KATRIEN NUYTS

Divers


Dénomination : KATRIEN NUYTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.327.202

Publication

30/12/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 7 DEC. 2014

Griffie Recn>;oank van Koophandel lvigifven.





Voor- 11111111

behoude 922898

aan het

Belgiscl

Staatsbh



Ondernemingsnr 0811.327.202

Benaming (voluit) : KATRIEN NUYTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Roofstraat 82, 3080 Duisburg, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontbinding en vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 24 september 2014

Alle vennoten zijn aanwezig en het gehele vennootschapsvermogen is ter algemene vergadering vertegenwoordigd.

(a) De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Bijzonder verslag van het bestuursorgaan en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Goedkeuring van de staat van activa en passiva en resultatenrekening als jaarrekening en bestemming van het resultaat;

2. Vaststelling dat de voorwaarden van artikel 184, par. 5 wetboek vennootschappen vervuld zijn.

3. Ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

4. Kennisname ontslag en kwijting beherend vennoot.

5. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

6. Volmacht formaliteiten.

(b) Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de

voorzitter het volgende vast :

1) Op 21 augustus 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag

opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

2) Het verslag van het bestuursorgaan zal tezamen met een origineel van de onderhavige notulen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(c) Oproepingen

1) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

2) Gelet hierop verklaren de vennoten formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen; zij verzaken tevens aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. Gsn Luik-Êt vermelden : Recto ; Naam en hoedanighé'id van aé instrumenterende notaris, hetzij vande pers6(6)n(éii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

c x 1

f

Lu* k3 - vervolg MOd PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

lsee BESLISSING - Verslaggeving goedkeuring van de jaarrekening

(a)

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan houdende het voorstel tot ontbinding van de Vennootschap opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

(b)

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per

21 augustus 2014.

(c)

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en

passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

(d)

De voorzitter van de vergadering legt de staat van activa en passiva aan de vergadering voor die beslist dat de staat van activa en passiva en de bijgevoegde resultatenrekening geldt als jaarrekening tot op datum van ontbinding en keurt deze goed alsook de erin verwerkte resultaatsbestemming.

2s BESLISSING - Ontbinding, vaststelling van het vervuld zijn van de voorwaarden van artikel 184, ^par' S Wetboek Vennootschappen en toepassing van voormeld artikel.

(a)

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

(b)

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184, par. 5 Wetboek Vennootschappen

vervuld zijn met name

alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd (te interpreteren als schulden tegenover derden, cfr. Vr en Antw. Kamer 2012-13, 12 december 2012, 620 Vr. nr. 12 VAN BIESEN); alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig en zijn bereid om geen vereffenaar aan te stellen en te besluiten met eenparigheid van stemmen; de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

(c)

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

(d)

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen, De vergadering beslist eveneens dat de vorderingen van_ de vennootschap, waaronder o.m. de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

3° BESLISSING - Kennisname ontslag en kwiiting beherend vennoot

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de beherend vennoot in haar hoedanigheid van bestuursorgaan van de vennootschap en verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat in de meest uitgebreide zin van het woord,

4~ BESLISSING - Sluiting van de vereffening

(a)

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gezien het voorgaande, de

vereffening onmiddellijk te sluiten,

(b)

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. 5e BESLISSING - Bewaring van boeken en bescheiden

(a)

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: C.V.I3.A. EXPERTAXPARTNERS, ondememingsnummer0.508.779.549 Leuvensesteenweg 533, bus 2 te 1930 ZAVENTEM,

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r d ! ..41

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

LietC B - vervolg Mod POF tij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(b)

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie

van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven

(c)

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan Mevrouw Catharina NUYTS, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten. 6e BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de C.V.B.A. EXPERTAXPARTNERS

ondernemingsnummer 0.508.779.549 en de Heer Frederik Ophalvens, allen individueel bevoegd, woonstkeuze gedaan hebbende te 1930 ZAVENTEM, Leuvensesteenweg 533 bus 2 evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren. 6. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

Catharina NUYTS

Zaakvoerder

t

Coordonnées
KATRIEN NUYTS

Adresse
ROOTSTRAAT 82 3080 DUISBURG

Code postal : 3080
Localité : Duisburg
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande