MANAGEMENT SYSTEM CONSULTING AB, AFGEKORT : MSCAB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANAGEMENT SYSTEM CONSULTING AB, AFGEKORT : MSCAB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.898.602

Publication

20/03/2013
ÿþ Motl Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I MAR. 2013

BRUSSEL

Griffie

111H 110111 I II II I

*1309502A*

i

i III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 05421. ge Gnu

(voluit) MANAGEMENT SYSTEM CONSULTING ab-

(verKort) : MSCab

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1501 Halle- Buizingen, Patrijzenlaan,15.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris HansVereeken te Halle op 5 maart 2013, hebben:

De heer BALLIAWV André Maria P. geboren te Antwerpen op 28 januari 1948 en zijn echtgenote, mevrouw

VANHORENBEECK Gilberte Gérard L. geboren te Kindu Fort Empain op 3 juli 1949, samenwonend te

Buizingen, Patrijzenlaan,15.

Een handelsvennootschap opgerich-'t in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam MANAGEMENT SYSTEM CONSULTING ab - afgekort MSCab-

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1501 Halle -Buizingen, Patrijzenlaan,15.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO,

vertegenwoordigd door driehonderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

*door de heer Balliauw: een deelbewijs  ten titel van wederbelegging van eigen gelden-

*door mevrouw Vanhorenbeeck :één deelbewijs ten titel van wederbelegging van eigen gelden

* door beide echtgenoten voor rekening van hun gemeenschappelijk vermogen: tweehonderd achtennegentig deelbewijzen.

Alle deelbewijzen zijn onderschreven tot beloop van twintig euro en zesenzestig komma zesenzestig cent en blijven te volstorten tot beloop van eenenveertig euro en drieëndertig komma vierendertig cent.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank , zoals blijkt uit het bankattest,afgeleverd op 4 maart 2013.

De vennootschap heeft tot doel:

1/Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het produktie-, Logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid,

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/De recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen I ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

3/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

4/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

5/Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin, Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten "in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

6/Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-"Sr

~~. ,t f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag (hypothecaire ) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels- financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de heer André BALLIAUW, oprichter voornoemd. Hij treedt in functie op het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de vijftiende juni te 4O uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend vijftien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een anderé aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid, over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizendveertien. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd vijftig euro btw excl.,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte

Hans Vereeken Notaris

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

Coordonnées
MANAGEMENT SYSTEM CONSULTING AB, AFGEKORT : …

Adresse
PATRIJZENLAAN 15 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande