JDB

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JDB
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.817.889

Publication

05/11/2012
ÿþ1111

"12199636*

(C\

111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

23 OCT. 2012

BRUSSEL.

Griffie

I1-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

piper

Ondernemingsnr : of(

Benaming (voluit) : DMB PROJECTS

(verkort) :



Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Bladerenkwartier 17 -1730 Asse

Onderwerpen) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen op achttien oktober tweeduizend en twaalf, dat een Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht. Oprichter:

1) De heer DE BREUCKER Johnny Leon Rachel, geboren te Asse op negenentwintig oktober negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw VAN HOOF Nele Jan Henriette, geboren te Dendermonde op twee april negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9280 Lebbeke, Lindekensstraat 52, Nationaal nummer : 74.10.29-379.84

2) De heer DE MULDER Tom Germaine Raymond, geboren te Brussel op drie september negentienhonderd

negentig, ongehuwd, wonende te 1745 Opwijk, Stwg. op Merchtem 104.

Nationaal nummer : 90.09.03-411.94

3) De heer DVORNIC Andrei, geboren te Cucurenzi (Roemenië) op zeventien april negentienhonderd

drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 1090 Jette, Uyttenhovestraat 37/0520.

Nationaal nummer : 73.04.17-637.26

4) De heer LEFTER Nicolae, geboren te Birlad (Roemenië) op tweeëntwintig februari negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 1160 Auderghem, Hertogendal 354.

Nationaal nummer : 78.02.22-569.35

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (11100-ste) van het kapitaal.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de heer DE BREUCKER Johnny, voornoemd sub 1), verklaart in te tekenen op vijftig (50) aandelen voor een totaal bedrag van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

- de heer DE MULDER Tom, voornoemd sub 2), verklaart in te tekenen op zesentwintig (26) aandelen voor een totaal bedrag van vierduizend achthonderd zesendertig euro (¬ 4,836,00), gestort ten belope van duizend zeshonderd en twaalf euro (¬ 1,612,00);

- de heer DVORNIC Andrei, voornoemd sub 3), verklaart in te tekenen op twaalf (12) aandelen voor een totaal bedrag van tweeduizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 2.232,00), gestort ten belope van zevenhonderd vierenveertig euro (¬ 744,00):

- de heer LEFTER Nicolae, voornoemd sub 4), verklaart in te tekenen op twaalf (12) aandelen voor een totaal bedrag van tweeduizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 2.232,00), gestort ten belope van zevenhonderd vierenveertig euro (¬ 744,00).

TOTAAL: Honderd (100) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. Het niet volgestorte deel van het kapitaal verbinden de comparanten zich te volstorten conform de wettelijke voorschriften en de statutaire bepalingen,

Het kapitaal is volledig ingeschreven en gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Rechtsvorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is «DMB PROJECTS».

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Bladerenkwartier 17.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening : Aannemen van metsel- en betonwerken, aannemen van tegelzetten, aannemen van werken van schrijnwerker, timmerman en aannemen van plafonneerder- en cementwerken. Uitvoeren van dakwerken. Onderneming voor schilderwerken en versieringswerken; Onderneming voor het optrekken van gebouwen; Onderneming voor rioleringswerken; Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; Onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen en beplantingen; Onderneming voor grondwerken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge t Onderneming voor draineringswerken; Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met asfalt en teer; Onderneming voor schoorsteenvegen; Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; Klusjesman;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar,

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Bevoegdheden

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels 11 en 111, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap. De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

De algemene ve gadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op 15 maart om 19.00 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

De eerste algemene vergadering wordt gehoudeni n het jaar tweeduizend vijftien .

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op achttien oktober tweeduizend en twaalf en eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

Benoeming bestuurders

De comparant stelt aan als gedelegeerd bestuurders van de vennootschap voor onbepaalde tijd;

- de heer DE MULDER Tom Germaine Raymond, geboren te Brussel op drie september negentienhonderd negentig, nationaal nummer 90.09.03-411.94, wonende te 1745 Opwijk, Steenweg op Merchtem 104; - de heer DVORNIC Andrei, geboren te Cucurenzi (Roemenië) op zeventien april negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.04.17-637.26, wonende te 1090 Jette, Uyttenhovestraat 37/0520; - de heer LEFTER Nicolae, geboren te Birlad (Roemenië) op tweeëntwintig februari negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.02.22-569.35, wonende te 1160 Auderghem, Hertogendal 354. Zij aanvaarden hun mandaat onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

In hun hoedanigheid van leden van de raad bestuur besluiten voornoemde bestuurders te benoemen tot gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

- de heer DE MULDER Tom, voornoemd.

Hij aanvaardt zijn mandaat onder voormelde bevestiging.

Bezoldiging

De bestuurders zullen hun mandaat al of niet kosteloos uitoefenen al naargelang de beslissing van de

algemene vergadering.

ijeslissing aangaande commissaris

De algemene vergadering beslist niet te moeten overgaan tot de benoeming van een commissaris.

Volmacht notariële akte

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome BVBA met zetel te 1800 Vilvoorde,

Leuvensesteenweg 248 D, vertegenwoordigd door Ilse Getteman, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling

om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het

ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve

autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

29/04/2015
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffië van de akte

neergelegd/ontvangen op

[

c\i~~

``f~ 'y J

~. -

1 7 APR, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van clldhandel Brussel

Voor-

behoude aan hel Beigisc'

Staatsbl.

Ondernemingsnr : Benaming 0849.817.889

(voluit) : (verkort) : DMB PROJECTS

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bladerenkwartier 17 te 1730 Asse

Zetel : Statutenwijzigingen : ontslagen en benoeming van bestuurders - naamswijziging - doeluitbreiding - wijziging boekjaar en datum algemene vergadering - coordinatie der statuten en volmachten

(volledig adres)

Onderwerp akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek Schepdaal op 30 maart 2015, dat de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DMB PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Bladerenkwartier 17, opgericht bij akte verleden voor Meester Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen, op 18 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijf november daarna, onder nummer 12179636 in buitengewone algemene vergadering zijn samengekomen en de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen hebben, goedgekeurd :

1)ONTSLAG VAN DE VOLLEDIGE RAAD VAN BESTUUR

Kennisname van het ontslag van de volgende gedelegeerde bestuurders en gedelegeerde bestuurder  zaakvoerder:

1/ de heer DE MULDER Tom Germaine Raymond, wonende te 1745 Opwijk, Steenweg op Merchtem 104, met ingang van 2 juli 2014 als gedelegeerd-bestuurder en als gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder,

2/ de heer DVORNIC Andrei, wonende te 1090 Jette, Uyttenhovestraat 37/0520, met ingang van 19 december 2013 als gedelegeerd-bestuurder

3/ de heer LEFTER Nicolae, wonende te 1160 Oudergem, Hertogendal 354, met ingang van 19 december 2013 als gedelegeerd-bestuurder

Décharge wordt verleend voor het door hen gevoerde bestuur,

2) BENOEMING BESTUURDERS

Bekrachtiging van benoeming van een bestuurder en aanstelling als bestuurder van de vennootschap :

-de Heer Johnny DE BREUCKER, wonende te Lebbeke, Lindekensstraat 52, zijn benoeming als bestuurder

met ingang van 19 december 2013, wordt op 30 maart 2015 bekrachtigd en bevestigd, en dit voor onbepaalde

duur.

- Mevrouw Hilde VAN GERWEN, wonende te Opwijk, Asbeekweg 29, aangesteld als bestuurder van de

vennootschap voor onbepaalde duur op 30 maart 2015.

3) NAAMWIJZIGING

De huidige benaming "DMB PROJECTS" wordt gewijzigd in "JDB"; en, dienvolgens wordt de tekst van

artikel 1 der statuten integraal vervangen door:

"Artikel 1  Rechtsvorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is "JDB".

De woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in

aile akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of

volgen",.

4) DOELUITBREIDING

Kennisname van het bijzonder verslag van de bestuurders dat de voorgestelde doeluitbreiding toelicht,

alsmede van de eraan gehechte staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2014.

Uitbreiding van het maatschappelijke doel van de vennootschap met de volgende activiteiten door aan de

tekst van artikel 3 der statuten de volgende tekst toe te voegen:

"-het uitvoeren van chapewerken en bevloeringswerken, in de meest ruime zin van het woord en dit met alla,

mogelijke materialen ; alsmede isolatiewerken,

Op de Iaatsto blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge -het houden van paarden, het verzorgen van deze dieren alsook het drijven van handel en het kweken ermee ;

-aile activiteiten in verband met paardenhouderij ;

-het uitbaten van een paardenpension ook voor rekening van derden ;

-de groot- en kleinhandel van bijhorende producten alsook verzorgingsproducten ;

-het geven van paarden- & poneykampen, clinics, rijlessen, het organiseren van wedstrijden en dergelijke,

manégehouderij;

-het inrichten van sportdagen, sportkampen en sportmanifestaties allerhande zowel in eigen organisatie of in opdracht en zowel voor groepen, rechtspersonen als voor individuelen ;

-het organiseren van themakampen, avonturenweekend en teambuildingactiviteiten zowel in eigen organisatie of in opdracht en zowel voor groepen, rechtspersonen als voor individuelen ;

-het organiseren van lespakketten, evenementen, feestelijkheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit zowel in eigen locaties als in vreemde, gehuurde of ter beschikkinggestelde locaties ;

-de aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, import, export, tussenpersoon in de handel en het kweken van bloemen, planten, snijbloemen, droogbloemen, kunstbloemen, boomkwekerijplanten, tuinbouwmateriaal en alle artikelen die betrekking hebben of kunnen hebben op de inrichting en de bewerking van tuinen ;

-de aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op aile mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking ;

-het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen ;

-alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening ;

-alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen ;

-het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt ;

-de vennootschap mag aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend,"

5) VERLENGING VAN HET LOPEND BOEKJAAR

Het huidige boekjaar, lopende van 1 oktober 2014 tot 30 september 2015, wordt verlengd tot 30 juni 2016. 6)WIJZIGING VAN HET ARTIKEL 32 DER STATUTEN

Wijziging van de begin en einddatum van het boekjaar : het boekjaar zal voortaan aanvangen op één juli en eindigen op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar,

Artikel 32 der statuten luidt voortaan als volgt;

"Artikel 32  Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar?

7) WIJZIGING VAN HET ARTIKEL 26 DER STATUTEN

Verplaatsing van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering naar de derde vrijdag van de maand december om vijftien uur

Artikel 26, alinea 2 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de derde vrijdag van de maand december om vijftien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle."

8) COORDINATIE DER STATUTEN

De statuten worden in overeenstemming gebracht met de voorgaande beslissingen.

De gedelegeerd bestuurder- zaakvoerder wordt gemachtigd om al de voorgaande beslissingen uitte voeren.

9) VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht wordt verleend aan het Accountantskantoor "Soenen & Partners", met kantoor in De Pinte, Baron de Gieylaan 36, om in naam van de vennootschap alle verrichtingen uit te voeren met het oog op diverse aanpassingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen via een ondernemingsloket en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

10) RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders komen bij elkaar in raad van bestuur en worden benoemd tot gedelegeerd-bestuurder-zaakvoerder met ingang vanaf 30 maart 2015 met macht afzonderlijk te handelen

-de heer DE BREUCKER Johnny Leon Rachel, hebbende als nationaal nummer 74.10.29-379.84, wonende te Lebbeke, Lindekensstraat 52. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

- Mevrouw Hilde VAN GERWEN, voornoemd, wordt op 30/03/2015 aangesteld als bestuurder van de vennootschap voor onbepaald duur. Haar mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend: notaris Carine Walravens

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie de volledige uitgifte + bijzonder verslag van de bestuurder + .

coordinatie der statuten

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

1



Ondernemingsnr : 0849817889

Benaming

(voluit) : JDB

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bladerenkwartier 17 - 1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur dd. 04/05/2015 dat er werd beslist de maatschappelijke zetel

, van de vennootschap te verplaatsen naar 1730 Asse, Z.5 Mollem 390 vanaf 04/05/2015.

Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd. 0410512015.

i]E BREUCKER Johnny VAN GERWEN Hilde

Gedelegeerd-bestuurder Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ne~ ~eiecciet7nivangan op

1 Zirb

Griffie

tt,;l_ullltlei-~L.t1 r{rcf ftic;irik L'an

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JDB

Adresse
BLADERENKWARTIER 17 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande