MBA BELGIUM & LUXEMBOURG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MBA BELGIUM & LUXEMBOURG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.339.821

Publication

27/06/2014
ÿþ Mad Word 11.1

eir14133 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemirtgsnr : 0450.339.821

Benaming

(voluit) : CORMED

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V,

Zetel : NIEUWLANDLAAN 13 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING EN ONTSLAG BIJZONDERE VOLMACHTHOUDER Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 27/05/2014 :

De raad van bestuur beslist dat Mevr. Pelgrims Ulrike, wonende te Jennekensstraat 44 - 3150 Naacht, over de volgende bijzondere volmachten zal beschikken met ingang van 01/06/2014, met de bevoegdheid om alleen te handelen :

1)de briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn, zoals alle waardeoverschrïjvingsdocumenten en handelseffecten.

Deze ophalen in aile post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenais bij aile ondernemingen of personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en aile nodige stukken ondertekenen.

2)de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de Belastingsadministratie en elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid, de Post, de Telefoonmaatschappijen en aile andere Openbare diensten en Overheden.

3)de dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

4)alle producten, toeleveringen, materieel, diensten en in het algemeen aile roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap aankopen (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingdocumenten en het visum van de facturen), beperkt tot 5.000 euro per transactie.

5)alle contracten, wissels, cheques, orderbrieven of soortgelijke documenten in naam en voor rekening van de vennootschap ondertekenen, verhandelen en endosseren, beperkt tot 5.000 euro per transactie.

6)a!!e geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen en ontvangstbewijzen in verband hiermee ondertekenen, beperkt tot 5.000 euro per transactie.

7)de gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op alle rekeningen bij Belgische of vreemde banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de Post, beperkt tot 100.000 euro per transactie. Deze kwantitatieve beperking geldt niet voor uit te voeren betalingen die verband houden met de loonadministratie (bv, Betaling lonen, verschuldigde bedrijfsvoorheffing en RSZ-bijdragen,...) en voor alle betalingen aan MBA Incorporado S.L. en de dochterondernemingen van deze vennootschap

8)alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

9)in het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van aile andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*ia sozn*

i

M

111I

11

NEERGELEGD

1 8 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Cn r

J euven.

tc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.

 Vocll"u

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het mandaat van de volmachthouder is onbezoldigd en ad nutum herroepbaar.

De raad van bestuur beslist de heer Vincent Siau, wonende te Feelbosstraat 2 - 9690 Kluisbergen te ontslaan ais bijzondere volmachthouder met ingang van 01/06/2014.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ARCTOS BVBA, vaste vertegenwoordiger Mesdom Steven

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.09.2014, NGL 17.09.2014 14587-0053-043
01/08/2014
ÿþMod Wou' 11.1

flhlIl MMIF11u

Ondernemingsar : 0450.339.821

Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nieuwlandlaan 13, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herroeping en toekenning van bevoegdheden, ontslag van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 11 juli 2014.

(a) De raad van bestuur neemt nota van de brief van Arctos BVBA vertegenwoordigd door Dhr Steven Mesdom waarin uitdrukkelijk vermeld wordt dat de managementovereenkomst overeengekomen tussen de Vennootschap en Arctos BVBA, op 13 juli 2010, beëindigd worddt op 13 juli 2014. De bestuurders beëindigen bij deze het mandaat van Arctos BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Steven Mesdom, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. De raad zal de aandeelhouders van de Vennootschap hiervan informeren en vragen om van dit ontslag, als bestuurder van de Vennootschap, aide te nemen en te voorzien in haar vervanging indien nodig.

(b) De raad van bestuur beslist eveneens dat de bijzondere volmachten die vroeger aan Mevr. Ulrike Pelgrims, Mevr. Barbara Peters en Dhr Vincent Siau waren toegekend, worden ingetrokken met ingang vanaf heden.

De bijzondere volmachten toegekend aan Mevr. Ulrike Pelgrims door de raad van bestuur gehouden op 27 mei 2014, waarvan een uittreksel gepubliceerd werd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 27 juni 2014 worden ingetrokken met ingang vanaf heden.

De bijzondere volmachten toegekend aan Mevr. Barbara Peters en Dhr Vincent Siau door de raad van bestuur gehouden op 27 juli 2010, waarvan een uittreksel gepubliceerd werd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 20 augustus 2010 worden ingetrokken met ingang vanaf heden.

(c) Enige ander bijzondere volmachten of vertegenwoordigingsbevoegdheden die door de raad van bestuur in het verleden werden toegekend worden vanaf heden ingetrokken.

(d) De raad van bestuur besluit om Dhr ignacio Alvarez Vallina van Spaanse nationaliteit, wonende te Camino de los Cinamomos, 353, 33203 Gijón en Dhr William Paul Griffin van Engelse nationaliteit, wonende te CI José Ignacio Prieto Arrizubeitia, 209, casa 29, 33203 Gijón aan te stellen als gedelegeerde bestuurders van de Vennootschap, vanaf heden, voor de ganse duur van hun mandaat als bestuurders en de eventuele verlengingen ervan. De gedelegeerd bestuurder mag de Vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen voorzien in de statuten van de Vennootschap.

(e) Tot slot besluit de raad van bestuur om, met ingang vanaf heden, de volgende bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen aan Dhr Andrés Alonso Andaluz van Spaanse nationaliteit, wonende te C/ Concejo de Flibadedeva, 4  1.° J, 33204 Gijón:

(i) het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(ii) het aankopen en verkopen van alle goederen en het verrichten van alle normale handelstransacties;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%IEEFcG=i_EGD

2 3 JULI 2O1'

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

GrtffIe

CORMED

---------------------------------

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(iii) het innen van alle geldsommen en waarden, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in, hoofdsom, interesten en bijkomende bedragen; ontvangstbewijzen en kwijting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden;

(iv) het openen en sluiten van aile rekeningen bij financiële instellingen; het beschikken over de bankmandaten vervat in de instructies aan financiële instellingen zoals door de vennootschap overgemaakt; (v)het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, colli's, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van vervoerbedrijven en van de spoorwegen; het aannemen van alle in bewaring gegeven stukken; het ondertekenen van cognossementen, vrachtbrieven en alle andere vereiste documenten en kwijtschriften; (vi) het benoemen en ontslaan van personeelsleden en agenten van de vennootschap; het vaststellen van hun wedden, vergoedingen, gratificaties en alle andere voorwaarden van hun indienstneming of ontslag; (vil) het nemen van een inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het wijzigen ervan;

(viii) het aansluiten van de vennootschap bij beroepsorganisaties;

(ix) het afsluiten van huurovereenkomsten i.v.m. roerende of onroerende goederen;

(x) het vertegenwoordigen van de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur tegenover derden en tegenover administratieve organismen.

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder dd. 11 juli 2014.

De enige aandeelhouder werd op de hoogte gesteld door de raad van bestuur van het ontslag van Arctos BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Steven Mesdom, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. De enige aandeelhouder neemt akte van het ontslag van Arctos BVBA, vertegenwoordigd door Dhr Steven, Mesdom als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 13 juli 2014 hetgeen samenvalt met het eindedatum van de management overeenkomst overeengekomen tussen de Vennootschap en Arctos BVBA op 13 juli 2010.

Dhr Andrés Alonso Andaluz

Persoon belast met het dagelijks bestuur

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

LI. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I



EGD

3 I JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leu en

----Gri

I III 1110 1.171. 0

1

II

Ii

Ondernemingsnr : 0450.339.821

Benaming

(voluit) : CORIVIED

(verkort) :

Rechtsvon : Naamloze Vennootschap

Zetel: Nieuwiandiaan 13, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte: Toekenning van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 22 juli 2014.

(a) De raad van bestuur besluit om de volgende bijzondere bevoegdheden toe te kennen aan Mevrouw Ukike Pelgrims, van Belgische nationaliteit, wonende te Jennekensstraat 44, 3150 Haacht, België met de bevoegdheid om alleen te handelen:

(1) Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van aile zendingen van waarde en goederen met inbegrip van kisten en pakketten, telegrammen en aangetekende verzendingen zoals onder andere afleveringsbewijzen mbt waardevolle stukken en commerciële papieren;

Om deze in ontvangst te nemen van alle postkantoren en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, met inbegrip van alle vennootschappen en personen; het in ontvangst nemen van enige klachten hieromtrent of desgevallend een klacht indienen en cm aile nodige documenten te ondertekenen;

(ii) Om de Vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen en Gewesten, Provincies en Gemeenten, de BTW- autoriteiten, en elke administratie of instelling die zich bezig houdt me de Sociale Zekerheid, de Post, de Telefoonmaatschappijen en alle andere Openbare diensten en Overheden;

(Hi) De dagelijkse briefwisseling van de Vennootschap houden en ondertekenen;

(iv)Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten en in het algemeen aile roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de Vennootschap aankopen, met inbegrip van het ondertekenen van de bestellingdocumenten en initialiseren van de facturen voor ontvangst, tot een bedrag van 5.000 EUR per transactie.

(y) Alle contracten, wissels, cheques, orderbrieven af soortgelijke documenten in naam en voor rekening van de vennootschap te ondertekenen, verhandelen en endosseren, tot een bedrag van 5.000 EUR per transactie.

(vi) Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen en ontvangstbewijzen in verband hiermee te ondertekenen, tot een bedrag van 5.000 EUR per transactie.

(vii) De gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op aile rekeningen bij Belgische of vreemde banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de Post, tot een bedrag van 100.000 EUR per transactie.

Deze kwantitatieve beperking geldt niet voor uit te voeren betalingen die verband houden met de loonadministratie (zoals de betaling van lonen, verschuldigde bedrijfsvoorheffing en RSZ bijdragen, enz) en voor aile betalingen aan MBA Incorporado S.L. én de dochterondernemingen van deze vennootschap.

(viii) Aile huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden afsluiten en beëindigen;

(ix) ln het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de Vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de Vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Dhr And réa Alonso Andaluz

Persoon belast met het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

III

*1421 9 6*

Ondernemingsnr : 0450.339.821

Benaming

(voluit) : Cormed

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nieuwlandlaan 13, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 6 oktober 2014

1.De raad van bestuur beslist om Mevr. Pascale Postula, van Belgische nationaliteit, wonende te Frans Vervaeck straat 37, 1083 Brussel, België, te benoemen als general manager van de Vennootschap,

De volgende bevoegdheden van dagelijks bestuur en vertegenwoordiging worden aan haar toegekend:

a.het ondertekenen van dagelijkse briefwisseling;

b.het aankopen en verkopen van goederen en het verrichten van alle normale handelstransacties in de normale gang van zaken, tot een bedrag van 5.000 EUR;

c.het innen van alle geldsommen en waarden, die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de vennootschap in hoofdsom, interesten en bijkomende bedragen; ontvangstbewijzen en kwijting geven in naam van de vennootschap voor alle ontvangen sommen en waarden;

d.het openen en sluiten van alle rekeningen bij financiële instellingen; het beschikken over de bankmandaten vervat in de instructies aan financiële instellingen zoals door de Vennootschap overgemaakt, tot een bedrag van 100.000 EUR;

e.het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, kisten, pakketten, colli's, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarde, van de post, van de douanen en accijnzen, van vervoerbedrijven en van de spoorwegen; het aannemen van alle in bewaring gegeven stukken; het ondertekenen van cognossementen, vrachtbrieven en alle andere vereiste documenten en kwijtschriften;

f.het benoemen en ontslaan van personeelsleden en agenten van de Vennootschap; het vaststelten van hun wedden, vergoedingen, gratificaties en alle andere voorwaarden van hun indienstneming of ontslag, mits voorafgaandelijk schriftelijke goedkeuring gegeven door MBA Incorporado, S.L.;

g.het nemen van een inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het wijzigen ervan;

h.het aansluiten van de vennootschap bij beroepsorganisaties;

1.het afsluiten van huurovereenkomsten i.v.m. roerende of onroerende goederen;

j.het vertegenwoordigen van de vennootschap in het kader van het dagelijks bestuur tegenover derden en tegenover administratieve organismen; en

k.de Vennootschap te vertegenwoordigen (i) tegenover regulatoren en gerechtelijke autoriteiten en (ii)

Op de laatste hlz. van luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

I 2 UV. 2on

Griffie Rechtbank van Koophandel

teLet effe

10

deelnemen in aanbestedingsprocedures en offertes voorleggen, zonder dat deze lijst limitatief is het ondertekenen, opstelen, wijzigen, schrijven en in het algemeen al het nodige doen dan beschouwd wordt als zijnde noodzakelijk en nuttig voor het afwerken van deze specifieke handelingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Pascale Postula, General Manager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : itocto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013
ÿþMod Word 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" jé

Neergelegd ter grUlle der

1Rechtbank van Koephandet

te Leuven, de 3 AUG. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0450.339.821

Benaming

(voluit) : CORMED

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel : N1EUWLANDLAAN 13 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 20 juni 2013 :

De gewone algemene vergadering herbenoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Dhr. Mathy Doumen, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren.

ARCTOS BVBA, vaste vertegenwoordiger

Mestlam Steven

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0183-041
29/12/2014
ÿþ; Onderwerp akte :Wijziging van de benaming - Wijziging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 9 december 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap CORMED, met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Nieuwlandlaan 13, de volgende "

beslissingen werden genomen

;; Eerste besluit: Wijziging van de benaming van de vennootschap- ;

De algemene vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen in "MBA Belgium & "

Luxembourg" met ingang op 1 februari 2015.

,; Tweede besluit: Aanpassing van de statuten

:; De vergadering beslist om de statuten als volgt te wijzigen teneinde deze in overeenstemming te brengen met

de genomen beslissing: :

:-Artikel 1 : Vorm  Naam: om het te wijzigen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "MBA

Belgium & Luxembourg"

Derde besluit: uitvoering genomen beslissingen

i; De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur met het oog op de uitvoering van de

genomen beslissingen en aan de ondergetekende notaris voor de coördinatie van de statuten.

Vierde besluit: Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

;; rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake alsook voor de formaliteiten

;:betreffende de wijziging van vaste vertegenwoordiger van de commissaris te publiceren in het Belgisch

:; Staatsblad.

;i VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

:i

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

ii - 1 Coordinatie

,; - 1 volmacht

:;

:;

:!

,;

li

:;

Il

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

:

mod 11.1

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ltlik4B1

IIIIII1I CII 0IIIIII

*14228086

NEERGELEGD

16 Un. MS

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondernemingsnr : 0450339821

Benaming (voluit) : CORMED

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwlandlaan 13

3200 Aarschot

29/12/2014

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.04.2012, NGL 29.05.2012 12127-0268-033
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 30.06.2011 11218-0263-033
20/01/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Restbank van Koophandsi

tg Leuven, de

OE GR FFIER, 201i

Griffie

111111.111,11111.11(1,1V11111lill

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0450.339.821

Benaming

(voluit) : Cormed

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwlandlaan 13, B-3200 Aarschot

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - Volmacht

Er blijkt uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 9 december 2010 dat: de enige aandeelhouder:

- HEEFT BESLIST om als commissaris te benoemen de coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, PricewaterhouseCoopers ; Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te B-1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 18,° vertegenwoordigd door de heer Mathy Doumen, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2012.

- HEEFT BESLIST om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els' Bruis, kantoor houdende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het: rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de; inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 22.06.2010 10195-0265-018
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 05.08.2009 09537-0223-017
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08465-0119-017
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 13.07.2007 07392-0362-015
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 30.08.2006 06700-3680-016
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 25.07.2005 05536-1646-015
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0022-037
07/09/2004 : LE101381
09/08/2004 : LE101381
02/10/2003 : LE101381
30/04/2003 : LE101381
01/10/2002 : LE101381
07/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 06.10.2015 15636-0226-044
13/11/2001 : LE101381
08/09/2001 : LE101381
03/10/2000 : LE101381
13/09/2000 : LE101381
07/10/1999 : LE101381
17/02/1999 : BL570094
08/07/1993 : BL570094
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16210-0385-044

Coordonnées
MBA BELGIUM & LUXEMBOURG

Adresse
NIEUWLANDLAAN 46 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande