LEEN CORNIL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEEN CORNIL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.941.404

Publication

12/08/2013
ÿþ, Ondememingsnr: 0872.941.404

Benaming

(voluit) : LEEN CORNIL

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Frans Peetersstraat 88, 1933 Sterrebeek Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse en bijzondere algemene vergadering van de enige vennoot, gehouden op 15 april 2013 :

De vergadering verleent bij afzonderlijke stemming kwijting aan de vereffenaar, Leen Cornil, voor dei uitoefening van haar mandaat als vereffenaar,

De vergadering verklaart de vereffening afgesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief: opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van vijf jaar op het volgende adres bewaard worden: 1933 Sterrebeek, Frans Peetersstraat 88,

De vergadering stelt vast dat er geen sommen noch waarden bij de Consignatie - en Depositokas geconsigneerd moeten worden,

Leen Comil

Vereffenaar

Mod woR1 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

0

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblat

IlIivui~uuiiiuuud

*13126119*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.05.2013 13122-0309-009
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 30.08.2012 12493-0033-010
17/01/2012
ÿþ, *w

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





? iirI4e~'"~ "

GRiffi JAN. 2Q121

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12013506*

Ondernemingsnr : 0872.941.404

Benaming

(voluit) - LEEN CORN IL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1933 Sterrebeek (Zaventem), Frans Peetersstraat 88

Onderwerp alite : Vervoegde ontbinding van de vennootschap - in vereffeningstelling - aanstelling vereffenaar - ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit notulen opgemaakt door meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezembeek-Oppem, op 29 september 2011, geregistreerd te kantoor Overijse, de 3 oktober 2011, vier bladen, geen verzendingen, boek 127 blad 51 vak 20, Ontvangen : vijfentwintig euro, De Ontvanger, getekend, K. GUNS., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEEN CORNIL heeft besloten:

1/Na lezing, onderzoek en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder waarbij een toelichting van de: voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven en een staat van activa en passiva gevoegd is die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, alsook het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van " activa en passiva, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening uit te spreken, te rekenen vanaf 29 september 2011, evenwel onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel van de benoeming van hierna vernoemde vereffenaar.

2/De statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden, als volgt:

-in fine van artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." -artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sterrebeek, Frans Peetersstraat 88.

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar(s)."

-artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht op één april tweeduizend en vijf voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op negenentwintig september tweeduizend en elf."

-artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij/Hij mogen/mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij/Hij mogen/mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij/hij mag/mogen verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar(s) wordt/worden ontslagen inventaris op te maken en mag/mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij/Hij mogen/mag, onder hun/zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun/zijn machten, die zij/hij zullen/zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststelt/vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar(s) die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaar(s) wordt kosteloos uitgeoefend."

Cin

ra- I3..1s1c #afz ver E , . c " , r : . _3açtu ," ,F.darS,gr:P.1ci '1 .r 4r , Grti:i'l@^tererlCie Ilr,yé f'S vRr. ~.^. !aeFSo(7í1{Qn !

_B ~c FL - .,o ,..CbrY:..'50t1{I @r d:ili/I~i4 van tierCICl te .~r '~~BRíJ~T'~laen

':w^ r " I anJi_Kieirg

Voorbehouden . aàn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3/Tengevolge van de ontbinding, het onslag van de zaakvoerder vast te stellen, haar kwijting te verlenen in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap voor haar bestuur over de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEEN CORNIL".

4/Het aantal vereffenaars vast te stellen op één en als vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel: mevrouw CORNIL Leen, geboren te Elsene op tien juni negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer GEERKENS Marc Karel Maurice, wonende te 1933 Sterrebeek (Zaventem), Frans Peetersstraat 88.

Deze benoeming werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 15 december 2011.

5/De bevoegdheden van de vereffenaar vast te stellen als volgt:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen " waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen ; blijken.

De vereffenaar moet de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen,

" inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen voortvloeiende uit de

artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken

en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tof de

afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de notulen,

-de gecoördineerde statuten.

CA àe !aatste blz. van Luik Neéto . Naarn , noedE:^ ne, van de 'nstrumenterende notaris, hetzij van .. ^~r<_flrc}n(an)

I^evn?p,1 t-r:' '.: '. P.17 1 ten anrizlC-'f' vz,n derden te veltL"gt." ;r+'o'.L'~~:'C,en

V1?711Z' ç-1:12F1U'.';~t",~" j

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 31.08.2011 11503-0578-011
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.08.2010, NGL 31.08.2010 10532-0334-010
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 31.08.2009 09726-0374-010
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 19.08.2008 08577-0156-008
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 16.07.2007 07406-0072-008

Coordonnées
LEEN CORNIL

Adresse
FRANS PEETERSSTRAAT 88 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande