HARTE TROEF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARTE TROEF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.873.616

Publication

11/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-08-2014

Griffie

*14307100*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558873616

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HARTE TROEF

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op zes augustus tweeduizend veertien, voor Meester Eric SPRUYT, Notaris te Brussel,

dat :

A/ 1) De heer Bert Irène Jules VAN DER AUWERA, wonende te 3201 Aarschot, Doornbergstraat 25, en zijn echtgenote

2) Mevrouw Hilde VERLINDEN, wonende te 3201 Aarschot, Doornbergstraat 25,

B/ 1) De heer Bart Valère Cyrille VERBINNEN, wonende te 3200 Aarschot, Rumoldus Wetzstraat, 19,

2) De heer Matijs Emiel Johan VAN EYKEN, wonende te 3200 Aarschot, Pastoor Dergentlaan, 78 bus 2,

volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is  HARTE TROEF .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3201 Aarschot, Doornbergstraat 25.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband zoals het produceren en commercialiseren van allerlei producten (brood, patisserie, roomijs of andere drank-en/of voedingswaren) onder de merknaam  Harte Troef , evenals de aankoop en verkoop in binnen-en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook en van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit.

In het kader van deze horeca en aanverwante activiteiten kan de vennootschap overgaan tot de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes,clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden, de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confisserie, vlees- en viswaren, ijskreem, rookwaren en aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Andere ondernemingen (zoals leveranciers en andere partners waarmee Harte Troef samenwerkt)

Onderwerp akte :

Doornbergstraat 25 3201 Aarschot

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

kunnen het label  Harte Troef toegekend worden als deze ondernemingen meewerken aan het succes van het sociale doel van Harte Troef. Dit kan door Harte Troef te ondersteunen of door zelf mensen met een beperking in te schakelen in hun organisatie.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het ordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrich­ting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die recht streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van zes augustus tweeduizend veertien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderdnegentigduizend euro (¬ 290.000,00).

Het is vertegenwoordigd door negenentwintigduizend (29.000) aandelen, op naam, met een nominale waarde van elk tien euro (¬ 10,00), waarvan zevenentwintigduizend (27.000) aandelen categorie A en tweeduizend (2.000) aandelen categorie B

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Van Der Auwera, ten belope van dertienduizend vijfhonderd (13.500) aandelen categorie A

- door Mevrouw Verlinden, ten belope van dertienduizend vijfhonderd (13.500) aandelen categorie A - door de heer Bart Verbinnen, ten belope van duizend (1.000) aandelen categorie B

- door de heer Matijs Van Eyken ten belope van duizend (1.000) aandelen categorie B

totaal: negenentwintigduizend (29.000) aandelen.

Ieder aandeel categorie A waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van honderd (100 %).

Ieder aandeel categorie B waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van vijfentwintig honderd (25 %).

Het kapitaal werd volgestort voor een bedrag van tweehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00).

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 0017339558-32 bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 6 augustus 2014 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

DE AANDELEN

Algemeen

De aandelen categorie A en categorie B hebben een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00). Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste gedeelte van het kapitaal moet steeds onderschreven zijn; het vast gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de toetreding van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen van bestaande vennoten. Het bestuursorgaan bepaalt de aandelencategorie waartoe de nieuw uitgegeven aandelen zullen behoren, de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden. Categorieën van aandelen

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drie categorieën aandelen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Aandelen Categorie A bestaat uit de aandelen die bij de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven en uit aandelen die na de oprichting werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie A kunnen fungeren conform artikel 10.1 van de statuten.

" Aandelen Categorie B bestaat uit de aandelen die bij de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven en uit aandelen die na de oprichting werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie B kunnen fungeren conform artikel 10.1 van de statuten.

" Aandelen Categorie C bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige

vennootschap werden uitgegeven aan personen die deelnemen aan het variabel gedeelte van het

kapitaal en uit aandelen die na de oprichting werden uitgegeven aan de personen die als vennoot

Categorie C kunnen fungeren conform artikel 10.1 van de statuten.

AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de

vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

VENNOTEN

Algemeen

Er bestaan drie categorieën vennoten. Onder de term  vennoot of  vennoten wordt verstaan, een

vennoot of vennoten van eender welke categorie vennoten.

A/ Vennoten van Categorie A, zijn:

1. de natuurlijke- of rechtspersonen die bij unanieme beslissing van de A-bestuurders, als vennoot Categorie C worden aanvaard.

2. de natuurlijke- of rechtspersonen die conform artikel 9 van de statuten één of verschillende aandelen Categorie C hebben verworven.

Toetreding van nieuwe vennoten

Een beslissing tot weigering van een aanvraag tot toetreding van een nieuwe vennoot hoeven de A-bestuurders niet te verantwoorden.

Om vennoot van Categorie B te worden, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en elk aandeel volledig volstorten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en met het huishoudelijk reglement.

Om vennoot van Categorie C te worden, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste op één aandeel inschrijven via het variabel kapitaal en tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en elk aandeel volledig volstorten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en met het huishoudelijk reglement.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding,

b) uitsluiting,

1. de ondertekenaars van deze akte of "oprichters" genoemd;

2. de natuurlijke- of rechtspersonen die conform artikel 9 van de statuten één of verschillende

aandelen Categorie A hebben verworven.

-B/ Vennoten Categorie B, zijn:

1. de ondertekenaars van deze akte of "oprichters" genoemd;

2. de natuurlijke- of rechtspersonen die bij unanieme beslissing van de A-bestuurders, als vennoot Categorie B worden aanvaard.

3. de natuurlijke- of rechtspersonen die conform artikel 9 van de statuten één of verschillende

aandelen Categorie B hebben verworven.

-C/ Vennoten Categorie C, zijn:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) overlijden,

d) ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring,

e) ontbinding gepaard gaand met vereffening.

UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Die terugneming of uittreding is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van de algemene vergadering van vennoten uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

In het kader van voormeld uittreding of terugneming, verbindt de uttredende of terugnemende vennoot zich ertoe bovendien alle maatregelen te nemen ter behartiging van de belangen van de vennootschap vanaf het ogenblik van de gegeven uittreding of terugneming.

UITSLUITING VAN VENNOTEN.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen. De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering van vennoten.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerking binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken. Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de algemene vergadering van vennoten. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van aandelen overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

TERUGBETALING VAN AANDELEN  RECHT OP SCHEIDINGSAANDEEL

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, zoals die blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met inbegrip van, behoudens in geval van uitsluiting, een evenredig deel van de beschikbare reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugbetaling aanleiding kan geven.

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens in geval van bedrog of bedrieglijk opzet.

De ontslagnemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander recht laten gelden.

De betaling zal binnen vijftien dagen na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld, in voorkomend geval pro rata liberationis.

INNING VAN DE TEGENWAARDE VAN DE AANDELEN

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals in het voorgaande artikel 15 bepaald. De betaling zal plaatsvinden volgens de modaliteiten uiteengezet in datzelfde artikel.

RECHTEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten en de rechthebbenden of rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen geenszins de vereffening van de vennootschap eisen, noch de zegels laten leggen op het vermogen van de vennootschap of daarvan een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door vier bestuurders, die ook vennoten dienen te zijn en die worden aangeduid als volgt :

- twee bestuurders worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de vennoten categorie A.

- twee bestuurders worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de vennoten categorie B.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

De vijf bestuurders vormen samen een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen maar elke beslissing behoeft de instemming van minstens één A bestuurder.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

BEVOEGHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samenhandelend waarvan er steeds één een bestuurder A dient te zijn.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één bestuurder en dit voor een bedrag tot 5.000 euro. Boven dit bedrag, ook in het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samenhandelend waarvan er steeds één een bestuurder A dient te zijn.

ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn

bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke

reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

JAARVERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter of de ondervoorzitter getekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

In het geval de algemene vergadering beslist tot winstuitkering dan zal deze als volgt verdeeld worden, tot zolang en voor zover er geen aandelen Categorie C bestaan :

- een bedrag van 25 % van de voor uitkering beschikbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen wordt uitsluitend verdeeld onder de vennoten houders van Categorie A-aandelen in evenredigheid tot hun aandelenbezit;

- het saldo van 75 % van de voor uitkering beschikbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen wordt verdeeld onder de vennoten houders van Categorie-B aandelen, in evenredigheid tot hun aandelenbezit en onder de voorwaarde dat deze houders van Categorie B-aandelen minstens 50% van de aldus aan hen uitgekeerde winst zullen herbeleggen in nieuwe aandelen van de vennootschap. Deze voorwaarde vervalt zodra de deelname in het kapitaal van één ieder van de vennoten gelijk is.

Van zodra er aandelen categorie C gecreërd worden, zal de winstuitkering dan als volgt verdeeld worden :

- een bedrag van 20 % van de voor uitkering beschikbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen wordt uitsluitend verdeeld onder de vennoten houders van Categorie A-aandelen in evenredigheid tot hun aandelenbezit;

- een bedrag van 75 % van de voor uitkering beschikbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen wordt verdeeld onder de vennoten houders van Categorie-B aandelen, in evenredigheid tot hun aandelenbezit en onder de voorwaarde dat deze houders van Categorie B-aandelen minstens 50% van de aldus aan hen uitgekeerde winst zullen herbeleggen in nieuwe aandelen van de vennootschap. Deze voorwaarde vervalt zodra de deelname in het kapitaal van één ieder van de vennoten gelijk is.

- het saldo van 5 % van de voor uitkering beschikbare winst in de zin van artikel 617 van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van Vennootschappen wordt verdeeld onder de vennoten houders van Categorie-C aandelen, in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) met aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd tot bestuurders :

A/ aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de vennoten categorie A :

1) De heer Bert Irène Jules VAN DER AUWERA, wonende te 3201 Aarschot, Doornbergstraat 25.

2) Mevrouw Hilde VERLINDEN, wonende te 3201 Aarschot, Doornbergstraat 25.

Deze bestuursmandaten zullen onbezoldigd zijn.

B/ aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de vennoten categorie B.

1) De heer Bart Valère Cyrille VERBINNEN, wonende te 3200 Aarschot, Rumoldus Wetzstraat, 19.

2) De heer Matijs Emiel Johan VAN EYKEN, wonende te 3200 Aarschot, Pastoor Dergentlaan, 78 bus 2.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zes augustus tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de bvba ACROG, vertegenwoordigd door de heer Jef Robert, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

05/02/2015
ÿþ" =,

,

Riad 11.1

be

B St:

Ondernemingsnr : 0558.873.616

Benaming (voluit) : HARTE TROEF

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornbergstraat 25

3201 AARSCHOT

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen januari tweeduizend vijftien, door Meester Eric SPRUYT, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "HARTE TROEF", waarvan de zetel gevestigd is te 3201 Aarschot, Doombergstraat;: 25,

volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het vast kapitaal van de Vennootschap met tienduizend euro (¬ 10.000,00) om het te brengen: op driehonderdduizend euro (¬ 300,000,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van duizend,; (1.000) aandelen categorie B van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen categorie B, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd; onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van tien euro (¬ 10,00) per:; kapitaalaandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van vijfentwintig (25 %) procent.

De inbrengen In geld werden overeenkomstig artikel 422 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een;; bijzondere rekening met nummer BE40 00174607 4263 op naam van de Vennootschap bij de BNP PARIBAS: FORTIS-Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 6 januari 2015 dat aan de notaris'. werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,:, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt

Het kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) en is verdeeld over dertigduizend (30.000);; aandelen waarvan zevenentwintigduizend (27.000) aandelen categorie A en drieduizend (3.000) aandelen; categorie B met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) elk,

Het vaste ciedeelte van het kapitaal is gelijk aan driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het; kapitaal overtreft ("variabel kaoitaal"genoemd) en zal worden vertegenwoordigd door aandelen categorie C."

3° Werd benoemd als bestuurder B, voorgesteld door de vennoten categorie B : mevrouw SMOLDERS: Elke, wonende te 3128 Tremelo, Nobelstraat, 81.

Vervanging van de eerste alinea van artikel 18 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door vijf bestuurders, die ook vennoten dienen te zijn en die worden aangeduid als volgt

- twee bestuurders worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de vennoten categorie A.

- drie bestuurders worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst voorgesteld door de`> vennoten categorie B."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, dei

gecoördineerde tekst van de statuten).

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ T

P~ ,rt ~

I1l1iwuuiu~iii~iui II

" 15019 83

11Ii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 '~

mod

Vgorn._ L+ehoudëh aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit uittreksel werd afgeleverd vbár registratie bij toepassing van artikel 173,1 ° bis van het Wetboek der Registratierechten,

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111911110111101

Vc

behc aar Bel.<

Staal

"

e.----"-------.

NEERGELEGD

26 J'UMM%

enffieRecCttbcÎ~~~~fi~ phattdet

t

------------- ---- - ----

Ondernemingsnr : 0558.873.616

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : HARTE TROEF

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorn bergstraat 25

3201 AARSCHOT

Onderwerp akte :ONTSLAGEN BESTUURDERS - BENOEMING NIEUWE BESTUURDER Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 29 mei 2015 blijkt:

* Kennisname van het ontslag van de hierna genoemde personen als bestuurder van de vennootschap:

- mevrouw SMOLDERS Elke, wonende te 3218 Tremelo, Nobelstraat 81,

- de heer Bart Valère Cyrille VERBINNEN, wonende te 3200 Aarschat, Rumoldus Wetzstraat 19,

* Werd benoemd als bestuurder B, voorgesteld door de vennoten categorie B~

- mevrouw LAPON Maaike, wonende te 3200 Aarschot, Albertlaan 49,

* Alle machten werden verleend aan de heer Bert Van der Auwera, met macht tot indeplaats stelling teneinde het nodige te doen voor de vervulling van alle formaliteiten met betrekking tot voorgaande formaliteiten.

(getekend) (getekend)

Bert Van der Auwera Hilde Vertinden

Bestuurder Bestuurder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 28.06.2016 16237-0011-014

Coordonnées
HARTE TROEF

Adresse
DOORNBERGSTRAAT 25 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande