HASSKOTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HASSKOTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.641.475

Publication

03/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

{I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111!1.11.11 111

NEERGELEGD

Z 2 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leusje

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0831.641.475

Benaming

(voluit) : HASSKOTEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3454 Geetbets, Biesemstraat, 5 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Vervroegde ontbinding - vereffening - siuiiting vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 27 augustus 2014 voor Meester Yves Clercx, geassocieerd notaris met zetel te Genk, vervangende zijn ambtsgenoot, meester Herbert Houben, notaris te Genk, wettelijk belet, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

Voorafgaande verslagen

De vergadering heeft kennis genomen van de in de agenda aangekondigde verslagen, te weten:

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders op 02 juni 2014 overeenkomstig artikel 181 § 1 van het ; Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 mei 2014.

Het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1 overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2014..

De conclusies van het verslag van de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, voornoemd worden hierna letterlijk overgenomen:

"BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «HASSKOTEN», verklaart ondergetekende, de heer, Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor; «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael; 11 bus 1, dat:

de staat van activa en passiva per 31 mei 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en dief een balanstotaal opgeeft van 44.410,08 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 44,410,08 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten. van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

er geen schulden ten aanzien van derden blijken uit deze staat van activa en passiva opgemaakt per 31 mei 2014;

in deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet;

verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk: Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van, hetgeen hiervoor werd vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone, Algemene Vergadering van de BVBA «HASSKOTEN» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de. geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 6 juni 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r . i

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BB&B Bedrijfsrevisoren .._..._

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

Verklaringen vennoten

De vennoten verklaren uitdrukkelijk:

1)dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens een voorziening aangelegd

inzake de kosten van onderhavige vereffening.

Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat de kosten van onderhavige vereffening

werden voldaan, en dat er aldus geen passiva zijn.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende

" passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden

en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar wordt benoemd;

3) dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en de besluiten nemen met éénparigheid der stemmen.

4) De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Herbert Houben, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de voormalige vennoten van de vereffende vennootschap, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de Herbert Houben, in zijn hoedanigheid van vennoot van de

" vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet; vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Herbert Houben alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige , verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Ontslag zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het van rechtwege ontslag van de leden van de raad van bestuur. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de ; zaakvoerders voor hun bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar tot en met heden.

Einde vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is beëindigd en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

Bewaring boeken

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3600 Genk, Stalenstraat, 86.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get. Meester Yves Clercx, geassocieerd notaris met zetel te Genk)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag zaakvoerder, controleverslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831.641.475 Benaming

(voluit) : HASSKOTEN

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank va Koo handti t3 Leuven, del 9 FEB, 2014

D GRIFFJER,

Griffie

i

II

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3454 Geetbets, Biesemstraat, 5 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uittreksel uit de akte verleden op 24 december 2013 voor Meester Dirk Vanderstraeten, notaris te Opgiabbeek, vervangende notaris Herbert Houben, notaris te Genk, wettelijk belet opgesteld voor registratie; naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

Na vaststelling door de vergadering dat het huidige boekjaar loopt van 01 januari 2013 tot en met 31 december 2013 werd beslist het lopende boekjaar te verlengen en het te laten afsluiten op 30 september 2014.

De vergadering heeft nadien beslist om de toekomstige boekjaren zullen aanvangen op 01 oktober en zullen eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar.

Verder heeft de algemene vergadering beslist dat de datum van de gewone algemene vergadering vast te leggen op de eerste vrijdag van de maand februari om 14 uur.

De statuten werden overeenkomstig aangepast.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk VANDERSTRAETEN

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2012
ÿþ ^^4 i~ Mod Word 57.1

~ , (~ '. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831641475

Benaming

(voluit) : HASSKOTEN

(verkort) :

. ;~:ergefcgcf ter griffie der

echtbank van KooplêaQa

te Leuven, de jJ . 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

1

11111111111111111 lIIIIl

*12153646*

u

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3454 RUMMEN, Biesemstraat 51A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

De vennootschap stelt vast dat bij beslissing van het bestuursorgaan van haar zaakvoerder, de BVBA JUMA, met zetel te Genk, Kneippstraat 267, deze zaakvoerder haar vaste vertegenwoordiger mevrouw STAS Stephanie heeft ontslaan en tot nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft benoemd, de heer Herbert Houben,' wonende te Genk, Kneippstraat 267,

Distra NV JUMA BVBA

Olivier Strauven Herbert Houben

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 29.08.2012 12477-0094-012

Coordonnées
HASSKOTEN

Adresse
BIESEMSTRAAT 5A 3454 RUMMEN

Code postal : 3454
Localité : Rummen
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande