GROEP SCHREVENS LEUVEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEP SCHREVENS LEUVEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.610.111

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.08.2014 14522-0066-032
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.08.2013 13501-0302-029
27/06/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

i i

>1309785

Ntee" ce egû *" er gr" f`}e a~,

Rechtt; n; van Koophandel

te Leuven, de 1 $ JUNI 2013

DE WKIER,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.610.111

Benaming (voluit) : GROEP SCHREVENS LEUVEN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert, te Leuven, op drieëntwintig mei tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT "

1, De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN".

2. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE" besluit F de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN".

TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN",

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN".

Vermits de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN".

2, Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN" en dit met ingang van één januari tweeduizend dertien.

" a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per december tweeduizend en twaalf en maart tweeduizend dertien, uitgedrukt in euro:

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar activiteit.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", heeft aangegaan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE".

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", op 23 mei 2013 ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", kwijting te verlenen aan de Raad van Bestuur van de overgenomen vennootschap A, "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT

De overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE", bezit op heden negenenzestig duizend vierhonderd dertig (69.430) aandelen in de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN".

Overeenkomstig artikel 726 Wetboek Vennootschappen vindt geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die gehouden worden door de overnemende vennootschap zelf of door de overgenomen vennootschap.

Ten gevolge van de overdracht onder algemene titel van aile activa en passiva worden de aandelen van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", die de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE",bezit, als eigen aandelen aan de activa van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", toegevoegd,

Bij afzonderlijke stemming besluit de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN", over te gaan tot onmiddellijke vernietiging van deze aandelen, zonder dat hiertoe tot een kapitaalvermindering wordt overgegaan.

Bijgevolg is het kapitaal van de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN" vanaf heden vertegenwoordigd door driehonderd twintig duizend vijfhonderd zeventig (320.570) aandelen, zonder nominale

waarde, die elk één/driehonderd twintig duizend vijfhonderd zeventigsten (1/320.570ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het statutaire artikel met betrekking tot het kapitaal wordt overeenkomstig voormelde beslissing aangepast. ZESDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende venncotschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS VILVOORDE"; een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B, de naamloze vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN" en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

- de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, de naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F Voor-f behouden

1 aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap "GROEP SCHREVENS LEUVEN" om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

Benoeming gemachtigden

Door de vergadering wordt hierbij volmacht gegeven aan KADRESS BVBA, te 3370 Boutersem, Kapelstraat 37, met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het ondernemingsloket en BTW.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte + bijlage: 3 onderhandse volmachten

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 Voor-ti,ebehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2013
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh.

aal

Bel Staa

*13041970*

i 4 ixr`1Llti ~ .l ter grifria der

r'

1 ~" :'.~.~Î~ÎI(~ût ~~+ iri~ll i(c~1~SrlanrJr,

te Leuvai7, de 0 4 VO 2013 DE GRlFFLE.R,

Griffie

Ondememingsnr : 0431.610.111

Benaming

(voluit) : Groep Schrevens Leuven

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Publicatie van de integrale tekst van het fusievoorstel d.d. 2111212012:

"FUSIEVOORSTEL INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING

NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP:

NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE

Luchthavenlaan 8, 1800 Vilvoorde, BTW BE 0466.367,387

IN DE HAND VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

NV GROEP SCHREVENS LEUVEN

Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent, BTW BE 0431.610.111

Inhoud

1.Wettelijk kader

2.Identificatie van de te fuseren vennootschappen

3.Modaliteiten van de fusie door overneming

4.Buitengewone algemene vergadering

5.Openbaarmaking fusievoorstel

1. WETTELIJK KADER

Het bestuursorgaan van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE en het bestuursorgaan van de NV GROEP SCHREVENS LEUVEN hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

" Artikel 67610 van het Wetboek van Vennootschappen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene; vergadering is verbonden;

2.

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een:

fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1.de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2,de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3.de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen=

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of;

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Commentaar:

Het Wetboek van Vennootschappen voorziet in een sterk vereenvoudigde fusieprocedure voor de fusie na vereniging van alle aandelen in één hand. Zo moet er geen omstandig verslag door de respectieve bestuursorganen worden opgesteld, waardoor ook de controleopdracht van de bedrijfsrevisor of accountant vervalt. Wel moet er door de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen gezamenlijk een fusievoorstel worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel (door elke vennootschap). Bovendien is een uitdrukkelijk akkoord van beide algemene vergaderingen vereist (beraadslagend en besluitend met de meerderheden zoals voorzien voor een statutenwijziging). De notulen van deze algemene vergaderingen moeten authentiek worden opgesteld (dus met tussenkomst van een notaris).

2. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

2.1. DE NV GROEP SCHREVENS LEUVEN (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

Naamloze Vennootschap GROEP SCHREVENS LEUVEN, Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent, BTW BE

0431.61 0.111, RPR Leuven.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-alle handel en verkoop, in- en uitvoer, huren en verhuren, in leasing geven en nemen, renting, wassen, car-

wash, monteren, herstellen en onderhouden, assembleren en produceren van nieuwe en tweedehands

motorvoertuigen, fietsen, caravans, aanhangwagens rompen en aile andere voertuigen.

-Herstelling en constructie van trekkers en laadbakken, allerhande carrosseriewerken, inbouwen en

herstellen van L.P.G.-installaties.

-Leveren, plaatsen, herstellen en onderhouden van alle alarminstallaties.

-Handel in motorbrandstoffen en smeermiddelen.

-Handel in auto-toebehoren, auto-radio's en dergelijke meer, wisselstukken en in tuinbouwvoertuigen (zoals grasmachines, ploegen, boomzagen enzovoorts), verkoop van snoepgoed, eten en drinken, tabakswaren, kranten, tijdschriften, boeken, bloemen, kleding en speelgoed.

-Alle verrichtingen van import en export in verband met deze activiteiten.

De maatschappij mag alle commerciële, industriële, financiele, roerende en onroerende goederenverhandelingen doen, welke van aard kunnen zijn het maatschappelijke doel, zoals hierboven beschreven, te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

De maatschappij mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in elke andere deelneming, waarvan het doel aanverwant of aanvullend is met het hare, of waaruit zij enig voordeel kan bekomen.

De raad van bestuur is bevoegd de draagwijdte en de aard van het maatschappelijk doel te interpreteren. Maatschappelijk kapitaal 515.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 390.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fraotiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

2.2. DE GROEP SCHREVENS VILVOORDE NV (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

Naamloze Vennootschap GROEP SCHREVENS VILVOORDE, Luchthavenlaan 8, 9800 Vilvoorde, BTW BE

0466.367.387, RPR Brussel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de aan- en verkoop alsmede de verhuring, op korte en lange termijn, van alle nieuwe en tweedehandse

voertuigen (personen-, bestel- en vrachtwagens en alle overige voertuigen);

- onderhoud, depannage en herstel van voertuigen;

- aan- en verkoop van brandstoffen, oliën en vetten, toebehoren en losse stukken;

- het uitbaten van een werkplaats voor herstelling en schildering van koetswerk;

En verder alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de exploitatie van een garage, alsook alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtin-gen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de hiervoor opgesomde activiteiten.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Maatschappelijk kapitaal 247,893,52 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

3.1. ALGEMEEN

Het bestuursorgaan van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE en het bestuursorgaan van de NV GROEP SCHREVENS LEUVEN zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE door de NV GROEP SCHREVENS LEUVEN.

Door de fusie zal het gehele vermogen van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande NV GROEP SCHREVENS LEUVEN overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden,

3.2. VERDERE MODALITEITEN INZAKE DE FUSIE

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

" alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013;

.er zijn geen vennoten van de gefuseerde vennootschappen die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen;

.aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend;

-de aandelen in NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE in het bezit van NV GROEP SCHREVENS LEUVEN zullen door het bestuursorgaan van de NV GROEP SCHREVENS LEUVEN worden vernietigd;

" de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap NV GROEP SCHREVENS LEUVEN opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

Naar aanleiding van deze fusie zal de NV GROEP SCHREVENS LEUVEN ook de 69.430 aandelen NV GROEP SCHREVENS LEUVEN verwerven die reeds in het bezit waren van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE. DE NV GROEP SCHREVENS LEUVEN zal zo eigen aandelen in bezit krijgen, die vervolgens onmiddellijk zullen worden vernietigd.

De overnemende vennootschap zal alle kosten van de fusie dragen en zal de overgenomen vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De NV GROEP SCHREVENS LEUVEN zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV GROEP SCHREVENS VILVOORDE.

3.3. DE BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE FUSIE

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de dochtervennootschap aan boekwaarde overgenomen door de moedervennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de moedervennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de dochtervennootschap voorkomen, Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de dochtervennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig zijn, worden die bij de fusie via de resultatenrekening teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot, Het eventuele verschil dat dan nog resteert wordt, naargelang van het geval, als goodwill geboekt (en afgeschreven) of onmiddellijk in kost opgenomen.

Wanneer de boekwaarde van de participatie kleiner is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, dan worden voor dit verschil, voor zover het voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva, op het tijdstip van de fusie, in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen, voorzieningen of correcties geboekt, Het eventuele verschil dat nog resteert, wordt in opbrengst genomen bij de moedervennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, een hcger nettoactief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

4. ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen bij de notaris, na de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

De fusie is voltrokken van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap NV GROEP SCHREVENS LEUVEN van de eerste jaarrekening die zai opgemaakt worden na de fusie, zal meteen kwijting inhouden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben tot aan de verwezenlijking van de fusie.

5. OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Herent, 21 december 2012"

r

Voor-

Vehoucsn aan het Belgisch

Staatsblad

A.M.C. Comm. V.

afgevaardigd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door Gunther SCHREVENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

25/02/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nfiergal~;,~,Ci 14r r;iiiiMà der

lleohtbank van Koophandel

Leuven, de 1 3 FEB, 2013

flEFF1ER,

terme

111301 iw

i

lii

Ondernemingsnr : 0431.610.111.

Benaming

(voluit) : Groep Schrevens Leuven

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders.

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2012 werden volgende beslissingen genomen: 1. Het ontslag van de volgende bestuurders (en afgevaardigd bestuurders) werd aanvaard:

- de heer Willy Schrevens.

- de Comm. V. Automotive Management & Consulting,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Gunther Schrevens.

- Mevrouw Monique Dewaele.

2. De vergadering is vervolgens overgegaan tot benoeming van een nieuwe Raad van Bestuur, bestaande uit de volgende leden:

- de Comm. V. Automotive Management & Consulting,

Beukenlaan 65B, 3110 Rotselaar,

voor dit mandaat vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Gunther Schrevens.

- de Comm. V. DWM,

Zonnedauwstraat 12, 3110 Rotselaar,

voor dit mandaat vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Walter Mulders.

- de BVBA Autocentrum,

Beukenlaan 65B, 3110 Rotselaar,

voor dit mandaat vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Gunther Schrevens.

Zowel de bestuurders als hun vaste vertegenwoordigers hebben hun benoemingen aanvaard. Alle mandaten gaan in vanaf 1 januari 2013 en lopen aan tot de jaarvergadering in 2018.

De raad van bestuur, hierna onmiddelijk bijeen in vergadering, Is vervolgens overgegaan tot de benoeming van de volgende afgevaardigd bestuurders:

- de Comm, V, Automotive Management & Consulting, voornoemd,

voor dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer Gunther Schrevens.

- de Comm. V. DWM, voornoemd,

voor dit mandaat vaste vertegenwoordigd door de heer Walter Mulders.

- de BVBA Autocentrum, voornoemd,

voor dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer Gunther Schrevens.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Allen hebben hun mandaat aanvaard.

Automotive Management & Consulting Comm. V.,

vast vertegenwoordigd door de heer Gunther Schrevens

Afgevaardigd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

15/01/2013 : LE105756
15/01/2013 : LE105756
31/07/2012 : LE105756
18/02/2015
ÿþOnderneminger : 0431.610.111

Benaming

(volalt) : GROEP SCHREVENS LEUVEN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 64, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp _qkte : ontbinding - statutenwijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op twintig januari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing. - Lezing en onderzoek van de bijzondere verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgesteld door voornoemde bedrijfsrevisor.

Het verslag van de raad van bestuur geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2014.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van GROEP SCHREVENS LEUVEN NV een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 oktober 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 10.126.562,22 en een netto-passief van ¬ - 3.577.020,10, inclusief het negatief resultaat (verlies) ad ¬ -5.040.052,67 van het lopend boekjaar per 31 oktober 2014. Bij de bepaling van dit resultaat werd er geen rekening gehouden met de kosten van de invereffeningstelling (boekhouder, bedrijfsrevisor en notaris), wel met de waardeverminderingen op het onroerend goed in leasing en op de financiële vaste activa, alsook met de voorzieningen voor het sociaal passief en voor de stopzetting van allerlei bestaande contracten.

Bij de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, werden wij niet enkel geconfronteerd niet de onmogelijkheid om voldoende informatie te verzamelen: tot onderbouw van diverse belangrijke saldi in de gemelde boekhoudkundige staat ingevolge een ontoereikende. administratieve organisatie en interne controle, tevens werden we geconfronteerd niet een belangrijke onzekerheid betreffende de waardering van de activa in realisatiewaarden en betreffende de waardering van de passiva (kosten en voorzieningen voor aanleiding van de vereffening).

Deze elementen leiden ertoe dat het voor ons niet mogelijk is om een uitspraak te doen of de staat van activa en passiva per 31 oktober 2014 de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft.

We wijzen er verder op dat de staat een negatief eigen vermogen vertoont en, voor zover de schuldeisers; niet berusten een faillissement van de vennootschap in vereffening tot de mogelijkheden behoort.

Leuven, 14 januari 2015

(getekend)

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva = en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing.- Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto NJaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetz+t van de perso(o)n(en)

aavoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenrrcordsgen

Verso it nba. en narrdteken7ng

In de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie v

Mod Word 111

chwS#aats.jaad bekend te maken kopie

n de âkieHTBAN,'. KOOP.e'{~r

11

*15026846*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing.- Ontslag aan de raad van bestuur en kwijting.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende (afgevaardigde) bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- De gewone commanditaire vennootschap Automotive Management & Consulting,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Autocentrum,

- De gewone commanditaire vennootschap DWM.

Zij verleent tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

Vierde beslissing.- Benoeming van de vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar de heer Dirk De Maeseneer, advocaat, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Brusselsesteenweg 62, voornoemd, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaar voornoemd, hier aanwezig en die verklaart deze opdracht onder gezegde modaliteiten te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Vijfde beslissing.- Machtiging

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van dezelfde, wet zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken.

Het mandaat van de vereffenaar is bezoldigd. De vergoeding van de vereffenaar zal worden berekend conform de gebruikelijke tarieven van de curatoren conform het KB van 10 augustus 1998 en bij gebreke aan voldoende activa, de gebruikelijke uurtarieven van de advocaten.

Zesde beslissing. - Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KADRESS BVBA, te 3370 Boutersem, Kapelstraat 25, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

enkel uitgereikt met oog op neerlegging ter publicatie

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte (bijlage hierbij: 2 volmachten);

- verslag van de raad van bestuur (staat van activa en passiva);

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- afschrift van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar uitgesproken door de Rechtbank van

Koophandel te Leuven op 22 januari 2015.

Isabelle MOSTAERT

Geassocieerd notaris te Leuven

Op de laatste blz van Lui B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o#Hian) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/09/2011 : LE105756
01/09/2010 : LE105756
22/07/2009 : LE105756
20/05/2009 : LE105756
20/01/2009 : LE105756
11/07/2008 : LE105756
16/07/2007 : LE105756
09/07/2007 : LE105756
30/06/2005 : LE105756
17/02/2005 : LE105756
16/06/2004 : LE105756
07/01/2004 : LE105756
09/07/2003 : LE105756
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0571-034
24/07/2002 : LE105756
05/07/2002 : LE070225
30/06/2001 : LE070225
16/06/2001 : LE070225
04/08/1999 : LE070225
08/08/1987 : LE70225
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16536-0570-028

Coordonnées
GROEP SCHREVENS LEUVEN

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 64 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande