IMPALIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMPALIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.395.533

Publication

14/10/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac IIA III d

*11156988"

® 4 tilla. Un

.,~"~l

r " ~.- ," ,

~.~lt+r" .VV /~~-'~

Griffie

Ondernemingsnr : 0861395533

Benaming

(voluit) : IMPALIUM

Rechtsvorm : Namloze Vennootschap

Zetel : 1730 Asse, Broekstraat, 12

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op. 16.09.2011, geregistreerd "vier bladen een renvooi, op het lste registratiekantoor te Vorst, op 23/09/11, boek 78 blad 46 vak 09, ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (g) onleesbaar", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de NV "IMPALIUM", volgende vaststellingen gedaan en beslissingen genomen heeft :

"VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN ALLE WETTELIJKE FORMALITEITEN VAN DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING.

een fusievoorstel opgesteld werd op 14 oktober 2010, in gemeen overleg door de zaakvoerder van de opslorpende en de bestuurders van de opgeslorpte vennootschap;

- voormeld fusievoorstel, voor alle voormelde vennootschappen, werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 18 januari 2011;

- de neerlegging van het fusievoorstel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2011, voor de opslorpende vennootschap onder nummer 11015052 en voor de opgeslorpte vennootschap onder nummer 11015051;

- de documenten waarvan sprake in artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen konden geraadpleegd worden sedert tenminste één maand, rekening houdend met de bepalingen van artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen;

- de raad van bestuur van de opgeslorpte vennootschap en de zaakvoerder van de opslorpende vennootschap hebben zich ervan vergewist en elkaar wederzijds ingelicht dat zich vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen in het actief en passief van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen hebben voorgedaan.

EERSTE BESLISSING.

De enige aandeelhouder erkent een exemplaar van het fusievoorstel te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van het fusievoorstel, waarvan hiervoor sprake.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed en besluit tot ontbinding zonder vereffening van de opgeslorpte vennootschap, in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de opslorpende en de opgeslorpte vennootschap, en overeenkomstig het voormelde fusievoorstel, door overneming door de opslorpende vennootschap, van het gehele vermogen van de opgeslorpte vennootschap.

Vanaf 1 oktober 2010 worden de verrichtingen gesteld door de vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de opslorpende vennootschap. Onderhavige fusie is gebaseerd op een balans afgesloten op 30 september 2010.

Door deze verrichting gaat, ingevolge artikelen 682 en 683 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van de opgeslorpte vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de opslorpende vennootschap, die enige aandeelhouder is van de opgeslorpte vennootschap, en alle aandelen, waarvan de opslorpende vennootschap eigenaar is, worden vernietigd. Bijgevolg heeft de opslorpende vennootschap vanaf heden de eigendom van alle goederen, roerende en onroerende, lichamelijke en onlichamelijke, rechten, contracten en schulden en heeft die er het genot van vanaf heden. Op last voor de opslorpende vennootschap om al het passief van de opgeslorpte vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de zaakvoerder van de opgeslorpte vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

De kosten verbonden aan deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen gedragen worden door de opslorpende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Aangezien alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap in het bezit zijn van de opslorpende

vennootschap zullen ter vergoeding voor de overgang van het volledig vermogen van de opgeslorpte

vennootschap geen nieuwe aandelen van de opslorpende vennootschap worden gecreëerd.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat het volledige vermogen van de opgeslorpte vennootschap overgaat ten

' algemenen titel naar de opslorpende vennootschap.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De opgeslorpte vennootschap werd volkomen ingelicht over de hierboven beschreven overdracht.

" Er wordt uitdrukkelijk vastgesteld dat deze overdracht alle zakelijke en andere rechten omvat die in bezit zijn van de opgeslorpte vennootschap, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, zelfs indien zij niet zijn weergegeven in deze notulen of de bijsagen daartoe.

De overdracht omvat onder meer:

a) De onlichamelijke bestanddelen zoals cliënteel, handelsrelaties, het handelsfonds, de lopende contracten, de intellectuele rechten, de telefoon- en telexnummers, de inschrijvingsnummers bij post-, giro- en bankorganismen, de verleende erkenningen en vergunningen, en aile andere welkdanige rechten, vorderingen, baten of voordelen die rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit alle overeenkomsten of gedingen met derden.

b) De archieven, de boekhouding, de documentatie en alle welkdanige inrichtingen van de opgeslorpte vennootschap.

2. De opslorpende vennootschap verkrijgt de eigendom van de door fusie over te nemen goederen vanaf heden, ingevolge de overgang te algemenen titel. Ze verwerft het genot eveneens vanaf heden.

3. De opslorpende vennootschap zal aile bestaande verzekeringspolissen verderzetten en er de premies van betalen vanaf de eerste vervaldag tenzij zij er de voorkeur aan geeft de polissen te verbreken en aile vergoedingen ter zake ten hare laste te nemen.

4. De opslorpende vennootschap neemt alle personeelsleden in dienst van de opgeslorpte vennootschap, met behoud van loon, anciënniteit en alle andere voordelen zoals voorzien bij de collectieve en private arbeidsovereenkomsten.

VIERDE BESLISSING.

" De enige aandeelhouder besloot machtiging te verlenen aan de Heer Philippe HERAU, wonende te 1730 Asse (Koppegem), Broekstraat, 12, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de opslorpende vennootschap :

a) verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de bovenstaande agendapunten;

b) in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te ' leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlag daaraan te ondertekenen;

c) in het algemeen ailes te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven; en

d) vast te stellen dat ingevolge overeenstemmende besluiten inzake de met fusie gelijkgestelde verrichting

" de opgeslorpte vennootschap, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen, op heden, ophoudt te bestaan.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur van de opgeslorpte vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

ZESDE BESLISSING.

De zaakvoerder van de opslorpende vennootschap wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de opgeslorpte vennootschap te verrichten en om haar

" aandelen te annuleren.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, de Heer Philippe HERAU, wonende te 1730 Asse (Koppegem), Broekstraat, 12, aan wie de macht verleend wordt, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij het ondememingslokel, in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij de B.T.W.-administratie te wijzigen en/of doorhalen."

Voor-

iehouden

f aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de buitengewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2011
ÿþ Mod 2,1

nfifi fel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behoud aan he Belgisc

Staatshl

*11015051*

n

II

i

i

1-~8 JAN. 1011

BRU~

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.395.533

Benaming

(voluit) : Impalium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Broekstraat 12, 1730 Asse

Onderwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel van 14 oktober 2010: "Saldanha", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Broekstraat 12, BTW BE0860.064.950,. overnemende vennootschap en Impalium" , naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Broekstraat 12, BTW BE 0861.395.533, overgenomen vennootschap.

Bestuurder

Philippe Herau

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.11.2010, NGL 04.11.2010 10602-0006-013
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 24.10.2008, NGL 31.10.2008 08804-0258-012
06/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 19.10.2007, NGL 31.10.2007 07793-0262-011
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 20.10.2006, NGL 31.10.2006 06860-1935-012
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 21.10.2005, NGL 31.10.2005 05846-3579-011

Coordonnées
IMPALIUM

Adresse
BROEKSTRAAT 12 1730 KOBBEGEM

Code postal : 1730
Localité : Kobbegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande