IKIA.CC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IKIA.CC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.463.661

Publication

28/01/2013
ÿþ~-y

" ."7"" .t,

Mod PDF 11.1

pe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vennootschap onder firma

Kerkveld 4, 1831 Diegem, België

Uit de onderhandse akte van 14 december 2012, aangeboden ter registratie op 31 december2012 bij het registratiekantoor te Vilvoorde zoals blijkt'uit volgend relaas: "Geregistreerd te Vilvoorde, dd. eenendertig december 2012, twee blad(en), nul verzending(en), boek 6/44, blad 27 vak 8, Ontvangen: vijfentwintig Euro (25 ¬ ), De Eerstaanwezend Inspecteur W. Van Rossen"

blijkt dat er een Vennootschap onder Firma werd opgericht, als volgt:

Art. 1:De ondertekenaars verklaren een vennootschap onder firma te willen oprichten met als naam : "IKIA.cc". De vennootschap heeft als maatschappelijke zetel: Kerkveld, 4 -1831 Diegem. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering verplaatst worden na publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 : Het maatschappelijkkapitaal vande vennootschap bedraagt 100,00 Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 1,00 Euro.

De verdeling van deze aandelen bij de intekening geschiedt als volgt:

Dhr. Bailleul Benedict, hierboven vernoemd, 99 aandelen van elk 1,00 Euro

Dhr. Hinnekens An, hierboven vernoemd, 1 aandeel van elk 1,00 Euro

Alle aandelen werden van bij de ondertekening volstort op rekening van de vennootschap.

Art. 3 : Ais zaakvoerder wordt benoemd: Mevr. Hinnekens An, hierboven genoemd en dit voor onbepaalde duur. Haar mandaat is onbezoldigd.

Hij zal de vennootschap in rechte en in feite kunnen vertegenwoordigen en verbinden voor alle akten en handelingen die de vennootschap ten goede komen met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene

vergadering.

Art. 4 : De algemene vergadering wordt samengeroepen telkens de meerderheid van de aandeelhouders dit vraagt of in de gevallen dat de wet dit voorziet. Er wordt gestemd bij gewone meerderheid, tenzij de wet dit anders voorschrijft.

Art. 5 : De vennootschap heefttot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ofvoor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Op de laatste blz. van 't.uik B Eten F.ecto : iVáëm èn 3ióëctánighëiávtin di rnstrtiménterende notaris, hetzij van de perso(ájn(e )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

i

lii II II Il I llhl I t IlV liiiI

" 13015~12R

~W

1 5 JAN. 7.013

PAUSSel'

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

~50î 11 3 G .1

lK1A.cc

-x

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

pk - vervolg

Mod PDF 11.1

Vorming, training, opleiding, coaching, begeleiding, consulting, raadgevingen advertising in persoonsontwikkeling, groepsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid tot alle nuttige en noodzakelijke activiteiten die hoger genoemde doelstelling dienstig is.

Art. 6 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij neemt een einde op de door de wet voorziene wijze. Het eerste boekjaar loopt tot 31 December 2013. De volgende boekjaren nemen een aanvang op 1Januari van het betrokken boekjaar om te eindigen op 31 December van datzelfde boekjaar.

Art. 7 : Het batig saldo van de winst wordt uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, met uitzondering van het gedeelte dat volgens wettelijke bepalingen of een beslissing van de algemene vergadering dient gereserveerd te worden.

Art. S : De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de laatste maandag van de maand mei volgend op het afsluiten van het boekjaar, om acht uur 's avonds. De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2014.

Art. 9 : Alle in deze overeenkomst niet geregelde punten worden geregeld volgens de geldende Belgische wetgeving, de rechtspraak of de gebruiken,

Art.10: De vennootschap start de activiteiten vanaf 01/01/2013.

Mevr. Hinnekens An

zaakvoerder

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IKIA.CC

Adresse
KERKVELD 4 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande