KIDSHAPPY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KIDSHAPPY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.334.108

Publication

22/01/2014
ÿþMal wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(u111w~l111jut111uu

" _ (iûi"

_---

~" IÏ~~~ 2014

t~ ~ 1 JA"

~

-G riffe

o Sq -t - 'b3(1 .Âoe

KidsHappy

Vennootschap onder firma

Waasmontstraat 260, 3401 Waasmont

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Waasmont op 1 januari 2014 dat een Vennootschap Onder Firma werd opgericht als volgt

Comparanten;

1. Trimpeneers Pieter, geboren te St Truiden op 2510511972, gehuwd met Dethiege Regina, wonende te Lindenhofstraat 8 te 3400 Landen.

2. Salmon Christophe, geboren te St-Truiden op 25/04/1975, gehuwd met Trimpeneers Mieke, wonende te Waasmontstraat 260 te 3401 Waasmont.

Naam; KidsHappy VOF

Maatschappelijke zetel: Waasmontstraat 260 te 3401 Waasmont

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 24 aandelen met een nominale', waarde van vijfentwintig (25) euro. Het aandelen zijn verdeeld als volgt: Trimpeneers Pieter (12 aandelen), Salmon Christophe (12 aandelen).

Maatschappelijk doel: Verhuren, leveren en plaatsen van feest-, recreatie- en ontspanningsmateriaal (zoals springkastelen, rodeo's, tenten, tafels, stoelen,...). Verhuur leveren en plaatsen van cateringmateriaal (zoals suikerspinmachine, popcornmachine,...). Verhuur van sport- en kampeerartikelen. Aanbieden van animatie tijdens feesten. "Zij kan tevens alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren,"

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Aansprakelijkheid: ledere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. Om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van een zaakvoerder nodig, De oprichters beslissen met eenparigheid voor de eerste maal 2 zaakvoerders aan te stellen: Trimpeneers Pieter, die ook benoemd wordt tot voorzitter van de algemene vergadering en Salmon Christophe, die ook benoemd wordt tot secretaris van de algemene vergadering.

Dagelijks bestuur: Als zaakvoerders belast met het dagelijks bestuur worden Trimpeneers Pieter en Salmon Christophe aangesteld.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2014.

Jaarvergadering: Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden na afsluiten van de rekeningen. De vergadering zal ieder jaar plaatsvinden de eerste dinsdag van juni om 20u.

Salmon Christophe

Zaakvoerder

Tegelijkertijd neergelegd ter griffie: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KIDSHAPPY

Adresse
WAASMONTSTRAAT 260 3401 WAASMONT

Code postal : 3401
Localité : Waasmont
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande