FLEX@MARKETING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEX@MARKETING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.007.311

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 04.07.2014 14271-0601-010
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 12.07.2013 13304-0310-010
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12273-0566-010
20/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 8 DEC 2011

BReek"

Griffie

IBN II Ik I II IIII IIII! fi I I

"11190503"

V beh

aa

Bel Staa

Ondememingsnr : 0896007311

Benaming (voluit) : Flex@marketing

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Vijverlaan 22

1981 ZemstiHofstade

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre PAEPS, met standplaats te Machelen (Vlaams-Brabant), op vijfentwintig september tweeduizend en elf, "Geregistreerd te Vilvoorde; dd. zes oktober 2011, acht bladen, nul verzending(en), boek 181, blad 4, vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (25E) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) W. Van Rossen" dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "Flex@marketing", met maatschappelijke zetel te 1981 Zemst/Hofstade, Vijverlaan, 22, met eenparigheid vani stemmen hetvolgende beslist heeft :

'! Eerste beslissing.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te

verhogen met zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (17.550,00E), om het maatschappelijk;

kapitaal te brengen van duizend euro (1.000,00E) naar achttienduizend vijfhonderdvijftig euro

(18.550,00E), door incorporaties van reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Ingevolge hetgeen voorafgaat zal artikel 6 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro

(18.550,00 EUR) en is volledig volstort.

Het is vertegenwoordigd door twintig aandelen."

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

I~ ;1

iF Tweede besluit.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te; I; geven van het verslag van de zaakvoerder, van de staat inzake activa en passiva van deIi vennootschap opgemaakt op 30 juni 2011, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, dei burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren',;; vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot de heer Marc Wauters, voornoemd,;; inzake deze staat opgemaakt op 29 augustus 2011, aangezien zij erkent voorafgaandelijk een; exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben, alsook het ontwerp van de statuten, en er; kennis van hebben genomen. = Deze verslagen worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

EÉ ;1

li

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder dein ; vorm van een CVBA `VGD Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot, de heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

niai 11.1

"Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 30-06-2011 laat toe als volgt te besluiten:

Onze controlewerkzaamheden zijn overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap uitgevoerd.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 30 juni 2011.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto  actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto  actief bedraagt volgens deze staat van 30 juni 20H, 34.717,64 E.

Het kapitaal voorafgaand aan de omvorming zal verhoogd worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Op deze manier zal voldaan zijn aan de verplichting uit artikel 223 Wetboek van Vennootschap, waardoor wij op dit vlak geen problemen voorzien.

Huidig verslag werd opgemaakt met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt."

De vennoten en de zaakvoerder erkennen te weten :

Dat zij niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn :

1° tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij het wetboek van vennootschappen voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

2° voor de overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van actief en passief.

3° tot vergoeding van de schade die het onmiddellijke en rechtstreekse gevolg is van de nietigheid van de omzettingsverrichting wegens de niet-naleving van de bepalingen vervat in artikel 785, 3° van het wetboek van vennootschappen.

Dat vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vóór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het wetboek van vennootschappen.

Dat vennoten ten aanzien van derden onbeperkt instaan voor de verbintenissen van de vennootschap van vóór de omzetting.

Derde besluit.

De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van het bijzonder verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap en van de balans opgemaakt op 30 juni 2011.

De vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van de tekst zoals aangeduid in de agenda.

Bijgevolg besluit de vergadering artikel 4. van de statuten aan te passen overeenkomstig het genomen besluit.

Vierde beslissing: Omzetting.

De vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen de vennootschap onder firma om te

zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel, de naam, de zetel en de duur van de vennootschap zullen ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap onder firma per 30 juni 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderdheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken, die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de vennootschap onder firma.

De twintig (20) aandelen, zonder nominale waarde, die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in de verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma. Iedere vennoot ontvangt dus tien (10) aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

De omzetting geschiedt op grond van:

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

- artikel 214 § 1 en artikel 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

- artikel 775 en volgende van het wetboek van vennootschappen. - artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Geen enkel beding van de statuten van de vennootschap onder firma bepaalt dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

Tevens wijziging van de datum en uur van de jaarlijkse algemene vergadering, met name de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur alsook de afschaffing van de unanimiteit.

Vijfde beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen de statuten van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt:

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "Flex@marketing". Enkel deze naam zal warden gebruikt.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA".

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De ontbinding van de vennootschap kan echter in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten

moor_ een .statutenw.ijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.De vennootschap is gevestigd te 1981 Zemst/Hofstade, Vijverlaan, 22.

Bij besluit van de zaakvoerder(s), kan de zetel verplaatst worden naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze zetelverplaatsing wordt door de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel :

- Consultancy en implementatie van sales en marketing strategiën en activiteiten,

- Sales en marketing management,

- Training en persoonlijke coaching in sales, marketing en management,

- Het bedenken, ontwerpen, vervaardigen en verkopen van diverse marketingmaterialen en

campagnes,

- Het bedenken, organiseren en uitvoeren van sales of andere incentives, zoals reizen,

waardebons, verblijfweekends, dinners bij befaamde chefs, enz.

- het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en campagnes.

- het opzetten van vakantieverblijven die dienen als bedrijfsincentives voor kortstondige

verblijven van hun personeelsleden.

Deze lijst is louter indicatief en niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle

verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband

houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan eveneens alle mogelijke onroerende handelingen verrichten in de meest

uitgebreide zin met betrekking tot onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de

aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating,

verkaveling, valorisatie.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met

inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen,

kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00)

en is vertegenwoordigd door twintig aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde.

(...)

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a. door haar zaakvoerders, die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders of de volmachtdragers, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 1 aan hét Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te ..vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering.

(...)

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

(...)

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een/twintigste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing.

De omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft het ontslag van de zaakvoerder(s) tot gevolg.

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van Mevrouw Marleen T'Jonck voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap onder firma. Kwijting over de uitoefening van haar mandaat zal haar verleend worden op de eerstkomende jaarvergadering.

Zevende beslissing.

De buitengewone algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en voor onbepaalde duur tot zaakvoerder te benoemen: de Heer Lucien TEMMERMAN voornoemd, hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal het mandaat bezoldigd uitgeoefend worden.





Achtste beslissing.

Door de vergadering wordt volmacht verleend aan ATC Services bvba, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Glenn Yseboodt, accountant-belastingsconsulent, kantoor houdende te 1982 Elewijt, Villadreef, 13, met het recht van indeplaatsstelling, voor het

vervullen vande_formaliteiten_omde_vorenstaande.besluiten uitie_voeren..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Dit wil zeggen dat zij de volmacht krijgt om alle documenten te ondertekenen en alle

" noodz'akelijke verklaringen te doen met het zicht op de inschrijving/wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de sociale verzekeringskassen en het sociale secretariaat.

Zij krijgt eveneens volmacht om voor rekening en in naam van de vennootschap op te treden bij de administratie van de Directe Belastingen en bij de administratie van de BTW, Registratie en Domeinen, om er de aangiften, antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijzigingen, regularisatieopgaven en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen met de controle- en geschillendiensten en met de directie en hem te vertegenwoordigen in zijn relatie met genoemde administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* expeditie van de statutenwijziging + Bijzonder verslag van de zaakvoerder + verslag van de

bedrijfsrevisor & staat van activa en passiva.

* gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan hét

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FLEX@MARKETING

Adresse
VIJVERLAAN 22 1981 HOFSTADE(BT)

Code postal : 1981
Localité : Hofstade
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande