(FULL) SCALE ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : (FULL) SCALE ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.213.881

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 25.08.2014 14451-0504-012
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 30.08.2013 13507-0112-012
10/01/2012
ÿþ:4 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RlBírdCiegil tàf e1tiJt1 efil

Rechtbank yen Kafap,..hsgleR

te Leuven, de 2 8 [DEC. 2011

Liá:

Griffie

IVIII liii

*iaoo7so3*

Voc

behoi aan Belgi

Staats

;;-- . -- ---- ---

Ondernemingsnr : Cb(?::4 , 5_1:3 ,

Benaming (voluit) : (Full) Scale Architecten

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 24

3010 Kessel-la

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op éénentwintig december tweeduizend en elf, voor Meester Alexis; Lemmerling, Geassocieerd Notaris, vennoot van °Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat Mevrouw ROUFEAERT Anne-Sophie Leonie Katleen, wonende te 3010 Kessel-Lo, Stijn Streuvelslaan 24, volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: (Full) Scale Architecten".

Enkel deze naam mag gebruikt worden. De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap en wordt steeds begeleid door de aard van de vennootschap (burgerlijke vennootschap) en door de rechtsvorm (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of, afgekort, BVBA).

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Stijn Streuvelslaan 24.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, kunst, landschapsarchitectuur, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, exepertises, lezingen en workshops, evenals ' studieopdrachten op het gebied van stedenbouw, verkeerskunde en wegeniswerken evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, bij uitsluitsel evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. Hoewel de vennootschap bevoegd is ; om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel, zoals hier omschreven.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke ; wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap heeft eveneens tot doel het leveren van een energieprestatiecertificaat waarbij de koper geïnformeerd wordt over de energetische kwaliteit van het gebouw en over de kosteneffectieve maatregelen voor de verbetering van de energieprestatie van het gebouw.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van eenentwintig december tweeduizend en elf.

KAPITAAL

Het is volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestig duizend euro (68.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste (1l100ste) van het kapitaal.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door Anne-Sophie Leonie Katleen ROUFFAERT, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Het kapitaal werd volgestort ten belope van vijftien duizend euro (15.000,00 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijftien duizend euro (15.000,00 EUR). BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer natuurlijke personen, die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de

" hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en

; ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden [natuurlijke personen ' die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architectenj gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de een zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe

zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid ln het algemeen, en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zelfstandige mandataris ' die optreedt in naam en voor rekening van de architect-rechtspersoon, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in naam ' en voor rekening van de vennootschap zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijk persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven is op een van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De £ regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien incievolee een andere reden dan het overlieden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien."

JAARVERGADERING

Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de 1 ste van de maand mei om 9.00 uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

STEMMING

leder aandeel geeft recht op één stem

Tenzij de wet er anders over beschikt, warden de beslissingen van de algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende vergaderingen, met eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen is. Bij staking van de stemmen is het voorstel verworpen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen

' slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit ' te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen, kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. VERDELING - RESERVES

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, op beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden bepaald voor een statutenwijziging.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

' Zijn geen vereffenaars benoemd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te oefenen.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere

Bíjlágén 6ij lïé1= BëlgïscTïSTáâlslilâd = 20T2/0T110 - Annexes cru 1VIónilëür lïëlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r

Ilijiagen bij fiéf lfélgisélï Sfán{ sbrád =2012101iT0 - Annexes dü Moniteur belge

mod 11.1

verhouding zijn voigestort,wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal

aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN MET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw Anne-Sophie Leonie ROUFFAERT, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van éénentwintig december tweeduizend en elf en zal

worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkhied Foederer DEK Accountants, met maatschappelijke zetel te 3500

Hasselt, Singelbeekstraat 12, ingeschreven in het RPR te Hasselt en met ondernemingsnummer 0466.466.268,

vertegenwoordigd door de heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats

gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaats-stelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in

de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of

noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de

belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag

registraties en erkenningen, enz.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt váôr registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechten.

Alexis Lemmerling

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15504-0175-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 31.08.2016 16518-0084-012

Coordonnées
(FULL) SCALE ARCHITECTEN

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 24 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande