I-EXPLORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I-EXPLORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.549.657

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14251-0147-008
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0267-008
26/08/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.," " 1 3

~,,.,`1J" :11/~11~*0111~1!il 11111

0911717*

,.C ;]

í.~

y9(

ii

I ~ Griffie

Ondernenmingsnr : O $ ç7:7> , '9-1'3 ,

Benaming

(voluit) : l-Explore

Reghtsvdrm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3360 Bierbeek, Dorpsstraat 15

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt,uit een akte verleden voor Meester Jean Michel BOSMANS, geassocieerd notaris te Leuven ; (Heverlee), geregistreerd twaalf bladen zonder renvooien te Leuven, 2e kantoor der registratie op 5 augustus 2011, boek 1364, blad 14, vak 05, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G., dat:

1. De heer HAESEN Marc Bernus Maria (Nationaal nummer 65.04.16-285.46), geboren te Mol op 16 april; '1965; echtgenàot_ van mevróuw CLAES Ann; Maria, wonende te 3360 Bierbeek, Dorpsstraat 15, en de,gewonei commanditaire vennootschap "Haesen Claes Consulting", afgekort "HC-Consult", met maatschappelijke zetel te' 3360 Bierbeek, Dorpsstraat 15, ingeschreven in het RPR Leuven onder nummer 0821.955.729, een beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht. .

2. De vennootschap de naam "I-Explore" draagt.

3. De zetel gevestigd is te 3360 Bierbeek; Dorpsstraat 15.

4. Het doel van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel het verrichten van alle materiële, financiële of rechtshandelingen zowel in i het binnen- als in het buitenland. Deze handelingen hebben betrekking op het toepassen, ontwerpen, uitvoeren,; i produceren en/of commercialiseren van diensten en producten in verband met:

-computers, netwerken, dataverwerking, websites;

-ontwiikkeling van applicaties voor computers, pda's, smart phones, tablets, ...;

-ontwikkelen 'en /of aanbieden van software en hardware voor kantoor of industriële toepassingen. Het uitvoeren van installaties en diensten met betrekking tot gebruikte of aangeboden apparatuur en software; -andere toelevering van apparatuur en diensten.

Deze opsomming is niet beperkend ni ar ruim te interpreteren. De vennootschap zal alle commerciële,; industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan, op gelijk welke wijze, deelnemen in, samenwerken met of financieel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven.

De vennootschap zal leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen; uitoefenen over andere vennootschappen.

5. Het maatschappelijk kapitaal vastgesteld werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00),i verdeeld in zevenhonderdtweeënveertig (742) aandelen zonder nominale waarde. De heer HAESEN Marc; schreef in op zevenhonderdeenenveertig (741) aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderdvijfentwintig. euro (é 16.525,00); De gewone commanditaire vennootschap "Haesen Claes Consulting" schreef in op één (1)i aandeel, hetzij voor vijfentwintig euro (¬ 25,00). Ieder aandeel is door elk van de oprichters voor meer dan; éénlvijfde volstort bij de oprichting, hetzij tezamen voor tienduizend euro (¬ 10.000,00). Het geld is bij storting of! overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 001-6481494-30 geopend bij BNP; PARIBAS FORTIS ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I-Explore" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29 juli 2011, dat! aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap voor onbepaalde duur opgericht is. "

7. De vennootschap bestuurd wordt door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vernielden; steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen. De zaakvoerders worden: benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts; warden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij; vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit. van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging. Wanneer een; rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,i bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt; met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor dei

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aa`n het Belgisch

Staatsblad

j benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er.meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Dé zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen, en dit op straffe van persoonlijke gehoudenheid en aansprakelijkheid van de inbreukmakende zaakvoerder. Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vèrtegenwoordigd door de vaste:vertegenwoordiger die alleen handelt.

9: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

10. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de, nodige provisies en afschrijvingen zijn 'afgetrokken, maakt dé zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om :de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden: gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste,boekjaar 'h" et'netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening; is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte; of indien dit' hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld :naar het voorschrift van artikel 320 van" het Wetboek van Vennootschappen.

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering 'plaats 'op dé eerstvolgende werkdag. Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuringsvan de jaarrekening met drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere g'enomerr besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De gewone algemene. vergaderingen _worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast'dag, uur en plaats van de. vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een,aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één 'stem. Indien een effect (aandelen en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen. Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Hiertoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enig andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring

van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. "

12. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de voormelde neerlegging en eindigt op 31 december 2012. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2013.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Marc HAESEN, die aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd en voor onbepaalde duur.

Voor analytisch uittreksel, tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

(Get.) Jean Michel BOSMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0043-008

Coordonnées
I-EXPLORE

Adresse
DORPSSTRAAT 15 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande