020.

Eenparig wordt het aantal bestuurders vastgesteld op 3.

Franciscus Mentink

Gedelegeerd bestuurder

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2003 : TG092819
16/10/2002 : TGA012871
17/09/2002 : TGA012871

Coordonnées
MISE EN PLACE BELGIE

Adresse
PARIJSSTRAAT 76 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande