GARAGE DETOURNAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DETOURNAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.977.074

Publication

23/04/2014
ÿþ7) ~i Motl 2.0

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be a B St, iH SIS

~ n APR 20M

erUssre.

Griffie

Ondernemingsnr : 0469 977 074

Benaming

(voluit) : GARAGE DETOURNAY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1502 Halle (Lembeek), Bergensesteenweg, 524

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGNIG n.a.v. de uitkering van een tussentijds dividend - Statutenwijziging.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 28 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE DETOURNAY" met zetel te 1502 Halle (Lembeek), Bergensesteenweg, 524, met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste beschikbare reserves zoals die op 04/06/2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, driehonderdachtenveertig duizend driehonderdvierentwintig euro en vijfentachtig cent (348.324,85 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31/12/2011.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, driehonderdvijfentwintigduizend euro (325.000,00 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds brutodividend voor een bedrag van driehonderdvijfentwintig duizend euro (325.000,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van voormeld tussentijdse dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING : Kapitaalverhoging door inbreng in natura,

VERSLAGGEVING

Ken nisname :

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan

over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren" te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Neerlegging :

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het MAATSCHAPPELIJK' KAPITAAL te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse bruto-dividend van driehonderdvijfentwintigduizend euro (325.000,00 Eur), zijnde een bedrag van TWEEHONDERD-TWEEENNEGENTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (292.500,00 EUR).

Voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura ten bedrage van tweehonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (292.500,00 EUR) wordt toegewezen,

- enerzijds aan kapitaal ten bedrage van honderddrieënzeventigduizend vijfhonderd euro (173.500,00 EUR), mits vergoeding aan de inbrenger van duizend zevenhonderdvijfendertig (1.735) nieuwe aandelen die warden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, die dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen, behoudens dat zij slechts zullen deelnemen in de winst vanaf heden;

anderzijds, toewijzing van de resterende waarde van honderdnegentienduizend euro (119.000,00 EUR) aan de uitgiftepremies.

Eerste kapitaalverhoging.

De vergadering beslist bijgevolg om het kapitaal een eerste maal te verhogen met voormeld bedrag van HONDERDRIEENZEVENTIGDUIZENDVIJFHONDERD EURO (173.500,00 EUR), voortkomende uit voormelde uitkering van een tussentijds dividend, om het te brengen van HONDERDNEGEN ENZESTIGDUIZEND EURO (169.000,00 EUR) op DRIEHONDERD TWEEËNVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (342.500,00 EUR), door uitgifte van duizend zevenhonderdvijfendertig (1.735) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds bruto-dividend, die hij heeft ten laste van de Ven-'noot-~schap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, de heer André DETOURNAY, te 1502 Halle (Lembeek), Kruiskensheide, 31a, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, de heer André DETOURNAY, die aanvaardt, de duizend zevenhonderdvijfendertig (1.735) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd gebracht op driehonderdtweeënveertig duizend vijfhonderd euro (342.500,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdvijfentwintig (3.425) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLISSING : Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde HONDERDNEGENTIEN DUIZEND EURO (119.000,00 EUR) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

ACHTSTE BESLISSING : Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met honderdnegentienduizend euro (119.000,00 EUR) om het kapitaal van driehonderd-tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (342.500,00 EUR) te verhogen tot VIERHONDERDZESTIENDUIZEND VIJFHONDERD euro (416.500,00 EUR) door incorporatie in het kapitaal van het totaalbedrag van de uitgiftepremie waarvan melding in de beslissing die voorafgaat.

De vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging gerealiseerd wordt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdnegentienduizend euro (119.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIERHONDERDZESTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (416.500,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdvijfentwintig (3.425) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

NEGENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 4 van de statuten, te vervangen door de volgende tekst

" Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD ZESTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (416.500,00 EUR), verdeeld in drieduizendvierhonderdvijfentwintig (3.425) aandelen, volledig volstort, zonder vermelding van een nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden."

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle alle machten om de geooërdineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

~

se

Voor- ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

behouden De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse bruto-dividend waarvan hiervoor sprake.

aan 'iet VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Belgisch (getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Staatsblad







I



Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- coördinatie van de statuten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : BL638733
08/08/2013 : BL638733
29/06/2012 : BL638733
19/06/2012 : BL638733
22/07/2011 : BL638733
06/07/2010 : BL638733
03/07/2009 : BL638733
03/12/2008 : BL638733
31/07/2008 : BL638733
12/10/2007 : BL638733
06/08/2007 : BL638733
05/09/2006 : BL638733
08/08/2005 : BL638733
09/07/2004 : BL638733
05/08/2015 : BL638733
13/04/2004 : BL638733
07/07/2003 : BL638733
19/07/2002 : BL638733
02/02/2000 : BLA105341
05/09/2016 : BL638733

Coordonnées
GARAGE DETOURNAY

Adresse
BERGENSESTEENWEG 524 1502 LEMBEEK

Code postal : 1502
Localité : Lembeek
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande