K.H.P.

Société en commandite simple


Dénomination : K.H.P.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.310.095

Publication

22/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSa

rr iem 2014

Griffie

Benaming (voluit) :K.H.P.

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel :Ommegangstraat 9, 1770 Liedekerke (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OMZETTING

Tekst :

OMZETTING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te

Vilvoorde, op zevenentwintig december tweeduizend dertien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

van de gewone commanditaire vennootschap K.I3.P., met zetel te Ommegangstraat

9, 1770 Liedekerke, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM.

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "K.H.P.A." met ingang van heden.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd (17.600,00) te verhogen, om het te brengen van duizend (1.000,00) euro tot achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, zonder creatie van nieuwe maatschappelijke aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld en zij zal volgestort worden bij de inschrijving.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING TIJDSTIP JAARVERDAGERING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering te wijzigen deerwijze dat deze zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

ZESDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de BV ovv BVBA Luc Callaert, met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132, vertegenwoordigd door de Heer CALLAERT Luc, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Heer CALLAERT Luc de dato zeventien december tweeduizend dertien luiden als volgt:

" In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 september 2013 van de Gewone Commanditaire Vennootschap K.H.P., aan een controle

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad'

Ondernemingsnr :0809.310.095

1

Op de laatste biz van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanighe:d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - vervolg

londerworpen en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap smet Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat Ivan activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden,uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het maatschappelijk kapitaal, zal na de geplande kapitaalverhoging, 18.600,00 EUR bedragen, waardoor het kapitaal bovendien groter zal zijn dan het minimumkapitaal van 18.550,00 EUR voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals vereist door artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt na de omzetting en kapitaalverhoging niet meer dan het netto-actief ten bedrage ven 204.850,60 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de GCV K.H.P. die moet beslissen over de in dit verslag beschreven geplande verrichting."

De verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van het actief en van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend

passief dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCOAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJK-HEID.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast, en wat betreft artikel 5, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de hiernavermelde kapitaalverhoging

De vennootschap neemt met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: "K.H.P.A.".

De zetel van de vennootschap Ommegangseraat 9.

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening van derden, in België als in het buitenland:

- management- en consultancyactiviteiten, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, productie en ontwikkeling, maar ook op financieel, fiscaal, sociaal en juridisch vlak, vennootschappen en dit

enz. en het waarnemen van bestuursmandaten in andere alles in de meest ruime betekenis;

- dienstprestaties of consultancy-activiteiten aan bedrijven bij het bepalen van de strategie en bij het uitdenken en uitwerken van oplossingen inzake financiële administratieve ontwikkeling van vennootschappen en instellingen;

de

vorm

aan van een besloten vennootschap

rekening als voor

is gevestigd te

1770 Liedekerke,

Voor-bshosiden

aan het $elgisch Staatsblad

~

{ Voor-

behouden aan het ee gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

- het afsluiten van boekjaren en het opmaken van documenten ter afsluiting

van een boekjaar en dit in de meest ruime betekenis;

de vennootschap mag beschikbare gelden beleggen in onroerende en roerende

goederen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap mag op elke wijze ook zich borg stellen voor en

i betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde,' een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen) verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten) verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele ofl statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten, met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Zij stelt zich tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen, de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, ter vervulling van haar maatschappelijke doel, alle leningen en waarborgen verlenen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend zeshonderd euro (75,600,00). Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De honderd aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.













Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste



Luik B - vervolg

zaterdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel, of oil. elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éênendertig december van elk jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ACHTSTE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING OVER ZIJN

BESTUUR.

De vergadering besluit het ontslag van de Heer VAN dEN BORRE Kris, zijnde de enige zaakvoerder, te aanvaarden met ingang van heden.

Zij besluit hem kwijting te verlenen over zijn bestuur.

NEGENDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Zij benoemt aldus tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de Heer VAN dEN BORRE Kris, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De opdrachten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TWAALFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van zevenenvijftigduizend (57.000,00) te verhogen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro tot jvijfen%eventigduizend zeshonderd (75.600,00) euro, zonder creatie van nieuwe maatschappelijke aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van zevenenvijftigduizend euro (57.000,00),

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris,

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoMden

.aan het

.__Ere ea

Staatsblad

Coordonnées
K.H.P.

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 9 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande