HUNTSMAN TEXTILE EFFECTS (BELGIUM)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUNTSMAN TEXTILE EFFECTS (BELGIUM)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.745.991

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14253-0264-051
24/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

isqltIon

Neergelegd ter griffie der

RechtbanK van Koophanden

te Leuven, de 13 FEB. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Everslaan 45, 3078 Kortenberg (Everberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Blijkens akte verleden voor meester Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 10 februari 2014 te 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huntsman Textile Effects (Belgium)', met maatschappelijke zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondememingsnummer 0864.745.991 en bekend bij de belasting over toegevoegde waarde onder nummer BE 864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "HAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Spruyt Eric, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris Danny Geerinckx op 13 juni 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni 2013, onder nummer 13097843.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de commissaris,

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

De conclusie van het verslag van de commissaris luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Huntsman Textile Effects (Belgium) BVBA, bestaat uit een schuldvordering, ten belope van 12.278.454 EUR, gehouden door Vantico International S.à r.l. jegens Huntsman Advanced Materials Holding (UK) Limited,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het college van zaakvoerders van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

rekening houdende met de huidige aandeelhoudersstructuur, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 120.459 aandelen op naam van de vennootschap Huntsman Textile Effects (Belgium) BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding,

Diegem, 6 februari 2014".

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van twaalf miljoen tweehonderd achtenzeventig duizend vierhonderd vierenvijftig euro (EUR 12.278.454), om het te brengen van honderd drieëntwintig miljoen zevenhonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (EUR 123.768.414,28) naar honderd zesendertig miljoen zesenveertig duizend achthonderd achtenzestig euro achtentwintig cent (EUR 136.046.868,28), waarbij een schuldvordering op Huntsman Advanced Materials Holdings (UK) Limited wordt ingebracht in onderhavige vennootschap.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De inbrenger verklaart dat de schulvordering vrij is van alle verzet (en lasten) welkdanig ook.

2. De inbrenger verklaart dat de schuldvordering het voorwerp uitmaakt van een pand maar dat de voorgenomen inbreng is toegelaten onder de betreffende kredietdocumentatie.

3. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrengers voortvloeiend uit de huidige inbreng,

4. Ingevolge bovenvernoemde inbreng, valt de vennootschap niet onder artikelen 627, 631 en 632 van het Wetboek van vennootschappen.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de schuldvordering in eigendom overgaat op onderhavige vennootschap 'Huntsman Textile Effects (Belgium)', ten bedrage van twaalf miljoen tweehonderd achtenzeventig duizend vierhonderd vierenvijftig euro (EUR 12.278.454), en ais volgt zal geboekt worden in onderhavige vennootschap 'Huntsman Textile Effects (Belgium)':

-twaalf miljoen tweehonderd achtenzeventig duizend vierhonderd vierenvijftig euro (EUR 12.278.454) wordt geboekt op de rekening "kapitaal';

Hierdoor zal het kapitaal van onderhavige vennootschap 'Huntsman Textile Effects (Belgium)' verhoogd worden met twaalf miljoen tweehonderd achtenzeventig duizend vierhonderd vierenvijftig euro (EUR 12.278.454). Ais vergoeding voor deze inbreng krijgt de vennootschap naar Luxemburgs recht "Vantico International S.à r.1.", honderdtwintig duizend vierhonderd negenenvijftig (120.459) nieuwe aandelen, waardoor de aandeelverhouding na deze kapitaalverhoging er uit ziet ais volgt:

De vennootschap naar Luxemburgs recht "Vantico International S.à r.i.", waarvan de maatschappelijk zetel gevestigd is te 2320 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), 68-70, Boulevard de la Pétrusse, opgericht op 29 november 1999 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd op 3 februari 2014, houder van één miljoen driehonderd vierendertig duizend zevenhonderd en negen (1.334.709) aandelen

Totaal: honderd zesendertig miljoen zesenveertig duizend achthonderd achtenzestig euro achtentwintig cent (EUR 136.046.868,28), vertegenwoordigd door één miljoen driehonderd vierendertig duizend zevenhonderd en negen (1.334.709) aandelen:

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst die luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesendertig miljoen zesenveertig duizend achthonderd achtenzestig euro achtentwintig cent (EUR 136.046.868,28) en wordt vertegenwoordigd door één miljoen driehonderd vierendertig duizend zevenhonderd en negen (1.334.709) aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden."

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Mevrouw Rudrnan Dierdre, wonende te 3370 Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen, met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het bevoegde ondememingsfoket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlag en: expeditie van de akte met volmacht, gecoördineerde statuten, bijzonder verstag van de zaakvoerder en verslag van de commissaris.

(get.) Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

9

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2014
ÿþ Mod waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

____

[~iEERGELEGD

17 .li x . 2114

Griffie Rcchtta: nk van Koophandel

te- F c me

lll

*19219 57*

1

b

s





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Everslaan 45, 3078 Everberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname vervanging vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders van Huntsman Textile Effects (Belgium) van 10 oktober 2014

Het College van Zaakvoerders neemt kennis van het schrijven d.d. 22 september 2014 van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren / Reviseurs d'Entreprises BV o.v.v.e. CVBA van de Vennootschap (hierna "Commissaris") waarin de Commissaris hen op de hoogte brengt van haar beslissing om haar vaste vertegenwoordiger de heer Fabio De Clercq te vervangen door de heer Jurgen Kesselaers, dit met ingang vanaf het boekjaar beginnend op 1 januari 2014 en van toepassing voor de resterende duur van het mandaat van de Commissaris, zijnde tot het boekjaar afsluitend op 31 december 2014.

De ondernemingsraad is tijdens haar vergadering d.d. 22 augustus 2014 reeds op de hoogte gebracht van deze vervanging.

Het College van Zaakvoerders belast mevrouw Els Michiels en mevrouw Dierdre Rudman, elk afzonderlijk optredend, om met volledige macht op te treden in naam van de Vennootschap om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissing te implementeren, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het stellen van alle handelingen en ondertekenen van aile documenten in het kader van de publicatie van de vervanging van de vertegenwoordiger van de Commissaris In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad.Voor eensluidend uittreksel

Dierdre Rudman

Gevolmachtigde





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13350-0132-041
27/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1 , 1 4 % el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

ta Leuven, de 1 8 JUNI 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

liiii 11ii1 1di iaii

ui

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in specien - statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor meester Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 13 juni 2013, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huntsman Textile Effects (Belgium)', met maatschappelijke zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondernemingsnummer 0864.745.991 en bekend bij de belasting over toegevoegde waarde met nummer BE 864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "HAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Spruyt Eric, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 20 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2013, onder nummer 13009181. Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vier miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 4,400.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd negentien miljoen driehonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 119.368.414,28) op honderdrieëntwintig miljoen zevenhonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 123.768.414,28).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt warden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieënveertig duizend honderd zesenzestig (43.166) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd en één euro drieënnegentig cent (¬ 101,93) afgerond per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

TWEEDE BESLUIT -- Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven door de enige aandeelhouder, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vier miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 4.400.000,00).

De som van vier miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 4.400.000,00) werd gestort op de bijzondere rekening 549-0041701-05. bij JPMorgan Chase Bank en zal vrijgegeven worden op voorlegging van een attest van instrumenterende notaris. Het attest dat deze storting aantoont, blijft in het dossier van instrumenterende notaris.

De enige venncct krijgt voor haar inbreng in geld drieënveertig duizend honderd zesenzestig (43,166) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

DERDE BESLUIT  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vier miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 4.400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdrieëntwintig miljoen zevenhonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 123.768.414,28) vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderd veertien duizend tweehonderd vijftig (1.214.250) aandelen zonder nominale waarde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Voor-behbuden ` aan het Belgisch Staatsblad

die elk één/één miljoen tweehonderd veertien duizend tweehonderd vijftig (1.214.250) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT --Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel vijf van de statuten wordt geheel vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdrieëntwintig miljoen zevenhonderd achtenzestig duizend

vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 123.768.414,28). Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen

tweehonderd veertien duizend tweehonderd vijftig (1.214.250) aandelen op naam zonder vermelding van

nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT  Machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Mevrouw Rudman Dierdre, wonende te 3370

Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen, met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle

formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het

bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, bankattest, gecoordineerde statuten

(get.) Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot



"BijlagenTi j Tiët ll gisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2013
ÿþ4 .,

7 Maf Wad 11.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1 1111110 111 1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ( 5 In, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Everslaan 45, 3078 Everberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN DE COMMISSARIS

Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Enige Vennoot van Huntsman Textile Effects (Belgium) van 10 januari 2013:

De Enige Vennoot beslist om Deloitte Bedrijsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Fabio De Clercq, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014. Het mandaat van de commissaris zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die de jaarrekening over het boekjaar eindigend op 31 december 2014 goedkeurt.

De Enige Vennoot belast mevrouw Els Michiels en mevrouw Dierdre Rudman, elk afzonderlijk optredend, om met volledige macht op te treden in naam van de Vennootschap om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te implementeren, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het stellen van alle handelingen en ondertekenen van alle documenten in het kader van de publicatie van de benoeming van de commissaris in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en het aanpassen van het dossier van de Vennootschap bij de Kruispuntbank.

Voor eensluidend uittreksel

Dierdre Rudman

Gevolmachtigde

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2013
ÿþ1. }

Mod Werd 11.1

Dil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vooi behou, aan r Seigle Staatsl

I llIII IIIi II II «111111111111111111111111111111

*13009181*

Neergele,9d ter grue der

Rechtbank van Koophanded

te Leuven, de 43 JAS 2413

DE GRIFFIE*

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in specien - statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor meester Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 20 december 2012, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huntsman Textile Effects (Belgium)', met maatschappelijke zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondernemingsnummer 0864.745.991 en bekend bij de belasting over toegevoegde waarde met nummer BE 864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "HAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Spruyt Eric, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 12 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari daarna, onder nummer 12034506.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging

Pe vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijf miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 5.500.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd dertien miljoen achthonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 113.868.414,28) op honderd negentien miljoen driehonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 119.368.414,28).

Pe vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieënvijftig duizend negenhonderd achtenvijftig (53.958) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd en één euro drieënnegentig cent (¬ 101,93) afgerond per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

TWEEDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Pe voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven door de enige aandeelhouder, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijf miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 5.500.000,00)

Pe som van vijf miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 5.500.000,00) werd gestort op de bijzondere rekening 549-0041701-05 bij JPMorgan Chase Bank en zal vrijgegeven worden op voorlegging van een attest van instrumenterende notaris, Het attest dat deze storting aantoont, blijft in het dossier van instrumenterende notaris.

Pe enige aandeelhouder krijgt voor haar inbreng in geld drieënvijftig duizend negenhonderd achtenvijftig (53.958) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

PERDE BESLUIT  Vaststelling van de kapitaalverhoging

Pe vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijf miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 5.500.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd negentien miljoen driehonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 119.368.414,28) vertegenwoordigd door één miljoen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

honderd éénenzeventig duizend vierentachtig (1.171.084) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ één miljoen honderd éénenzeventig duizend vierentachtigste (1!1.171.084) van het kapitaal vertegenwoordigen. VIERDE BESLUIT -- Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel vijf van de statuten wordt geheel vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd negentien miljoen driehonderd achtenzestig duizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 119.368.414,28). Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen honderd éénenzeventig duizend vierentachtig (1.171.084) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde,"

VIJFDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT -- Machtiging zaakvoerders,,

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerdéis,lafzondérlijk h nàefend; " de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht formaliteiterí ='..: 3 " , ' ! '

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Mevrouw Blocke-lsebelle, Wonende te 3061 Leefdaal,

Broekstraat 10 en Mevrouw Rudman Dierdre, wonende te, 3370 Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen,

elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid ván indeplaatststelling, ten einde alle

formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het

bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen expeditie van de akte, bankattest

(get.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voor4

omhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012
ÿþ(Dn Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaia.1eas*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 0 AUG. 2012 OE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Everslaan 45, 3078 Everberg

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Enige Vennoot van Huntsman Textile Effects (Belgium) van 15 mei 2012

De Enige Vennoot neemt kennis van en aanvaardt, voor zover nodig, het ontslag van de heer Abraham Arjen Vermeer als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 31 maart 2012.

De Enige Vennoot beslist om de heer Wim Van Herck, woonachtig te 3061 Leefdaal (België), Korbeekstraat 54, als zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen met ingang van 1 april 2012. Het mandaat van de heer Van Herck neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend vijftien (2015) die besluit over de m.b.t het boekjaar eindigend op 31 december 2014. Het mandaat is niet bezoldigd.

Hierdoor zal het voltallige college van zaakvoerders van de Vennootschap de volgende 4 leden tellen:

" Natasja Degrieck

" Christophe Struyvelt

',Patrick Verraes

',Wim Van Herck

De vennoten belasten mevrouw Isabelle Blockx en/of mevrouw Dierdre Rudman om met volledige macht op te treden in naam van de Vennootschap om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te implementeren, met inbegrip van maar niet beperkt tot, de benoeming van de heer Van Herck, ais zaakvoerder van de Vennootschap en publikatie van het ontslag van de heer Vermeer als zaakvoerder in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel:

Dierdre Rudman

Gevolmachtigde

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Eet llëïgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0595-037
09/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd sier griffie der Rechtbank van Koopham*- te Leuven, de 2 7 JAN. 2012

DEAR IeFIER.

111111111111011011

*12034506*

beha aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.745,991

Benaming

{voluil) Huntsman Textile Effects (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging door inbreng in speciën, statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny GEERINCKX te Aarschot op 12 januari 2012, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huntsman Textile Effects (Belgium)', met= maatschappelijke zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Everslaan 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondernemingsnummer 0864.745.991 en bekend bij de belasting over toegevoegde waarde met nummer BE 864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "1-IAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch', Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 10 november 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 2011, onder' nummer 11181697.

Waarop alle aandeelhouders aanwezig waren en volgende besluiten werd goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven miljoen zevenhonderdnegenentwintigduizend zevenhonderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (¬ 7.729.767,33) om het kapitaal te brengen van honderd en zes miljoen honderdachtendertigduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfennegentig cent (¬ 106.138.646,95) op honderd dertien miljoen achthonderdachtenzestigduizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 113.868.414,28).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfenzeventigduizend achthonderd vierendertig (75.834) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van afgerond honderd en één euro drieënnegentig cent (¬ 101,93) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

TWEEDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven door de enige aandeelhouder, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zeven miljoen zevenhonderdnegenentwintigduizend zevenhonderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (¬ 7.729.767,33).

De som van zeven miljoen zevenhonderdnegenentwintigduizend zevenhonderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (¬ 7.729.767,33) werd gestort op de bijzondere rekening 549-0041701-05 bij JPMorgan Chase Bank en zal vrijgegeven worden op voorlegging van een attest van instrumenterende notaris. Het attest dat deze storting aantoont, blijft in het dossier van instrumenterende notaris.

DERDE BESLUIT  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeven miljoen zevenhonderdnegenentwintigduizend zevenhonderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (¬ 7.729.767,33) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd dertien miljoen achthonderdachtenzestigduizend vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 113.868.414,28) vertegenwoordigd door één miljoen honderdzeventienduizend honderd zesentwintig (1.117.126) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ één één miljoen honderdzeventienduizend honderd zesentwintigste (1/1.117.126) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT  Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel vijf van de statuten wordt geheel vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd dertien miljoen achthonderdachtenzestigduizend

vierhonderd veertien euro achtentwintig cent (¬ 113.868.414,28).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen honderdzeventienduizend honderd zesentwintig (1.117.126)

aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT  Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notais alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT  Machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Mevrouw Blockx Isabelle, wonende te 3061 Leefdaal,

Broekstraat 10 , en mevrouw Rudman Dierdre, wonende te 3370 Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen,

elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle

formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het

bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, bankattest

(get.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Voor-

" behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþ,J

--- -- ~ -- --

I 1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

i

i *9~iuiin

1118iu167* 111

Mai 2,1

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 2 NOV. 2011 DE GRIFFIER,

Griffue

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0864.745.991

Benaming

(voluit) Huntsman Textile Effects (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Kortenberg (Everberg) - Everslaan 45

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging door inbreng in speciën - Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot op 10 november 2011, voor registratie, neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huntsman Textile Effects (Belgium), met zetel te 3078 Kortenberg (Evere), Everslaan 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, met ondernemingsnummer 0864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "HAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 februari daarna, onder nummer 11028236.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drie miljoen honderdzeventienduizend tweehonderd achtenvijftig euro elf cent (¬ 3.117.258,11) om het kapitaal te brengen van honderd en drie miljoen eenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro vierentachtig cent (¬ 103.021.388,84) op honderd en zes miljoen honderdachtendertigduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfennegentig cent (¬ 106.138.646,95).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van dertigduizend vijfhonderd tweeëntachtig (30.582) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van afgerond honderd en één euro drieënnegentig cent (¬ 101,93) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

TWEEDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven door de enige aandeelhouder, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van drie miljoen honderdzeventienduizend tweehonderd achtenvijftig euro elf cent (¬ 3.117.258,11).

De som van drie miljoen honderdzeventienduizend tweehonderd achtenvijftig euro elf cent (¬ 3.117.258,11) werd gestort op de bijzondere rekening 549-0041701-05 bij JPMorgan Chase Bank en zal vrijgegeven worden op voorlegging van een attest van instrumenterende notaris. Het attest dal deze storting aantoont, blijft in het dossier van instrumenterende notaris.

DERDE BESLUIT  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drie miljoen honderdzeventienduizend tweehonderd achtenvijftig euro elf cent (¬ 3.117.258,11) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en zes miljoen honderdachtendertigduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfennegentig cent (¬ 106.138.646,95) vertegenwoordigd door één miljoen eenenveertigduizend tweehonderd tweeënnegentig (1.041.292) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/ één miljoen eenenveertigduizend tweehonderd tweeënnegentigste (1/1.041.292) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT-- Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Bijlagen bij het Bèigiscfi Staatsblad - 62712/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

J

Artikel vijf van de statuten wordt geheel vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en zes miljoen honderdachtendertigduizend zeshonderd

zesenveertig euro vijfennegentig cent (¬ 106.138.646,95).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen eenenveertigduizend tweehonderd tweeënnegentig

(1.041.292) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notais alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT  Machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde mevrouw Blockx Isabelle, voornoemd, en mevrouw

' Rudman Dierdre, wonende te 3370 Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen, elk bevoegd om afzonderlijk te

handelen en met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig

zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

(get.) Danny Geerinckx, notaris fe Aarschot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

Mad 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 9 NOV. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Everslaan 45, 3078 Everberg

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS

1

u

11

I

11111

iii

Il I

*11175551*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Enige Vennoot van Huntsman Textile Effects. (Belgium) van 12 oktober 2011:

De Enige Vennoot neemt kennis van en aanvaardt, voor zover nodig, het ontslag van de heer Francis De Cannière als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 31 augustus 2011. De Enige Vennoot neemt ook kennis van en aanvaardt, voor zover nodig, het ontslag van de heren Paul Hulme en Justin Phillipson met ingang van 30 september 2011.

De Enige Vennoot beslist om mevrouw Natasja Degrieck, woonachtig te 3090 Overijse (België)," Hoogveldlaan 14, en de heer Patrick Verraes, woonachtig te 3090 Overijse (België), Annegijsboslaan 2, als zaakvoerders van de Vennootschap te benoemen met ingang van 1 oktober 2011. De mandaten nemen een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend vijftien (2015) die besluit over de jaarrekening m.b.t het boekjaar eindigend op 31 december 2014. De mandaten zijn niet bezoldigd.

Hierdoor zal het voltallige college van zaakvoerders van de Vennootschap de volgende 4 leden tellen:

" Natasja Degrieck

" Christophe Struyvelt

" Arien Vermeer

" Patrick Verrees

De vennoten belasten mevrouw Isabelle Blockx en/of mevrouw Dierdre Rudman om met volledige macht op te treden in naam van de Vennootschap om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te implementeren, met inbegrip van maar niet beperkt tot, de benoeming van mevrouw Degrieck en van de heer Verraes als zaakvoerders van de Vennootschap en publikatie van het ontslag van de heer De Cannière als zaakvoerder in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel:

Dierdre Rudman

Gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 18.07.2011 11323-0318-038
21/02/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kc,pppandel 2011FEIL

Leuven, de J.

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla+

Y

111111 J11,1.11,1.1.11j11121111F1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.745.991

Benaming

(voluit) : Huntsman Textile Effects (Belgium)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3078 Everberg, Everslaan 45

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in natura-statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot op 24 januari 2011, geregistreerd te Aarschot op 25 januari 2011, drie bladen zes verzendingen, boek 574 blad 22 vak 9, ontvangen 25 ¬ , getekend de EA Inspecteur, W. Rens, is gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Huntsman Textile Effects (Belgium)', met zetel te 3078 Everberg, Everslaan 45 ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder ondememingsnummer 0864.745.991.

Opgericht onder de naam "Huntsman Advanced Materials (Belgium)", afgekort "HAM (Belgium)", bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt, te Brussel, op 25 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien onder nummer 03077280.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 14 mei 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni daarna, onder nummer 09077459.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  bijzonder verlag van de zaakvoerders en verslag van de commissaris met betrekking tot de hiemavermelde inbreng in natura

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de commissaris.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

De conclusie van het verslag van de commissaris luidt als volgt:

"8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Huntsman Textile Effects (Belgium) BVBA, bestaat uit een schuldvordering, ten belope van 37.495.309,84 EUR, gehouden door Vantico International S.à.r.l. jegens Huntsman Advanced Materials (Deutschland) GmbH.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het college van zaakvoerders van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-rekening houdende met de huidige aandeelhoudersstructuur, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 355.450 aandelen van de vennootschap Huntsman Textile Effects (Belgium) BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 21 januari 2011

De commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Fabio De Clercq"

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT kapitaalverhoging door inbreng in natura (inbreng van een schuldvordering)

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zevenendertig miljoen

vierhonderdvijfennegentigduizend driehonderd en negen euro vierentachtig cent (¬ 37.495.309,84), om het te

' brengen van vijfenzestig miljoen vijfhonderdzesentwintigduizend negenenzeventig euro (¬ 65.526.079,00) op

" honderd en drie miljoen eenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro vierentachtig cent (¬

103.021.388,84), door creatie van driehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vijftig (355.450) nieuwe

aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar.

DERDE BESLUIT Verwezenlijking van de inbreng

De vennootschap naar Luxemburgs recht Vantico International S.à.r.l.', te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en toont aan dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vennootschap naar Duits recht `Huntsman Advanced Materials (Deutschland) GmbH.', (vennootschap opgericht op 12 januari 2000 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd op 26 augustus 2001) bestaande uit een schuldvordering (intercompany balance) op voornoemde vennootschap voor een bedrag van zevenendertig miljoen vierhonderdvijfennegentigduizend driehonderd en negen euro vierentachtig cent (¬ 37.495.309,84), zoals verder omschreven in het voormelde verslag van de commissaris en het bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Vervolgens verklaart de vennootschap naar Luxemburgs recht 'Vantico International S.à.r.l.', vertegenwoordigd zoals gezegd, inbreng te doen in de vennootschap van zijn schuldvordering (intercompany balance) op de vennootschap naar Duits recht `Huntsman Advanced Materials (Deutschland) GmbH.', ten bedrage van zevenendertig miljoen vierhonderdvijfennegentigduizend driehonderd en negen euro vierentachtig cent (¬ 37.495.309,84).

VIERDE BESLUIT - Volstorting

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de vennootschap naar Luxemburgs recht 'Vantico International S.à.r.l.', die hierbij aanvaardt, driehonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vijftig (355.450) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering keurt de verrichtingen goed.

ZESDE BESLUIT - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijke kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd en drie miljoen eenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro vierentachtig cent (¬ 103.021.388,84) en is vertegenwoordigd door één miljoen tienduizend zevenhonderd en tien (1.010.710) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT  Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel vijf van de statuten wordt geheel vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en drie miljoen eenentwintigduizend driehonderd achtentachtig euro vierentachtig cent (¬ 103.021.388,84).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen tienduizend zevenhonderd en tien (1.010.710) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

ACHTSTE BESLUIT  Volmacht zaakvoerders

De vergadering verleent aan elk van de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

NEGENDE BESLUIT  Volmacht formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde mevrouw Blockx Isabelle, wonende te 3061 Leefdaal, Broekstraat 10 en mevrouw Rudman Dierdre, wonende te 3370 Boutersem, Pastoriestraat 51, aan te stellen, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag zaakvoerders, verslag van de commissaris

(get.) Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.07.2010 10362-0469-040
02/08/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.07.2010 10359-0087-006
02/09/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09669-0285-007
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09324-0379-039
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08677-0290-061
01/09/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.08.2008 08591-0163-007
01/10/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2006, GGK 31.12.2006, NGL 25.09.2007 07732-0069-007
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 25.07.2007 07456-0079-054
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 18.07.2006 06476-0197-026
22/09/2005 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2004, GGK 08.07.2005, NGL 19.09.2005 05679-0287-005
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 08.07.2005, NGL 28.07.2005 05568-0271-035
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0533-058
19/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.06.2004, NGL 16.07.2004 04471-5175-025
20/08/2003 : LEA023096
07/07/2003 : LEA023096

Coordonnées
HUNTSMAN TEXTILE EFFECTS (BELGIUM)

Adresse
EVERSLAAN 45 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande