KDB PROJECTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KDB PROJECTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.804.523

Publication

10/09/2013
ÿþMod 2.1

L.._.,.~,~ ._..e....,..~ i-TL'','7. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Gri ffep A4UT 2013

1111).113181j1.1j1Ipillill

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

ui

Ondernemingsnr: ©53 -. g0 Li

Benaming

(voluit) : KDB Projects

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel: 1770 Liedekerke, Bombardonstraat 30

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Heden 16 Augustus 2013 vergaderen hierna genoemde personen :

- Dhr DE BRANDT Kristiaan

Bombardonstraat 30  1770 Liedekerke

NN : 60.12.20-477-73

- Mw DU BOIS Lea

Bombardonstraat 30  1770 Liedekerke

NN : 61.11.27-288-66

Comparanten verklaren hierbij een Vennootschap onder Firma -- V.Q.F. - op te richten waarvan de statuten zijn als volgt

Artikel 1 OPRICHTERS

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "KDB Projects".

Het betreft een burgerlijke vennootschap die de vorm van een handelsvennootschap heeft aangenomen. De naam van de vennootschap zal steeds worden voorafgegaan door de woorden "burgerlijke vennootschap".

Artikel 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1770 Liedekerke  Bombardonstraat nr 30.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten,

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Het ontwikkelen van managementprojecten en  diensten in alle industriële, commerciële en? dienstensectoren, Het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management. Het uitvoeren en waarnemen van= managementactiviteiten in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van het waarnemen van' bestuurdersmandaten.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer ais in deelname met' derden; daartoe behoren techno-consult, management, engineering, consulting, technisch, oommercieel en administratief beheer en advies.

Alle transacties inzake commissiehandel, vertegenwoordiging onder welke vorm ook alscok tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor' rekening van derden.

De vennootschap stelt zich tevens als doel : handel in eigen onroerend goed, alsmede de verhuur van eigen onroerende goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel en ten dele vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel ; DUUR ;

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal nochtans een einde mogen maken aan de vennootschap na het verstrijken van het tweede jaar en/of van elk van de volgende jaren, mits hij zijn medevennoten verwittigt per aangetekende brief drie maanden voor het einde van het lopende jaar.

Artikel 5: KAPITAAL :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 6.000,00 EUR en is gevormd door ;

-Dhr DE BRANDT Kristiaan, voornoemd, door inbreng in speciën tbv. 3.000,00 EUR

-Mw DU BOIS Lea, voornoemd, door inbreng in speciën tbv. 3.000,00 EUR

Laatstgenoemd kapitaal zal verdeeld worden over 60 aandelen zonder nominale waarde, elk met een

fractiewaarde van 100 ¬ van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Artikel 6 : REKENING  COURANT ;

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking

van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest, te berekenen conform

de vigerende wetgeving.

De terugbetaling van de gedeponeerde fondsen zal enkel na gezamenlijk overleg kunnen gebeuren.

Artikel 7 : OVERDRACHT VAN DE AANDELEN :

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 : BESTUUR ;

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Onverminderd de rechten van derden en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt overeengekomen dat alle transacties ivm onroerende goederen, zijnde huur, verhuur, aankoop, verkoop en alle eventueel andere rechten en plichten dienaangaande, slechts geldig kunnen gesteld worden mits akkoord van alle vennoten.

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zij zullen zich echter onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige activiteit van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijk akkoord.

Artikel 9: INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- & verliesrekening, samen één

geheel vormend, worden opgemaakt. Deze stukken zullen voorgelegd worden aan de algemene vergadering en

zullen toegevoegd worden aan de notulen van deze jaarvergadering. Het voltallige bestuur alsook iedere

vennoot die daarom verzoekt, zullen deze notulen en bijlagen handtekenen.

De algemene vergadering zal beslissen over de bestemming van het resultaat van het boekjaar.

Artikel 10 ; ALGEMENE VERGADERING ;

De vennoten komen jaarlijks in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de laatste dinsdag van de maand juni om 20 uur.

Valt deze datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief - of per e-mail met verzending per gewone post van dat mailbericht - die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering wordt voorgezeten door dhr DE BRANDT Kristiaan of, in zijn afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten.

iedere vennoot heeft recht op één stem maar in geval van staking van stemmen is deze van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

le.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 11 : ONTBINDING

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen, Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen, op welke wijze dan ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn/haar vervanging ln de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald zoals in dit artikel omschreven.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen zoals bepaald in art 5 van deze statuten, of indien intussen gewijzigd zoals deze blijken uit de meest recente algemene vergadering. Zijn de verhoudingen na genoemde algemene vergadering nog gewijzigd dan zullen de verhoudingen zoals deze blijken uit het verslag van de vereffening bepalend zijn.

Artikel 12 : VEREFFENING :

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meerdere vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig art 179 en volgende van de Vennootschappenwet.

De bevoegdheid van de vereffenaar(s) wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld, Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN :

1  Boekjaar en algemene vergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf 01 augustus en eindigt op eenendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste algemene vergadering zal dus doorgaan in het jaar tweeduizend en vijftien.

2  Overname van verbintenissen :

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap ln oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Alle verbintenissen aangegaan tot drie (3) maand voor de oprichtingsdatum van de vennootschap worden beschouwd als zijnde gesteld door de vennootschap, en zullen dan ook worden bekrachtigd door het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap.

3- Volmacht :

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap Fiduline BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Yves Janssens, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel Pamelsestraat 2 Bus 1 te 1770 Liedekerke, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen betreffende de wettelijke publicatie van de oprichting van de vennootschap, de registratie van de vennootschap bij alle openbare en private besturen, onder meer met betrekking tot de BTW, de diensten der directe belastingen, de sociale kas, KBO, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenning als aannemer, enz. ..., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande, Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beider partijen.

4- Zaakvoerder(s) :

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap, en met volledige externe vertegenwoordigheidsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten :

-de heer De Brandt Kristiaan, nationaal nummer 60.12.20-477,73, wonende te 1770 Liedekerke, Bombardonstraat 30, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

-mevrouw Du Bois Lea, nationaal nummer 61.11.27-288.66, wonende te 1770 Liedekerke, Bombardonstraat 30, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

5- Publicatie en ' -- -

De comparanten verklaren dat zij zullen instaan voor de wettelijke publicatie van de oprichting van deze

vennootschap of daartoe volmacht zullen geven.

Tevens verklaren andere wettelijke verplichtinge inzake deze oprichtin te zulle naleven,

WAARVAN AKTE

Opgesteld te Liedekerke op datum van 16 augustus 2013

Janssens Yves

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

` -  ' -' --- ------------'- --'----'' - -'  ' -- -'  '

Op de la9tste biz. van 13 vermelden : B!: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
KDB PROJECTS

Adresse
BOMBARDONSTRAAT 30 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande