MALEXAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALEXAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.809.910

Publication

08/07/2014
ÿþ t.

St 111111RfillI1111

<2,1e j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD -

2 7 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Griffie

Mod 2.0

Onderneminger : Benaming

(voluit) : MALEXAN

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Woeringstraat 21 - 3150 Haacht (Tildonk)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 25 juni 2014, eerstdaags te registreren,i dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Malexan met maatschappelijke zetel te 3150 Haacht (Tildonk), Woeringstraat 21 voor onbepaalde duur werd opgericht door

1. de heer BOUHUISEN Alexander Jacobus Johannes, van de Nederlandse nationaliteit, geboren te: Maassluis op 31 augustus 1978, wonend te 3146 SM Maassluis (Nederland), Kruitmolen 7,

2. Mevrouw COCKX Mala Annette, van de Belgische nationaliteit, geboren te Calcutta op 6 augustus 1988, wonend te 3000 Leuven, Kapucijnenvoer 225 bus 201, doch verblijvend te 3130 Betekom, Professor Scharpélaan 6,

3.. De heef SLOOFF Adrianus, van de Nederlandse nationaliteit, geboren te Moordrecht op 7 april 1969,' wonend te 3146 SN Maassluis, Runmolen 13.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18 600,00 ¬ ), ingebracht door de oprichters elk voor één/derde of 6200¬ Het kapitaal is volstort voor zesduizend driehonderd Euro (6300,00 E).

Het bankettest werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Voor deze inbreng in speciën werden aan oprichters elk 62 aandelen op naam toegekend.,

Het kapitaal is aldus verdeeld in 186 aandelen op naam zonder nominale waarde toegekend aan de: vennoten zoals hoger gemeld, ingevolge hun inbreng in speciën..

De vennootschap heeft tot doel om zowel in België als in het buitenland volgende activiteiten te ontplooien en aile mogelijke verrichtingen en handelingen te stellen in verband hiermee, dit alles in de ruimste zin te interpreteren:

Uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen en seminarieruirriten, terras, sportactiviteiten, open en besloten feesten, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijskreem en rookwaren en aile aanverwante artikelen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of  ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, De lijst is exemplatief en niet beperkend,.

Verder mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden;

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel;

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair;

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene vergadering en met in acht name van de wettelijke voorschriften inzake wijziging van de statuten.

De vennootschap en haar vertegenwoordigers mogen tevens optreden als tussenpersoon in handel, het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin ven het woord, De vennootschap kan voor eigen rekening beleggingen doen in roerende en onroerende goederen in de ruimste betekenis van het woord. Zij mag verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, vatoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, de promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing, overeenkomstig de wettelijke bepaling terzake zonder daarbij het statuut van makelaar aan te nemen en mits de eventuele vereiste wettelijke toelatingen en vergunningen. Het beheren,

het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen alsook het stellen van alle

...... . . - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

S(1, c8,0zA scItû

Voor-

behouden aan het Belgitch

Staatsblad

handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag lenen en ontlenen, evenals aan derden, ook ten behoeve en ten bate van personen, Inbegrepen aandeelhouders en bestuurders of vennootschappen die al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen en aile persoonlijke roerende en onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen, met uitzondering van bankverrichtingen of andere gereglementeerde verrichtingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en Kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur mevrouw Cockx Male Annette, oprichter vernoemd onder 2, welke het mandaat aanvaardt. Zij kan alle handelingen stellen die de vennootschap verbinden tot een bedrag van tweeduizend vijfhonderd Euro (2500,00 ¬ ), Alle notariële akten dienen door aile vennoten worden getekend. Het mandaat is onbezoldigd.

De algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur en voor het eerst de laatste vrijdag van mei 2015 om 18 uur

Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar loopt van 25 ' juni 2014 tot 31 december 2014.

- Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan vanaf 1 april 2013 bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Voor ontiedend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/09/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0554 809 910

Benaming

(voluit): MALEXAN

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Woeringstraat 21  3.45.0

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 7 augustus 2014, geregistreerd te: Leuven 2 op 14 augustus 2014, boek 6/223 Bled 58 Vak 7, dat er een buitengewone algemene vergadering; is bijeengekomen van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Malexan, met maatschappelijke zetel te Flaacht (Tildonk), Woeringstraaat 21 - ondernemingsnummer 0554 809 910, welke: geldig samengesteld met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ontslag te verlenen aan mevrouw Cockx Mala Annette, wonend te 3130 Begijnendijk (Betekom), Professor Scharpélaan 5. Zij wordt décharge verleend voor haar mandaat.

Benoeming

De vergadering beslist om te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur; de heer Slooff Adrianus, van de Nederlandse nationaliteit, paspoortnummer NSC9CCOD7 persoonsnummer Nederland 126995072, geboren te Moordrecht op 7 april 1969, wonend te 3146 SN Maassluis, Runmolen 13, welke het mandaat heeft aanvaard onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen

om artikel 10 van de statuten te wijzigen. Het artikel 10 zal voortaan luiden als volgt:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

a) Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zij opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering kan jaarlijks een bezoldiging toekennen. b)Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

c) wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

Intern bestuur

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige: verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte' ' volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de artikelen 11,12,13,14 en 15 te schrappen, _____________________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BINIOU

,111.11" 1».

NEERGELEGD

27 AU6. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

" &Men'

BELGISCH STAATSBLAJ

MONITEUR BELGE

09 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



De vergadering beslist met geheelheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen. Na kennisname keurt de vergadering de door ondergetekende notaris uitgewerkte tekst van de gecoördineerde statuten met éénparigheid van stemmen goed.

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte stautenwijziging

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

*Selgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15554-0136-011

Coordonnées
MALEXAN

Adresse
WOERINGSTRAAT 21 3150 TILDONK

Code postal : 3150
Localité : Tildonk
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande