LEXMARK INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEXMARK INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.690.281

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13304-0386-039
04/09/2012
ÿþ. le ---~:~,~~1 Mod Word 111

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor- t tutu 11111 uit 11111 itiIl tltit titititiil II tilt

behouden *12149811*

aan het

Belgisch

Staatsblad

BRUSSEL

Griffié 4 At`'~.~T 2012

Ondernemingsar 0442.690.281

Benaming Lexmark International

(voluit) Naamloze vennootschap

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 20 augustus 2012:

Na kennis te hebben genomen van de verslagen aangekondigd in de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, niet eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN tot commissaris te herbenoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers, met zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe. PricewaterhouseCoopers heeft mevrouw Ann Cleenewerck, bedrijfsrevisor, ars. vaste vertegenwoordiger aangeduid.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Mr. Arjan Brouwer,

Algemeen Secretaris

20/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

In de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N I

" iaaaons*

eR ,

®7 FEV. 2012

Griffie

1.

Clà

Ondernemingsnr : 0442690281

Benaming (voluit) : Lexmark International

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganlaan 2

1831 Diegem

Onderwerp akte ;VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig januari tweeduizend en twaalf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met,; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,'; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;; "Lexmark International", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Park Lane D, Culliganlaan 2, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 12 december 2011 door de:. bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PALLAS ATHENA", met zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124, "de overgenomen vennootschap" en van de naamloze vennootschap "Lexmark International", met zetel te 1831 Diegem, Park Lane D, Culliganlaan 2, "de overnemende vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te: Antwerpen en te Brussel op 16 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van; 29 december 2011, onder nummers 20111229-195712 en 20111229-196014.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap "Lexmark International" de;',

" overgenomen vennootschap "PALLAS ATHENA" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde;' verrichting overneemt.

' Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering;.

noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig;,' verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3/ Beslissing, ïn het kader van de voormelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, om het;, doel van de vennootschap uitte breiden zodoende dat artikel 3 van de statuten luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel hetzij zelf hetzij door tussenkomst van derden,

* producten voor het verwerken van informatie en andere gegevens en voor het weergeven van informatie en andere gegevens alsmede andere informatietechnologieën, daaronder met name begrepen printers eni. multifunctionele toestellen, schrijfmachines en onderdelen, diverse benodigdheden, andere zakenartikelen envi kantoorbenodigdheden, te produceren, te assembleren, te leveren, te verdelen, te verkopen, te onderhouden, te:; verwerven, te verhuren of in leasing te geven; en

* een softwaredistributie-onderneming uit te baten en daarmee verband houdende diensten in breedste zin tel verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, intellectuele eigendomsrechten, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, ontwikkelen, overdragen of ruilen, en in hete algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreekst; ,; in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming, en de uitbating van aile intelfectueleii rechten en industriële en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en°i onroerende goederen en intellectuele eigendomsrechten als investering verwerven, zelfs ais deze noch: rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden' vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag waarborgen verlenen en voor deze;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod tt.t

waarborgen zekerheden stellen in gelijk welke vorm en in het bijzonder door middel van het verlenen van hypotheken of het in pand geven ved lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen, hetzij ten voordele van ' verbonden vennootschappen, inbegrepen moedervennootschappen en zustervennootschappen, hetzij ten voordele van derden. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van overdracht, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen,".

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de vennootschap B-Docs, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Annexes du Môiïitëür bëlgë

-Bijtargeffisil-let-Bètgieti"Stküi§tïiffct - ZQ/OZrMZ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2012
ÿþ Mud Weel 11_1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liNt liii lti II li II 11 MINI

*iaoaauo

X1EMUSSLb

9 JAN 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0442.690.281

Benaming

(voluit) : LEXMARK INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganiaan 2, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeer bestuurders Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 7 9 december 2011

AKTE GENOMEN van het ontslag van Rob Greaves als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 1 januari, 2012.

Er wordt opgemerkt dat, met ingang van de datum van zijn ontslag, Rob Greaves, bijgevolg niet langer' beschikt over de bevoegdheden van dagelijks bestuur, waarvan een uittreksel bekendgemaakt is in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 2010 onder nummer 019855.

BESLOTEN dat Niels Priem, wonende te Kwartellaan 23, 2566 DS, Den Haag, Nederland, en Amaud de Seyssel, wonende te Rue Guillaume Fichet 24, 74000 Annecy, Frankrijk bevoegdheden van dagelijks bestuur worden toegekend, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van 1 januari 2012. Alle bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend aan iemand anders dan Niels Priem en Arnaud de Seyssel worden met ingang van 1 januari 2012 ingetrokken.

De heren Niels Priem en Arnaud de Seyssel zullen de titel van "gedelegeerd bestuurder" dragen.

Ter informatie, het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, de volgende bevoegdheden omvatten:

(a)ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b)de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare. diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het Kruispuntbank van Ondernemingen, de Post, alle: telefoonoperatoren en alle belastingadministraties;

(c)ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

(d)de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(e)alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren. Overeenkomstig artikel 12 van de statuten, zal de heren Arnaud de Seyssel en Niels Priem hun' bevoegdheden van dagelijks bestuur individueel kunnen uitoefenen.

BESLOTEN bovendien dat de heren Arnaud de Seyssel en Niels Priem, afzonderlijk handelend (behalve, wat betreft (k) zoals hieronder vernield), de volgende limitatief opgesomde bijzondere bevoegdheden zullen kunnen uitoefenen zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur, doch beperkt tot de hieronder vermelde: bedragen per verrichting:

,

(a)de vennootschap vertegenwoordigen en alle documenten ondertekenen met betrekking tot het in dienst nemen en ontslaan van personeelsleden van de vennootschap, onafgezien van hun functie en hiërarchische plaats, en het bepalen van de functies, vergoeding alsook de werkvoorwaarden en voorwaarden van promotie en ontslag van alle personeelsleden van de vennootschap;

(b)alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten;

(c)alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten;

(d)alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven, tot een maximum bedrag van 20.000 EUR per verrichting;

(e)alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop van alle roerende goederen ondertekenen en aanvaarden, tot een maximum bedrag van 20.000 EUR per verrichting;

(f)alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de verkoop van producten of diensten van Lexmark aan klanten van Lexmark in België;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(g)alle roerende goederen huren of verhuren en alle leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, tot een maximum bedrag van 20.000 EUR per verrichting;

(h)alle onroerende goederen huren of verhuren en alle leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, tot een maximum bedrag van 20.000 EUR per verrichting en voor een maximum duur van negen jaar;

(i)alle contracten voor de aankoop of verkoop van onroerende goederen afsluiten, tot een maximum bedrag " van 20.000 EUR per verrichting;

(j)alle dadingen onderhandelen en afsluiten; de vennootschap vertegenwoordigen, als eiseres of ' verweerster, in rechte (inclusief de Raad van State) en in arbitrageprocedures; alle vereiste of nuttige handelingen stellen met betrekking tot deze procedures, alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren; (k)het beheren van bankrekeningen in naam van de Vennootschap (i) afzonderlijk handelend tot een maximum bedrag van 40.128,25 EUR (equivalent 49.999,00 USD) en (ii) gezamenlijk handelend voor bedragen gelijk aan of hoger dan 40.128,25 EUR (equivalent 49.999,00 USD), en in het algemeen alle handelingen te stellen in het kader van het dagelijks bestuur van de vennootschap (het openen, verplaatsen en sluiten van rekeningen van de vennootschap bij de banken en enige bankentiteiten, stortingen verrichten op deze rekeningen, het onderhandelen, aanvaarden, inhouden en endosseren van kredietbrieven ("bill of credit'), cheques, en in het algemeen alle commerciële documenten met betrekking tot deze bankrekeningen, het ondertekenen van cheques, vouchers, orderbrieven ("promissory notes') en betalingsopdrachten.

BESLOTEN dat Niels Priem en Amaud de Seyssel hun mandaat als gedelegeerd bestuurder kosteloos zullen uitoefenen.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 22 december 2011

AKTE GENOMEN van het ontslag van Rob Greaves als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2012.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopende boekjaar tot de datum van zijn ontslag wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

BESLUITEN de heer Niets Priem, wonende te Kwartellaan 23, 2566 DS, Den Haag, Nederland te benoemen tot bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2012.

BESLUITEN bovendien dat het mandaat van de heer Niels Priem eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

BESLUITEN dat het mandaat van de heer Niels Priem onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Voor analytisch uittreksel,

Mr. Arjan Brouwer Algemeen Secretaris

Voorbehouden aan het Be&gtsch Steatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod Wnrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0442690281

Benaming

(voluit) : Lexmark International

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen m.b.t. een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van Pallas Athena BVBA door Lexmark International NV.

Arjan Brouwer

Algemeen secretaris

Voor- NVW~VMV~INVVVMII~~I iw

behouden *11195712+

aan het

Belgisch

Staatsblar





Griffie 6 DEC. 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.12.2011, NGL 14.12.2011 11639-0107-039
14/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11138633*

Vo bette aan

Bele

Staal

0 2 SE 2011

@MEC

Griffie

Ondernemingsar : 0442.690.281

Benaming

(voluit) : LEXMARK INTERNATIONAL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem, België

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 10 juni 2011

Na kennis te hebben genomen van de verslagen aangekondigd in de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN de benoeming door cooptatie van de heer Arnaud de Seyssel te bevestigen en hem tevens te, herbenoemen tot bestuurder. Hij werd voorlopig tot bestuurder benoemd met ingang van 1 januari 2011 bij besluit van de raad van bestuur van 9 december 2010, ter vervanging van de heer François Feuillet, ontslagnemende bestuurder,

BESLOTEN de heer Rob Greaves te herbenoemen tot bestuurder.

Besloten bovendien dat de mandaten van alle bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten, op 31 december 2015.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend. Voor analytisch uittreksel,

Mr. Arjan Brouwer

Algemeen Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2011, NGL 26.08.2011 11480-0068-038
07/02/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

I hII 1111

*11019855*

I I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

iv

111

2 6 MII. 2611

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

0442.690.281

Lexmark International

Naamloze vennootschap

Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem

Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 9 december 2010

AKTE GENOMEN van het ontslag van François Feuillet als bestuurder, met ingang van 1 januari 2011.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zullen de aandeelhouders gevraagd worden zich uit te. spreken over de aan deze bestuurder te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

BESLOTEN Arnaud de Seyssel, wonende te 24 rue Guillaume Fichet, 74000 Annecy, Frankrijk als bestuurder te benoemen ter vervanging van François Feuillet, en teneinde zijn mandaat voort te zetten met ingang van 1 januari 2011 tot de eerstvolgende algemene vergadering, die zal overgaan tot de definitieve benoeming.

Arnaud de Seyssel zal zijn mandaat kosteloos uitoefenen zoals de bestuurder die hij vervangt.

BESLOTEN Arnaud de Seyssel te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur ter vervanging van François Feuillet, met ingang van 1 januari 2011.

Voor analytisch uittreksel,

Mr. Arjan Brouwer

Algemeen Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.10.2009, NGL 16.11.2009 09853-0369-040
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.11.2008, NGL 12.12.2008 08850-0233-035
29/09/2008 : BL542164
29/09/2008 : BL542164
18/08/2008 : BL542164
14/01/2008 : BL542164
03/01/2007 : BL542164
13/12/2006 : BL542164
19/06/2015
ÿþ Mod word t t.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie rrár5'¬ i I erilt rdva igeil cp

IlIl(IttkIlUllhllllIHlllIi~ina~~iw

*15086719

1 g 1Z:! 2~i'3

ter gririle vc-;n

rechtbank a-l_tscel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vc

behi aar Belt. Staag

Ondernemingsnr : 0442.690.281

Benaming

(voluit LEXMARK INTERNATIONAL

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder - Ontslagmm van gedelegeerd bestuurder

Ulttreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 2 juni 2015

De aandeelhouders hebben, overeenkomstig artikel 536, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen en artikel 23 van de statuten,

BESLOTEN het mandaat van de heer Niels Priem als bestuurder te beëindigen met onmiddellijke ingang vanaf de datum waarop de laatste handtekening werd aangebracht op deze éénparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders,

De beslissing over de te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopende boekjaar tot de datum van zijn ontslag wordt voorgelegd gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

BESLOTEN de heer Kai Wagener, wonende te 3, Chemin des Longs-Prés, 1290 Chavannes-des-Bois, Zwitserland, te benoemen tot bestuurder met ingang vanaf de datum waarop de laatste handtekening werd aangebracht op deze éénparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders.

BESLOTEN bovendien dat het mandaat van de heer Kai Wagener eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

BESLOTEN dat het mandaat van de heer Kal Wagener onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 2 juni 2015.

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Niets Priem ais gedelegeerd bestuurder met ingang van

2 juni 2015.

Er wordt opgemerkt dat, met ingang van de datum van zijn ontslag, de heer Niels Priem, bijgevolg niet langer beschikt over de bevoegdheden van dagelijks bestuur noch over de andere bevoegdheden die hem werden toegekend bij besluit van de raad van bestuur van 29 december 2011, waarvan een uittreksel bekendgemaakt is in de Bijragen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2012 onder nummer 028110.

Voor eensluidend uittreksel,

Arjan Brouwer

Algemeen Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/09/2005 : BL542164
22/09/2005 : BL542164
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 06.07.2015 15283-0428-041
02/05/2005 : BL542164
01/09/2004 : BL542164
06/08/2004 : BL542164
24/03/2004 : BL542164
25/02/2004 : BL542164
14/07/2003 : BL542164
28/08/2015
ÿþMnd Waad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,~.

neergelegd/ontvangen op



i 9 AUfi. 205 e

ter griffie vondepederlandsta11g

" ~ . .





i 1111111.! i I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0442.690.281

Benaming

(voluit) : LEXMARK INTERNATIONAL

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Park Lane D, Culliganlaan 2, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 26 Juni 2015 De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN tot commissaris te herbenoemen PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, met zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe. PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA heeft mevrouw Ann Cleenewerck, bedrijfsrevisor, ais vaste vertegenwoordiger aangeduid.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2017.

Voor eensluidend uittreksel,

Arjan Brouwer

Algemeen Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2002 : BL542164
21/08/2002 : BL542164
26/07/2002 : BL542164
05/03/2002 : BL542164
07/08/2001 : BL542164
24/07/2001 : BL542164
25/07/2000 : BL542164
15/07/1999 : BL542164
26/08/1998 : BL542164
26/08/1998 : BL542164
03/09/1996 : BL542164
03/09/1996 : BL542164
09/07/1996 : BL542164
07/07/1994 : BL542164
07/07/1994 : BL542164
25/10/1991 : BL542164
25/10/1991 : BL542164
28/05/1991 : BL542164
28/05/1991 : BL542164
28/05/1991 : BL542164
28/05/1991 : BL542164
01/03/1991 : BL542164
01/03/1991 : BL542164

Coordonnées
LEXMARK INTERNATIONAL

Adresse
CULLIGANLAAN 2 PARK LANE D 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande