JAAK RYCKEBOER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAAK RYCKEBOER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.702.369

Publication

15/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaindeneegd/ontiangen op

r-

1111111111,11111101111101

"

06 OKT. 2014

tor griffie van de Nedertandstatige

fee3,1114411H t1l1lt1del Brasse!

Grittie

illjlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0861.702.369

Benaming

(voluit) : JAAK RYCKEBOER

(verkort) "

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Eilandstraat 4, te 1981 Zemst (Hofstade)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Hulshout, op 30 september 2014, neergelegd voor registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "JAAK RYCKEBOER", weerven de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1981 Zemst (Hofstade), Eilandstraat, 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0861,702,369 en bij de belasting op de toegevoegde waarde onder nummer BE 0861.702.369, met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten heeft goedgekeurd:

-1- EERSTE BESLUIT: Bijzonder verslag zaakvoerder.

De vergadering neemt, voor zover nodig, alsnog kennis van het bijzonder verslag van vijftien september tweeduizend veertien van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

-2- TWEEDE BESLUIT Dividenduitkering.

De vergadering neemt, voor zover nodig, alsnog kennis van het besluit van de bijzondere algemene vergadering van vier september tweeduizend veertien om een dividend uit te keren voor een brutobedrag van honderdzevenenzeventigduizend zevenhanderdrieënzeventig euro negenenzeventig cent (177.773,79 euro), te verminderen evenwel met het bedrag van de verlaagde roerende voorheffing ad tien ten honderd (10 %),' krachtens artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, hetzij zeventienduizend zevenhonderdzevenenzeventig euro achtendertig cent (17.777,38 euro), waardoor de vennoot in staat worden gesteld met het aldus verkregen nettobedrag van handerdnegenenvijffigduizend negenhonderdzesennegentig euro eenenveertig cent (159.996,41 euro) op de hierna vermelde kapitaalverhoging in te tekenen.

-3- DERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging met uitgifte nieuwe aandelen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderdnegenenvijftigduizencl negenhonderdzesennegentig euro eenenveertig cent (159.996,41 euro) door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen am het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro naar honderdachtenzeventigduizend vijfhonderdzesenne-gentig euro eenenveertig cent (178,596,41 euro) en uitgifte van achthonderdzestig (860) nieuwe aandelen, van dezelfde soort en waarde alsmede met dezelfde rechten als de thans bestaande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

-4- VIERDE BESLUIT Toekenning aandelen.

De vergadering besluit deze achthonderdzestig (860) nieuwe aandelen toe te kennen aan de enige vennoot zodat voornoemde heer Ryckeboer achthonderdzestig (860) nieuwe aandelen ontvangt.

Intekening Afbetaling.

En onmiddellijk daarop verklaart voornoemde heer Ryckeboer als enige vennoot In te tekenen op deze, kapitaalverhoging van honderdnegenenviiftigduizend negenhonderd-zesennegentig euro eenenveertig cent° (159.996,41 euro) alsmede zich te verbinden tot volledige betaling van honderdnegenenvijftigduizend negenhonderdzesennegentig euro eenenveertig cent (159.996,41 euro) door inbreng in natura van de vordering, in rekening-courant onder de vorm van het netto dividend bedrag van hem op de vennootschap tot beloop van honderdnegenenvijftigcluizend negenhonderdzesennegentig euro eenenveertig cent (159,996,41 euro), en dit alles overeenkomstig artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen.

Vergoeding.

Als vergoeding voor de hierboven vermelde inbreng warden de achthonderdzestig (860) nieuwe volledig afbetaalde aandelen toegekend aan voornoemde heer Ryckeboer als enige vennoot zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalverhoging door inbreng in natura definitief is.

..... Verslag bedriifsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

inzake de hierboven vermelde inbreng in nature bij de voorgenomen kapitaalverhoging in uitvoering van artikel 537 van het wetboek van de inkomstenbelastingen heeft de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, met kantoor te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Leuvensesteenweg, 777, een verslag opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dit verslag de dato negenentwintig september tweeduizend veertien luiden letterlijk ais volgt:

''Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in nature, verklaar ik dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.0e beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat,

&De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in nature.

4.De huidige verrichting betreft een toepassing van art 537 W.I.B. 1992, waarbij E 177.773,79 van de belaste reserves per 30 september 2012 ais dividend uitkeerbaar gesteld werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 4 september 2014. Hierop dient 10% roerende voorheffing (E 17.777,38) te worden gestort, het saldo (¬ 159.996,41) wordt dan geboekt ais verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

5.0e zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in nature te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 186,00). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht de enige vennoot is van de BVBA JAAK RYCKEBOER, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord.

6.0e ais tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 860 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA JAAK RYCKEBOER. Deze 860 nieuwe aandelen komen toe aan de Heer Ryckeboer Jaak.

7.De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (860) en de fractiewaarde (¬ 186,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, 8.De over te dragen activa behoren toe aan de Heer Ryckeboer Jaak.

9.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,".

Dit verslag zal samen met het hierboven vermelde bijzonder verslag van voornoemde zaakvoerder worden neergelegd in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar zij erkent een exemplaar ervan te hebben ontvangen en de volledige inhoud te kennen.

-5- VIJFDE BESLUIT : Wijziging artikelen 5 en 6 van de statuten.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormeld besluit van kapitaalverhoging en dan ook de

tekst van de artikelen 5 en 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderciachtenzeventigduizend

vijfhonderdzesennegentig euro eenenveertig cent (178.596,41 euro).

ARTIKEL 6 : Aandelen.

Het is verdeeld in negenhonderdzestig (960) aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde

van één negenhonderdzestigste (1/960ste) van het kapitaal.".

-6- ZESDE BESLUIT : Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op honderdachtenzeventigduizend vijfhonderdzesennegentig euro eenenveer-tig cent (178.596,41 euro) werd gebracht,

-8- ACHTSTE BESLUIT Tegenstrijdigheid van belangen.

De vergadering besluit de tekst van artikel 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "ARTIKEL 14 Tegenstrijdigheid van belangen.

"De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een vermogensrechtelijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de bepalingen terzake van het wetboek van vennootschappen na te komen.".

-9- NEGENDE BESLUIT Ontbinding Vereffening.

De vergadering besluit de artikelen 26, 27 en 28 van de statuten te vervangen door het volgende artikel

"Tite! Vil : ONTBINDING VEREFFENING.

"ARTIKEL 26 : Ontbinding en benoeming van de vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen

van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars

benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

d

Voormelde voorzitter oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo voormelde voorzitter weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst deze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de. rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat leder aandeel over dezelfde rechten beschikt, ln voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, door een uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.".

-10- TIENDE BESLUIT Coördinatie statuten,

De vergadering besluit in voorkomend geval allerlei tekstaanpassingen welke de essentie van de statuten niet wijzigen, aan te brengen, en dan ook mede ingevolge de hierboven vermelde besluiten de statuten te coördineren en de artikelen ervan zo nodig te hernum meren.

-11- ELFDE BESLUIT: Machten zaakvoerder,

De vergadering besluit aan de zaakvoerder aile machten te verlenen cm voormelde besluiten uit te voeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Vonnicq Vermeulen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte; bijzonder verstag van de zaakvoerder; verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede gecoordineerde statuten.

I. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 31.05.2013 13141-0542-011
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 31.05.2012 12133-0019-011
06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 31.05.2011 11127-0503-012
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 30.05.2010 10131-0201-010
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 27.05.2009 09162-0077-009
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 28.05.2008 08157-0154-010
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.05.2007 07163-0361-010
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 30.03.2006, NGL 13.04.2006 06110-2619-011

Coordonnées
JAAK RYCKEBOER

Adresse
EILANDSTRAAT 4 1981 HOFSTADE(BT)

Code postal : 1981
Localité : Hofstade
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande