LC

Société en commandite simple


Dénomination : LC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.553.894

Publication

08/11/2011
ÿþMod z.ti

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

*111

IIflYI~6753Vlllllllll

7"

in

II

be a B, Str

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

orcto 53-3 tee?'

LC

Gewone commanditaire vennootschap Perkstraat 84, 1933 Sterrebeek, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

AKTE VAN OPRICHTING EN STATUTEN VAN DE

GCV LC

Tussen :

De Winter Elsie

Perkstraat 84

1933 Sterrebeek

NN 62.05.30-220.23

Gecommanditeerde vennoot

En :

de Buisseret Thierry Perkstraat 84

1933 Sterrebeek

NN 55.02.03-515.79

Wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een GVC, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen :

L STATUTEN.

HOOFDSTUK I - Naam - duur - zetel - doel

Artikel I

De vennootschap is opgericht als GCV onder de naam "LC".

Artikel 2

Voorbehouden

aan het Belgisch Sta;tsblad

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Perkstraat 84 te 1933 Sterrebeek

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsb lad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bij huizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Als tussenpersoon het organiseren en/of begeleiden van meetings, seminaries, conferenties, evenementen en reizen, alsook het verlenen van diensten en verschaffen van advies daaromtrent in de meest ruime zin.

2. Ondernemingen in contact brengen met organisatoren van conferenties, motivatiereizen, seminaries, meetings, opleidingssessies, culturele sportieve artistieke educatieve manifestaties

3. Het ontwikkelen, produceren, verkopen van alle mogelijke goederen en het leveren van alle mogelijke diensten ivm toerisme en vrijetijdsbesteding.

4. Het oprichten voor eigen rekening of voor rekening van derde van reizen, als reisbureau/tour operator op te treden in de meest ruime zin van het woord

5. De studie, het ontwerp, het verspreiden en de verkop van reizen met professioneel oftoeristisch karaktervoor individuen en groepen

6. De verkoop aan de hand van brochures van door touroperators georganiseerde reizen

7. De verkoop als tussenpersoon van personenvervoer met alle vervoermiddelen

8. Deverkoop als tussenpersoon van logies/maaltijd/cadeaubonnen

9. Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

10. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig soortgelijk ofsamenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

11. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of fmanciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks-met-haar doel verwanten ofverknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarde, zonder dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad .





deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

12. Het aanvragen, verweren en exploiteren van licenties

13. De bovenvermelde opsomming is verklarend en is niet beperkend.

HOOFDSTUK II - Vermogen van de vennootschap.





Artikel 5

Het vermogen vande vennootschap bedraagt 1.000,00 ¬ . Het wordt volledig gevormd

door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden :

Mevrouw De Winter Elsie: 990,00¬ (99 aandelen)

- De Heer de Buisseret Thierry: 10,00¬ (1 aandeel)





Artikel 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies :

- Mevrouw De Winter Elsie zal voor 99% delen in de winst en het verlies.

-De heer de Buisseret zal voor 1% delen in de winst en het verlies.

Artikel 7

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.



Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijvende erfgenamen ofrechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlij den één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn.





Artikel9



Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal dè nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon vèrder zetten of



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

de overname van zijn aandeel eisen dit volgens de procedure vermeld in artikel 8.

HOOFDSTUK III - Bestuur.

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur.

De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV - Toezicht.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - Algemene vergadering van de vennoten.

Artikel 15

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder j aar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand november om negentien uur.

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijéengeroepen op

schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen vande vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen véér de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijnen allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluten over de agendaputen die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld. Vennoten kunnen op de al gemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening,

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders en het instellen van de vennootschaps-

vordering tegen de zaakvoerders,

- de bestemming van de beschikbare winst,

- de bezoldiging van de zaakvoerders,

- het ontslag en benoeming van zaakvoerders,

- de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de

wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclus ief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge



Voor-

beooriden aan het Belgisch

Staatsblad .

HOOFDSTUK VI - Ontbinding en vereffening.





Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is(zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186,187 en 188 van het wetboek van vennootschappen.





II.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerst boekjaar zal een aanvang nemen op 01 oktober 2011 en zal eindigen op 30 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van november in het jaar 2013.

3. Er wordt volmacht verleent aan de BVBA Fidulex, Handelsstraat 25-27, 1930 Zaventem om alle werkzaamheden te verrichten voor de inschrijving bij de kruispuntenbank, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds.



III. BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur Mevrouw De Winter Elsie., die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Sterrebeek op 19 september 2011, in vier exemplaren.

De Winter Elsie de Buisseret Thierry

Beherend vennoot Stille vennoot







Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LC

Adresse
PERKSTRAAT 84 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande