HOSPITAL PHARMACY CONSULTING BELGIUM, AFGEKORT : HPC BELGIU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSPITAL PHARMACY CONSULTING BELGIUM, AFGEKORT : HPC BELGIU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.455.454

Publication

26/06/2012
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

IW1MWImIINlll~llllfl11

b(

E SI

1111

M

NITEUR B

i 9 -06- 2

ELGISCH STAA

ELGE Neergelegd ter efie deer Rechtbank van Koophandel

012 te Leuvers, de11 jimi 2012

DE i FFf ,

TSBLAD Griffie

VI---

jOndernemingsnr: $

il Benaming (voluit) : Hospital Pharmacy Consulting Belgium

(verkort) : HPC Belgiu

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waversesteenweg 31

3360 Bierbeek

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst ; Er blijkt uit een akte op 04/06/2012 verleden door Notaris Veerle Geens, notarisplaatsvervangern voor notaris Mieke (Rose-Marie) Baetens te Mechelen, dat een Burgerlijker Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.Mevrouw Bracke, Fien, geboren te Wetteren op 27 januari 1975, NN 75.01.27-096.94, wonende te 3360 Bierbeek, Waversesteenweg 31, en haar echtgenoot

2/ De heer Merckx, Hendrik Jan, geboren te Leuven op 9 juni 1976, NN 76.06.09-209.92, wonende te 3360 Bierbeek, Waversesteenweg 31.

Naam; Hospital Pharmacy Consulting Belgium, afgekort: HPC Belgium,

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: Waversesteenweg 31, 3360 Bierbeek

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

r Om consulting aan te bieden aan wie nood heeft aan inzicht in de wereld van de ziekenhuisfarmacie.; Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de logistiek, de terugbetaling van geneesmiddelen, de; r, automatisatie, ,..

Daarenboven kunnen bedrijven die nood hebben aan een gediplomeerde apotheker of een gediplomeerde ziekenhuisapotheker beroep doen op onze diensten. Er kan ook handel gedreven worden in geneesmiddelen, voedingssupplementen en implantaten.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten ; behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle; soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware; het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;; het leveren, verwerven en opslagen van goederen allerhande, evenals de goederenbehandeling in de meest ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als commissionair of tussenpersoon; de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle: mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met; '? inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningenj kredietopeningen, en aile andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

<< De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon;

of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen die elk één I honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het volledige kapitaal in geld werd ingeschreven voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) als volgt:

- door mevrouw Bracke, Fien, voormeld, comparant sub 1, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR):

- door de heer Merckx, Hendrik Jan, voormeld, comparant sub 2, voor drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

, Dit bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd gestort of overgeschreven door de l inschrijver op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank zoals blijkt uit het bewijs van

storting afgeleverd op 1 juni 2012,Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft

plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

overdracht en afstand van aandelen :

1. Indien er slechts één vennoot bestaat, kan hij de aandelen vrij overdragen onder de levenden.

Net overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de enige vennoot bij testament bepaald heeft aan wie zijn aandelen overgaan, moet bij zijn overlijden die beschikking geëerbiedigd worden en zullen de uitgesloten erfgenamen, zelfs reservataire, zich moeten vergenoegen met de tegenwaarde van hun aandelen zoals die verder bepaald wordt.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Indien het eigendomsrecht der aandelen gesplitst wordt in vruchtgebruik en blote eigendom, zal de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefenen verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht gesplitst is.

2, Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgende statutaire regeling:

A. Overdracht onder levenden :

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met toestemming van alle medevennoten.

Indien nochtans na weigering, een vennoot toch wenst zijn aandelen over te dragen aan een niet aanvaarde persoon, zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de twee maanden na een schriftelijk verzoek gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap, hetzij die aandelen zelf aan te kopen, hetzij een andere koper aan te wijzen.

De waarde van de aandelen wordt alsdan bepaald op basis van de bedragen van de laatste jaarbalans waarbij geen rekening wordt gehouden met de onlichamelijke handelswaarde, tenzij andersluidende overeenkomst tussen de vennoten.

B. Overgang bij overlijden :

Bij overlijden van een vennoot, mogen zijn aandelen niet overgedragen worden zonder de toestemming van de overblijvende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden moeten binnen de maand van het overlijden, aan de zaakvoerder van de vennootschap of aan de overblijvende vennoten, de devolutie van de nalatenschap laten kennen.

Bij weigering van de overgang van de aandelen aan erfgenamen of legatarissen van de overledene die niet in nuttige orde komen, genieten de overblijvende vennoten van hetzelfde voorkeurrecht tot overname als onder A hierboven en wordt de afkoopwaarde op dezelfde basis bepaald.

C. Voorkeurrecht :

Indien de overblijvende vennoten van het voorkeurrecht dat hun verleend wordt onder A en B hierboven, wensen gebruik te maken, zullen de aandelen door hen worden overgenomen in evenredigheid" tot 4het-aantal-aandelen-dat-zij-reeds-bezittenrbehalve- bij-andersluidende-overeenkomst-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden`

aan bat

Selecte

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

tussen hen. Wordt dit voorkeurrecht echter niet door ai die vennoten uitgeoefend, dan worden de' overblijvende aandelen aangeboden aan de vennoten die hun voorkeurrecht wel wensen uit te oefenen in eenzelfde evenredigheid.

D. Betaling van de afkoopprijs :

Bij weigering van afstand of overdracht als hierboven onder A of B, zal de afkoopprijs moeten betaald worden aan de vennoten aan wie de afstand geweigerd werd, of aan de geweigerde erfgerechtigden naargelang het geval, binnen de zes maanden te rekenen vanaf de betekening van de weigering.

E. Verhaal bij weigering :

Bij weigering aan een niet-vennoot om toe te treden tot de vennootschap, moeten er geen redenen opgegeven worden. Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering in de gevallen onder A of B hierboven, noch tegen de waardebepaling voorzien voor de afkoop van de aandelen.

De betrokken uitgesloten erfgerechtigden bij overdracht wegens overlijden, en de vennoten aan wie de afstand aan een voorgestelde overnemer geweigerd werd, zijn ertoe verplicht, binnen de maand van de beslissing tot overname van de aandelen door medevennoten of door nieuwe toegelaten vennoten, de overdracht af te tekenen in het register van aandelen. Bij verzuim za! het bestuursorgaan van de vennootschap, een maand na het vruchteloos verzoek daartoe aan de betrokkenen bij aangetekende brief gedaan, namens hen de overdracht in het register van aandelen mogen aftekenen. De termijn die toegestaan werd voor het betalen van de afkoopwaarde, kan geen aanleiding geven tot het uitstellen van de overdracht in het register van aandelen, welke overdracht geenszins als kwijting zal mogen beschouwd worden.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december.

Reserves:

Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling:

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel ander de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootsohap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de reohtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe aile machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder, Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmaoht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht:

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van junigom 18.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

C.-ee . º% mod 11.1

1 `" t.

4 *. . F



Voorbehouden` aan het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.613,93 euro.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de comparanten handelend als Algemene Vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot op 31 december 2013.

B) De eerste jaarvergadering zal gehouden wordéri op de tweede dinsdag van juni 2013.

C) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

- De heer Merckx, Hendrik Jan, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

D) Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden.

E) -- Aan OPTIFISC bvba, met maatschappelijke zetel te 3473 Waanrode, Grote Vreunte 19, wordt een bijzondere volmacht verleend teneinde: de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

- Aan OPTIFISC bvba, met maatschappelijke zetel te 3473 Waanrode, Grote Vreunte 19, wordt met kracht van substitutie volmacht verleend om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe belastingen en BTW voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven. Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Veerle Geens, notaris plaastvervanger voor Notaris Mieke (Rose-Marie) Baetens te Mechelen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0376-010

Coordonnées
HOSPITAL PHARMACY CONSULTING BELGIUM, AFGEKO…

Adresse
WAVERSESTEENWEG 31 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande